صندلی داغ با حضور Mohsen1001...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: Mohsen1001 روی صندلی داغ...!

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام
از سلیقت خوشم اومد پورشه دوست داری .
ماشین دنده اتومات ترجیح میدی یا دستی ؟
از 206 راضی ؟
سیستمت چیه ؟
اگه توی آلمان متولد شده بودی مسلمان بودی ؟!
خارج از ایران تا حالا رفتی ؟
سفر حج بیشتر از یه بار خوبه یا بد ؟
نظرت رو راجع به کلمات زیر بگو
اسراییل
بارسلونا
بی ام و
اف 4
تا حالا به کجاها سفر کردی؟ ( توی ایران )
نظرت راجع به شهرهای زیر
کردستان
تبریز
زاهدان
اصفهان
قم
تهران
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

ماشین دنده اتومات ترجیح میدی یا دستی ؟

تیپترونیک
از 206 راضی ؟

بله
سیستمت چیه ؟

سیستم ندارم ، فقط یک هدیونیت پایونیر 6950 دارم که MP3 پخش کنه.
اگه توی آلمان متولد شده بودی مسلمان بودی ؟!

و الله اعلم ...
خارج از ایران تا حالا رفتی ؟

سعودی و عراق
سفر حج بیشتر از یه بار خوبه یا بد ؟

تمتع یا عمره ؟
نظرت رو راجع به کلمات زیر بگو
اسراییل

جنایتکار
بارسلونا

رقیب رئال
بی ام و

بهترینه
اف 4

دکمه ای در کیبورد تصویر
تا حالا به کجاها سفر کردی؟ ( توی ایران )

مشهد شیراز شمال (شهرهای مختلف) همدان اردبیل استارا کیش اصفهان کرمانشاه و...
نظرت راجع به شهرهای زیر
کردستان

مرزی
تبریز

متعصب
زاهدان

فرق مختلف
اصفهان

بوی تاریخ میده
قم

شهر عجیبی است و بسیار مورد عنایت
[External Link Removed for Guests]
تهران

خوشحالم که دیگه توش زندگی نمیکنم !

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام دوباره به مهمان گرامی...

قرارمون این شد که فاز مذهبی تاپیک بره کنار و به همون اصل تحکیم روابط برگردیم...

فقط چند نکته در پاسخهای محسن دیدم که عرض می کنم.البته در برابر همه پاسخهای محسن حرف دارم ولی جهت تغییر مسیر صندلید اغ سخن کوتاه میکنم...این چند مورد بارز تر بودند.

1.بحث عقل مطرح شد...که بنده سر حرف خودم هستم...هم دین و اعتقاد خود را دارم و هم نگرش به تمام اجزای آن با تفکر و عقلانیت..حداقال برای من اینگونه نبوده که چون در فلان جا فلان حرف گفته شد رد آن برایم ذنب لایغفر محسوب شود..خیر هیچ چیز غیر از ذات اقدس الهی آنقدر تابو و غیرقابل بحث نیست که نتوان درباره اش به گفتگو و پرسش پرداخت. تا توانسته ام به دنبال مثال نقض رفته ام و اگر نیافته ام موضوع را پذیرفته ام..در اکثر موارد مسائل ضد نقیض موجود است و کمی جستجو و تحقیق حقایق را آشکار می سازد!

2.در رابطه به سوال قطع دست و پا حق با شماست! و شجاعت پذیرش اشتباه خودم را دارم..علت طرح آن نیز این بود که در پستهای ماقبل پرسش حکمی طرح شده بود و اگر من اجازه طرح اینگونه سوالات را نمی داشتم مصداق بارز نقض حقوق بشر بود.

3.تبلور واقعی شعار های انقلاب را به طور نسبی می بینم و هنوز بعد از 30 سال در بسیاری مسائل مشکل داریم...خصوصا فساد اقتصادی که قابل انکار نیست..جوری شده که بدون پارتی و رشوه کلاه آدم پس معرکه است!
مطالب دیگری هم هست که در حدود قوانین سایت نیست و قابلیت طرح ندارد!

4.دین گریزی به طور نسبی شایع است...نمونه بارز و معمولی اش صفهای خلوت و نهایتا 2 ردیفی مساجد این را نشان می دهد...شما قم و چند تا شهر مذهبی را نبین..به اقصای نقاط این مملکت سفر کن...چیزیهای زیادی هست که در سفر خواهیم دید.

5.زنجیر زنی و زخمی کردن بدن یک جور عمل شبه مازوخیستی است...دقیقا به خاطر ندارم در کدام روایت و یا حدیث است ولی می دانم خود آزاری و بدن آزاری از گناهان است. امام حسین با آن قلب مهربان اگر در میان ما بود فکر نمی کنم رضا میداد تا اینگونه خود را با زنجیر بزنیم... شخصا زیارت عاشورا و درک فرهنگ حرکت انقلابی امام حسین و بکارگیری عملی در زندگی را بیشتر می پسندم تا علم و کتل کشی و زنجیر زنی...

6.در مورد سنگسار هم عقیده نیستیم...بنده فیلم سنگسار را می بینم سردرد میگیرم...خوش به حال شما که دل قرصی دارید خوشبختانه حکم سنگسار 2 سالی است از سوی رییس قه قضاییه به حال تعلیق درآمده است.

7.در رابطه با بهمن جازویه واینکه در منابعی ابن ملجم واقعی اوست نه ابن ملجم معروف فراری از جنگ نهروان کمی جستجو و تحقیق کنید..اگر دوستی هم کنجکاو بود در پی ام به او خواهم گفت....به هر حال پرسشهایی که مطرح کردم همگی حاصل مطالعه و تحقیق من است و بیش از 100 سوال دیگر نیز طرح کرده بودم که بنا به مصالح تاپیک از آن صرفنظر میکنم...خوشحال میشم لینک تاپیک پرسشهای مربوط به شبهات در انجمن اعتقادات رو قرار بدید ..احتمالا کل سوالات رو در اونجا قرار خواهم داد.
**********************************************************************************

و اما سری جدید سوالات من که به درخواست خود محسن رنگ و لعابی نو دارند و به نیت سن محسن 25 تایی طرح شدند

1.محسن جان الان 25 سالته...یه نقبی به گذشته بزن چی بودی..چی شدی..چی میخوای بشی؟
2.راستی دقیقا رشته تحصیلیت مشخص نشد..میخوای روحانی بشی؟
3.آینده انجمن اعتقادات رو چطور میبینی..100 هزاری میشه؟
4دقت کردم حوصله خوبی در تزیین و زیبانگاری نوشتارهایت داری...تاثیری که برای جذاب کردن مفاهیم مذهبی میخواستی از مخاطب بگیری با این کارت گرفتی؟
5.فرض کن با من در یک اتاق به بحث نشسته ای با توجه به اینکه کلا دید ما دوتا به مقوله دین بسیار متفاوت است و بنده تعریفی عارفانه و عاشقانه از دین دارم که دریچه ای است برای بهتر زیستن و رسیدن به معبود و شاید تو با توجه به چیزهایی که نوشتی تعاریف دیگری هم از دین داری آیا میتونیم روی همدیگه تاثیر بذاریم...البته اینو بگم دوستان پس از مباحثه با من معمولا فرار را بر قرار ترجیح می دهند!(پیشنهاد من اینه که هر دومون تعصب غیرمنطقی رو بذاریم کنار)
6.بنده فکر میکردم با توجه به اطلاعات خودرویی که داری مهندس مکانیک خودرو هستی!
7.من فرضا قصد ازدواج با یک دختری را دارم...می خوام پیش از ازدواج تا مدتی با او ارتباط داشته باشم...قدرت دوست داشتن در محرم کردن و مستحکم کردن رابطه من و دختر قویتر عمل میکند یا خواندن جمله صیغه موقت!
8.عاشقی کور میکند و دوست داشتن در عین عاشقی بینایی... به این مرحله رسیده ای.؟
9تلخ ترین و شیرین ترین خاطره زندگی ات؟
11.تا حالا چند بار مجبور به تغییر شخصیت شدی؟
12.کسانی که در هنگام منبرهای روحانیون کاغذ قلم دست دارند و تند تند یادداشت برمیدارند
13.تکبیرالاحرام گفتن نه چندان جالب و گاها با لحنی عجیب در نمازهای جماعت که گاهی حالت وهن این کلمه مقدس را پیدا می کند.
14.جمع بندی از صندلی داغ های برگزرا شده تا این لحظه
15.صمیمت شما در سنترال بیشتر با چه کسانی است!
16.از شلمچه برامون بگو!
17.آواتور و امضای خودت را کوتاه و مفید توصیف کن.
18.تفریح مورد علاقه ات چیست و کجاست؟
19.موسیقی و فیلم و غذای مورد علاقه ات رو بگو؟
20.با نارفیقانی که به تو نارو زده اند برخورد داشته ای و با انان چه کردی؟
21.اگر ازدواج کردی اسم فرزندانت را چه میگذاری؟
22.چرا در بین ایرانیها اینقدر تصور و نظر خوبی نسبت به شهر قم نیست..در پست های قبلی کاربران نیز این نکته به چشم می خورد...خود بنده نیز قم را در حد سفری 1 روزه می توانم تحمل کنم!
23.نگاه سخت گیرانه به دین = طالبانیسم...نگاه سهل گیرانه=اتفاقی شبیه اندلس خواهد افتاد...نگاه میانه روانه=مطلوب همه مردم....گزاره درستی رو مطرح کردم؟
24.صندلی داغ خودت و سایر دوستانی را که تا الان آمده اند چطور دیدی؟
12نظرت درباره واژگان زیر

مدیر سنترال
مجری صندلی داغ
سنترال کلابز
فروهر
اهورامزدا
کوروش بزرگ
شیرخورشید
میرحسین
احمدی نژاد
تیپ بسیجی-معمولی-فشن
محسن 1001
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

رشته تحصیلی ؟

ماه تولد ؟

فصل مورد علاقه ؟

ماه مورد علاقه ؟

کدوم روز هفته رو بیشتر دوست داری ( البته اگه اصلا دوست داری)

در مورد کلمه آرماگدون چی میدونی ؟

فکر میکنی چقدر مسلمونی ؟
در روح و جان من میمانی ای وطن
Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

بنام خدا

سلام

ببخشید که کمی دیر جواب میدم چون سوالات به گونه ای هستند که جوابهای کامل میطلبند تصویر

1.بحث عقل مطرح شد...که بنده سر حرف خودمهستم...هم دین و اعتقاد خود را دارم و هم نگرش به تمام اجزای آن با تفکر وعقلانیت..حداقال برای من اینگونه نبوده که چون در فلان جا فلان حرف گفتهشد رد آن برایم ذنب لایغفر محسوب شود..خیر هیچ چیز غیر از ذات اقدس الهیآنقدر تابو و غیرقابل بحث نیست که نتوان درباره اش به گفتگو و پرسشپرداخت. تا توانسته ام به دنبال مثال نقض رفته ام و اگر نیافته ام موضوعرا پذیرفته ام..در اکثر موارد مسائل ضد نقیض موجود است و کمی جستجو وتحقیق حقایق را آشکار می سازد!

این بدین خاطر هست که ما همه مسائل را با ذهن کوچک دنیایی خود بررسی میکنیم درصورتیکه در ماوراء این تفکرات تقدیرات و روابط پیچیده ای خوابیده که ما حتی ذهنمون بهش خطور هم نمیکنه.
چرا ما همیشه باید با تناسبات دنیایی اموری که در زندگیمون اتفاق میفته را بررسی کنیم ؟

4.دینگریزی به طور نسبی شایع است...نمونه بارز و معمولی اش صفهای خلوت و نهایتا2 ردیفی مساجد این را نشان می دهد...شما قم و چند تا شهر مذهبی رانبین..به اقصای نقاط این مملکت سفر کن...چیزیهای زیادی هست که در سفرخواهیم دید.

عزیز من خودم سالهای زیادی را در تهران زندگی کردم
خونه ما هم در پایین شهر قرار نداشت که بگی مذهبی تر هستند خیابان پاسداران زندگی میکردیم و من دبیرستان می رفتم و اصل اینکه بنده راه دینی را انتخاب کردم برای تحصیل در همون دوران بود با وجود معدل بالای 18 در رشته ریاضی !
خیلی ها هم قصد منصرف کردنم را داشتن اما من انتخاب کرده بودم .
مساجد و محافل زیادی را میشناسم که میتون بهت معرفی کنم که مملو از جوانان مشتاق هست ، اکثراً هم بسیجی و خیلی مذهبی نیستند اما علاقه مند به دین هستند.
چرا ؟ چون روش برخورد متفاوت هست. با جوانان نباید مثل 40 سال پیش برخورد کرد بلکه استفاده از مسائل نوین بسیار حائز اهمیت هست.
ما در اعتقادات هم سعی بر همین مساله داریم و استفاده از علوم و ابزار روز را سرلوحه کارمون قرار دادیم. نمونه اش بخش [External Link Removed for Guests]
5.زنجیر زنی و زخمی کردن بدن یک جور عمل شبه مازوخیستیاست...دقیقا به خاطر ندارم در کدام روایت و یا حدیث است ولی می دانم خودآزاری و بدن آزاری از گناهان است. امام حسین با آن قلب مهربان اگر در میانما بود فکر نمی کنم رضا میداد تا اینگونه خود را با زنجیر بزنیم... شخصازیارت عاشورا و درک فرهنگ حرکت انقلابی امام حسین و بکارگیری عملی درزندگی را بیشتر می پسندم تا علم و کتل کشی و زنجیر زنی...

این نظر شما است البته نظر شما نیست نظر روشنفکرانی هست که فقط بلد هستند تا جایی که میتونن به اسلام از این روشها ضربه بزنند و مردم را از امام حسین و اهل بیت دور کنند.
چرا ؟
چون فعلاً عاشورا و عزاداری امام حسین (علیه السلام) یکی از بینظیرترین نمادهای مسلمین هست بگونه ای که در روز عاشورا دنیای اسلام سراپا در ماتم و غم بسر میبره و از هر راهی هم که مجاز باشه استفاده میکنند.
من اگه پدرم خدایی ناکرده فوت کنند ممکنه از فرط ناراحتی حتی خودم را هم بزنم یا جرحی وارد کنم چون دست خودم نیست این عین گناه هست.
اما روایاتی که در مورد عزاداری امام حسین هست غوغا کرده و هر نوع ضرر رساندن به بدن را مجاز دانسته و این فقط و فقط برای امام حسین علیه السلام جایز است.
لینکی که در پست قبل دادم شاهد این مساله هست و مراجع هم میفرمایند در مورد امام حسین ما هیچ حرفی نمیتونیم بزنیم.
تنها میفرمایند باید ضرر رساندن به گونه ای نباشه که ضرر زیادی برسونه (مثلا عضوی از دست داده بشه یا شکافی عمیق ایجاد بشه)
اما سینه زنی و زنجیر زنی بنظر شما خیلی کار سنگین و طاقت فرسایی هست ؟
این هیچ تناقضی با رحم و مهربونی امام حسین نداره ، ما خودمون دوست داریم که برای ایشون عزاداری کنیم. تا یاد این بزرگترین حادثه و رویداد تاریخ را زنده کنیم و به جهانیان بفهمانیم که چه امامی را از دست دادیم.
غربی ها و روشنفکران برای اینکه این حادثه کم کم فراموش بشه این حرفها را می زنند که اصلا جرا مشکلی بپوشیم ؟ چرا عزاداری کنیم ؟ مگه امام حسین نیازی داره ؟
وقتی هیچ کدوم از این اعمال انجام نشد دیگه پس از گذشت 100 سال این حادثه هم از بین میره و یادی ازش نمیمونه.
شما که اینقدر روی مسائل مختلف فکر میکنید ، کمی هم از جنبه تخریبی این شبهات و القائات را بررسی کنید و اگر خوب فکر کنیم به عمق ماجرا پی خواهیم برد و این کار را عمل مازوخیستی نمیپنداریم !
یه سوال :
وقتی پیش پزشک میروید و دستور میدهد که عمل انجام بگیره روی بدن شما ، آیا به او میگید ، نه نه تصویر این یک عمل مازوخیستی هست و من اصلاً زیر بارش نمیرم ؟
آیا وقتی یک پزشک به شما بگه این دارو را بخورد تا یک ماه فقط سوپ بخور و...
اعتراضی بهش میکنید ؟ یا مثلاً بهش میگید شما ناقض حقوق بشر هستید منو از خوبیها دور میکنید ؟!!
من میبینم ما فقط به اسلام و دین که می رسیم ذهنمون جولان پیدا میکنه و میخواهیم همه چیز را نفی کنیم و مثال نقض پیدا کنیم.

6.درمورد سنگسار هم عقیده نیستیم...بنده فیلم سنگسار را می بینم سردردمیگیرم...خوش به حال شما که دل قرصی دارید خوشبختانه حکم سنگسار 2 سالیاست از سوی رییس قه قضاییه به حال تعلیق درآمده است.

باز هم نگاه شما از دید دیگر است و اصل قضیه چیزی دیگر...
اگر اون عملی که بخاطرش سنگسار میکنند را شما انالیز کنید خواهید دید که بخاطرش شاید یک جامعه به تعب بیفته .
از هم پاشیدن بنیان خانواده و جامعه و بسیاری مسائل دیگر که بصورت غیر مستقیم دامن گیر خواهد شد.
اگر اینگونه باشد شما باید اعدام را هم کاری ناپسند بدانید !
درصورتیکه یکی از هوشمندانه ترین دستورات اسلام هست غربی ها متوجه نیستند که خود این عمل (اعدام نکردن و عدم قصاص) عین ظلم به خانواده داغدیده هست.
خدای ناکرده من اگر فرزندم کشته بشه این حق را برای خودم میدونم که منم قاتل را بکشم اما وقتی ببینماین حق را ندارم و قاتل فقط چند سال باید زندان بره که بعدش هم به عاوین مختلف ممکنه عفو بخوره ، چه حالی میشم ؟
آیا قصاص جز رعایت حقوق بشر است ؟
ما اگه اسلام را کاملترین دین و تمام دستوراتش را مطاع بدونیم دیگه انقدر سر هر مساله ای جنجال به پا نمیکنیم و با هر تیری که غربی ها پرتاب میکنند فکرمون مشغول نمیشه !
تحقیق در دین بسیار خوبه و اصلاً توصیه اسلام همینه که دین اباء و اجدادی فایده نداره .
اما اینکه ما همش سراغ این باشیم که یه نقطه ضعف بیرون بکشیم و علم کنیم و از همه علما اسلام جواب بخواهیم این درست نیست.
خود مسیحی ها اگر قرار بود اینگونه عمل کنند که هیچی ازشون باقی نمی ماند و سراسر اشکال بودند.
تا همین اخیر بود که طلاق نداشتند و هیچ کسی حق طلاق دادن نداشت ، بعد دیدن نمیشه و قابل تحمل نیست مجبور به تعویض نظرشون شدند.
کمی هم + به اسلام بنگریم.
من به شخصه این برایم نهادینه شده است که هر دستوری که اسلام صادر کرده قطعاً و یقیناً به نفع بشر است و مایه سعادتش.

میخوام کمی از اسلام دفاع کنم :

نظر یک محقق پیرامون اسلام (ویدیو)

و...

*********************************************************************************

1.محسن جان الان 25 سالته...یه نقبی به گذشته بزن چی بودی..چی شدی..چی میخوای بشی؟

دوست دارم تا جایی که توان دارم برای اسلام و تشیع خدمت کنم و فردی مفید در ترویج مکتب اهل بیت عصمت و طهارت باشم . ان شاالله تصویر
تهذیب الاحکام، ج 6، ص 141. سکونی از امام صادق(علیه السلام)گزارش می کند که ایشان فرمود:
امیرالمؤمنین(علیه السلام)فرمودند: روزی رسول خدا(صلی الله علیه وآله) مرا به یمن فرستاده و فرمودند:
ای علی! پیش از آنکه کسی را با منطق و از روی آگاهی به دین خدا فراخوانی با کسی نبرد نکن.
به خدای سوگند که اگر خداوند کسی را به دست تو هدایت کند ارزشش برای تو بهتر است از آنچه خورشید بر آن می تابد و از آن غروب می کند.
افزون بر این، چنین کسی مهر و ولایت تو را در دل خواهد گرفت.

2.راستی دقیقا رشته تحصیلیت مشخص نشد..میخوای روحانی بشی؟

دروس دینی تحصیل میکنم تا اینده خدا چه خواهد ...
3.آینده انجمن اعتقادات رو چطور میبینی..100 هزاری میشه؟

شکر خدا خیلی خوب پیش میره ، همین هم عنایت خدا بوده.
ما خیلی تعداد اعضاء برامون مهم نیست بیشتر این اهمیت داره که خیل عظیمی از مطالبمون استفاده کنند.
کل مطالب سایت اعتقادات حتی برای مهمان ها نیز در دسترس است حتی دانلود فایل و دیدن لینک و عکس ...
چون ما قصد انتشار و ترویج فرهنگ شیعه را داریم.
مخصوصاً فوروم ما که مذهبی هست اگه این محدودیتها را داشته باشیم در نگاه بازدید کننده جلوه خوبی نداره .
به اندازه کافی مورد اتهام هستیم چه برسد به اینکه بیاییم این کار را هم انجام بدیم.
در کل دنبال افزایش یوزر نیستیم برای تست چند روزی دسترسی مهمان را محدود کردیم مانند سایر فوروم ها تعداد عضویت کاربران به 100 نفر در روز هم رسید !
اما همین روش را بیشتر می پسندیم تصویر
4دقتکردم حوصله خوبی در تزیین و زیبانگاری نوشتارهایت داری...تاثیری که برایجذاب کردن مفاهیم مذهبی میخواستی از مخاطب بگیری با این کارت گرفتی؟

تیم مدیریت ما در اعتقادات تقریباً موظف هستند که مقالات و نوشته هایشان را با تزیین و رنگ امیزی ارسال کنند
مطالب مذهبی به اندازه کافی برای اکثریت خشک هستند باید جوری این را از بین برد.
یکی از راهها همین است و دیگری استفاده از عکس میان پست و کوچک کردن متن هر پست .
کلاً سعی میکنیم از مقالات بسیار طولانی پرهیز کنیم و تاپیکها حالت ساندویچی داشته باشه و زود بیننده را به نتیجه برسونه تصویر
5.فرضکن با من در یک اتاق به بحث نشسته ای با توجه به اینکه کلا دید ما دوتا بهمقوله دین بسیار متفاوت است و بنده تعریفی عارفانه و عاشقانه از دین دارمکه دریچه ای است برای بهتر زیستن و رسیدن به معبود و شاید تو با توجه بهچیزهایی که نوشتی تعاریف دیگری هم از دین داری آیا میتونیم روی همدیگهتاثیر بذاریم...البته اینو بگم دوستان پس از مباحثه با من معمولا فرار رابر قرار ترجیح می دهند!(پیشنهاد من اینه که هر دومون تعصب غیرمنطقی روبذاریم کنار)

من استقبال میکنم و تا جایی که بتونم سعی بر استفاده از منطق دارم تا تعصب !

6.بنده فکر میکردم با توجه به اطلاعات خودرویی که داری مهندس مکانیک خودرو هستی!

نه تصویر اما خیلی ها تعجب میکنن که من اینقدر علاقه به ماشین دارم !
خونه یک بنده خدایی برای اولین بار بود می رفتم موقع خداحافظی ماشینم را که دید تعجب کرد گفت فکر میکردم بجای 206 الان با 504 اومده باشی تصویر
علاقه زیادی به خودرو دارم اما میخوام کمش کنم تا مانع هدفم نشه به همین خاطر دیگر در سنترال بیشتر پاسخگوی سوالات خودرویی هستم تا ارسال تاپیک که چندین بار هم از مهدی عزیز عذرخواهی کردم تصویر
7.منفرضا قصد ازدواج با یک دختری را دارم...می خوام پیش از ازدواج تا مدتی بااو ارتباط داشته باشم...قدرت دوست داشتن در محرم کردن و مستحکم کردن رابطهمن و دختر قویتر عمل میکند یا خواندن جمله صیغه موقت!

