طرح سوالات و مشکلات در مورد ساخت انجمن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: طرح سوالات و مشکلات در مورد ساخت انجمن

پست توسط Mahdi1944 »

Professional,
نام مد AJAX contactform هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط sa2day »

سلام،اميدوارم حالتون خوب باشه-من هم يه سوالي در مورد اينجور مسائل داشتم كه اميدوارم شما بهم جواب بديد(كلافه شدم از بس كه پرسيدم و كسي جواب نداد)
من يه انجمن توسط انجمن ساز رايگان ماي بي بي راه اندازي كردم و بعد از برطرف كردن چندتا مشكل به اين سوالات و مشكلات مواجه شدم:
1-چطور ميتونم بنر هاي تبليغاتي رو كه گرفتم در اول‌ (قسمت بالاي) انجمن قرار بدم؟كد رو كجا وارد كنم؟
2-آيا انجمن هايي كه توسط اين انجمن ساز ساخته ميشه در موتور جستوجوي گوگل رتبه اي كسب ميكنه؟
3-چطور مي تونم قسمت " گروه هاي انجمن " رو به انجمنم اضافه كنم؟
4-آيا اضافه كردن امكانات(مثل درج لينك و تصوير و...)در پاسخ سريع كه پايينهر تاپيك قرار داره هك لازم داره؟اگر داره يا اگر چيزه ديگهيي لازم دارهلطف كنيد بهم بگيد چيه؟از كجا ميتونم پيدا كنم؟چطور و در كدوم قسمت قراربدم؟
5-چطور ميتونم تعداد فرمت هايي كه ميشه در پيوست سايت استفاده كرد رو اضافهكنم.چون خيلي تعجب كردم وقتي ديدم فرمت mp3 رو پشتيباني نميكنه
در ضمن:من خيلي كم از اين چيز ميزا سر در ميارم.(مثلا در مورد همين مد!اصلا مد چي چيه).خلاصه لطف كنيد خيلي صاف و پوست كنده(مثل معلم كلاس اول دبستان)توضيح بديد.
سوال هاي واجبتر عبارت اند از: 1 و 4
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
1- اگر در CP اجازه‌ي دسترسي و تغيير فايلهاي قالب رو داريد ميتونيد کد تبليغ رو به صورت دستي در Overall_herader قرار بديد، در غير اين صورت شما نميتونيد اين کار رو انجام بديد
2- ايندکس خواهد شد، اما رتبه مخصوص دامين هست و ساب دامين معمولا مورد بررسي قرار نميگيره و وابسته به دامين مادر هست
3و 4- اينها مود هستند و اگر به فايلها و ديتابيس (phpmyadmin) سيستم دسترسي داشته باشيد ميتونيد اونها رو اضافه کنيد
5- اين رو هم اگر ادمين کامل سيستم رو داشته باشيد، ميتونيد در تب attachment ويرايش کنيد

مود ابتداي کلمه‌ي Modification و به معني تغيير هست، در سيستمهاي مديريت محتوا به مجموعه دستوراتي گفته ميشه که براي يک سيستم خاص نوشته شده و کاربران مبتدي با اجراي اون امکانات جديدي به سيستمشون اضافه خواهند کرد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

پیش تر هم پرسش را مطرح کرده بودم.

راستش مشکل من با اون مسئه (نمایش پیام خطا در هنگام ارسال از ویرایشگر کامل به مضمون " تعداد کاراکتر هاي مبحث شما کم است. " همچنان باقی است.

البته متوجه شدم که مشکل از نسخه یا ... نیست. چون الان نسخه انجمن 3.04 است، البته بنده با استفاده از قالب ساده انجمن این مشکل را مشاهده نکردم. اما وقتی تغییرات خودم را در انجمن ایجاد کردم. تنها بعد از چند ساعت به مشکل برخورد میکنم.

اینکه بعد از چند ساعت است منظورم این نیست که شاهد تغییرات هم نیستم. یعنی بعد از اینکه تغییرات را مشاهده هم کردم، بدون خطا ارسال میشه با قالب جدید اما وفتی چند ساعت بگذره و تعدادی پست ارسال بشه بعد شروع میکنه به دادن این پیام خطا؟

معادل انگلیسی این پیغام خطا را دوستان نمیدانند؟ شاید اینطور بتونم رد یابی کنم، که مشکل در کدوم تابع است. چون به نظرم ترجمه صورت گرفته مربوط به این مشکل نباشد!

خاطر نشان کنم که من نسخه کاملاً جدید 3.04 را هم مستقلاً نصب کردم و به پایگاه داده خودم متصل کرد. بدون هیچ تغییر، تنها مد ویرایشگر را نصب کردم و همینطور تغییراتی در جلوه بصری قالب، چند روز سالم بود هنوز مد جدیدی نصب نکرده بودم که دیدم باز این پیغام خطا نمایان شده است!

روشن است اشکال از کار من در ویرایش فالب است اما چطور است که بعد از مدتی اشکال پیدا میکند!

