صندلی داغ با حضور The Passenger...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور The Passenger...

پست توسط Mil@d »

درود بر همراهان سنترالی

راستش بنده قرار بود چند روزی از سنترال مرخصی بگیرم ولی خوب یه قولی دادم که تو صندلی وقفه نیفته و هرچند کوتاه باز هم به آپدیت کردن صندلی ادامه خواهم داد. عرض به حضور دوستان بنده لیستی از مهمانان آینده دارم...و یه همه گفته ام 72 ساعت قبل از دعوت رسمی به آنان اطلاع خواهم داد که فلان روز روی صندلی هستید تا مشکلی برای مهمان نباشد و 100% آماده باشد...تا این لحظه نیز این روال مشکلی نداشته...

همانطور که با هماهنگی قبلی از چندروز پیش اعلام شده بود و خود جناب مرداویز در تاپیک کیوان صراحتا تمایل خودشون برای صندلی داغ روز آدینه(جمعه) اعلام کرده بودند و دوست عزیزم میلاد اجرا را بدون ذره ای ناز و نوز پذیرفت!.ناگهان در دقیقه 90 که چه عرض کنم وقتهای تلف شده مرداویز بدون علت مشخصی از حضور انصراف داد و دست ما رو گذاشت تو حنا...! اگه 1 روز زودتر میگفت پذیرفتنی تر بود!
به هر حال دوستانی که مقالات ایشون رو پیگیری میکردند و منتظر صندلی مرداویز بودند قطعا از این بدقولی گله مند خواهند بود و متاسفانه انصراف بسیار دیرهنگام ایشان اختلالی در ادامه رویه تثبیت شده بوجود آورد که سریع جمع و جورش کردم! بنده نیز آدم فوق العاده رکی هستم و هرگونه موضوعی که روند صندلی رو مختل بکنه کامل شفاف سازی خواهم کرد.

امیدوارم از اینگونه بدقولی ها که تا امروز ندیده بودیم دیگر از سوی سایر مهمانان در آینده نبینیم...چون جلوه جالبی ندارد.

حالا به هر حال...این نیز بگذرد!

---------------------------------------------------------------

بنده هول هولکی مهمان دعوت نمی کنم...چون مهمان نباید ناآماده باشد...و یه پیش زمینه ذهنی از صندلی باید داشته باشه...تصمیم گرفتم نزدیک ترین دوست خودم در سنترال یعنی علی را دعوت کنم...همانطور که گفتم رفقای نزدیک من در سنترال انگشت شمارند و علی نزدیک ترین رفیق من در سنترال است.روزی نیست که از هم بی خبر باشیم...بچه بسیار با احساس و منطقی که سریع دلتنگش میشم! حرفی بش نزدم و نه گفته باشه...خود علی نیز درباره من همین نظرو داره...همیشه به من میگه میلاد پدیده عجیبی هستی! خودم هم نفهمیدم چیم عجیبه! اخلاقامون 180 درجه متفاوته علی برعکس شلوغ بازیهای من بچه نسبتا آرومیه ولی فوق العاده صادق و مودب که خوشحالم از معدود دفعاتیست که در دوستی مجازی موفق شدم یکی رو پیدا کنم که درک و شعور رفاقت رو به معنای واقعی کلمه داره.

علی رو شاید زیاد نشناسید چون فعالیتش در سنترال خاص و محدوده و معدود پیش میاد که در تاپیک ها اظهار نظر کنه مگر اینکه دیگه واقعا نیاز ببینه در تاپیک باید پست بزنه..اهل مطالعه و کتابه و خصوصا ادبیات نمایشی و شعر و عرفان...برای من که بیشتر عمرم را با افراد رنگارنگ با فرهنگها و رفتارها و سطح سواد متفاوت گذرانده ام علی تجربه جالب و جدیدی است...و خدا را شکر به حدی از نزدیکی و رفاقت رسیده ایم که از سکوت همدیگر می فهمیم تو مغرمون چی میگذره...نوعی تلپاتی!
------------------------
عـلـي، زادۀ انقلاب، مجرد، زاده و بزرگ شدۀ تهران، رگ و ريشه كرمانشاهي
شغل اصلي هم «پشتيباني فني» بخش سايبري
شغل جنبي هم تدريس سطوح ابتدائي زبان فرانسه و گرافيست كامپيوتر. فعلاً دانشجوي رشتۀ علوم ارتباطات پيام نور.
علاقمندي هم سينماي اروپا (نه هاليوود)، هنرهاي نمايشي (بيشتر تئاتر و باله) و هنرهاي بصري، علاقۀ بي حد به ادبيات عرفاني ايران داره. موسيقي هم كه از Rap و R&B و HipHop بيزاره.(مخصوصاً ايرانيش!) ولي هر موسيقي اصيلي رو گوش ميكنه. به اپرا و موسيقي سنتي خودمون بينهايت علاقمنده
اهل دوست دختر نبوده و نيست. اهل عشق و حال آنچناني هم نيست
با تعميم «امور فردي» بصورت اجباري به كل جامعه هم مخالف است.

----------------------------------------------------------

و اما سری اول رو طبق معمول سبک شروع میکنم! صندلی عین منحنی نرمال تو درس آماره...اولش میری تو سربالایی و در وسطش میرسی به اوج و قله نمودار و در پایان یک سقوط آزاد و نتیجه گیری که لپ مطلب صندلی توش جمع و جور میشه!

1.میگم علی اولش بگو ببینم اطرافیان چه ویژگی تو رو دوست دارند و چه ویژگی تو رو دوست ندارند؟
2.کلا چه حسنی داری که باید تقویتش کنی و چه اشکالی که باید برطرفش کنی؟
3.زبان هایی را که میتونی تکلم کنی و یا متوجه شی بگو و میزان آشنایی با اونها رو؟
4.فیلم مورد علاقه و علت علاقه به این فیلم؟
5.بازیگر و دیالوگ مورد علاقه؟
6.خواننده و آهنگ محبوبت؟
7.سایت های اینترنتی مورد علاقه ات رو به ترتیب بگو؟
8.شخصیت های مورد علاقه در زندگیت کیا هستند..ترجیحا معروف بایند که همه بشناسن؟
9.چه چیزی آزارت میده و ازش متنفری؟
10.از همه مهمانا درباره حجاب پرسیدم چون به عقیده خودم نظری که درباره حجاب اجباری یا اختیاری میدن یک کلیت عقیدتی از مهمان بیرون میده و سریع مشخص میشه با چه اعتقاداتیست...اکثریت هم اصل حجاب را قاطعانه قبول داشتند ولی در بحث اجباری بودن جای بحث بسیاری بود و خوشبختانه همه منطقی با موضوع برخورد کردند و قبول داشتند که اجبار راه چاره نیست و باید انسان با جان و دل چیزی را بپذیرد نه اینکه با گشت ارشاد و تعهد کتبی و ضامن گذاشتن سند خونه!...نظر تو چیه؟
11.یک جمع بندی از 6 صندلی برگزار شده تا الان بکن؟
12.شنیدی یک ایرانی چند روز پیش یک تیکه از پارچه خانه کعبه رو بریده و پلیس عربستان دستگیرش کرده...این کارا یعنی چی؟
------------
برو تو برنامه کلمات و جملات زیر!

1.ایران
2.تهران
3.کرمانشاه
4.خوزستان
5. برخی رفقایی که خیلی دوستشان دارم اعتقاد دارند اهورا مزدا همان خداوند بخشنده مهربان نیست(الله) و آن را منحصر به زردشت میدانند! نظرت تو چیه؟ آیا به صرف یک کلمه.. خدا تغییر میکنه! و خدای عربا میشه الله و خدا زردشتی ها میشه اهورا و خدا آمریکاییها میشه گاد و خدا ما ایرانیان میشه خداوند...می تونی این سوتعبیر رو برطرف کنی؟ مگه نه ما یک خدای احد و احد بیشتر نداریم...! حالا صرف یک واژه در وحدانیت خدا خللی بوجود می یاد؟
6.فروهر نماد ملی میهنی و تاریخی است یا مختص زردشتیان؟
7.کوروش بزرگ
8.علی(ع)
9.مهدی(عج)
10.حضور در خانه کعبه
11. شیر خورشید
12.مجری صندلی داغ
13.مهدی(آدمین سنترال)
14.علی(خودت)
15.چرا آیدیت پسنجر است؟اگه میخوای عوض کنی همین جا بگو تا آقا مهدی بذارش علی! الان مد 88 شده دیگه هرکی آیدیش باید اسم واقعیش باشه!
16.آواتور و امضات؟
17.بهترین بیت شعری که شنیدی؟
18.میدونم از پنجره چقدر قشنگه منظره...دوباره زنده میشه برام 1000 تا خاطره...منو یار مست بهار دست تو دست تو کوچه ها...یاد اون روزا بخیر که یادشون قشنگتره...! واسه بوی کوچه مون تنگه دلم تنگه دلم...واسه محلمون تنگه دلم تنگه دلم!
19.این کدها مال کجاهاست؟(البته اگه ذهنی بگی بهتره)
1-0631
2-0611
3-0411
4-0441
5-0311

20.تریپ سفر توریستی با کلاه جهانگردی و شلوار بگی اسپورت و هندی کم و کوله پشتی برداشتی داری میری از دماوند صعود کنی...!
21.به نظرت آتشفشان دماوند در 20 سال آینده فعال خواهد شد؟وچه عواقبی رو برای محیط زیست پیش بینی میکنی؟

22.بازم تست استعداد شناسی که همه توش مردود شدن تا الان...جمله زیر رو ببر به زبان کردی و سپس فرانسه و در نهایت آبادانی...!

میلاد چرا تو 10 تا سوال به 150 تا موضوع مختلف اشاره میکنی؟

طبق معمول ما بریم تا یه مناطقی و برگردیم! فعلا با اجازه همه بینندگان محترم و محترمه از اقصی نقاط کره زمین و کرات دیگر که شاهد این برنامه هستند!لطفا کانال را عوض نکنید!

ادامه دارد...
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: The Passenger روی صندلی داغ...!

پست توسط Solver »

بيشترين موضوع کاري: ويژۀ بيست و دومين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران
[ 8 پست / 5.76% از پست هاي کاربران ]

این را از پروفایلتون در آوردم، شما 27 آبان عضو انجمن شدید،
رابطه بین روز عضویت خود و این بیشترین انجمن کاری را میدونید چیه؟ :grin:

نقلب نکنی بری سراغ تقویم ها :x
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 446 بار
سپاس‌های دریافتی: 506 بار
تماس:

پست توسط The Passenger »

بنام خداوند جان و خرد
كزين برتر انديشه برنگذرد
خداوند نام و خداوند جاي
خداوند روزيدِهِ رهنماي

سلام بهمۀ دوستان و عزيزان
راستش بنده را بخاطر اينكه عدۀ معدودي در CC ميشناسند به ميلاد گفتم شايد صندلي داغ جالبي نشود و دوستان هم استقبال نكنند. بخاطر نوع فعاليتم و هم بخاطر مدت كمي كه اينجا هستم. ميلاد گفت بيا و بنده هم احساس كردم با اين شرايط تكليف اينست كه بيام! پس آمدم! اميدوارم اين صندلي كسالت بار و نااميدكننده سپري نشود. نثر من بنا به پيشنهاد مجري محترم روان تر خواهد بود.

1.میگم علی اولش بگو ببینم اطرافیان چه ویژگی تو رو دوست دارند و چه ویژگی تو رو دوست ندارند؟

ويژگي كه ديگران دوست ندارند بنظرم غر و لند هاي منه وقتي يك موضوع ناهنجار مي بينم و نميتونم تحمل كنم.
ويژگي مثبتي هم اگر داشته باشم خودت در بالا گفتي. تصویر

2.کلا چه حسنی داری که باید تقویتش کنی و چه اشکالی که باید برطرفش کنی؟

اشكال كه زياد دارم و قابل شمارش نيست. اما الآن مهمترين اشكالي كه آزارم ميده، همون حرص خوردن از دست آدمهاي نادان و پرادعاست. و كلاً حرص خوردن را بايد بگذارم كنار.
مهمترين حسني كه از خودم سراغ دارم، احترام به آراء و عقايد ديگران هست. يعني حتي اگر مخالفت خودم رو هم ابراز كنم، اما به آراء و عقايد كسي بي احترامي نميكنم. كه اين باعث شده دوستاني منطقي اما با طرز فكري متفاوت، و حتي اديان ديگه، داشته باشم كه خيلي چيزها هم از اونها ياد گرفتم كه بدرد زندگي ام خورده.
3.زبان هایی را که میتونی تکلم کنی و یا متوجه شی بگو و میزان آشنایی با اونها رو؟

به ترتيب دانش: فارسي تصویر - فرانسه (البته همچنان در حال تعليم) - انگليسي (در حد فهم مطلب) - كـُردي (بحد فهم شنيداري و مقداري تكلم دست و پا شكسته، خواندن كُردي رو نميدونم)

4.فیلم مورد علاقه و علت علاقه به این فیلم؟

ايراني: «دلشدگان» اثر علي حاتمي، بخاطر حس شاعرانۀ فيلم و يگانه شدن و كمال فن و احساس. (البته من نسخۀ سانسور نشدۀ فيلم را ديدم)
خارجي: فيلم Professione: Reporter (حرفه: خبرنگار) كه من لذت بردم از اشاراتي كه آنتونيوني به فلسفۀ زندگي انسان داشته.
مضمون اين فيلم مصداق آن مصرع «جمله چون بادي ز عالم مي رويم...» شيخ عطار است.

5.بازیگر و دیالوگ مورد علاقه؟

بازيگر مورد علاقۀ من از مردان «مارلون براندو» و از بانوان هم خانم «اينگريد برگمان» هست.
فيلمهايي كه من مي بينم معمولاً ديالوگ خاص و بيادموندني ندارند و بيشتر فضا و كار كارگردان روي بيننده تأثير ميگذاره.
اما دو تا ديالوگ هميشه در خاطرم مونده، يكي ديالوگ «جك نيكلسون و ماريا اشنايدر» در فيلم «حرفه: خبرنگار» هست، سكانسي كه هردو در ماشين نشسته اند و در حال فرار هستند. و دومي مال «مارلون براندو» در فيلم «در بارانداز» است، اون ديالوگ كه قبل از كشته شدن به برادرش ميگه، اين دو تا واقعاً در من تأثير گذار بودند. مخصوصا دومي كه روي اتحاد و همدلي خانواده خيلي تأكيد داره.
(ميبخشي ديالوگ خاصي در ذهنم نيست)

6.خواننده و آهنگ محبوبت؟

چه سوالي! چطور از بين اينهمه يكي انتخاب كنم؟! تصویر
بسيار خب، خواننده خارجي مورد علاقه: Johnny Cash و ترانۀ بسيار با احساسش I Walk The Line.
و Mireille Mathieu با ترانۀ بياد موندني Celni Que J'aime.
از ايراني ها هم تصنيف «مرغ سحر» آقاي شجريان مونس تنهايي هاي من است،

7.سایت های اینترنتی مورد علاقه ات رو به ترتیب بگو؟

پنج سايت مورد علاقه: (نه بازديد روزانه)
CC
Ashiyane.org
tebyan.net
barnamenevis.org
pdf-search-engine.com

.شخصیت های مورد علاقه در زندگیت کیا هستند..ترجیحا معروف بایند که همه بشناسن؟

بسيار سوال دلچسبي بود. تصویر
شخصيتهاي زيادي هستند كه در زندگي، آدم ميتونه از اونها خيلي چيزها ياد بگيره.
اما در زندگي ام با سه شخصيت خيلي آشنا هستم و بنظرم از همه بيشتر روي من تأثير گذاشتند. من هميشه سعي ميكنم در زندگي، شيوۀ اونها رو مدنظر قرار بدم:
مولا اميرالمؤمنين، علي كه آرزوي هر بشري علي شدن است. انسان شدن يعني علي شدن. شيرخدا و رستم دستانم آرزوست...
دوم مرحوم دكتر محمد علي مجتهدي، رئيس دبيرستان البرز، كه من فهميدم يك آدم تا چه حد ميتونه با رفتار و منش انساني و درست اش دل مردم رو بدست بياره و براي جامعه اش مفيد باشه. شنيده ها از ايشون من رو مصمم كرد تا با جديت به وطنم خدمت كنم.
و سوم گاندي ست، مردي كه با آثار مكتوب و زندگي اش، بعد از والدينم، معلم رفتار اجتماعي من است.

9.چه چیزی آزارت میده و ازش متنفری؟

كم نيستند. اما افراط و تفريط هر دو، بي انضباطي و احترام نگذاشتن به حقوق و عقايد ديگران بينهايت من رو آشفته ميكنه.

10.از همه مهمانا درباره حجاب پرسیدم چون به عقیده خودم نظری که دربارهحجاب اجباری یا اختیاری میدن یک کلیت عقیدتی از مهمان بیرون میده و سریع مشخص میشه با چه اعتقاداتیست...اکثریت هم اصل حجاب را قاطعانه قبول داشتندولی در بحث اجباری بودن جای بحث بسیاری بود و خوشبختانه همه منطقی باموضوع برخورد کردند و قبول داشتند که اجبار راه چاره نیست و باید انسان باجان و دل چیزی را بپذیرد نه اینکه با گشت ارشاد و تعهد کتبی و ضامن گذاشتنسند خونه!...نظر تو چیه؟

خداوند با آنهمه خداييش به انسان اختيار داده كه خودش انتخاب كند، اين را به وفور در آيات كريمۀ قرآن ميتوان يافت. معروفترينش هم آية الكرسي ست.
حال من يك بخشي از صفحۀ 109 كتاب «ويژگيهاي قرون جديد» دكتر علي شريعتي را براي شما نقل ميكنم كه ايشان به تحقيق نوشتند:
[ابولعلاء معري موقعيكه ميگويد «مردم به دو نوعند، يا دين دارند و عقل ندارند، و يا عقل دارند و دين ندارند»، اسلام در اوج قدرت خود قرار دارد و اين شعر ابولعلاء بعقيدۀ من از بزرگترين افتخارات است و از تمام اين كاخها و مساجد و ساختمانها و قدرتهائي كه در تاريخ بنام «تمدن اسلام» بوجود آمده، ارزشش بيشتر است. يعني يك آدم كور، ضعيف، منحصر بفرد و منفور كه هيچ كس نمي شناسدش و هيچ قدرتي ندارد، ميتواند در موقعيكه حكومت اسلامي در اوج قدرت خود قرار دارد و بر جهان سيطره و غلبه پيدا كرده است، فحش بدهد و هيچكس هم كارش نداشته باشد و در همان موقع، ابولعلاء‌ ديوانهاي شعرش را پخش كند و در همان موقع اشعارش در جامعه هاي اسلامي و حتي در مدارس مذهبي واگو و خوانده شود و از بين نرود. و تاريخ سراغ ندارد كه كسي يك خط از ابولعلاء را سوزانده باشد.]

حجاب يك فريضۀ فردي ست، همانطور كه قبلاً‌ هم عرض شد با تعميمِ بالاجبارِ امور فردي به كل جامعه موافق نيستم.
همانطور كه در زمان خلافت اميرالمؤمنين علي (ع) هم، هيچ كس با اجبارِ حكومت به انجام فرايض فردي روبرو نميشد. حتي مسلمانان. و آن يعني حكومت اسلامي به تمام معنا.

12.شنیدی یک ایرانی چند روز پیش یک تیکه از پارچه خانه کعبه رو بریده و پلیس عربستان دستگیرش کرده...این کارا یعنی چی؟

خب بالاخره هر كسي هست و اعتقاداتش. نبايد سرزنش كرد يا به سُخره گرفت. هركسي بقدر فهم و دركش خدا را ميشناسد و حس ميكند و مي بيند. و بقول مولانا (در مثنوي، موسي و شبان):
تا تواني پامَنه اندر فراق
أبغض الأشياء عندي الطلاق
هر كسي را سيرتي بنهاده ام
هر كسي را اصطلاحي داده ام
گناه كه نكرده بندۀ خدا. اينهمه پول از وجود حاجيان بدست مي آرند، حالا مگه اون پرده قيمتش چقدر بوده؟ قطره ايست ميان درياي هزينه هايي كه از حاجيان بدست مي آرند. رسم مسلماني اين نيست آقا...

برو تو برنامه کلمات و جملات زیر!

1.ایران
2.تهران
3.کرمانشاه
4.خوزستان

1. ايران = اي پرچم خورشيد ايران پرتو افكن به روي اين جهان
ياد آور از آن روزگاري كآسـود از برق تيغت هر كــران (از سرود ملي سابق ايران)

2. تهران = با اين اوضاع داره غير قابل تحمل ميشه.

3. كرمانشاه = كرماشان شاري شيرينِم (كرمانشاه شهر شيرينم) تصویر
خاطرات شيرين مسافرتهاي دوران كودكي و آب و هواي بهشتي اش، هميشه با من است.

4. خوزستان = استان محروم، اما با مردمي خوش مشرب و لبريز از صدق و صفا تصویر

5. برخی رفقایی که خیلی دوستشان دارم اعتقاد دارند اهورا مزدا همان خداوندبخشنده مهربان نیست(الله) و آن را منحصر به زردشت میدانند! نظرت تو چیه؟آیا به صرف یک کلمه.. خدا تغییر میکنه! و خدای عربا میشه الله و خدازردشتی ها میشه اهورا و خدا آمریکاییها میشه گاد و خدا ما ایرانیان میشهخداوند...می تونی این سوتعبیر رو برطرف کنی؟ مگه نه ما یک خدای احد و احدبیشتر نداریم...! حالا صرف یک واژه در وحدانیت خدا خللی بوجود می یاد؟

بسم الله الرحمن الرحيم
وَمِنْ آيَاتِهِ خَلْقُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَاخْتِلَافُ أَلْسِنَتِكُمْ وَأَلْوَانِكُمْ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّلْعَالِمِينَ (سورۀ روم، آيۀ كريمۀ 22)
[و از نشانه‏هاى او آفرينش آسمانها و زمين و اختلاف زبانهاى شما و رنگهاى شماست قطعا در اين براى دانشوران نشانه‏هايى است]

