نه دیگه! یه تعهدی رو روز اول قبول کردیم و خود من نیز به عنوان تعهد گذار حق زیر پا گذاشتن اون رو ندارم...تاپیک تا پایان امشب برقرار است
...............................................................................................
چرا به زودی از اینترنت خداحافظی میکنی؟
فکر کنم تنها پرسشی که مجبور به پیچوندن و جواب ندادن هستم همینه! خداحافظ من بعد از پایان انجام ماموریتم در اجرای صندلی داغ خواهد بود
......................................................................................................................................................................
اصلا چرا طرف اینترنت اومدی که حالا میخوای ولش کنی !
من نیومدم طرف اینترنت...!دوستان ناباب به من معرفیش کردن! اینترنت مثل سیگاره! ترک اعتیاد نیز بر همگان واجب! ضمنا نوشته بودم روزی 3-4 ساعت که بعضی ها فکر کردن من علاف اینترنت هستم! نه دوستان من هرجا میریم خوشبختانه امکانات آنلاین شدن موجوده!!!
ساعاتی که هیچ کاری ندارم میام نت..همین! حدودا 2.5 تا 3 ساعت!
...................................................................................................................................................................................
گربه های آبادان خوبن ؟
تو چقدر عشق گربه ای؟ یه بار هم گفته بودی یه گربه دیدی رو درخت زنگ زدی آتیش نشانی بیاید نجاتش بده!!!!
گربه های آبادان همه سیاه و سبزه هستند!
.......................................................................................................................................
نظرت رو راجع به گربه ها بگو!
خوشم نمیاد ازشون!
.......................................................................................................................................
گربه بهتره یا ببرتاسمانی ؟
خرس کوالا
تا حالا برف از نزدیک دیدی ؟
یک 18 باری! اولین بار در همون کرج شما! پای کوه تپه نورالشهدا!عظیمیه!
بهترین گلی که زدی ؟
گلی به گوشه جمالت!
سرما رو بیشتر دوست داری یا گرما ؟
اعتدال باحال اسفند و فرودین!
تا حالا توی تانک رفتی ؟
توی ایام عید لشکر 7 زرهی ولی عصر خوزستان تو شلمچه رایگان با تانک ملت رو سواری میداد...! ما هم مقادیری...!
3 تا از کشورها عضو پیمان آتلانتیک شمالی رو نام ببر
آمریکا-بریتانیا-ایتالیا
.............................................................................................................................................
حالا باهاشون جمله بساز
آمریکا و بریتانیا و ایتالیا را در 7 روز گشتم!
جای فعل و فاعل ور عوض کن !
گشتم در 7 روز آمریکا و بریتانیا و ایتالیا را...!
یه شعر بگو
مثل همیشه: در کوی نیک نامان مارا گذر ندادند..گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
اگه یه روز چایی نخوری چه احساسی داری ؟
چایی فقط ساعت 7 صبح میخورم بعدش هم میرم دنبال اموراتم!