هر چند قديمي شده ( Friday, 27 March 2009)ولي مهمه:
اگر شما هم جزو کاربران ADSL یا اینترنت پر سرعت هستید حتما می دانید ازپولی که برای خط اینترنت خود پرداخت می کنید، ماهیانه 3000 تومان آن جهت«آبونمان مخابرات» است. در واقع مخابرات از تمام کاربران اینترنت پرسرعتایران ماهیانه سه هزار تومان پول بابت «تعرفه خدمات مخابراتی» دریافت میکند.
اما نکته جالب در اینجا است که این تعرفه 20 ماه پیش در جلسه«سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی» در تاریخ دهم تیر ماه 1386 ازسه هزار تومان به هزار تومان کاهش پیدا کرده. اما مخابرات همچنان ماهیانهسه هزار تومان از کاربران اینترنت پرسرعت ایران پول آبونمان دریافت میکند. یعنی ماهی دو هزار تومان بیشتر.
بنابراین اگر شما در خانه یا محل کار از ADSL استفاده می کنید تا به حال:
20 ماه * 2000 = 40000 تومان پول اضافی به مخابرات پرداخت کرده اید.
به گفته خبرگزاری فارس نیوز ایران 450 هزار کاربر اینترنت پر سرعت دارد. حالا اگر یک محاسبه انجام دهیم: 450000 * 2000 = 900000000
یعنیدریافت ماهیانه 900 میلیون تومان پول بیشتر از مشترکان اینترنت پرسرعتتوسط مخابرات. و حالا اگر این عدد را در 20 ماهی که تا به حال گذشته ضربکنیم عددی بیشتر از 17 میلیارد تومان به دست می آید.
در انتهایمصوبات کمسیون تنظیم مقررات ارتباطات که نام اعضای این کمسیون هم درج شدهاست، نام دکتر محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان رئیساین کمسیون خودنمایی می کند.
اینترنت پرسرعت در ایران بسیارگران است. ضمن اینکه برای سرعت آن هم توسط همین «سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی» محدودیت ایجاد شده. چگونه است که قوانین این سازمان درمخابرات بسته به سود اجرا می شوند؟ مصوبه محدودیت سرعت حداکثر 128کیلوبایتی برای کاربران خانگی به سختی و با جدیت، اجرا و پیگیری می شود.اما اجرای مصوبه دریافت آبونمان هزارتومانی فراموش شده است؟
اطلاعات بیشتر:
[External Link Removed for Guests]
کاربر ADSL هستید؟ مخابرات ماهی 2000 تومان از شما پول اضافه
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
کاربر ADSL هستید؟ مخابرات ماهی 2000 تومان از شما پول اضافه
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
Re: کاربر ADSL هستید؟ مخابرات ماهی 2000 تومان از شما پول اضافه
تازه جالبیش اینجاش اینترنت به اسم 128 بهت بدن و سرعت واقعی اش 64 باشه
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
خوش تیپ 512 کیلو بیت هست یعنی 512 را تقسیم بر 8 می کنیم می شود 64 کیلو بایت یعنی شما با سرعت 512 بیشتر از 64 نمی توانید دانلود کنید .
در ضمن فکر کنم در همه جای دنیا به همین منوال باشد . ولی قیمت این کجا و آن کجا
-
- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 19 بار
دوستان من نميدونم از كدوم شركت اينترنت گرفتين ولى من از سپنتا گرفتم (512) خيلى عالى هستش و بدون هيچ محدوديت سرعتى به شما اينترنت ميدن . در حال حاضر بهترين شركت ايران هست.

-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
sahel332 نوشته شده:خوش تیپ 512 کیلو بیت هست یعنی 512 را تقسیم بر 8 می کنیم می شود 64 کیلو بایت یعنی شما با سرعت 512 بیشتر از 64 نمی توانید دانلود کنید .
عجيبه من تاحالا فكرميكردم 128 كيلو بايت دارم دانلود ميكنم يعني دو برابر سرعت 64 عجب معجزه اي !!!
ببين خوشگل بابا مگه من گفتم 128 كيلو بايت دانلود دارم كه ابراز فضل مينماييد.

-
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
با اين حساب هر كاربر 40هزارتومان خسارت ديده به حساب دولت. اين خسارت فقط مربوط به كاربرهاي اينترنت هست در ساير مشاغل الله اعلم چه پولها .... چه چيزا.... چه ....