صدق الله العلي العظيم
طبق كتيبه هاي چند هزار ساله، و كتب باقي مانده از دوران بعد از اسلام، و همچنين تحقيقات دو سدۀ اخير باستانشناسان و ايرانشناسان، نشان داده كه در دين زرتشت به يكتا خالق زمين و آسمان، و تمامي آفريدگان «اهورا مزدا» يا بپارسي «اومزد» گفته ميشد. «امشاسپندان» شش فرشتۀ مقرب او هستند كه نام هاشون: بهمن ، اردیبهشت ، شهریور ، اسپندارمذ ، خرداد و امرداد، است. در آغاز پيدايش آئين زرتشت به اهورا مزدا «سپنتا مينو» يا «خرد مقدس» هم ميگفتند كه بعدها «سروش» يا «اهورا مزدا» نيز اطلاق شد. اما همۀ اينها يكي هستند و برخلاف گفتۀ يك كاربر ظاهراً ميهن دوست، ولي بي اطلاع و شبه افكن، اهورا مزدا مخلوق كس ديگري نيست. اهورامزدا، اورمزد، سپنتامينو، سروش، اينها همه يكي هستند و صفاتي ست كه به يگانه خالق و آفرينندۀ زمين و آسمان و خالق همۀ آفريدگان اطلاق ميشده و در معني، مثل صفاتي هستند مثل كريم، مجيد، حق، كه ما مسلمين منظورمان از گفتنش خداي يكتاست. حال چيزي كه اين بين سرش دوستان اختلاف دارند، صفات خداوند است كه در قرآن بيشتر به آن اشاره شده و در اوستا كمتر. و اين باعث شده برخي دوستان فكر كنند كه «اهورا مزدا» يك خدايي مثل خدايان يوناني است و خود مخلوق است، كه هيچ چُنين نيست و زرتشتيان فقط يك خدا را مي پرستيدند و آن هم خداي يگانه بوده.
درست است كه آموزه هاي دين اسلام، ختم است، و كاملترين است. اما خداوند هيچ گاه در قرآن لفظ «اديان» را بكار نگرفته، و هميشه «دين» گفته شده تا چنين شبهاتي وجود نياد و كسي فكر نكنه كه آن پيغمبر مال يك خداي ديگه بوده و اين پيغمبر مال يك خداي جديد است! چون «طريق» (دين) يكيست و مقصد هم يكيست،و مقصد دعوت همۀ پيامبران، خداي يكتاست. پس پيامبراني هم كه در اين راه آمده اند همه يكتاپرستي را ترويج ميكردند و حضرت زرتشت هم از اين سخن مستثنا نيست.
دوستاني كه علاقمند هستند اطلاعات بيشتري بدست بيارند براي شروع كافيست مقالات جمع آوري شدۀ استاد ايرج افشار و كتب مرحوم دكتر مهرداد بهار، همچنين مطالعات جديد دكتر پرويز رجبي در اين زمينه كه خيلي هم معروف هستند و در دسترس،‌ مطالعه بفرمايند.

6.فروهر نماد ملی میهنی و تاریخی است یا مختص زردشتیان؟

نماد مـلـّي ست، كه نشان افتخارآميزي از يكتاپرست بودن ديرين مردم ايران است.

7.کوروش بزرگ

دست خداوند براي مردم عهد خودش بود، اسمش به نيكي در تاريخ جهان و قرآن آمده و مايۀ سربلندي ايرانيان و از خاصان درگاه حق تعالي بوده است.

8.علی(ع)

دروازۀ شهر علم، سلطان عرفا و حكما...
مرا پير طريقت جز علي نيست...

9.مهدی(عج)

بي همگان به سَر شود، بي تو به سر نمي شود...
دستشان هميشه همراه متوسلين است.

10.حضور در خانه کعبه

مقصود تويي كعبه و بتخانه بهانه ست...

11. شیر خورشید

تاريخچه اش رو خوندم (در كتاب تاريخ پرچم ايران). بنظرم نشان طاغوت نيست و بالعكس نشان از اقتدار ايران دارد. شايد اگر الان وسط پرچم بود و كلمه الله بالاي اون بود، وحدت ملي و ديني ما و اقتدارمان را بيشتر نشان ميداد.

12.مجری صندلی داغ

بر سر آنم كه اگر ز دست بر آيد
دست بكاري زنم كه غُصّه سرآيد... پس مواظب خودت باش. تصویر

13.مهدی(آدمین سنترال)

يك مدير با ايمان، فهيم، دانشمند و كار بلد. اي غايب از نظر بخدا مي سپارمت... تصویر

14.علی(خودت)

هر چند مفلسم، نپذيرم عقيقِ خـُرد
كآن عقيقِ نادرِ ارزانم آرزوست...

15.چرا آیدیت پسنجر است؟اگه میخوای عوض کنی همین جا بگو تا آقا مهدی بذارش علی! الان مد 88 شده دیگه هرکی آیدیش باید اسم واقعیش باشه!

زياد به صورت توجه نكن ميلاد جان، معني رو بگير تصویر

16.آواتور و امضات؟

آواتور = نقش «بـُتـّه جـِقـِه» ست كه نشان از «سـَرو سرافكنده [سرافكنده بخاطر فروتني]» داره و از ديرباز ايرانيان اون رو نماد راست پيشگي و افتادگي خودشون ميدونستند. همين الان هم توي زورخانه ها به وفور ديده ميشه.

امضا = بيرون ز تو نيست آنچه در عالم هست
از خود بطلب هر آنچه خواهي كه تويي
از صميم قلب به اين معتقدم.

17.بهترین بیت شعری که شنیدی؟

بيتي كه الآن خاطرم اومد:
دمي با غم بسر بردن جهان يكسر نمي ارزد
بمي بفروش دلق ما،‌ كزين بهتر نمي ارزد...

18.میدونم از پنجره چقدر قشنگه منظره...دوباره زنده میشه برام 1000 تاخاطره...منو یار مست بهار دست تو دست تو کوچه ها...یاد اون روزا بخیر کهیادشون قشنگتره...! واسه بوی کوچه مون تنگه دلم تنگه دلم...واسه محلمونتنگه دلم تنگه دلم!

اين رو كه خوندنم ناخودآْگاه بوي گل ياس خاطرم اومد! مال خاطرات گذشته ست. كوچۀ ما پر از ياس بود.
[COLOR=#9bbb59]ياد وصل دوستداران ياد باد
ياد باد آن روزگاران ياد باد

19.این کدها مال کجاهاست؟(البته اگه ذهنی بگی بهتره)
1-0631
2-0611
3-0411
4-0441
5-0311

تصویر= 1-3-4-5
2 = آبادان تصویر

20.تریپ سفر توریستی با کلاه جهانگردی و شلوار بگی اسپورت و هندی کم و کوله پشتی برداشتی داری میری از دماوند صعود کنی...!

اگر شنيدي دروغ محضه!

21.به نظرت آتشفشان دماوند در 20 سال آینده فعال خواهد شد؟وچه عواقبی رو برای محیط زیست پیش بینی میکنی؟

همه چيز ممكنه. البته اگر چنين چيزهايي راجع به 10 يا 20 سال آينده شنيديد احتمال زياد بدين كه شايعۀ زمين خواران و كلاهبرداران است براي ايجاد ترس بين مردم، تا دارائيهاي مردم رو براحتي به چنگ بيارند. اما اگر اتفاق بيفته كه، فقط خدا ميدونه چه عواقبي داره. من اطلاعات راجع به نوع تخريبهاي شيميايي آتشفشان ندارم. خدا نكنه البته.

22.بازم تست استعداد شناسی که همه توش مردود شدن تا الان...جمله زیر رو ببر به زبان کردی و سپس فرانسه و در نهایت آبادانی...!

