حالا که تنور انتخابات داغ داغه و تعدادی از بچه های این سایت شدن یکی از اعضا ستاد انتخاباتی کاندیداهای مورد نظر دیدم بد نیست تا ما هم یه نظر سنجی کوچولو بزاریم ببینیم چی میشه
دوستان خواهشن اگه براشون مقدور هست علت انتخاب کاندیدای مورد نظرشون رو هم بیان کنن
( این نظر سنجی بین افرادی است که بالاترین شانس را در بین کاندیداها دارن )
( شماره کاندیداها براساس حروف الفباست )
صندوق انتخاباتی ریاست جمهوری سایت سنترال
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
Re: صندوق انتخاباتی ریاست جمهوری سایت سنترال
زهرا مصطفوی،فرزند امام خمینی(ره) خطاب به میرحسین موسوی: جنابعالي را مقلد واقعی حضرت امام(ره) ميدانيم و يادمان نميرود که در محاصره اقتصادي دوران جنگ تحميلي معيشت مردم را خوب اداره کرديد و توانستيد کارنامهاي موفق از خود ارائه کنيد.

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
من عاشق قدرت بیان ودر کل پوز زنی (چه قدر لاتی حرف دارم می زنم) احمدی نژاد ام به همین خاطر هم بهش رای دادم
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

- سپاسهای ارسالی: 870 بار
- سپاسهای دریافتی: 695 بار
pedmehr نوشته شده:تنها دلیلی که دارم این هست که ایشون محمود احمدی نژاد نیست
عزیز میشه بگین احمدی نژاد چیه؟
من موسوی رو به خاطر این که در جبهه اصلاحات قرار گرفت رای نمیدم چون واقعا اصلاحاتی ها تو 8 سال خدمتشون نشون دادن که چکار کردن نمونش ترس
درمسئله
هسته ای (فقط خواهشا نگین که که این مسئله سیاست اون موقع نظام بود . مگه میشه سیاست کلی هر نظامی مثل هوای بهاری باشه و هر ساعت یه جور تغیر کنه )
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون "پ" ندارد!
[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی
[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
همونطور که قبلا هم اعلام کردم، بحثهاي انتخاباتي در بخش موقتي که به زودي ايجاد خواهد شد تحت قوانين خاص که مهمترين اون جلوگيري از تخريب هست، مجاز خواهد بود، تا قبل از اون، بحثهاي انتخاباتي مجاز نخواهد بود
موفق باشيد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد