من مودم TD-8817 TP-link دارم. از وقتی که مودم رو ریست کردم دیگه با network connection کانکت نمیشه و باید از داخل 192.168.1.1
کانکت بشم. می خواستم ببینم میشه کاری کرد مثله قبل بشه؟
Error 815
کمک درمورد تنظیم مودم ADSL
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: کمک درمورد تنظیم مودم ADSL
کافیه تنظیمات مودم را اصلاح کنید و هماهنگ با سرویس Adsl خودتون. چند روش هست که مناسب ترینش برای ایران همون پل یا bridge هست.
بعد از تنظیم کامل مودم، میتونید یک کانکشن مربوط به اتصال مودم کابلی را درست کیند و به کمک اون وصل بشید.
بعد از تنظیم کامل مودم، میتونید یک کانکشن مربوط به اتصال مودم کابلی را درست کیند و به کمک اون وصل بشید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
آره باید رو حالت bridge mode بذارم! ممنون 

[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
دوست عزیز ببینید به جز تنظیمات ip و username و password تنظیمات دیگری نیز هست که هر ISP تنظیات مختص خودش رو داره.
که از جمله تنظیمات VPI/VCI - Encapsulation - هست. بهترین پیشنهاد این هست که شما مودم رو ببرید مرکز ISP که کانفیگ بشه.
در غیر این صورت اگر به شبکه ISP وارد هستید و می توانید تنظیماتVPI/VCI - Encapsulation را با یک تماس را پرس و جو کنید
می توانید مشکل خود را حل کنید.
در ضمن اگر به تنضیمات مودم وارد نیستید بهتره که ببرید و در مرکز ISP کانفیگ کنید.
که از جمله تنظیمات VPI/VCI - Encapsulation - هست. بهترین پیشنهاد این هست که شما مودم رو ببرید مرکز ISP که کانفیگ بشه.
در غیر این صورت اگر به شبکه ISP وارد هستید و می توانید تنظیماتVPI/VCI - Encapsulation را با یک تماس را پرس و جو کنید
می توانید مشکل خود را حل کنید.
در ضمن اگر به تنضیمات مودم وارد نیستید بهتره که ببرید و در مرکز ISP کانفیگ کنید.
خب اولین بار که برای تنظیم مودم اقدام کردم تنظیمات رو یاد گرفتم
اما با این قیمتها آدم نمی دونه چی کار کنه
حالا باید ساعت 3 صبح پاشم تا شبانه استفاده کنم آخه تعرفه روزانم تموم شده
اما با این قیمتها آدم نمی دونه چی کار کنه
حالا باید ساعت 3 صبح پاشم تا شبانه استفاده کنم آخه تعرفه روزانم تموم شده

[External Link Removed for Guests]