پاشنه ي آشيل سلاح ها (موشک کروز)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با تسليحات هوايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

وقتي که کشورم رو زير چکمه هاي تفنگداراي دريايي و رنجر هاي تگزاسي مي بينم به شهاب 3 و....فکر نمي کنم
تو فکر اينم که با يه نارنجک داغشون رو تو دل مادرشون بزارم و به اين فکر نکنم که چه نفرين هايي از جانب خانوادش نثارم ميشه يا اينکه ممکنه کشته بشم و .......... اون يه متجاوزه و قانون شماره 1 من اينه:
:x متجاوز بايد بميره :cool:
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
[External Link Removed for Guests] 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

کاملا درسته!
متجاوز بايد بميرد :smile:
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

lolo_babo1 روحيه بسيار قابل تحسينيه، همون روحيه‌اي كه رزمندگان ما در جنگ 8 ساله داشتند و با اون نه عراق، بلكه تمام دنيا رو به زانو در آوردند، تا جايي كخه كارشون به اين رسيد كه افراد بي پناه مستقر در هواپيما رو هم از ترس اينكه پاشون به زمين برسه چيزي براشون نمي‌گذارند به شهادت رسوندند
البته اين روحيه در كنار تدبير، و برنامه و تجهيزات مي‌تونه به قدرتي شكست ناپذير تبديل بشه
من هم همين نظر رو دارم، متجاوز به هر اسم و شكلي بايد نابود بشه :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

Mahdi1944,
باهات موافقم
اما وقتب خون جلوي چشمات رو بگيره برات حتي نداشتن اسلحه هم مهم نيست!
همه ي ما در تب دوست داشتن ايران ميسوزيم :)
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
[External Link Removed for Guests] 
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

سلام در توضيحاتي كه نويسنده مقاله داده بودن نوشته شده بود موشك كروز در مقابل ثاقب توان خودش رو به نوعي از دست ميده منظورم از توان كاراييش هست تا جايي كه من فهميدم البته اطلاعات دقيقي ندارم اصلا اما ميخوام بدونم كه چرا اينطوري ميشه مگه ثاقب روي مكانيزم داخلي موشك چه تاثيري ميازه تاثيرش فقط روي كروز هست يا بقيه موشك ها رو هم شامل ميشه
با تشكر
(ضمنا در ادامه بحث ديدم در مورد جنگ ايران و امريكا و متجاوزان نظراتي دادن دوستان من هم نظرم اينه كه توان ايران در مقابل امريكا خيلي كمتر هست ضمنا امريكا فقط از نيروي زمينيش استفاده نميكنه با توجه به موقعيت جغرافيايي ايران 3 نيروي دريايي وهوايي و زميني ميتونن حملاتي داشته باشن به نظرم بدون اسلحه نميشه جلوي دشمني كه با اسلحه به استقبالت مياد وايستي چون كسي هم نيست ازت حمايت كنه اما به دفاع از هموطنام اعتقاد دارم)
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

gordafarinعزيز
ثاقب يك كلمه عربي است به معناي زره سوراخ كن.اين مهمات از بدنه هاي فلزي عبور ميكنه وباعث تخريب دروني ميشود.
من هم با شما موافقم.موج اول حملات موشكي دشمن سيستم پدافند موشكي ،پايگاه هاي هوايي ،سيستم فرماندهي و.....را هدف ميگيرد.جنگ اكترونيكي اين حملات را حمايت ميكند.
به كارگيري موشكهاي دوربرد توسط ايران كمي مشكل است زيرا راه اندازي آنها زمان بر است وحتي ميتوان محل احتمالي شليك را حدس زد وبا آن مقابله نمود. من هم به دفاع از هموطنام اعتقاد دارم
ارسال پست

بازگشت به “تسليحات هوايي”