صندلی داغ با حضور Shahryar ...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

Re: Shahryar روی صندلی داغ CentralClubs...!

پست توسط Shahryar »

... و سوالهای مرتضی:

1- فرهنگ رو چه طور تعریف می کنید؟به طور خلاصه فرهنگ اجتمایی رو چی می بینید ؟ نظم ، یکسری قواعد ، سنتها یا چیز دیگه ؟

بله تقریبا ترکیبی از مواردی است که گفتید. البته برخی چیزها مثل رانندگی - مثل آپارتمان نشینی .... نیاز به فرهنگ سازی دارند . البته از فرهنگ به عنوان ميراث ملي هم ياد شده.

2- اعتقاد داشتن یعنی چی ؟، منظورم بیشتر حوزه های دینیه .

باورهای قلبی قواعد اصول شیوه ها و روشهائی است که از طرف خدا برای هدایت نسل بشر فرستاده شده اند.

4- چقدر به مفاهیم ایران کهن اعتقاد دارید ، اونرو مقدس میدونید؟

البته به مفاهیمی که جنبه خرافه پرستی داشته باشه اعتقادی ندارم اما ایرانیان یگانه پرست بودند. من موزه ایران باستان رو بیش از 10 بار رفتم و هر بار برام تازگی داره.   
5- فک کنید در یک میهمانی اعضای سنترال حضور دارند از بین نوشیدنی های زیر:

چای قهوه تلخ ، شیر شیرین ( مثلا شیر موز ) ، اب میوه نسبتا ترش( مثلا ای پرتغال ) و یک لیوان اب خنک و زلال ، به هر کدوم ازاعضای زیر چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟
کیوان ، رضا ، محسن ، میلاد ، اقا مهدی ، محمد.

عجب سوالی تصویر

به فریبرز عزیز :قهوه ایتالیائی
به محسن عزیز: شیر موز
به بچه های هوا فضا از جمله خودم: کیوان- رضا- محمد- یاسر آب پرتغال
به مهدی عزیز: یک لیوان آب خنک و زلال چون واقعا بیش از هرچیزی خستگی رو از تن درمیاره.

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

سلام.
با اجازتون چند تا سوال هم من بپرسم؟
1- خواب زیاد می بینین؟
2- نظرتون در مورد آواتاره من چی هست؟
3- تا حالا ترسیدین؟
4- گرون ترین غذائی که خوردین چی بوده؟
5- خدا چیست؟
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

مثل اینکه ، هرچی هم که بیایم بگیم ، اقایون ، دوستان عزیزان ،

درک کنید اینجا کاست ، از کی می پرسید و چرا می پرسید فایده نداره

مجرهم که کما فی السابق متواریه وقت رسدگی و کنترل محتوی سوالها رو نداره ،

اقا مهدیحداقل شما لطف کنترل بعضی پستها رو بفرمایید،
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

خواب زیاد می بینین؟

سلام .

اگر منظورتون رویاست زیاد یادم نمیمونه.
2- نظرتون در مورد آواتاره من چی هست؟

حالت روحانی داره و زیباست. نشاندهنده شخصیت عمیق شماست.
3- تا حالا ترسیدین؟

بله. البته. ترس یک واکنش طبیعی بدن هست در براب مخاطرات.
4- گرون ترین غذائی که خوردین چی بوده؟

فکر میکنم یک استیک بود که با مخلفاتش به پول خومان نزدیک 80.000 تومان برام تمام شد.
5- خدا چیست؟

اجازه بدید سوال شما رو جور دیگری جواب بدم. چندی پیش در یکی از برنامه های نجوم در ماهواره یکی از اساتید ستاره شناسی در برابر سوال بیننده ای که نظرش رو در برابر زمان پیدایش کیهان و چگونگی ایجاد عالم در حدود 14 میلیارد سال پیش پرسیده بود گفت:

- تمام معادلات فیزیکی تا کسری از ثانیه قبل از انفجار Big Bang جواب میدن اما هیچ معادله ای قبل از اون حالت رو نمیتونه نشان بده.

- بیننده سوال کرد: آیا به نظر شما این یکی از دلایل اثبات خدا نیست؟

- مجری که دکتری فیزیک داشت و در تمام برنامه هاش خدا رو منکر شده و ورود کتابش به ایران نیز ممنوع است گفت: من به اون خدائی که شما عتقاد دارید اعتقادی ندارم. من به اون خدائی که در کتابهای آسمانی آمده اعتقادی ندارم. اما میپذیرم خالقی هوشمند این جهان را آفرید و این خالق هوشمند الزاما خدا نیست.

دوست من. بعضی وقتها انکار خدا از اثبات اون مشکلتره. ما تا مرز خالق هوشمند پیش میریم اما غرور بشر اجازه نمیده نام خدا رو به زبان بیاریم. .. و انسان چه موجود نا سپاسی است.  
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 86 بار

پست توسط آريو برزن »

با درود تنها يك سوال
فرض مي كنيم شما با يك نگاه عاشق يك دختر شديد و سپس با او ازدواج كرديد
پس از 3 سال زندگي ناگهان براي شما تصادفي رخ مي دهد كه منجر به فراموشي شما ميشود.ديگر هيچ كس را به ياد نمي آوريد حتا همسرتان را
شما در بيمارستان بستري هستيد پس از چند روز همسرتان به ملاقاتي شما مي آيد و شما آن را مي بينيد

آيا بار دگر از او درخواست ازدواج مي كنيد؟آيا بار دگر با يك نگاه عاشقش مي شويد؟يا تنها در يك برهۀ زماني خاص شما با يك نگاه عاشقش شده بوديد؟شرايطي مانند تنهايي بيش از حد و يا نه واقعن عاشقش شده بوديد؟
اهوره مزدا بتابان خورشيد تابان بر ايران
آريايي تو به پا خيز هم چو آرش باز كمان گير
اما اين بار براي قلبت تو نشان گير
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

چند تا نکته دیگه و خاتمه صندلی شهریار...

متاسفانه بنده امروز گرفتاری و مشغولیات زیادی داشتم و چندان کنترلی روی سوالات صورت ندادم و شاید اسباب تکدر خاطر مهمان را فراهم اورده باشم.

برای صندلی های آینده احتمالا تدابیر دیگری خواهیم اندیشید تا خدای نکرده صندلی اسباب کدورت نشود و همان هدف اصلی که ایجاد رفاقت است حاصل شود.

از لطف همگی ممنون...از شهریار هم به خاطر وقتی که به ما اختصاص داد خیلی سپاسگذارم.

خود بنده شهریار قبل از صندلی داغ و بعد از آن برایم بسیار دوست داشتنی تر و از لحاظ قلبی نزدیک تر است.

شهریار را فردی جدیو قاطع در عقاید و اهداف زندگیش دیدم و انسانی که شاید از خیلی از ماها نسبت به وقایع اطراف با دید بازتری فکر میکند..سالهیی از عمرش در غربت بود و از ما دنیا دیده تر است.

این تاپیک در ایجاد حلقه پیوند و اتحاد بین مدیریت و کاربران بسیار موثر بود و یقینا از این بعد بعد کاربران با شهریار احساس دوستی بیشتر خواهند کرد.

شهریار از طرف همه سنترالی ها می گویم که خیلی دوستت داریم و اینجا همیشه به وجود تو نیاز دارد

آرزوی موفقیت در زندگی واقعی و رسیدن به اهداف متعالی را برایت آرزو مندیم.

مرسی از اینکه چندروزی با ما بودی..انشالله از این به بعد هم با تاپیک های زیبا ما را خوشحال خواهی کرد.
  بی  
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”