صندلی داغ با حضور Kayvan6079 ...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

Re: Kayvan6079 روی صندلی داغ...!

پست توسط kayvan6079 »

Mil@d نوشته شده:
1.میگم مجردی بهتر بود یا متاهلی..چرا؟
2.مجردا به متاهل ها میگن خوش به حالتون..متاهل ها به مجرد ها...جریان چیه؟
3. این6079 چیه جریانش؟
4....از این جور خاطرات عجیب خدمت برامون داری؟
5.کیوان الان پشت فتو فانتومی و از پایگاه چابهار بلند شدی فرمونو میچرخونی میری سمت تنگه هرمز! میبینی ای دل غافل یه مگس اماراتی! میخواد فضولی کنه! منتظر دستور پایگاه میمونی یا کلکشو در دم میکنی؟
7.اسم بچه هاتو چی میخوای بذاری؟
8.خارج از کشور کجا رفتی..ترکیه که 100%! یه خاطره باحال لطفا؟
9.چند بار عاشق شدی؟(خصوصی نیستا...! همه تقریبا تا الان گفتیم..خود من بار..بقیه همه تا مقادیری گفتن!)
10.از چی متنفری؟
11. سی سال از عمر پرید رفت...چی بودی..چی شدی..و چه خواهی شد؟
12.نظرت درباره این کاربرایی که خیلی تو رویا سیر میکنن و تقریبا ایران رو دارای 9999 جنگنده و 99 ناوهواپیمابر و 999 ناوچه میدونن چیه؟
13.تو خونه نشستی..خسته از کار و زندگی...مهمان سرزده و از اوناییکه حوصلشونو نداری میاد...چه حالی داری اون موقع؟
14.یه تجربه بزرگ زندگیت؟
15در عمرت چه چیزایی رو دیر فهمیدی و چه چیزایی رو زود؟
16.سربازجماعت تو 4 حالت دیدنیه...1.روز اعزام به خدمت...روزی که سرپیچی از مافوق میکنه و یه اضاف تپلی میخوره...روی که از خدمت فرار میکنه...روزی که ترخیصی میگیره...؟ بگو ببینیم تو این روزا چطوری بودی؟
17.خدمت که تمام کردی سریع شاغل شدی و یا با سختی خودتو جمع و جور کردی؟
18.نظرت درباره اینکه تحت چه شرایطی هم نسلان من جرات کنند و زن بگیرند؟
19.چند تا صندلی داغ رد کردیم...چطور بوده..کلی جواب نده که خوب بوده و این حرفا...برو تو جزییات!
20.آواتور و امضاتو رو توصیف کن!
21.شلم با جوکر رو تا 2000 میری یا سر 1165 میگی بسه؟
22.یه عکس از بچگیت بذار...شهریار هم هنوز عکس دورانی که رزمنده بوده رو نذاشته...!
.این جملات رو مهمون نظرات خودت بکن.
1.نیروی هوایی ایران
2.نیروی هوایی گامبیا
3.سرتیپ خلبان شاه صفی
4.سرتیپ سلامی(چرا فرمانده نیروی هوایی سپاه خلبان نیست؟)
5.اف-14
6.اف-4
7.صاعقه
8.روندن تانک:
9.میدون تیر و زدن وسط سیبل:
10.سمند سورن:
11.تویوتا لندکروز:
12.به جای موشک سجیل بگیم موشک چی؟(سجیل=کلوخ...وقتی که وزارت دفاع بدون نگاه به معنی کلمه روی موشک اسم میگذارد و سوژه خنده میده دست عربا)
13.ما زیاران چشم یاری داشتیم!
14.در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند!
15.زیردریایی قائم!
16.اسب سواری در دامنه سهند و سبلان
17.انداختن بمب اتمی روی تل آویو!
18.ملت همیشه در صحنه و به قول یک بابایی لشکر قابلمه به دست!
19.تا الان چند بار مشت محکم توی دهن استکبار جهانی کوبیدی؟
20.میگن کلمه استکبارجهانی مسلمون شده کلمه امپریالیسم بین الملله..راست میگن؟
21.راستی تا الان چند بار گفتی مرگ بر آمریکا؟
22.چرا ایران اخیرا افتاده تو کار کشف کشورهای جدید؟( کنیا-گینه-کومور-جیبوتی-سنت وینت سنت و گرنادین-نیکاراگوئه-سی شل-کشور بعدی حتما گروئنلند!)
23.راستی آخرش رو با یک شعری که همیشه تو ذهنت نقش بسته بگو...
24.امکانش هست روزی هوس کنی انجمن بزنی..این روزا مد شده ها..انجمن های 4نفره و نصفی عضو!
25.راستی چرا میگیم هما..مگه نه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران میشه هجا...! هواپیمایی ملی ایران میشه هما...جریان چیه؟آخر کدومش؟
26.جمله زیررو ببر به زبان ترکی و سپس لهجه آبادانی! (محسن 1001که در این تست رد شد! و شهریور باید بیاد تجدیدی بده!)
جمله: میلاد اگه بازم از اینجور سوالا بکنی از صندلی داغ فرار میکنما...!

1-برای بنده که متاهلی ... چون خیلی دویدیم تا متاهل بشیم!!!
2-سر کاریه ... زیاد جدی نگیر
3-آخرین تامکت تحویلی به ایران ... و احتمالا پر افتخار ترین تامکت ایرانی
4-خدمت که هر روزش خاطره هست ... گمان نکنم خاطرات بنده زیاد جذابیتی برای دوستان داشته باشه
5-فتو فانتوم و شکار؟ به هر صورت قطعا بدون هماهنگی نمی شه هیچ کاری کرد.
6-سوالاتت شماره 6 نداشت؟!!!
7-حتما به تنهایی تصمیم نخواهم گرفت.
8-دیدن خودروی سمند در یک کشور خارجی و اینکه با وجود خودروهای متنوع خارجی، کسی 16000 دلار بابت سمند هزینه کرده باشد، برام جالب بود.
9-یک بار
10-دروغ
11-فقط شکر خدا ... الخیر فی ما وقع
12-واقع بین باشند ... حقیقت را بدانید تا رها شوید ...
13-کسی نیست که رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم و ازش خوشم نیاد.
14-عشق
15-نا رفیقی برخی دوستان
16-حقیقتش فقط مورد های اول و آخر برای بنده پیش آمده که با توجه به سابقه ذهنی زیاد برام عجیب نبودند.
17-بنده وقتی برای دریافت کارت پایان خدمتم مراجعه کردم، از محل کارم مرخصی گرفتم.
18-فقط باید عاشق باشند.
19-چیز خاصی نظرم رو جلب نکرده
20-
آواتور: توصیف یک نبرد نزدیک هوایی در یک شات
امضا: اعتقاد قلبی بنده و عدم تعصب بی دلیل روی یک مطلب
21-متاسفانه تجربه نکردم!
22-پیدا کنم ... حتما
و اما مهمانی کلمات:
1-شیر پیر
2-اطلاعی ندارم
3-خلبان
4-اطلاعی ندارم
5-طوفانیان!!!
6-بغداد
7-افتخار
8-باید کار دشواری باشه
9-خودم
10-می توانست بهتر باشد
11-کشتی!!!
12-زیاد با اسامی مشکل نداشته باشید ... یک اسم هست
13-ما هم همینطور!
14-کاری به بنده نداشتند!!!
15-از یاسر بپرسید
16-باید لباس گرم بردارید
17-دست بردار!
18-متاسفانه از سیاست سر رشته ای ندارم.
19-همون 18
20-همون 18
21-همون 18
22-همون 18
23-
گویند هر آن کسان که با پرهیزند
زان سان که بمیرند چنان برخیزند
ما با می و معشوقه از آنیم مدام
باشد که به حشرمان چنان انگیزند
24-ما به همین هم نمی رسیم
25-سخت نگیر ... شما هر کدوم راحت ترید همون رو استفاده کنید
26- ال چک

Mardaviz نوشته شده:بنده به گونه ای دیگر از شما می پرسم.من نمی خواهم که برایم وصف کنی؛از شما میخواهم که در قبال کلمات زیر نخستین چیزی که به ذهنتان می آید برایم بنویسی.(تاکید می کنم برایم وصف نکن).به عنوان نمونه در قبال جمله «کتاب» شاید نخستین چیزی که به ذهنت خطور می کند،هواپیما باشد،همان را برایم بنویس.