تیکه اخر را متوجه نشدم اما تا حدودی منظورت رو گرفتم
ببین اسلام اصلا نگفته قبل ازدواح صیغه کنید تا با هم اشنا بشید حتی فکر اینجا هم شده
کسی که قصد ازدواج داره وقتی خواستگاری میره میتونه حتی موی دختر را هم ببینه دختر باید روی خود را هم کمی باز بگیره که پسر بتونه اندامش را نگاه کنه ! (البته پسر باید واقعاً قصد ازدواج داشته باشه تصویر)
حتی میتونن چندین جلسه باهم و نظارت خانواده صحبت داشته باشن بیرون برن و با روحیات هم اشنا بشن هیچ کجای اسلام منکر این قضیه نیست.
8.عاشقی کور میکند و دوست داشتن در عین عاشقی بینایی... به این مرحله رسیده ای.؟

نمیدونم !
9تلخ ترین و شیرین ترین خاطره زندگی ات؟

تلخ ترین : فوت پدربزرگم
شیرین ترین : ازدواج
11.تا حالا چند بار مجبور به تغییر شخصیت شدی؟

بخاطر ندارم مجبور به این کار شده باشم !
12.کسانی که در هنگام منبرهای روحانیون کاغذ قلم دست دارند و تند تند یادداشت برمیدارند

خب ؟
13.تکبیرالاحرام گفتن نه چندان جالب و گاها با لحنی عجیب در نمازهای جماعت که گاهی حالت وهن این کلمه مقدس را پیدا می کند.

به هیچ وجه ، من که ندیدم کسی این حالت را حس کنه ، اما قدیما کمی لحنش کودکانه بود ولی اکنون بسیار لذت بخش و روحانی شده نمونه اش را میتونید هنگاه اذان ظهر و مغرب از شبکه دو (حرم حضرت معصومه سلام الله علیها) ببینید.

14.جمع بندی از صندلی داغ های برگزرا شده تا این لحظه

جالب بودن اما روی سوالات و نحوه اداره اش میشه بیشتر کار کرد.
15.صمیمت شما در سنترال بیشتر با چه کسانی است!

اولین نفر که قطعاً مهدی عزیز هست که جداً به گردن من حق داره و هر چی بگم کم گفتم . من نت را از مهدی دارم و واقعاً برایم زحمت کشید.
جرقه ایجاد اعتقادات توسط مهدی بود و من رو تشویق کرد تا اولین فوروم تخصصی مذهبی رادر اینترنت تاسیس کنیم.
علاوه بر اینها از سجایای اخلاقی مهدی بسیار استفاده بردم ، صبری که داره زبانزد همه است و ذات خوبی که داره ، کوچکترین زشتی و پلیدی در وجود این شخص راه نداره.
توی این چند سال دوستی که داشتیم به اینها رسیدم تصویر
بعد فریبرز عزیز که بسیار راهنمایم بود.
شهریار عزیز ، و کلاً گروه نظارت.
دکتر اخوان ، رضا 313 ، شهرام ، ساسان ، خودت تصویر، Professional ، یاسر ، نیما ، علیرضا ، محمد597 ، mach1
ممکنه اسم کسی را جا انداخته باشم که پوزش میطلبم.
16.از شلمچه برامون بگو!

شهر خاطرات تلخ تصویر
17.آواتور و امضای خودت را کوتاه و مفید توصیف کن.

اواتار : ارادتی که خدمت حضرت زهرا (سلام الله علیها) دارم
امضا: حقانیت امیرالمومنین (علیه السلام)
18.تفریح مورد علاقه ات چیست و کجاست؟

من کلاً بعد از مسائل مذهبی به ماشین ، عکاسی و دروازه بانی علاقه زیادی دارم. تصویر
مشهد را خیلی دوست دارم هر وقت میرم احساس سبکی میکنم و واقعا لذت بخشه برام.
کل اماکن ائمه برام لذت بخشه.
19.موسیقی و فیلم و غذای مورد علاقه ات رو بگو؟

موسیقی های مورد علاقه من کمی با بقیه فرق دارند [External Link Removed for Guests] تصویر
فیلم قدیما زیاد میدیدم اما الان دیگه خیلی کم میشه ببینم وقت نمیکنم .
غذای مورد علاقه ام ماکارونی و کباب تصویر
20.با نارفیقانی که به تو نارو زده اند برخورد داشته ای و با انان چه کردی؟

بعضاً صبر میکنم اما خیلی هم نمیتونم ، اخیراً یک مورد در اعتقادات اتفاق افتاد که مجبور به عکس العمل شدم تصویر
21.اگر ازدواج کردی اسم فرزندانت را چه میگذاری؟

پسر : علی ، محمد حسین
دختر : فاطمه
(ان شا الله)
روایت است کسانی که اسمشان مزین به اسم ائمه نباشه در اخرت از پدر و مادر خود شکایت میکنند که چرا اسم ما را اینگونه انتخاب نکردید !
البته من خودم به این سه اسم ، عجیب علاقه دارم .
22.چرادر بین ایرانیها اینقدر تصور و نظر خوبی نسبت به شهر قم نیست..در پست هایقبلی کاربران نیز این نکته به چشم می خورد...خود بنده نیز قم را در حدسفری 1 روزه می توانم تحمل کنم!

متاسفانه همینطور است چون اسمش اینه که توش پر از اخوند هست و همه خشک هستن و هیچ امکاناتی در اون وجود نداره !
تا حدی هم درسته امکانات رفاهی و تفریحی کم داره اما شخصاً از زندگی در قم لذت میبرم.
البته ادمهای مذهبی کمتر دیدم از قم بدشون بیاد با وجود جمکران و حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
23.نگاه سخت گیرانه به دین =طالبانیسم...نگاه سهل گیرانه=اتفاقی شبیه اندلس خواهد افتاد...نگاه میانهروانه=مطلوب همه مردم....گزاره درستی رو مطرح کردم؟

باید منظورتون را واضح تر بیان کنید.
مثلا طالبانیسم نسبت به چه برخوردی ؟ داخل ایران یا خارج ؟ شیعه یا ... ؟
اگر به شما بگم سیره رسول الله جز کدام دسته هست چه گزینه رو اعلام میکنید ؟
24.صندلی داغ خودت و سایر دوستانی را که تا الان آمده اند چطور دیدی؟

همه خوب بوده در بالا گفتم.

مدیر سنترال

توی دوستانم گفتم
مجری صندلی داغ

خوش قلب و کمی شیطون تصویر
سنترال کلابز

یاداور خاطرات بسیار زیادی برام هست مخصوصا اوائل تاسیسش تصویر
فروهر

نماد زرتشتیان
اهورامزدا

خدای زرتشتیان
کوروش بزرگ

خوشنام
شیرخورشید

نشان سابق ایران
میرحسین

کاندید ریاست جمهوری
احمدی نژاد

رییس جمهور
تیپ بسیجی-معمولی-فشن

هر چیزی اعتدالش خوبه نه افراط نه تفریط و در عین حال منطبق با ضوابط دینی

محسن 1001

بنده ی خدا

رشته تحصیلی ؟

بالا گفتم
ماه تولد ؟

پست اول گفتم ، فروردین
فصل مورد علاقه ؟

بهار ، پاییز
ماه مورد علاقه ؟

فروردین
کدوم روز هفته رو بیشتر دوست داری ( البته اگه اصلا دوست داری)

پنجشنبه
در مورد کلمه آرماگدون چی میدونی ؟

آخرالزمان
فکر میکنی چقدر مسلمونی ؟

کمترین حد تصور تصویر

موفق باشید تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام دوباره...

خوب یواش یواش آرامش به صندلی بازگشت...اگه ادامه میدادم صندلی داغ میشد صندلی آتشین!

همانطور که قول دادم از مسائل صرف مذهبی صرفنظر میکنم..البته محسن جان در جریان باشه که اگه تریپ تاپیک مباحثه مذهبی بود و میخواستم جواب بدم تا 40-50 پست هم باهاش پیش می رفتم جوری که از ادامه بحث انصراف بده! متاسفانه یا خوشبختانه ذهن به شدت پرسشگری دارم.

