خوب یک چند ساعتی به آقای سوال مرخصی بدیم وبریم سراغ یک گپی کوتاه با مهمان...!
تو جوابهای شهریار مواردی بود که از چشم یکی مثل من به راحتی دور نمیمونه!

17 تا نکته شسته رفته در آوردم که شهریار کمی بیشتر دربارش بمون توضیح میده.
1.اولا که ماشاالله هزار ماشالله فعلا 4 زبانه است و انگلیسی و روسی و فرانسوی و فارسی و یحتمل مقادیری از زبانهای دیگر نیز میداند. آقا شهریار اینهمه زبان رو دقیقا برای هرکدومش چقدر وقت گذاشتی و آیا سن که میره بالا یادگیری هم برای شما کم شده و یا مثل 20 تا 30 سالگی به سرعت فراگیری می کنید.
2.رشته دانشگاهی و محل تولد رو نگفتین!
3.از جیم کری گفتین...کدوم فیلمشو بیشتر دوست دارین؟
4.با اون عربی که سر خلیج فارس بحث کردین کار که به خشونت نکشید؟
5.شدیدا علاقه مندیم عکسی از دوران رزمندگی شما ببینیم..اگر معذورات دارید چهره خود را شطرنجی کنید.
6.خاطره شنیدنی از یک سفر خارجی...تا حد امکان طنز!
7.در رابطه با جنسیت دوم بودن زنان گفیتید سوال من از اساس اشتباه است...ولی بسیاری از بانوان دوست داشتند پسر متولد می شدند!
8.درباره بدحجابی نیز تا حدودی با شما موافقم البته از نظر طرز آرایش و مدهای خلق اسلعه و عجیب و غریب...وگرنه از مخالفین سرسخت حجاب
اجباری هستم و به شدت به حق انتخاب قائلم. حتی این روزها در تبلیغات انتخاباتی هم سخن از مسائل مربوط به اجباری بودن حجاب می شود.
سر همین موضوع مدتی با سایر کاربران به مجادله پرداختم و سرانجام سکوت و تقیه را برگزیدم.
9.نحوه صحبت با یک انشان موهن به مقدساتتان را هم نگفتید..خود بنده همیشه ابتدا با طرف رفیق می شوم و سپس در اثر رفاقت ذهن شخص را به آرامی نرم میکنم.
10.چرا خنده از لبانتان گرفته شده است؟
11.در رابطه با محلی که به خاک سپرده می شوید..البته انشالله که سالها زنده باشید...گزینه هایی در ذهن ندارید و یا اصلا فکر هم بهش نکردید؟
12.سخنرانی هایی که داشتین در جمع عده ای از مخاطبینتون...تا حالا دیدن کسی چرت بزنه؟
13.شماره ناشناس جواب میدین؟
14.از دوست داشتن و عشق گفتم..گریزم به سخنی از دکتر شریعتی بود که دوست داشتن را درجه ای والاتر از عشق میدانست.
15.جایگاه ایران در معدلات جهانی نیز منظورم این بود که الان حرف کشور ما در سایر کشورها برش داره یا نه؟
16.راستش من حتی اگر فکرم مشغول نباشه موقع نماز چندان توجه ندارم...خیلی جالبه ها آدم تا قبلش فکرش مشغول نیست تا میره تو نماز مشغول میشه!
17.مجله اینترنتی رو کمی توضیح بده؟