- کیوان
- مهدی
- حسود
- ارومیه
- هواپیما
- زن
- مرگ
- سیگار
- اسب
- مادر
- نامادری
- مدیر
- زیارت
- ایران
- دختر
- شیرینی
- دریا
- کوهستان
- خرس
- سفر

ایگل
رییس
مصطفی تصویر (گفتم یادی ازت کرده باشم)
پاکدیس
عسلویه
شوهر
ایرانشهر
بهمن
تخت جمشید
مدرسه
نا تنی
اطمینان
کربلا
موشک (همیشه برام جالب بوده که دیگران درباره کشورم چه نظری دارند، اغلب در پاسخ هاشان به موشک اشاره کرده اند)
عزیز بابا
تر
آستارا
گردنه حیران
گیلان
پل دختر
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

من باز اومدم... :(

اولا یک دست مریزاد به کیوان...جواباش پر و کوتاهه...حس میکنم کیوان بعضی اخلاقاش مثل خودمه..البته بعضی هاش ها! من یه توک پا برم ببینم آبادان ارومیه پرواز داره! چارتر میکنم کل سنترالیا دربست مهمون کیوان...شهرهای مختلف وایمیسیم همه رو سوار می کنیم!کیوان خرجت رفت بالا!
جمیل ترین غذای ترکی چی؟من از همونا میخوام!اینورا قلیه ماهی و صبور تنوری واقعا حال اساسی میده!

عرضم به حضور رفقای محترم و محترمه سنترالی...شهریار جان تمایلی نداشتند عکس رزمندگیشون در بین جمع پخش بشه و به بنده لطف داشتند و اون رو به بنده دادند...ما نیز رسم امانت میداریم و این عکس را به عنوان خاطره نزد خود نگاه میدارم...از لطف و اعتماد شهریار به خودم سپاسگذارم.

کیوان هم که انشالله تا پنج شنبه شب وقت داره و باید دست بکارشه و سفارش عکس رو انجام بده!

راستی کمی در مفهوم صندلی داغ برخی دوستان دچار اشتباه برداشت شده اند...صندلی داغ چت روم نیست! که شوخی محض در آن روا باشد...بنده سوالاتم را به سبک دیگری برای کیوان آماده کرده بودم ولی چون دیدم شهریار و نوید و محمد حسین و محمد زحمت بنده را کم کردند برای خشک نشدن جو استایل Relax را برای پرسشهای خودم برگزیدم...به هر حال مهمان قرار نیست که جوری که در حیطه تخصصیش حرف میزنه اینجا هم بزنه! باید شخصیت مخفی مهمان که همه دوست داریم بشناسیمش رو بشه که تا الان خوشبختانه در کمال احترام و همکاری همه مهمانا روی بنده رو زمین ننداختند.

وگرنه اگر قرار به طنز محض صندلی باشد که بنده تا 600 سوال عجیب غریب هم خواهم رفت که مهمان در همان شب اول به روح صندلی صلوات بفرستند و بگه مارو به خیر صندلی رو به سلامت!

به هر حال دوستان عزیز..رویه صندلی به همین شکل جاافتاده است و سعی کنیم روی همین ریل حرکت کنیم...شوخی با مهمان دقیقا باید منطبق با شخصیت مهمان باشد...اگر کیوان اندکی در پاسخها جدی تر عمل می کرد بنده نیز جوFun را از بین میبردم...ولی خوب دیگه فهمیدم اهل شوخی است دیگه سبک رفت رو همون استایلی که واقعا تو ذهنمه.

و اما یکم کیوان رو نوازش کنیم..بروید توی بحر پاسخها! کیوان یکم رو این حرفام مانور بده!

1.کیوان دوندگی برای تاهل چطوری بود!
2.جدی نگیرم که متاهل ها و مجرد ها با هم کل میندازن! بابا بحث روزه الان!
3.راستی تامکت 6079 الان چطوریه اوضاعش!
4.حالا یه خاطره از خدمت بگو جذابیتش رو بذار با ذهن خواننده...
5.راستی فتو فانتوم ها در چه حالن؟
6.سوالاتم شماره 6 داشت ولی خواستم ببینم متوجه میشی 6 پریده یا نه..چون تو صندلیهای قبلی از این کارا کردم مهمانا عین خیالشون نبود!
7.درباره اسم بچه روی پیشنهاد من فکر کن...آریا اگه پسر بود...آرتمیس اگه دختر بود...آرتمیس نخستین دریاسالار تاریخ است که خشایارشاه او را به فرماندهی نیروی دریایی ایران منصوب کرد.تازه اسم کمیابی است و بسیار شیوا و زیبا
8.گفتی 1 بار عاشق شدی خیلی محکم و قاطع گفتی...از اینکه به عشقت رسیدی از صمیم دل و از طرف همه سنترالیها بهت تبریک میگیم.
9.از نارفیقی گفتی! قضیه پولی بوده چی بوده...و عکس العملت چی بود؟
10.رسما حال مارو گرفتی!چیزی تو صندلی داغ توجهت رو جلب نکرده! اینهمه تایپ میکنیم و وقت میذاریم..باشه اشکال نداره.تضعیف روحیه!( اسمایلی ضایع شدن میلاد)
11.شلم رو حتما یاد بگیر...پشیمون نمیشی...شلم یجواری شخصیت شناسی هم هست..کسی که زیاد میخونه بیشتر اهل ریسکه و بی خیال تر ولی کسی که کم میخونه به ترسوها شبیه!
12.راستی اگه بهت بگن بیا شاسی پرتاب سجیل رو بزنی تو هم مثل میلاد ابوعلی دنبال دوربین مخفی میگردی؟
13.میگم آذریها معمولا در آن قسمت ایران چندان به فارسی تکلم نمی کنند ولی خیلی تو خوب به پارسی مسلطی و نثر زیبایی داری.
14.کلا در روز چقدر ترکی و چقدر فارسی و چقدر انگلیسی صحبت میکنی؟
15.از سوالای سیاسی هم به شکلی سیاسی عبور کردی!
16.ال چک...خوشم اومد..کوتاه و کوبنده و بنده اسمایلی تسلیم رو نشون میدم!

بریم یکم دیگه هم با کیوان گپ بزنیم.

1.کیوان خوش خنده هستی ؟
2.راستی دیدی بعضی ها خیلی تیکه های یخ میندازن با حرفای خودشون هم خیلی حال میکنن! کلا برخوردت با این آدمای بی مزه چطوره؟
3.کیوان20 سال دیگه رو تصور کن...!
4.بچه های فعال سنترال محدودند و شاید 50 نفر نباشیم...بقیه همه نگاه میکنن و میرن! این 50 نفر رو نسبت به روز اول عضویتشون مقایسه کن. کلی بگو...مثلا خود من تاثیری اصلی که گرفتم فهمیدم سنترال چت روم نیست...برو پست های اول رو بخون..خودم الان خجالت میکشم بخونمشون...!

5.من تو مدرسه خیلی فضول بودم...از امتحان عربی فراری بودم و در یک توطئه دسته جمعی روز امتحان عربی سیگارت در کلاس منفجر کردیم تا امتحان لغو شود...تو شدیدترین اقدام دوران مدرسه ات چی بود؟

6.میگم کیوان...رئال مادرید دیگه؟ یا بارسلون؟ و یا...؟اصلا بی خیال فوتبال!
7.اگه بهت بگن دیگه حق نداری آذربایجان زندگی کنی؟
8.یه سوال جدی:از اینکه برخی هموطنان به آذری زبان ها میگویند ترک ... چه حسی بت دست میده؟ من که امیدوارم این لحن گفتار هر چه سریع تر از زبان ایرانیا پاک بشه...

9.یه دور دیگه بریم مهمونی کلمات! البته جمع اضداده

1.چادر سفید گل گلی
2.مانتو تنگ!
3.شال توری
4.مقنعه
5.روسری سبز( به یاد میرحسین)
6.کلاه ( از اینا که زمستونا به جای روسری میذارن!)
7.کت شلوار زغالی روشن با کراوات سیاه زرده( زرد تیره شدید)
8.شلوار پارچه ای توسی با کفش استوک فوتبالی سبز و پیراهن سفید و خطهای صورتی و کراواتی مثل عین الله باقرزاده!!!!!!!!!
9.عینک ریبون با دمپایی ابری!
10.شلوار بگی با پیرهن منصوری و کتونی مشکی نایک
11.تریپ بچه حزبل که با شونه پلاستیکی داره فرق کنار میزنه!
12.تریپ مو فشن سیخ سیخی عین تاج خروس!
13.راستی تیپ خودت چطوریه؟

14.و اما حسن ختام...کیوان جان این آخری رو میخوام هنرنمایی کنی و با قلم خودت هر چه دل تنگت میخواهد بگو...میخوام شروع کنی از سال تولدت...بچه آذربایجانی و تقریبا لب مرز...تجزیه طلبی دیدین...اتفاقات تلخ...جنگ...ویرانی... و اتفاقات شیرین مثل ازدواج که بسیار خوشحال به نظر میرسی از آن...اگه بخوای این 30 سال روی یکه اسنپ شات برامون بگیری و در 2-3 خط تعریفش کنی چی داری برامون که فکر کنی به درد ما هم میخوره و در زندگی به کارمون میاد.کیوان این سوالو ازت میخوام آموزنده جواب بدی...!

اینم پکیج آخری من بود...کیوان جان تا فردا شب با ما هستن ...سنترالی های عزیز حرفی و حدیثی و ناگفته ای دارین بگین که دیگه کیوان رو اینقدر آماده پاسخگویی نخواهید یافت...جمع بندی محسن 1001 رو وقت نکردم بنویسم و خدا کنه دلخور نشده باشه!
امیدوارم مال کیوان یادم نره!

راستی رفقا اجرای صندلی مرداویز به عهدی میلاد ابوعلی خواهد بود و بنده چند روزی بنا به دلایل متفرقه از حضور سنترال مرخص خواهم بود... !

حق نگهدار همگی :razz: :)
  بی  
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

Mil@d نوشته شده:بریم یکم دیگه هم با کیوان گپ بزنیم.
1.کیوان خوش خنده هستی ؟
2.راستی دیدی بعضی ها خیلی تیکه های یخ میندازن با حرفای خودشون هم خیلی حال میکنن! کلا برخوردت با این آدمای بی مزه چطوره؟
3.کیوان20 سال دیگه رو تصور کن...!
4.بچه های فعال سنترال محدودند و شاید 50 نفر نباشیم...بقیه همه نگاه میکنن و میرن! این 50 نفر رو نسبت به روز اول عضویتشون مقایسه کن. کلی بگو...مثلا خود من تاثیری اصلی که گرفتم فهمیدم سنترال چت روم نیست...برو پست های اول رو بخون..خودم الان خجالت میکشم بخونمشون...!
5.من تو مدرسه خیلی فضول بودم...از امتحان عربی فراری بودم و در یک توطئه دسته جمعی روز امتحان عربی سیگارت در کلاس منفجر کردیم تا امتحان لغو شود...تو شدیدترین اقدام دوران مدرسه ات چی بود؟
6.میگم کیوان...رئال مادرید دیگه؟ یا بارسلون؟ و یا...؟اصلا بی خیال فوتبال!
7.اگه بهت بگن دیگه حق نداری آذربایجان زندگی کنی؟
8.یه سوال جدی:از اینکه برخی هموطنان به آذری زبان ها میگویند ترک ... چه حسی بت دست میده؟ من که امیدوارم این لحن گفتار هر چه سریع تر از زبان ایرانیا پاک بشه...
9.یه دور دیگه بریم مهمونی کلمات! البته جمع اضداده
1.چادر سفید گل گلی
2.مانتو تنگ!
3.شال توری
4.مقنعه
5.روسری سبز( به یاد میرحسین)
6.کلاه ( از اینا که زمستونا به جای روسری میذارن!)
7.کت شلوار زغالی روشن با کراوات سیاه زرده( زرد تیره شدید)
8.شلوار پارچه ای توسی با کفش استوک فوتبالی سبز و پیراهن سفید و خطهای صورتی و کراواتی مثل عین الله باقرزاده!!!!!!!!!
9.عینک ریبون با دمپایی ابری!
10.شلوار بگی با پیرهن منصوری و کتونی مشکی نایک
11.تریپ بچه حزبل که با شونه پلاستیکی داره فرق کنار میزنه!
12.تریپ مو فشن سیخ سیخی عین تاج خروس!
13.راستی تیپ خودت چطوریه؟
14.و اما حسن ختام...کیوان جان این آخری رو میخوام هنرنمایی کنی و با قلم خودت هر چه دل تنگت میخواهد بگو...میخوام شروع کنی از سال تولدت...بچه آذربایجانی و تقریبا لب مرز...تجزیه طلبی دیدین...اتفاقات تلخ...جنگ...ویرانی... و اتفاقات شیرین مثل ازدواج که بسیار خوشحال به نظر میرسی از آن...اگه بخوای این 30 سال روی یکه اسنپ شات برامون بگیری و در 2-3 خط تعریفش کنی چی داری برامون که فکر کنی به درد ما هم میخوره و در زندگی به کارمون میاد.کیوان این سوالو ازت میخوام آموزنده جواب بدی...!