ولی خوب فعلا بی خیال!

و اما بازم میخوایم با محسن بیشتر آشنا شیم!

میگما محسن این سوال رو میکنم و بعد میرم سراغ سوالات روتین...جمعیت ایران الان 73 میلیون نفره..خب..92 درصد شیعه(67 میلیون نفر) و 7 درصد سنی(حدود5 میلیون نفر) و 1 درصد مابقی نیز سایر ادیان زردشتی و کلیمی و آشوری و ارمنی و... هستند.

حدود 300 هزار بهایی هم طبق آماری که در صدای آمریکا و بی بی سی شنیدم داریم که فرقه ای گمراه و باطل است و ارزش بحث ندارد.

حالا یک فرض...92 درصد شیعه رو بذار کنار..الان داری با 8 درصد باقیمانده ایرانیها صحبت میکنی...ازت میخوام در چند سطر شیوا و گویا و محکم حقانیت شیعه رو براشون ثابت کنی..میدونم کار سختیه ولی انگر بعد از این صندلی حتی 1 نفر هم با خوندنش شیعه بشه یا حداقل کنجکاو به کنکاش پیرامون حقانیت شیعه.. ذخیره آخرت هر 3 تامونه انشاالله...البته برای تو بیشتر..ما هم فقط بهانه بودیم...آقا مهدی نیز وسیله رو که همین سایت باشه برامون ردیف کرده.

***********************************************************************************

1.میگم محسن انشالله از حوزه که فارغ التحصیل شدی فکر میکنی بتونی چند نفر رو شیعه کنی؟
2.یادمه زمان مدرسه و دبیرستان ماه رمضونا که آخوند می اومد مدرسه سوالات شرعی جواب بده بچه ها حرفای نامربوط و سوالای عجیب تو کاغذ مینوشتن براش میفرستادن..خودتو برای این سختیها و ناملایمات و زخم زبون ها اماده کردی؟
3.اولا تو انجمن اعتقادات برات شدیدا آرزوی موفقیت دارم...دو چیز رو به خوبی داری..1.هدف 2. حوصله...احساست روزی که بدونی انجمنت اون هدف و اعتقادی که روز اول براش گذاشتی رو داره محقق می کنه چیه؟
4.هر انجمنی تا چند ماه اول رونق نداره چقدر سختی کشیدی تا اعتقادات جون گرفت؟
5.از زیبا نگاری ات گفتم...و جواب دادی...حالا برنامه های متنوع تری هم داری که ابتکارات جدیدی هم توش باشه..اگر سری نیست بگو؟
6.از مباحثه با من هم گفتی پیشنهاد می کنم بی خیال شیم فعلا..ولی شدیدا مشتاق دیداریم..گذرم اگه قم خورد با پدیده ای به نام میلاد بیشتر آشنا خواهی شد!
7.از خودرو گفتیم! ماشین باز بودنت در عین کارای مذهبی ات تلفیق جالبی داره...تو نیز پدیده جالبی هستی...منتظر چند تا مقاله ناب ماشینی هستیم...البته گفتی دیگه نمی ذاری ولی یک بار دیگه بذار و بعدش دیگه نذار!
8.اون مسئله صیغه که درباره ارتباط پیش از ازدواج دختر پسر مطرح کردم نیز جواب خوبی دادی...البته همیشه گفتم دختر پسر آب و آتیشند با هم مرتبط بشوند ممکنه از مدار خارج شوند! پس صیغه بی حساب کتاب نیست...عمر لعن الله بود که این بدعت رو گذاشت و صیغه رو ملغی کرد...وگرنه شاید فساد اخلاقی دیگر وجود نمیداشت.
9.از تکبیرالاحرام گفتم...میخوای یه صدا از خودم ضبط کنم منظورمو بهتر بفهمی! چند هفته پیش برای مراسم میرحسین که اومده بود سمت ما رفته بودم مسجد جامع خرمشهر..نماز مغرب عشا اونجا بودیم...چند از بچه ها واقعا دیگه داشتن از این لحن عجیب تکبیرالاحرام گفتن ملت خندشون میگرفت...البته عمدی نیست ولی نیاز به فرهنگ سازی داریم تا تعبیر به وهن نشود.
10.کلا اصلا آهنگ خواننده مجاز یا لس آنجلسی گوش میدی؟
11.میگن موسیقی عقل رو زائل میکنه و حتی در جایی خوندم بعضی موسیقی ها کاری میکنند که در قیامت مار از سوراخ بینی رد میکنند و از سوراخ گوش در می آورند و در دو قوری به ارتفاع 140 کیلومتر همه گنهکاران را می پزند!
(البته شبهه نیستا...!) منبعش رو یادم نیست..فکر کنم کتاب دستغیب بود...حالا به هر حال حتی در سنترال یه روایت عجیب یکی از کاربرا گذاشته بود که سریعا حذف شد...چون واقعا بهت آور بود.اگه بازیابی بشه خوبه همه ببینند!

12.اگه روزی قبر حضرت فاطمه پیدا بشه...؟ اصلا فکر میکنی اون روز رو تو زندگیت ببینی؟
13.از قم گفتم متاسفانه خیلی ها فکر میکنند وارد قم که شدی انگار وارد واتیکان شدی و درجه مذهبیت آدم از 30 باید بره به 6000..خوب این حسو من خیلی سال پیش داشتم.....تعدد وجود آخوند که چندین برابر شهرهای دیگه داره یکم فضا رو سنگین میکنه...امیدوارم شهرداری قم امکانات تفریحی براش بذاره که علاوه بر جاذبه مذهبی جاذبه توریستی هم پیدا کنه!
14.از طالبانیسم گفتیم...
ببین محسن جان طالبانیسم یعنی همون ریش زیر 10 سانت= اعدام..ویدئو اعدام..فیلم و موسیقی اعدام...البته در بعضی چیزها در ایران نیز می بینیم...جوانان رو با مهر عطوفت بیشتر میشه جذب کرد تا خشونت گشت ارشادی...من این چیزا رو تو جامعه به خوبی لمس می کنم.
اما سهل گیرانه..اینه که همه چی رو ول کنیم به امان خدا جوری که ایران ظرف یک سال بشه مثلا همون اندلسی که مثال زدم..اینم قبول نیست.
اما میانه روانه..اینه که حق انتخاب رو به هر ایرانی بدیم...اینجوری اگر انتخاب های صحیح رو در بسته های مجذوب کننده و دلربا ارائه بدیم چون طرف با اختیار خودش اومده دل از آن نخواهد کرد و خودش یک مبلغ قویتر خواهد شد.
15.به ما گفتی کمی شیطون...البته خیلی تخفیف دادی! چون شخصیتم در دنیای واقع هنوز بر دوستانی که با بنده ارتباط ندارند پوشیده است!(چشمک!...یک بنده خدا بیشتر نیستم)
16.روی اینکه فروهر و اهورا مزدا فقط منحصر به زردشت است میشه بحث کرد..نظرتو کوتاه بگو تا دوستان بیشتر با عقیده ات آشنا شوند.
17.شیرخورشید نشان سابق نیست...قدمتی به بلندای تاریخ ایران زمین دارد... و تعبیر از اسدالله الاعظم است.شیرخورشید جاودانه است و جاودان خواهد ماند.
18.راستی منظورم از این دوستانی که تو منبر یادداشت برداری میکنند هم خدای ناکرده تمسخر نبود...یاد فیلم مارمولک افتادم و منبر رفتن پرویز پرستویی(رضا مارمولک و اون پسره که حتی نکته شرعی تنها شدن دختر پسر در ایستگاه فضایی رو هم یادداشت می کرد) با تعدادی از این دوستانی که با انگیزه از منبرها یادداشت بر میدارند به بحث نشسته ام..متاسفانه زیاد بحث رو گسترش نمی دهند و فقط چیزهاییکه شنید اند را صحیح می دانند و غیر آن نیز باطل و توطئه دشمنان اسلام و صهیونیزم بین الملل است! تعصب را در این دوستان مشترک دیدم.
19.چرا روی تسلیحات نظامیمون اسامی عربی میذاریم؟ آیا شکل کمبود اسامی ایرانی داریم؟
20.مسلمان ایرانی هستی یا ایرانی مسلمان؟
21.نظرت درباره دروایش و اهل حق چیه؟
22.اینکه یه تارموی دختر بیرون باشه واقعا مستوجب تحقیر و توهین جلوی انظار عمومی و خرد کردن شخصیت یک دختر 19-18 ساله بین جمعیت وسط 4راه است. آیا مردی وجود دارد که اینقدر ضعیف النفس و یهتر بگم بیمار جنسی باشد که با دیدن یک تار مو دچار حالت های ناجور شود ؟ واین تارمو سبب به خطر افتادن اسلامش شود؟
23.از اینکه می بینی طالبان و القاعده اینگونه نام اسلام را در دنیا منفی جلوه میدهند چه حسی بهت دست میده؟
24.پیش بینی ات با توجه به مستندات از زمان ظهور حضرت چیست؟
25.چرا می گویند رزمندگان اسلام...نمی گویند رزمندگان ایران؟یا لااقل رزمندگان ایران اسلامی
26.واژگان زیر را وصفی نما

اینترنت بدون سنترال و اعتقادات

نابودی آویزون توسط گرداب

اسلام ناب محمدی

لات بازی و گفتن این جمله..به مولا قسم حالتو می گیرم!