من هم مردودم: همون اَل چَك تصویر

و جناب ابوعلي،
يشترين موضوع کاري: ويژۀ بيست و دومين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران
[ 8 پست / 5.76% از پست هاي کاربران ]

این را از پروفایلتون در آوردم، شما 27 آبان عضو انجمن شدید،
رابطه بین روز عضویت خود و این بیشترین انجمن کاری را میدونید چیه؟ تصویر

شما عادت داري به طرح معما؟
ارتباطي كه با ماههاي عضويتم نمي بينيم. 7 ماه است عضوم.
شايد بين برج 8 (آبان) كه عضو شدم و 8 پست رابطه اي هست؟!
شما بگين. تصویر
آخرین ويرايش توسط 5 on The Passenger, ويرايش شده در 0.
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

شما عادت داري به طرح معما؟
ارتباطي كه با ماههاي عضويتم نمي بينيم. 7 ماه است عضوم.
شايد بين برج 8 (آبان) كه عضو شدم و 8 پست رابطه اي هست؟!
شما بگين.

بیشترین موضوع کاری شما در ارتباط با کتاب بود،
روز عضویت شما = 27 آبان
27 - 3 = 24 آّبان = روز کتاب و کتاب خوانی

به نظرم جالب اومد این نزدیکی :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

اما سوالات تقریباً فنی:

1.چطور رفتی دانشگاه پیام نور؟ فراگیر؟ .... ؟ نظرت چیه؟

2.به نظر خودت رشته تحصیلی تو با علافه مندی های شخصیت سازگار هست؟

3. برای آینده خودت چی در سر داری؟ ادامه تحصیل؟ کار؟ ازدواج :-) ؟

4. نام کاربری تو مسافر به شکل شناس هست، اشاره به کدام مسافر داری؟ :grin:

5. در زندگی چه کمبودی داری که موجب آزردگی تو میشود؟

6. آیا تا به حال شده برای خودت هدفی تعیین کنی و بهش دست یابی؟ برعکس چطور؟ منظورم گذران زندگی نیست، اهدافی که براش برنامه ریزی کنی را میگم.

7. به نظر تو لازم هست انسان یک هدف بزرگ در زندگی خودش داشته باشه یا با اهداف کوچک هم میشه حرکت کرد؟

8. بزرگترین آرزویی که در ذهن تو هست در چه حدی هست؟ نامحدود؟ مثلاً من کلاً واسه 50 میلیون شاید برنامه ریزی داشته باشم و رویا پردازی کنم اما اگر کسی از بپرسه اگر 100 میلیون گیرت بیاد اصلاً جوابی ندارم و تو رویاش هم نمیرم چون حدود آرزوهام در همون حد 50 میلیون هست. تو چطور؟ حد آرزوهات چیه؟

9. اگر بخوام با من دوست بشید، ملاک جواب دادنت چه چیزی هست؟

10. دوست داری ادبیات ایران را فارسی بخوانند یا پارسی؟ :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

خوب سلام دوباره به همه سنترالیها و رفقا...

راستش اگه یکم علی رو زودتر آوردم چون اصلا دوست نداشتم در سنترال ناشناس بمونه...حیف آدم روشنفکر و بامطالعه ای مثل علی زیاد به چشم نیاد...مطمئنا بعد از این صندلی شناخته شده تر خواهد بود و دوستان نیز بهتر با علی ارتباط برقرار خواهند کرد...

خوب طبق معمول یکم مهمان رو مورد نوازش قرار بدیم!

1.اولا نگران جذابیت صندلی نباش...مخاطبی که باید بیاد صندلی رو بخونه میخونه..مهم اینه!
2.جلوب من که اهل غر و لند نبودی...!

3.از دست جهل ملت حرص نخور و سعی کن مثل من به نادانی شان بخندی..وگرنه دچار پیری زودرس میشی...بزن به بی خیالی...اینکه به عقاید مخالف هم احترام میذاری در پست هات قشنگ ملموسه...
4.خدا را شاکرم که اینقدر روی بحث حجاب اجباری پافشاری کردم که دیگر به صدا و نوایی همگانی تبدیل شده است...زنده باد آزادی فردی و حق انتخاب

5.او بابایی که یه تیکه از پارچه کعبه رو بریده و برای تبرک برده نمونه کامل فردی است که غرق در جهل مرکب است و به نظرم نوعی بیماری است که حتما باید درمان گردد...!من اصلا نمیفهم یعنی چی پارچه کعبه رو باید برید! بخندم...گریه کنم..هیچی ولش کن!
6.راستی تهران غیرقابل تحمل هست ولی اگه توش زندگی کنی معتادش میشی ودیگه غیر از تهران جایی نمیتونی زندگی کنی!
7.پاسخت درباره اهورا مزدا نیز چنان کوبنده بود که سکوت را برمی گزینم.
8.راستی گفتی مقصد تویی و کعبه بهانه است...چطوری میشه من همین الان بدون بهانه کعبه حاجی بشم؟
9.شیرخورشید هم نشان طاغوت نیست...تاریخش به بلندای فرهنگ و تاریخ ایران زمین است.
10.راستی گویا بد برنامه ای برای مجری صندلی داغ در نظر داری!
11.حالا به خاطر من آیدیتو بذار علی...!
12.راستی کد ها رو بگم..لال از دنیا نرم!

0631 آبادان
0611 اهواز
0441 ارومیه
0411 تبریز
0311 اصفهان

14.راستی اگه اومدم تهرانم طرح صعود از دماوند حتمی است! تو فعلا تجهیزات رو آماده کن!
15.خدا نکنه دماوند فعال بشه...کم دردسر داریم...فکر کنم اکوسیستم منطقه کامل به هم بخوره و مواد مذاب و شیمیایی متصاعد شده از دماوند کامل طبیعت اون منطقه رو ازبین ببره!
16.تو هم که تو تست استعداد شناسی رد شدی! کلا سنترالیها با لهجه ها مشکل فنی مهندسی دارند انگار!
17میلاد ابوعلی سوالاتش عجیب غریبه! اتفاقا من با این دقتش تو این مسائل خیلی حال میکنم! میلادجان برونش برو سوالات بعدی! این علی رو راحت نذارید!

--------------------------------------------------------------------------

و اما پکیج دوم!

1.میگم قصد ازدواج نداری؟
2.چندبار عاشق شدی؟
3.اسم بچه چی دوست داری؟
4. سه دهه از عمرت گذشته..چی بودی..چی شدی..چی خواهی شد؟
5.راستی این کاربرا که خیلی اهل اظهار وجود هستند..مثل من بشون میخندی یا بازم از دیدن پرت و پلا حرص میخوری؟
6.بزرگترین تجربه زندگیت و اینکه چی رو زود فهمیدی و چی رو دیر؟
7.برخوردت با آدمای یخچال فریزری چطوریه؟
8.بیست سال دیگه اوضاع چطوریه؟
9.شدیدترین شیطونی و اقدامت در مدرسه چه بود؟
10.تفریحی مورد علاقه چیه و کجا میری و با کیا میری؟
11.جایگاه اجتماعیتو چطور میبینی؟
12.شدیدالخنده ترین اتفاق عمرت؟
13.اعتمادت به رفقای اینترنتی چه جوریاست؟
14.غذای مورد علاقه ات و چیا بلدی بپزی؟
15.تیکه انداختن های خز به دختران در کوچه خیابون جریانش چیه؟کی تموم میشه؟
16.اگه یه دختری بیاد خواستگاری چیکار میکنی؟
17.راستی چرا ظاهر بینیم و دین و ایمون به چهره افراده نه دلشون...منظورم ریش و چادر و تسبیحه و اینجور چیزاست!
18.چرا اعتییاد به مواد مخدر عجیب غریبی چون کراک و شیشه و همچنین مصرف بیرویه مشروبات الکلی اینقدر زیاد شده!
19.راستی اصولا دین رو چطور میبینی!کوتاه و در یک خط!
20.توهین به مقدساتت باعث چه عکس العملی میشه؟
21.راستی تو برزخ و آخرت چیکارمون میکنن؟
22.فقه شیعه رو دربست قبول داری یا اشکالاتی رو بر آن وارد میدونی؟
23.نظرت درباره نظراتت چیه؟
24.سنترال کلابز چی کم داره و چند تا پیشنهاد توپ بده تا آدمین مد نظر قرار بده!

25.برو تو کار این واژگان

1.سیگار
2.قلیون
3.اورست مرتفع ترین نقطه جهان با 8848 متر
4.گودال ماریانا با 11000 متر عمق!
5.کشورهای مثل سومالی و زامبیا و گوام...!اینا کجای معدلات جهانی هستند؟
6.استکبار جهانی یا امپرالیسم بین الملل!
7.ملت همیشه در صحنه!
8.تجزیه طلبی

9.گویند هر آن کسان که با پرهیزند
زان سان که بمیرند چنان برخیزند
ما با می و معشوقه از آنیم مدام
باشد که به حشرمان چنان انگیزند

10.احمدی نژاد
11.میرحسین
12.مانتو شدیدا تنگ با شلوار کوتاه و یک شال باریک!
13.دخترایی که آرایش صورت رو با امتحان نقاشی اشتباه میگیرن؟
14.کت شلوار صورتی با کراوات نارنجی و کفش قرمز اسپورت!
15.تست استعداد شناسی...

ارتباط 3 جمله زیر با هم چیه؟ تفسیری فلسفی منطقی استدلالی میخواهیم!

میلاد خواب است!

میلاد بیدار است!

میلاد نمیداند در کدامیک از دو حالت ممکن خواب و یا بیداری قرار دارد! و در حالت ناشناخته و سومی قرار دارد!

مثل همیشه میریم تا یه مناطقی و بازمیگردیم!
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط The Passenger »

سوالات ميلاد ابوعلي عزيز،
1.چطور رفتی دانشگاه پیام نور؟ فراگیر؟ .... ؟ نظرت چیه؟

من به سببي كه فرصت مطالعه براي كنكور و همچنين رفتن به دانشگاه بصورت حضوري ندارم (براي حفظ شغلم) بصورت فراگير وارد دانشگاه شدم.

براي من خوبه، چرا كه هم به كارم ميرسم و هم به تحصيل ادامه ميدم. البته خب اينطور كمي سخته، براي رفع خستگي كار اصلي و جنبي و درس خواندن فقط 4-5 ساعت در شبانه روز وقت دارم و زماني ديگه اي نميمونه (بجز جمعه). ماشيني بايد زندگي كنم.
مدركش هم براي قبولي در دوره هاي كارشناسي ارشد و دكترا قابل قبول است و همين براي من رضايت خاطر مي آره.

2.به نظر خودت رشته تحصیلی تو با علافه مندی های شخصیت سازگار هست؟

بله البته.
ارتباطات رشتۀ جذابي ست. البته من قصدم از ادامه تحصيل خواندن دورۀ دكتراي مهندسي هوشي مصنوعي ست و به اون رشته بيشتر از هرچيز علاقمندم.

3. برای آینده خودت چی در سر داری؟ ادامه تحصیل؟ کار؟ ازدواج تصویر ؟

بله ازدواج مهمترين اولويت من هست و شرايطش رو هم دارم. من از مجردي راضي نيستم و كلاً روحياتم با مجرد بودن جور نيست.
البته زياد آسان نيست در حين ادامه تحصيل ازدواج كردن، ولي توانش رو در خودم مي بينم. كارم هم بحمدالله خوب است ولي در صدد تغييرش هستم به يك شغل مستقل تر.

4. نام کاربری تو مسافر به شکل شناس هست، اشاره به کدام مسافر داری؟ تصویر

انسان.
همه در اين گيتي مسافريم. تصویر

5. در زندگی چه کمبودی داری که موجب آزردگی تو میشود؟

از نداشتن يك همسر و شريك زندگي همفكر و فهيم. هميشه به چنين كسي احساس نياز ميكنم.

6. آیا تا به حال شده برای خودت هدفی تعیین کنی و بهش دست یابی؟ برعکسچطور؟ منظورم گذران زندگی نیست، اهدافی که براش برنامه ریزی کنی را میگم.

هردو مثل همه براي من هم اتفاق افتاده. اما رسيدن يا نرسيدن به هدف همه اش دست خود آدم نيست و عوامل بسياري مؤثرند.
اما مهمترينش خواست خداست.
تكيه بر تقوا و دانش در طريقت كافري ست
راهرو گر صد هنر دارد توكل بايدش

7. به نظر تو لازم هست انسان یک هدف بزرگ در زندگی خودش داشته باشه یا با اهداف کوچک هم میشه حرکت کرد؟

اهدف شخصي؟
بنظرم من بزرگترين هدف شخصي زندگي آدم بايد «خوب زندگي كردن» باشه، چون ما يكبار كه بيشتر در اين دنيا زندگي نميكنم. من آدمهاي زيادي رو ميشناسم كه مثلاً از لحاظ شغلي خيلي موفق اند و به هدفهاشون رسيدند، اما زندگي خصوصي خوبي ندارند و هميشه شكوه ميكنند. چرا آدم از اون طرف بام بيفته؟
بله هدفهاي شخصي بزرگ براي جهت دادن به زندگي لازمه، اما بايد تحت هدف «خوب زندگي كردن» باشه و نه وراي اون. داشتن اهداف كوچكتر هم به محقق شدن اهداف بزرگ كمك خواهد كرد و لازم است.

8. بزرگترین آرزویی که در ذهن تو هست در چه حدی هست؟ نامحدود؟ مثلاً منکلاً واسه 50 میلیون شاید برنامه ریزی داشته باشم و رویا پردازی کنم امااگر کسی از بپرسه اگر 100 میلیون گیرت بیاد اصلاً جوابی ندارم و تو رویاشهم نمیرم چون حدود آرزوهام در همون حد 50 میلیون هست. تو چطور؟ حد آرزوهاتچیه؟

بزرگترين آرزوي من داشتن قدرتي ست كه بتونم مشكلاتي كه پيرامونم ميگذره رو در حد خودم اصلاح كنم. يعني اگر از نزديك ببينم چيزي يا كسي مشكلي داره بي دردسر بتونم اون رو حل كنم. يكجورهايي سبب خير باشم. هميشه سبب خير بودن بزرگترين آرزوي منه كه حد و مرزي هم نداره. تصویر

9. اگر بخوام با من دوست بشید، ملاک جواب دادنت چه چیزی هست؟

حضرت علي (ع) فرمودند: «سه كس دوست توست؛ دوست تو، دوستِ دوستِ تو، و دشمنِ دشمن تو. و سه كس دشمن توست؛ دشمن تو، دوستِ دشمن تو، و دشمنِ دوست تو.» خب من اول به اين سخن رجوع ميكنم و بعد اگر وجوه مشتركي بين ما بود، با كمال ميل دوستي را خواهم پذيرفت. تصویر

10. دوست داری ادبیات ایران را فارسی بخوانند یا پارسی؟ تصویر

خب بنظر من پارسي شيرينتر است. از قديم فارسي هم گفته اند و الآن گفتن هردو سليقه اي شده. اما در كهن ترين متون ما پارسي آمده و اصلش پارسي ست.
حكيم توس بود كه گفت:
بسي رنج بردم در اين سال سي
عجم زنده كردم بدين پارسي
و چه خوش گفت حافظ:
شكّر شكن شوند همه طوطيان هند
زين قند پارسي كه به بنگاله ميرود

