بله
hani1459, عزیز
اگه اون هایی که فرمان این جنگ ها رو صادر می کنند اندازه سر سوزن خوی انسانی اون سرباز اول و دل رحمی اون سرباز سیاه پوست که داره اشک می ریزه رو داشتند
دنیا هیچ وقت به خاطر منافع مادی و پول شاهد این جنایت ها نمی بود!!!
این مدل سرباز ها هم در ارتش آمریکا پیدا میشه...یادمه چند سال پیش توی یه فیلمی که برا ساس واقعیت جنگ ویتنام ساخته شده بود یه سرباز آمریکایی روی لباسش
تیکه روبان سفیدی رو نصب کرده بو تا نشون بده که برای برقراری صلح اومده!! (اگرچه با تمسخر همرزمان و توهین فرمانده روبه رو شد!)
حالا فرض کنیم من یک خردسال یا نوجوان عراقی هستم
شب وقت خوابیدن در خونه رو می زنند خواهر ها و برادر های کوچک همه ترسیده اند...مادر بچه ها رو دور ودش جمع می کنه و سعی می کنه اونارو آروم کنه
پدر با ترس و لرز می در رو باز میکنه (البته اگه آمریکایی ها هنوز درب رو نشکستند!)....آمریکایی ها به محض ورود ا َربده کشان وارد خونه شده
اگه سر پدر رو با یک کیسه نپوشونند اولین کاری که میکنند اینه که با فحش و ناسزا همه رو می ریزند تو حیاط و تو خونه ی ما دنبال سلاح کشتار جمعی می گردند!
در حین گشتن یک سلاح فوق سرّی پیدا می کنند و اون رو با خنده میارن جلوی چشم پدر...پدر غیرتی میشه و میاد اون عکس خانوادگی رو از اونها بگیره که با یک گلوله
خونش رو جلوی چشم مادر و بچه ها می ریزند!!
مادر جیغ می کشه و میاد بالای جنازه ی پدر که اون دو تا آمریکایی بی حیا .......

.بعد از چند دقیقه جنازه ی مادر هم کنار پدر می افته زمین
حالا من به عنوان یک بچه ی خردسال همه ی این صحنه ها رو می بینم...چند روز بعد اگه زنده بمونم میام تو کوچه میبینم یه سرباز آمریکایی
یک بچه رو می بوسه و ازش دلجویی میکنه یا داره پنچری یه ماشین عراقی رو میگره!!
به نظر شما کدوم صحنه همیشه تو ذهن من می مونه؟؟؟