دنیا و آخرت نباید فدای هم شوند!

عشق یعنی...

یاد امام و شهدا...

من متفرم از...

من می ترسم از...

من و میلاد با هم...

من تحمل ... را ندارم.
تو این 31 ساله این کلماتو زیاد شنیدیم..

کوبیدن مشت محکم بر دهان استکبار جهانی

اسراییل غده سرطانی

مرگ بر ...

راستی یه سوال سیاسی...به نظر تو در 8 ساله اصلاحات نظام و اسلام به خطر افتاد؟

یک جمله رو به لهجه قمی و آبادانی بگو...(تست استعداد شناسی!)

سری بعدی جمع بندی بحث خواهد بود...دوستان سوالات پایانی خود را مطرح کنند.
  بی  
Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

بنام خدا

سلام

حالایک فرض...92 درصد شیعه رو بذار کنار..الان داری با 8 درصد باقیماندهایرانیها صحبت میکنی...ازت میخوام در چند سطر شیوا و گویا و محکم حقانیتشیعه رو براشون ثابت کنی..میدونم کار سختیه ولی انگر بعد از این صندلی حتی1 نفر هم با خوندنش شیعه بشه یا حداقل کنجکاو به کنکاش پیرامون حقانیتشیعه.. ذخیره آخرت هر 3 تامونه انشاالله...البته برای تو بیشتر..ما هم فقطبهانه بودیم...آقا مهدی نیز وسیله رو که همین سایت باشه برامون ردیف کرده.

ممنون میلاد جان که همچین سوالی کردی تصویر

ببین ما ادله بسیار بسیار زیادی داریم بر اثبات حقانیت شیعه اما همونطور که خودت گفتی در چند سطر من فقط به همین حدیث پیامبر رجوع میکنم :

حدیث ثقلین :

إنّي تارِكٌ فِيكُمُ الثَّقَلَيْنِكِتابَ اللهِ وَعِتْرَتِي أَهْلَبَيْتي ما إنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِما لَنْتَضِلُّوا بَعْدِي أَبَدَاً...

من در میان شما دو امانت نفیس و گرانبها می‌گذارم یکی کتاب خدا قرآن و دیگری عترت و اهل بیت خودم. مادام که شما به این دو دست بیازند هرگز گمراه نخواهید شد ...

خب ...

این حدیث کاملاً و بصورت واضح بیان میکنه که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله) فرمودند که بعد از من باید به قران و اهل بیت من مراجعه کنید و در ادامه روایت هست که میگه این دو هیچگاه از هم جدا نمیشوند.

پس چرا خلفا تاکید داشتند که قرآن ما را بس است ؟

چرا امیرالمومنین علی علیه السلام را پس از فوت پیامبر به دستش زنجیر بستند ؟

چرا همسرش ، دختر رسول الله را شهید کردند ؟

مگر پیامبر نفرموده بود فاطمه پاره تن من است هر کس او را اذیت کند من را اذیت کرده هر کس مرا بیازارد خدا را ازرده ؟

چرا پس از شهادت پیامبر به عترت او که امیرالمومنین است مراجعه نکردند ؟ مگر پیامبر در مکان ها و زمانهای مختلف از کوچکی علی تا اواخر عمرش او را جانشین خود معرفی نکرده بود ؟

پس چرا 23 سال خونه نشین شد ؟

آیا خلفا اهل بیت پیامبر بودند ؟

مگر خلفا در روز غذیر به امیرالمومنین نگفتند : بخ بخ یا علی ، یعنی این جانشینی را بهت تبریک میگیم !!

آیا این به معنای مراجعه به عترت پیامبر هست ؟

چرا در کتاب صحیح بخاری که بزرگترین کتاب حدیثی و روایی اهل سنت هست و حتی از قرآن هم بالاتر میدونن ، یک حدیث از امام صادق (علیه السلام) نقل شده ؟ چرا از افراد کافر و بی دین صدها روایت نقل شده ؟

آیا این مراجعه به اهل بیت پیامبر است ؟

چرا از صدها جاعل حدیث در این کتاب روایت نقل شده ؟

خب ...

حالا شاید بگید ، صحت این حدیث به چه گونه ای است ؟

عرض میکنم که شیعه و سنی به وفور این روایت را نقل کرده اند و حالت تواتر ایجاد شده است :

به خاطر اهمیتی که این حدیث داره و اینکه از دلایل یقینی و قاطع برای حقانیت شیعه هست ،

اهل سنت به این حدیث دستبرد زدن و قصد وارد کردن تغییراتی در ان را داشتند :

این مختصری بود از حقانیت شیعه و در زیر شما را به دیدن چند لینک مفید دعوت میکنم :

******************************************************************************************

1.میگم محسن انشالله از حوزه که فارغ التحصیل شدی فکر میکنی بتونی چند نفر رو شیعه کنی؟

حوزه که تمومی نداره ، هر قدر درس بخونب جا داره ، تا جایی که بتونم سعی دارم افراد مختلف را به شیعه هدایت کنم.
2.یادمهزمان مدرسه و دبیرستان ماه رمضونا که آخوند می اومد مدرسه سوالات شرعیجواب بده بچه ها حرفای نامربوط و سوالای عجیب تو کاغذ مینوشتن براشمیفرستادن..خودتو برای این سختیها و ناملایمات و زخم زبون ها اماده کردی؟

اینها که چیز خاصی نیست ، باید کوه بود در برابر ...
3.اولاتو انجمن اعتقادات برات شدیدا آرزوی موفقیت دارم...دو چیز رو به خوبیداری..1.هدف 2. حوصله...احساست روزی که بدونی انجمنت اون هدف و اعتقادی کهروز اول براش گذاشتی رو داره محقق می کنه چیه؟

از صمیم قلب خوشحال میشم که بتونم یک قدم در راستای رضایت اقامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بردارم.
4.هر انجمنی تا چند ماه اول رونق نداره چقدر سختی کشیدی تا اعتقادات جون گرفت؟

اوائل خیلی سخت بود ، خیلی هم دوست ندارم یاد اون زمانها بیفتم چون تقریباً تنها بود.
اما کم کم دوستانم بهم اضافه شدن و لطف خدا بود که کمک کرد.
من اوائل خیلی عجله داشتم ، تند تند مطلب میگذاشتم که بخشها پر بشه اما دوستم بهم گفت اینقدر نگران نباش همه چیز دست خداست .
اگر خدا بخواهد همه چیز درست میشود.
این واقعا روی من اثر گذاشت و بعینه هم دیدم که اینگونه شدم . البته ما از تلاشمون دست برنمیداشتیم ولی همه چیز را به خدا سپردیم تصویر
5.از زیبا نگاری ات گفتم...و جواب دادی...حالا برنامه های متنوع تری هم داری که ابتکارات جدیدی هم توش باشه..اگر سری نیست بگو؟

ما ایده های مختلفی داریم برای بلند مدت ، استفاده از استودیو برای ضبط کارهای صوتی با کیفیت و تاثیر گذار ، ساخت کلیپ و موزیک ویدیو های مذهبی (که البته خرج زیادی داره)
و کارهای دیگه که به موقعش اعلام میکنیم تصویر
کار جدیدی که شروع کردیم برگزاری نمایشگاه در مدارس و مناطق فرهنگی هست با همون سبک نوین.
دو تجربه را سپری کردیم که بسیار موثر و جالب توجه بود به گونه ای که خودمون هم تعجب کردیم از اینهمه استقبال بچه ها.
مثلا توی یک دبیرستان نمایشگاه زدیم اخرش خیلی ها میگفتن آقا ما میخواهیم بیاییم حوزه باید چیکار کنیم تصویر
خود مدیر مدرسه میگفت شما تحولی در اینجا به پا کردید و...
که همش لطف پروردگار هست .
6.ازمباحثه با من هم گفتی پیشنهاد می کنم بی خیال شیم فعلا..ولی شدیدا مشتاقدیداریم..گذرم اگه قم خورد با پدیده ای به نام میلاد بیشتر آشنا خواهی شد!