ممنونم از سؤالهاي خوب شما تصویر
Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 587 بار
سپاس‌های دریافتی: 777 بار

پست توسط mohayer »

بر شما
مسافر، واژه ای خیال انگیز؛ چه تعبیر شاعرانه ای و چه پارادوکس زیبایی... چهار چنگ چسبیده ایم به جایی که چهار نعل از ان در حال گذر هستیم.
شگفت انگیز است...
به هر حال در حال سفر نیز آدمی دل به چیز هایی می بندد که در این سفر میبیند حال چه مادی باشد و چه معنوی... به قول حافظ شیراز:
من آدم بهشتيم اما در اين سفر
حالي اسير عشق جوانان مه وشم
1- مسافر، چیزی هست که در این سفر به آن دل بسته باشی و دوست داشته باشی آن را با خود همراه کنی؟

شعر زیر را با دقت بخوان :

دکتر شفیعی کدکنی

"به کجا چنین شتابان،"
گون از نسیم پرسید.
" دل من گرفته زین جا ،
هوس سفر نداری ،
ز غبار این بیابان ؟ "
"همه آرزویم اما،
چه کنم که بسته پایم"
"به کجا چنین شتابان؟ "
"به هر آن کجا که باشد،
به جز این سرا ، سرایم ."
"سفرت به خیر اما ،
چو از این کویر وحشت ،
به سلامتی گذشتی ،
به شکوفه ها به باران ،
برسان سلام ما را."
2-نظر یک شما در باره این شعر چیست؟

3-آیا تا کنون عاشق شده ای؟(عشق به یک چیز یا به یک شخص)
4-بهترین دقیقه عمر خود را برایمان توصیف کن
5-حتما به بیستون رفته ای. فکر می کنی اگر به جای فرهاد بودی کوهکنی می کردی؟
6-زیباترین شعری که تا کنون خوانده ای کدام است؟
7-زیبا ترین فیلم سینمایی که تا کنون دیده ای کدام است؟
8-نظر شما در باره فیلم دالان مارپیچ El Labirinto del Fauno محصول کشور اسپانیا
9-بازیگر محبوب سینما
10- موسیقی چه جایگاهی می تواند در زندگی داشته باشد؟ چه نوع موسیقی را فاخر میدانید ؟
11- نظر شما در باره مرحوم پاواروتی

جناب The Passenger از آغازین روزهای عضویت و فعالیت شما در این جامعه مجازی از نوشته های شما بهره مند بوده ام. چندان هم ناشناس نیستید.
شاید در مجالی دیگر پرسش های دیگری را مطرح نمایم.  
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط The Passenger »

سلام بر مجري محترم و همۀ دوستان و عزيزان
و اما سوالات چالشي ميلاد؛ خوب شد گفتم سؤالات سخت نپرس!
بله، برخي نكات مهمي كه گفتي جاي تأمل داره.

1.میگم قصد ازدواج نداری؟

چرا، قصد دارم؛ خوبش هم دارم تصویر
در بالا عرض شد.

2.چندبار عاشق شدی؟

كلاً دوبار. يكبارش در نوجواني بود؛ كه اينجور عشقهاي خام معمولاً ناشي از رسيدن به بلوغ جسمي و نرسيدن به بلوغ فكري ست.
بار دوم هم همين حالاست و بنده خيلي به عاقبت اين يكي اميدوارم. تصویر

3.اسم بچه چی دوست داری؟

يك سؤال دلچسب ديگه؛ تصویر
خب من به اسمهاي ايراني خيلي علاقمندم: براي پسر به اسم «مِهر داد» خيلي علاقمندم.
و براي دختر هم اسمهاي «شيدا» و «شيدخت» (دختر نور)، و «نُـوال» (يك اسم قديمي كُـردي ست بمعني لطيف و زيبا).

4. سه دهه از عمرت گذشته..چی بودی..چی شدی..چی خواهی شد؟

خب من فكر ميكنم دوران كودكي و نوجواني همه يكجور بودم. مهمترين تحولات زندگي و شخصيتي من در طول اين سالهاي اخير رخ داد.
همۀ تجارب من، و همۀ دانش ام، در بهبود افكار و بينش من نسبت بهمه چيز مؤثر بودند و بنظرم علي امروز، خيلي نسبت به گذشته جلو ست و خوشبختانه درجا نزده.
آينده؟! هيچ كس نخواهد فهميد من يا تو چه خواهيم شد، فقط بايد اميدوار بود! تصویر

5.راستی این کاربرا که خیلی اهل اظهار وجود هستند..مثل من بشون میخندی یا بازم از دیدن پرت و پلا حرص میخوری؟

چيزي كه مشخص است اراجيف است، كه حرص خوردن نداره، من هم مثل همه اون سخن رو جدي نميگيرم.
حرص خوردن من از باب سخن كساني ست كه ادعاي تحقيق دارند و سخنشان خلاف واقع است و ديگران هم بي چون و چرا حرفش رو باور ميكنند.
طبيعت من همينه ديگه! چكارش كنم!

6.بزرگترین تجربه زندگیت و اینکه چی رو زود فهمیدی و چی رو دیر؟

آقا من هنوز جوانم ها! سوالات پير مرد ها رو مي پرسي از من؟! از شهريار بايد اين سوال رو مي پرسيدي تصویر
(همين جا براي شهريار عزيز آرزوي توفيق دارم تصویر)

تجربه كه نميشود گفت، اما اتفاق خجستۀ زندگي ام، بنظرم آشنائي با درياي بيكران ادبيات و عرفان ايران زمين بود. جدّاً به اين معتقدم.
ضرورت درك و احترام به آدم ها رو بموقع فهميدم، دانستن قدر و ارزش دوستان خوب و نگه داشتن اونها رو، كمي دير.

7.برخوردت با آدمای یخچال فریزری چطوریه؟

مثل خودشان!

8.بیست سال دیگه اوضاع چطوریه؟

تصویر
بيست سال؟!
باور كن من 5 سال پيش حدس هم نميزدم اوضاعم اينطور باشه!
انشاءالله كه خوب خواهد بود.

9.شدیدترین شیطونی و اقدامت در مدرسه چه بود؟

بگم؟ تصویر
من خيلي بچۀ ساكتي بودم، ولي يك پسر خيلي مزخرف كه همه بچه ها رو اذيت ميكرد به سزاي اعمالش رسوندم. تصویر
يكبار هم دست مدير مدرسه رو جلوي بازرس آموزش و پرورش رو كردم، كه باعث شد از اون به بعد مدير بيشتر هواي من رو داشته باشه. تصویر

10.تفریحی مورد علاقه چیه و کجا میری و با کیا میری؟

بيشتر گردش در طبيعت -مخصوصاً جاهاي بكر- و بودن با خانواده گردش مورد علاقۀ منه. تصویر
اما اگر فرصتش پيش بياد با يك دوستم براي عكاسي به جاهاي بكر كه بناهاي عجيب و غريب دارند سفر ميكنيم. اين كار خيلي لذتبخش است براي من.

11.جایگاه اجتماعیتو چطور میبینی؟

راضي هستم. بهتر هم خواهد شد انشاءالله تصویر

12.شدیدالخنده ترین اتفاق عمرت؟

خنده دار براي من يا تو؟
يكبار با يك آدم ديوانه مسافرتي داشتم كه توي ماشين اينقدر مزخرفهاي خنده دار گفت و مسخره بازي در آورد نزديك بود تصادف كنيم. ولي البته اونروز كُلي خنديديم؛ اما تجربه اي شد تا ديگه من با اون آدم -خطرآفرين- مسافرت نرفتم.