حال باشم ...  
  ... اندر ...  
   ... ایرانگردی با خانواده. 
    یکی از امتیازات     همینه، پیشرفت اعضاء. 
    باری که سبیلم را زدم، معلم بینش از کلاس بیرونم کرد! ... 14-15 سال قبل.   فوتبالی نیستم ... گاها بازیهای مهم را به اجبار جمع می بینم!!! 
    نمی کنم ... آدم بسازی هستم. 
  هر کسی که از روی ناراحتی و یا برای تخریب، قومیت یا نژاد و یا حتی مذهب کسی را مورد تمسخر و هجمه قرار می دهد، دلیل منطقی برای توجیه اقدام خود ندارد، پس توجهی به این مسائل نمی کنم ... متاسفانه علی رغم تمام گذشته کهن و فرهنگ غنی، امروزه موضوعات و مسائل غیر فرهنگی در جامعه ما اگر بگوییم بیداد می کند، پر بیراه نگفته ایم ... قانون گریزی، هنجار شکنی، عدم خود باوری و ... مشکلاتی است که تقریبا روزمره آنها را تجربه می کنیم ... متاسفانه ما داریم خیلی چیزها را از یاد می بریم، و صد افسوس گاها خود اینگونه می خواهیم ...  
   9-1-نماز    9-2-سلیقه    9-3-سلیقه    9-4-سلیقه     :   میلاد جان، مشکلات امروز جامعه ما اینها نیستند، مشکل جای دیگری است، ما خودمان را به سادگی زده ایم! 
  سبز و میر حسین؟!!! 
    توضیح  
    روزی مد بشه! 
    دیدنی  
   ؟؟؟!!! 
    برام ناآشنا هستند! 

... شاید تو تاکسی کنار دست هم نشسته باشیم! 
    و پایین، خوشی و ناخوشی، خوب و بد را همانند همه دوستان در زندگی تجربه کرده ام ... نا امنی های گاه و بیگاه ... اضطراب آزیر قرمز در کلاس درس ... هیجان مشاهده جنگنده های متجاوز عراقی و کمین برای عکاسی از آنها با دوربین   ! ... خواندن صد باره هر شماره صنایع هوایی ... سفر و دلم که جا ماند! ... کنکور و آرزوی پرواز! ... سربازی، احمد کاظمی و 90 روز تشویق! ... کار و اولین حقوق ... مجموعه اسپری ... سی سی ... فریبرز، مهدی، شهریار، محمد، رضا، مصطفی، هومن، حامد، یاسر، دانیال، نوید، بابک و محمد حسین و ... حالا هم که میلاد!!!    و اما کلام آخر ...
هیچ چیز بالاتر از اراده آدمی نیست، یقین بدانید اگر شخصی هدفی برای خود تعیین کند و تصمیم بگیرد که به آن دست یابد، مطمئنا چنین خواهد شد ... این تجربه شخصی بنده هست.

ضمنا تامکت 6079 هم خوبه و جویای احوال شما! فتو فانتوم ها هم همینطور!!!  تصویر 
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خوب ما هم یه چندتا سوال بپرسیم دست خالی نری از اینجا !
1 به نظرت وقتش نشده این میلاد رو اخراج کنیم از سنترال ؟
2 اگه نمیشه پس من رو اخراج کنید این که دیگه میشه !
3 بمب مادر چیه !
4 گوشیتون چیه ؟
5 مشخصات سیستمتون به اختصار
6 Intel یا AMD
7 چگونه هست که میان روی کامپیوتر یه هواپیمای نظامی سی پی یو 10 گیگا هرتزی میزارن ولی اینتل و ای ام دی و حتی آی بی ام با اون همه دب دبه و کب کبه توی سرعت 4 گیگاهرتز موندن ؟
8 نیروی هوایی سومالی قویتره یا اریتره ؟
9 اگه از رف والت دیزنی به شما پیشنهاد کار داده بشه چی کار میکنی؟
10 خواننده مورد علاقه ؟
11 تا حالا کسی دیدی فرار کرده باشه ! البته مغزش فرار کنه منظورم فرار مغزها هست !
12 یه سوال کلیشه ای ! نظرت راجع به گربه ها چیه !!!
13 قهرمان جام جهانی 2010 کیه ؟
14 تا حالا توجه کردی که متاهلی چقدر خوبه ؟
15 نظرت راجع به من ؟
و دیگر هیچ
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