با کمال میل
7.ازخودرو گفتیم! ماشین باز بودنت در عین کارای مذهبی ات تلفیق جالبیداره...تو نیز پدیده جالبی هستی...منتظر چند تا مقاله ناب ماشینیهستیم...البته گفتی دیگه نمی ذاری ولی یک بار دیگه بذار و بعدش دیگه نذار!

قبلاً زیاد داشتم در سایت نمونش این تاپیک ولی چشم سعی میکنم ، اما الان هم بعضاً افاضاتی در تاپیکها از خودم دارم تصویر
راستی من گواهینامه رانندگی فدراسیون اتوموبیلرانی در پیست ازادی تهران را هم دارم تصویر
8.اونمسئله صیغه که درباره ارتباط پیش از ازدواج دختر پسر مطرح کردم نیز جوابخوبی دادی...البته همیشه گفتم دختر پسر آب و آتیشند با هم مرتبط بشوندممکنه از مدار خارج شوند! پس صیغه بی حساب کتاب نیست...عمر لعن الله بودکه این بدعت رو گذاشت و صیغه رو ملغی کرد...وگرنه شاید فساد اخلاقی دیگروجود نمیداشت.

روایت از امیرالمومنین علیه السلام است که فرمودند : اگر عمر صیغه را حرام نمی کرد ، شقی (بدبخت) بود کسی که زنا انجام میداد. اما حالا که در شیعه حلال هست متاسفانه شاهد این همه فساد های اخلاقی هستیم !
9.از تکبیرالاحرام گفتم...میخوای یه صدا از خودم ضبط کنممنظورمو بهتر بفهمی! چند هفته پیش برای مراسم میرحسین که اومده بود سمت مارفته بودم مسجد جامع خرمشهر..نماز مغرب عشا اونجا بودیم...چند از بچه هاواقعا دیگه داشتن از این لحن عجیب تکبیرالاحرام گفتن ملت خندشونمیگرفت...البته عمدی نیست ولی نیاز به فرهنگ سازی داریم تا تعبیر به وهننشود.

درسته بعضاً مورد تمسخر قرار میگیره من دقیقاً لحنی که تو ذهنت هست رو میدونم اما باید کم کم اواهای بهتری جایگزین بشه
10.کلا اصلا آهنگ خواننده مجاز یا لس آنجلسی گوش میدی؟

مجاز و غیر مجاز نداره ، تا جایی که بشه اهنگ گوش نداد بهتره چون مضرات وحشتناکی داره به کتاب آثار موسیقی بر اعصاب و روان مراجعه شود.
11.میگنموسیقی عقل رو زائل میکنه و حتی در جایی خوندم بعضی موسیقی ها کاری میکنندکه در قیامت مار از سوراخ بینی رد میکنند و از سوراخ گوش در می آورند و دردو قوری به ارتفاع 140 کیلومتر همه گنهکاران را می پزند!
(البته شبههنیستا...!) منبعش رو یادم نیست..فکر کنم کتاب دستغیب بود...حالا به هر حالحتی در سنترال یه روایت عجیب یکی از کاربرا گذاشته بود که سریعا حذفشد...چون واقعا بهت آور بود.اگه بازیابی بشه خوبه همه ببینند!

تاپیکهای مفید :
12.اگه روزی قبر حضرت فاطمه پیدا بشه...؟ اصلا فکر میکنی اون روز رو تو زندگیت ببینی؟

این روز همان روز ظهور آقا هست ، چون مصلحت نیست که تا اون روز قبر مادرم پیدا شود !
نمیدونم موقع ظهور هستم یا نه و اگر بودم لیاقت بودن در رکاب اقا را دارم یا خیر تصویر
13.ازقم گفتم متاسفانه خیلی ها فکر میکنند وارد قم که شدی انگار وارد واتیکانشدی و درجه مذهبیت آدم از 30 باید بره به 6000..خوب این حسو من خیلی سالپیش داشتم.....تعدد وجود آخوند که چندین برابر شهرهای دیگه داره یکم فضارو سنگین میکنه...امیدوارم شهرداری قم امکانات تفریحی براش بذاره که علاوهبر جاذبه مذهبی جاذبه توریستی هم پیدا کنه!

ان شا الله
14.از طالبانیسم گفتیم...
ببینمحسن جان طالبانیسم یعنی همون ریش زیر 10 سانت= اعدام..ویدئو اعدام..فیلمو موسیقی اعدام...البته در بعضی چیزها در ایران نیز می بینیم...جوانان روبا مهر عطوفت بیشتر میشه جذب کرد تا خشونت گشت ارشادی...من این چیزا رو توجامعه به خوبی لمس می کنم.
اما سهل گیرانه..اینه که همه چی رو ول کنیم به امان خدا جوری که ایران ظرف یک سال بشه مثلا همون اندلسی که مثال زدم..اینم قبول نیست.
امامیانه روانه..اینه که حق انتخاب رو به هر ایرانی بدیم...اینجوری اگرانتخاب های صحیح رو در بسته های مجذوب کننده و دلربا ارائه بدیم چون طرفبا اختیار خودش اومده دل از آن نخواهد کرد و خودش یک مبلغ قویتر خواهد شد.

بنده هم عرض کردم هیچگاه زور جواب نمیده ، باید فرهنگ سازیمون به گونه ای باشه که بتونیم جوونها را جذب کنیم !
16.روی اینکه فروهر و اهورا مزدا فقط منحصر به زردشت است میشه بحث کرد..نظرتو کوتاه بگو تا دوستان بیشتر با عقیده ات آشنا شوند.

ببین منم ایرانی هستم منم به کشورم افتخار میکنم منم وقتی نگاه چپ به کشورم میشه عصبی میشم منم وقتی خارج کشور میرم دلم برای وطنم تنگ میشه اما ...
یه نکته اینجا وجود داره :
ما نمیتونیم به واسطه اینکه صدها یا هزار ها سال پیش که افرادی در ایران بودند با تفکرات و اندیشه های خاص ، ما هم الان خودمون را به سان اونها کنیم و از نمادهای اونها استفاده کنیم.
اینکه الان میگن فروهر نماد ایرانیان هست درسته اما ایرانیانی که در ان زمانها دین دیگری داشتند.
ما ایرانی بودنمون را همیشه حفظ کرده و خواهیم کرد اما به واسطه ایرانی بودنمون دینمون را از دست نمیدیم .
چون اون زمان فروهر نشان ایرانی ها بود ما نمیاییم نماد خودمون را فروهر قرار بدیم ! چون باید الان خودمون را ببینیم.
اگه بر ایران مسیحی ها سلطه داشتند و نماد صلیب را در اثار خود حک میکردند ، و الان که ما مسلمانیم باز هم باید نماد صلیب را گردن کنیم و یا بهش افتخار کنیم ؟
پس باید همه چی سر جای خودش باشد.
امیدوارم منظورم را گرفته باشی تصویر

19.چرا روی تسلیحات نظامیمون اسامی عربی میذاریم؟ آیا شکل کمبود اسامی ایرانی داریم؟

شاید تقسیم بندی شده که روی خودروها اسم فارسی باشه و تسلیحات نظامی عربی تصویر
20.مسلمان ایرانی هستی یا ایرانی مسلمان؟

