سلام دوستان من یک dell 1525 دارم به همراه ویستا
چند روز هست که آیکون درایو دی وی دی غیب شده و هیچ جور نصب نمی شود از سایت دل هم درایور دانلود کردم باز نشد
اما وقتی دی وی دی اتوران در دستگاه می زارم و ریستار می کنم اتوران اجرا می شود
کمک در مورد dvdrom لب تاپ
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کمک در مورد dvdrom لب تاپ
,
آخرين برنامههايي که قبل از اين مشکل نصب کرديد رو بفرماييد تا راهنماييتون کنم
آخرين برنامههايي که قبل از اين مشکل نصب کرديد رو بفرماييد تا راهنماييتون کنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: Tehran
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
- تماس:
من یک بار Nero INCD رو unistall کردم مشکل شما رو پیدا کردم، با اینکه تو Device Manager درایورش شناخته شده بود اما یه خطای همیشگی ثبت کرده بود، مشکل من با نصب دوباره ویندوز ویستا حل شد... [IMG]images/smilies/wink.gif[/IMG]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اگر اين برنامهها امکان رايت ديسک و کار با رايتر رو هم داشتند، بله، اين احتمال وجود داره
اگر اين برنامهها امکان رايت ديسک و کار با رايتر رو هم داشتند، بله، اين احتمال وجود داره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد