فکر میکنم چون موس روشن میشه مشکل از یو اس بی ها نباشه
همیشه اینطور نیست.
خیلی از موس ها بعد از نصب شدن نیاز دارن که یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید . موس رو وصل کنید بعد کامپیوتر رو ریستارت کنید
بله، اما نه یک موس با اتصال USB.
موس رو به سیستم وصل کنید و با یه موس سالم روی my computer راست کلیک کرده
قصد داری پردازشگر سیستم بنده خدا را هلاک کنی؟
بهتر است برای ورود به پنجره مروبط، با استفاده از کیبور عمل شود. کافی است از منوی Start پنجره RUN را اجرا کنید. در فیلد آن وارد کنید
devmgmt.msc و کلید اجرا رابزنید. این مراحل با کیبورد چندان سخت نیست.
پنجره ای که مشاهده میکنید همان Dvice Manager شما هست که لیست قطعات را نمایش میده. در این پنجره اگر موس شما که با اتصال USB وصل است شناخته شده باشد مانند شکل زیر خواهد بود:
اگر سیستم آیکون موس را نمایش نداد، یعنی سیستم آن را نشناخته. حالا به قسمت USB های سیستم در همین پنجره دقت کنید، اگر در میان آنها یک قطعه با علامتی شبیه سوال زرد مواجه شدید، بدانید ویندوز به اشتباه درایوری برای موس شما نصب کرده و کافی است آن را حذف کنید و به صورت دستی یک موس برای سیستم معرفی کنید.
کنم برای مرحله اول شما اطلاعات کافی باشد، بررسی کنید تا در صورت نیاز باز بگم چه کنید.
[HR]
به عقیده من هم ویروس اولین گزینه است. اما یک اشاره در مورد صحبت
Mahdi1944، این smss که گفت خودش ویروس نیست، این یکی از پروسه های مایکروسافت هست، هر چند کمی سرعت سیستم را پایین میاره اما ویروس یا ... نیست!
الان چک کردم تو نورتون هم این توضیح را داده:
Please Login or Register to see this code File:
smss.exe Security Rating:
البته ویروس هایی هم با این نام هستند که در شاخه های غیر از سیستم فعالیت میکنند. این را توضیح دادم که اشتباه نکنید پروسه ویندوز خودت را حذف کنید.