این را در چند سطر قبل جواب دادم.
21.نظرت درباره دروایش و اهل حق چیه؟

اگر منظورت صوفی ها هستند که برای خودشون فرقه ای دارند به سان دیگر فرقی که باطل هستند.
اما درویش و اهل حق شیعه هم داریم که به اصول پایبند هستند.
22.اینکهیه تارموی دختر بیرون باشه واقعا مستوجب تحقیر و توهین جلوی انظار عمومی وخرد کردن شخصیت یک دختر 19-18 ساله بین جمعیت وسط 4راه است. آیا مردی وجوددارد که اینقدر ضعیف النفس و یهتر بگم بیمار جنسی باشد که با دیدن یک تارمو دچار حالت های ناجور شود ؟ واین تارمو سبب به خطر افتادن اسلامش شود؟

شما به خودت نگاه نکن که ریشه اصیل داری و در خانواده محترم بزرگ شدی . ریشه این همه فساد میدونی چی هست ؟
ببین عزیزم من فقط یک مثال میزنم برات تا مساله روشن بشه :
یک خانمی که چادری هست و رویش را هم گرفته کفش مشکی شلوار مشکی و جایی از بدن هم پیدا نیست.
در مقابل خانمی موهایش پیدا است لباس رنگی و تحریک کننده + بدن نما یا حتی غیر بدن نما .
پسری از کنار این دو رد بشه به کدامیک نگاه میکنه ؟
اصلاً به فکرش میرسه که به چادری نگاه کنه ؟
هم میگه بابا این که اهلش نیست ، هم میگه بابا این که بدرد نمیخوره !
پس ببین وقتی زمینه مساعد نباشه رغبتی هم به میان نمیاد.
شما این مساله را نمیتونی کتمان کنی که پسرها بطور غریزی به دخترها تمایل دارند و برعکس .
این خواصیتی است که خداوند قرار داده. پس خواه نا خواه جذب میشن و تمایل پیدا میکنند.
به قول دکتر انوشه به دخترها میگفت : این یه وجب از پا را که لخت میگذارید پدر صاحاب پسرها رو در میاره ، پسرها این یه تیکه را که ببینند تا اخرش را میخونند تصویر
23.از اینکه می بینی طالبان و القاعده اینگونه نام اسلام را در دنیا منفی جلوه میدهند چه حسی بهت دست میده؟

اینها که ساخته دست خود غرب هستند اما به هر حال خیلی ناراحت میشم.
اما خداوند خودش گفته که شیعه را تا اخر نگه میداره فقط کاری که ما وظیفه داریم اینه که در صدد ترویجش بر بیاییم.
24.پیش بینی ات با توجه به مستندات از زمان ظهور حضرت چیست؟

بر هیچ کسی واضح نیست زمان ظهور .
25.چرا می گویند رزمندگان اسلام...نمی گویند رزمندگان ایران؟یا لااقل رزمندگان ایران اسلامی

اخرین عبارت صحیحتره تصویر
26.واژگان زیر را وصفی نما

اینترنت بدون سنترال و اعتقادات

بی معنا برایم

نابودی آویزون توسط گرداب

شاهکار سپاه

اسلام ناب محمدی

شیعه و ولایت امیرالمومنین علیه السلام

لات بازی و گفتن این جمله..به مولا قسم حالتو می گیرم!

به هر حال هر قشری برای خود گویشی خاص دارند.

دنیا و آخرت نباید فدای هم شوند!

جمله کمی غلط انداز هست. آخرت هیچ وقت نباید فدای دنیا شود .
اما در اینکه دنیا نباید فدای اخرت شود ، حرف است :
اسلام هیچگاه مخالف دنیا نیست .
اصلاً معنی زهد این نیست که روی گلیم بشینی یا نون و آب بخوری و...
باید به دنیا دل نبندی ، باید شب راحت بخوابی نه اینکه خوابت نبره به خاطر مال و اموالت.
اما برخی اوقات هست که دنیا باید فدای اخرت بشه مثلاً :
شما مقامی بلند مرتبه در یک ارگان داری ، از شما میخواهند تا پای یک نامه که محتویاتش رشوه هست را امضاء کنی یا کاری که خلاف شرع است.
اینجا شما حق نداری همچین کاری را انجام بدی و لو به از دست دادن شغل شما باشه .
پس اینجا در ظاهر دنیا فدای اخرت شد اما خدا برای همچین کسی بعداً دنیایش را هم اباد میسازد.
چون پاداش مومن هم در دنیا و هم در اخرت به او داده میشود.

عشق یعنی...

عشق ناب فاطمه ...
تاریخ به خود همچین زن و شوهری که فقط منافع طرف مقابل خود برایشان مهم باشه ندیده است .
حضرت فاطمه قسم خوردند که نشده تاکنون نشده از علی درخواستی داشته باشم (که مبادا قادر به انجامش نباشد) تصویر
فاطمیه واقعاً من را دیوونه میکنه بی اختیار اشکم جاری میشه .
شهادت مادرم در نهایت مظلومی بوده ...

مگه میشه فاطمیه
اشکامون و در نیاره ؟
تقصیر چشمای ما نیست
نام زهرا گریه داره ... تصویر

یاد امام و شهدا...

سعید حدادیان

من متفرم از...

وهابیت

من می ترسم از...

نامه اعمالم تصویر

من و میلاد با هم...

دوستیم تصویر

من تحمل ... را ندارم.

دورویی و دروغ

تو این 31 ساله این کلماتو زیاد شنیدیم..

کوبیدن مشت محکم بر دهان استکبار جهانی

اسراییل غده سرطانی

مرگ بر ...

خب ؟

راستی یه سوال سیاسی...به نظر تو در 8 ساله اصلاحات نظام و اسلام به خطر افتاد؟

هر دوره یکسری خط قرمز ها را زیر پا میگذارند !

یک جمله رو به لهجه قمی و آبادانی بگو...(تست استعداد شناسی!)

بلدم اما نوشتنش سخته تصویر

با تشکر از شما تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام و درود بر تمام دوستان عزیزتصویر خصوصا آقا محسن عزیزتصویر
یه خسته نباشید عرض می کنم خدمت صندلی داغ نشینان و دستندرکاران! که واقعا سختهتصویر بنده متاسفانه سعادت ندارم که مسائل سایت رو دنبال کنم و لی باید بگم یکی از بهترین تاپیک های سایت شده این صندلی داغ!

4 تاسوال: امیدوارم کسی نپرسیده باشه.

آقا محسن, انسانیت و اخلاق رو چطوری تعریف میکنید؟
یک راه مبارزه با منحرفین مذهبی در همه زمینه ها چی پیشنهاد میکنید؟
کسانی که به قرآن و پیامبر شک دارند چطور شکشونو برطرف کنیم؟

سوال آخر:(سیاسی) در پاسخ دادنش مختارید.
به نظر شما میشه بین فلسطین و اسراییل دوستی و روابط عادی برقرار کرد.

دوستتون دارم و آرزوی موفقیت برای همه دوستان دارم.تصویرتصویرتصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Commander
Commander
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

آقا محسن, انسانیت و اخلاق رو چطوری تعریف میکنید؟

انجام دستورات و قوانینی که به نوع بشر کمک میکنند و همچنین ترک محرمات در اسلام.
یک راه مبارزه با منحرفین مذهبی در همه زمینه ها چی پیشنهاد میکنید؟

سوال خیلی کلی هست اما بنظرم با کار کردن روی افراد از کودکی بخصوص در اموزش و پرورش میتوان از میزان انحرافات آتی بشدت کاست.
کسانی که به قرآن و پیامبر شک دارند چطور شکشونو برطرف کنیم؟

باید دید در چه مرحله ای قرار دارند ، اگه خدا را قبول دارند باید بهشون گفت خدا پیامبر را فرستاده و پیامبر هم قران را از سوی خدا بعنوان معجزه در اختیار داره.

سوال آخر:(سیاسی) در پاسخ دادنش مختارید.
به نظر شما میشه بین فلسطین و اسراییل دوستی و روابط عادی برقرار کرد.

بعید میدونم !
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”