3 بار درود بر کیوان عزیزتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر

و همچنین درود بر کران بر دوستان عزیز و خوبم.تصویرتصویر آقا ما تو کافی نتمونم که میریم سرعت پایینه برا همین نمیتونم از پست ها تون تشکر کنمتصویرتصویر
آقا کیوان چند سوال

آرتش یا سپاه؟

به نظرتون چرا میگن بهش سپاه پاسداران انقلاب ایا منظورشون صرفا پاسداری از انقلابه؟
آیا دید دوگانه نسبت به ارتش و سپاه رو قبول دارید؟
اصلا چرا کشوری باید 2 ارگان نظامی داشته باشه من خودم موافق ادغام هستم, شما چطور؟ آیا هنوز نسبت به ارتش بدبین هستند؟

سپاس فراوان از همه بزرگان و سروان عزیزم

راستی اقا میلاد اگر میشه سوالاتت رو کوتاه تر بپرسیتصویر خیلی عالی میشه چون به لطف سنترال کلوبز و اقا مهدی صفحه زیاد داریم.تصویرتصویر
تصویرتصویرتصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

Mohammad 1985 نوشته شده:1 به نظرت وقتش نشده این میلاد رو اخراج کنیم از سنترال ؟
2 اگه نمیشه پس من رو اخراج کنید این که دیگه میشه !
3 بمب مادر چیه !
4 گوشیتون چیه ؟
5 مشخصات سیستمتون به اختصار
6 Intel یا AMD
7 چگونه هست که میان روی کامپیوتر یه هواپیمای نظامی سی پی یو 10 گیگا هرتزی میزارن ولی اینتل و ای ام دی و حتی آی بی ام با اون همه دب دبه و کب کبه توی سرعت 4 گیگاهرتز موندن ؟
8 نیروی هوایی سومالی قویتره یا اریتره ؟
9 اگه از رف والت دیزنی به شما پیشنهاد کار داده بشه چی کار میکنی؟
10 خواننده مورد علاقه ؟
11 تا حالا کسی دیدی فرار کرده باشه ! البته مغزش فرار کنه منظورم فرار مغزها هست !
12 یه سوال کلیشه ای ! نظرت راجع به گربه ها چیه !!!
13 قهرمان جام جهانی 2010 کیه ؟
14 تا حالا توجه کردی که متاهلی چقدر خوبه ؟
15 نظرت راجع به من ؟

1-نه ... چرا؟!
2-نه ... ما چرا؟!
3-همسر بمب پدر!!!
4-W810i
5-CPU 3.2 Full / VGA 256 / RAM 1 / Monitor 17" DELL
6-فعلا که اینتل
7-مقایسه قیمتها می تواند کمک تان کند!
8-اریتره
9-چی هست اینکه گفتید؟!!!
10-حبیب
11-متاسفانه بله!
12-گربه؟! ... نظری ندارم!
13-همین اندازه می دونم که ایران نیست!
14-چطور؟!
15-خوشحال شدم از هم صحبتی با شما

SAMAN نوشته شده:
آرتش یا سپاه؟
به نظرتون چرا میگن بهش سپاه پاسداران انقلاب ایا منظورشون صرفا پاسداری از انقلابه؟
آیا دید دوگانه نسبت به ارتش و سپاه رو قبول دارید؟
اصلا چرا کشوری باید 2 ارگان نظامی داشته باشه من خودم موافق ادغام هستم, شما چطور؟ آیا هنوز نسبت به ارتش بدبین هستند؟

دقیقا متوجه سوال نشدم، یعنی اینکه کدام برتر هستند؟!!!
اگر منظور شما این باشد، که پاسخ روشنی نمی شود ارائه داد، در بخش هایی انحصارا یکی فعال هست و در بخش هایی تقسیم وظیفه گردیده است، بستگی به حوزه خاص مورد بررسی خواهد داشت، ضمنا قرار هست ارتش و سپاه مکمل هم باشند و نه رقیب!

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظیفه تعریف شده خودش را دارد، ارتش نیز هم چنین.

در برخی موارد این موضوع دیده می شود.

متاسفانه این سوال شما در حوزه صلاحیت بنده نیست!

موفق باشید
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”