البته من سعی کردم در طراحی خود تا جای ممکن از کد های استاندارد استفاده کنم. با دانستن تابعی که عمل نمیکند بهتر متوجه اشکال طراحی خود خواهم شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Negar.int عزيز
علت اينکه بعد از مدتي مشاهده ميکنيد، Caching در BB3 هست و تغييرات قالب بعد از مدتي خود رو نشون ميدن که ميتونيد براي رفع اين وضعيت، در تنظيمات بارگذاري "Recompile stale style components" رو فعال کنيد (البته اين تنظيم ايجاد لود خواهد کرد و فقط براي رفع مشکل اون رو فعال کنيد)، همچنين بعد از هر تغيير يکبار cache رو در BB3 خالي کنيد تا اطمينان داشته باشيد کاملا ا تغييرات جديد انجمن در حال فعاليت هست
براي پيدا کردن معادل انگليسي هم خيلي ساده زبان اکانت خودتون رو انگليسي کرده و چک کنيد :-)
تا اونجايي که به ياد دارم در خود سايت bb اين مشکل ور راه حل اون مطرح شده بود

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi1944,

اینطور نیست که تغییرات دیر نمایان شوند. بنده cash را کاملاً خالی میکنم. موضوع این است که این اشکال گاهی به صورت تصادفی هم حادث میشود!

متاسفانه در نسخه قبلی، چون برخی مد های حساس را تنها در زبان فارسی نصب کرده بودم انجمن زبان انگلیسی مشکلات شدید داشت خصوصاً قالبش و فقط با پیغام خطا روبرو میشدم.

الته با بررسی فراوان، متوجه شدم که ریشه موضوع هر چه هست در بخش header قالبم هست. مشغول بررسی آن هستم. شاید نحوه ویرایش من طوری هست که بعد از تولید صفحات توسط توابع اختلالی در صحفه ایجاد میشود.

الان دارم روش کار میکنم. چون من کمتر php کار میکنم و بیشتر صفحات استاتیک کار کردم احتمالآً در کد نویسی چیزی را نا مناسب استفاده کردم و همین برای php مشکلاتی به بار آورده.

تشکر از توجه شما. بعد از رفع مشکلات و نصب ابزارها، جویای نظر شما و دوستان در باب سرعت و ... انجمن خواهم شد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

مشکل حل شد. گفتم که دوستان اگر موارد مشابه یافتند در نظر داشته باشند. هرچند کاملاً موضوع به خطای خودم بازگشت داشت.

- - -
من در طراحی قالب خودم، قسمت ورود اعضا را به header آورده بودم. اما از آن رو که در صورت برقرار بودن شرط داخل بودن این فرم نباید نمایش داده میشد، از تگ زیر جهت عدم نمایش این فرم در صورت داخل بودن کاربر بهره بردم:

Please Login or Register to see this code

منتها، چون من برای این فرم یک جدول و ... طراحی کرده بودم، باید جداول را نیز داخل این پیش شرط میگذاشتم. بنده این کار را کرده بودم اما در انتهای کار پایان پیش شرط را پیش از بستن تگ <form> قرار داده بودم که به این ترتیب در صورت ورود کاربر به انجمن و برقراری پیش شرط، هر چند فرم ورود نمایش داده نمیشد اما این تگ باز بود و هر چه فرم در انجمن وجود داشت داده هایش را به این فرم ارسال میکرد از جمله ارسال نماد کاربری، ارسال پیام خصوصی، ارسال پست جدید یا پاسخ!

البته من این چند روز در همه انجمن های فارسی زبان و انگلیسی زبان گشتم و همه موارد را آزمایش کردم اما مورد مشابه را نیافتم، به همین دلیل شرح دادم که اگر فرد دیگری در طراحی خود دچار مشکل مشابه شد شاید گره گشایی شود.

با تشکر از دوستانی که راهنمایی های مفید داشتند. :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

Negar.int, من سایت شما رو دیدم به نظر میرسه یادتون رفته permisson پوشه cache رو 777 بذارید.

موفق باشید :razz:
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Professional,

البته شما احتمالاً نسخه که من به شکل اضطراری گذاشتم را فرمودید. چون بنده در آدرس دیگری مشغول نصب ابزارها و طراحی قالب هستم که بعد از تکمیل جانشین نسخه ای شود که از آدرس: [External Link Removed for Guests] در دسترس است خواهد شد.

نسخه در دست طراحی به آدرس روبرو هست: [External Link Removed for Guests]

البته همانطور که گفتم این نسخه هنوز آماده نشده، بعد از تکمیل، حتماً جویای توصیه ها و پیشنهادات متخصصین (از جمله شما :D ) خواهم شد.

سپاس فروان از وقتی که اختصاص دادید. :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

دوستان لطفا این تاپیک رو ببینید:
forum-f34/phpbb-3-0-4-mobile4persian-t55278.html
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi1944,

این مد ارتباط با ما، قبلاً نصب کرده بودم و طبق همان توضیح شما پیام های فارسی را ارسال نمیکند (احتمالاً به دلیل بهره بردن از آجاکس) شما براش تدبیری کردید؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Negar.int,
سيستم CC غير قابل مقايسه با نسخه‌ي پايه هست و تمام اجرا به دقت بهينه سازي و ويرايش شدند، بله، تغييراتي در انيکودينگهاي ارسال متن به فرم و پورت ارسال ايجاد کردم

ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”