13.اعتمادت به رفقای اینترنتی چه جوریاست؟

با بيشترها در همون حد سلام و عليك اينترنتي.
اما رفتار او رو زير نظر ميگيرم و اگر ببينم شخص، مناسب و معتمد براي رفاقت غيراينترنتي هم باشد، روابط بيشتري با او برقرار ميكنم.

14.غذای مورد علاقه ات و چیا بلدی بپزی؟

من فقط غذاهاي ايراني رو دوست دارم و كلاً ذائقه ام با طبخ فرنگي جور نيست.
من عاشق طعم «خورشت خلال بادام» كه يك غذاي محلي كرمانشاهي ست هستم.
البته من بيشتر ِغذاهاي ايراني رو دوست دارم و بعقيده ام غذاي هيچ جاي دنيا به پاي غذاهاي ما نميرسهتصویر
اما خودم متأسفانه اصلاً دست پخت خوبي ندارم.

15.تیکه انداختن های خز به دختران در کوچه خیابون جریانش چیه؟کی تموم میشه؟

دلايل زيادي هست.
اما بنظرم سرخوردگي فرد از عدم توانايي اش در ارتباط مناسب با جنس مخالف، و در نهايت با اينكار خواستار جلب توجه اونها، اين ميتونه يك دليل باشه.
دوم دليل اينكه اون آدم بدرستي مورد تربيت خانواده قرار نگرفته، و رفتار مناسب اجتماعي رو فرا نگرفته؛ معمولاً اين افراد وقتي وارد دانشگاه يا مكانهايي كه دختران و پسران با هم آزادانه تر در ارتباط اند ميشوند، رفتار درست رو فرا ميگيرند.
اما در مورد افراد دستۀ اول، من آدمي را ميشناسم كه با اينكه الآن استاد دانشگاه هم شده، و در محيط هاي آزاد تر هم بوده، باز بخاطر همون عدم توانايي كه اول گفتم، -با پنجاه سال سن- هنوز رفتارش اصلاح نشده و همين طور مونده متأسفانه.

16.اگه یه دختری بیاد خواستگاری چیکار میکنی؟

من هم مثل همه اول ميروم تحقيق ميكنم، بعد اگر آدم خوبي بود، مهريه ام رو بالا ميگيرم تا از كارش پشيمون بشه. تصویر

17.راستی چرا ظاهر بینیم و دین و ایمون به چهره افراده نه دلشون...منظورم ریش و چادر و تسبیحه و اینجور چیزاست!

تو هم ميخواهي همۀ سؤالات فلسفي، ديني، روانشناسي، جامعه شناسي ات رو از من بپرسي ها!
اين مشكل فقط مختص ما نيست. طبيعت آدمي زاد همين است. از زايش آدم همينطور بوده و خواهد بود...
اين از ناخودآگاه آدم سرچشمه ميگيره؛ مثلاً حجاب هميشه مال زنان عفيف بوده، يا ريش مال مردان مؤمن بوده. اعتماد به ظواهر، و نياَنديشيدن، راحت ترين كاري ست كه مغز آدم انجام ميده، و يك عمل غير ارادي ست. اگر انسان به ناخودآگاه ذهن خودش اينقدر اعتماد بكنه كه دين و ايمانش رو به ناخودآگاه مغزش بسپره، به حال او زار بايد گريست. پس ظاهر بيني ميوۀ يك انديشه و نفس ضعيف است.

18.چرا اعتییاد به مواد مخدر عجیب غریبی چون کراک و شیشه و همچنین مصرف بیرویه مشروبات الکلی اینقدر زیاد شده!

دلايل من به ترتيب اولويت:
1. عدم تربيت صحيح در خانواده؛ كنترل اعمال فرزندان كاري بس دشوار و بعضاً بيفايده و اشتباه است. بهترين راه جلوگيري از انحراف فرزندان تربيت صحيح است.
2. نبود مكانهاي مناسب و درست و حسابي براي تخليۀ هيجانات و دور شدن از محيط ناراحتي يا استرس.
3. بسهولت در دسترس بودن اينگونه مواد.
4. عدم اطلاع رساني مناسب رسانه ها.

19.راستی اصولا دین رو چطور میبینی!کوتاه و در یک خط!

عقل بندِ ره رُوانست، اي پسر
بَند بشكن، ره عيانست، اي پسر
عقل بند و دل فريب و جان حجاب
راه ازين هر سه نهانست، اي پسر
چون ز عقل و جان و دل برخاستي
اين يقين هم در گُمانست، اي پسر
مرد كو از خود نرفت او مرد نيست
عشق بي درد آفسانست، اي پسر
سينۀ خود را هدف كُن پيش دوست
هين، كه تيرش در كمانست، اي پسر

20.توهین به مقدساتت باعث چه عکس العملی میشه؟

مسلماً ناراحت كه خواهم شد.
اما بستگي داره چطور توهين كنه و در چه شرايطي. مثلاً اگر يكنفر آشنا باشه، من از اون پس بهيچ وجه با او ارتباطي نخواهم داشت و از خداوند ميخوام از اين جهل و بدبختي اي كه درش گير كرده نجاتش بده. چون كسي كه به اين درجه از ضلالت رسيده، كاري اش نميشه كرد، يا اگر هم قابل اصلاح باشه از عهدۀ من خارجه.
اگر هم موردي مثل اون كاريكاتوريست دانماركي پيش بياد، باز بايكوت و قطع رابطه بهترين راه است.
در هر صورت خشونت يا مقابله بهمون شكل، اشتباه ترين راهه، ماجراي ابولعلاء رو كه نقل كردم؟ تصویر

21.راستی تو برزخ و آخرت چیکارمون میکنن؟

همون كارهايي كه توي قرآن خونديم. تصویر
ميترسي، نه؟ تصویر

22.فقه شیعه رو دربست قبول داری یا اشکالاتی رو بر آن وارد میدونی؟

من بخودم اجازه نميدم كه در اين يكمورد -در محيط عمومي- اظهار نظر كنم.
اما هر كسي مختار هست كه خودش چه چيزهايي رو بپذيره يا خير. هر كسي مسئول اعمال خويش است.
چونكه؛ هر كسي آن دِرَوَد عاقبتِ كار كه كِشت...

23.نظرت درباره نظراتت چیه؟

صادقانه گفتم. عادت به پرده پوشي ندارم.

24.سنترال کلابز چی کم داره و چند تا پیشنهاد توپ بده تا آدمین مد نظر قرار بده!

با اجازۀ Mahdi1944 گرامي؛
اگر مدير هر قسمت با كاربران فعال اون قسمت همكاري نزديك داشته باشند و طرح هاي مشتركي رو دنبال كنند، موفق تر خواهيم بود تا اينكه هر كس جداگانه فعاليت داشته باشه. بمانند پروژه هاي دانشگاهي، تا مطالب كاملاً تخصصي باشه و جوانان ما بتونند اونها رو بصورت مرجع مستند و معتبر بكار ببندند. حتي ميتوان مطالب رو در بانك مقالات تحقيقاتي ايران ثبت كرد. من در هيچ سايتي اين رو نديدم و CC ميتونه يك نقطۀ شروعي باشه براي فعاليتهاي متمركز گروهي بين ايرانيان.
و پيشنهاد دوم من دربارۀ بخش ساير گفتگوها ست؛ پيشنهاد دارم كه اجازۀ «ايجاد تاپيك» در اين بخش به مديران و كاربران متخصص، يا درجات كاربري خاص محدود بشود، تا از ايجاد بحث هاي متفرقه و بيشتر بي ثمر، كاسته شده و محيط سايت به محل بحث هاي بيهوده تبديل نشه.

1.سیگار

با استشمام اين بو، يكروز ِمن به عطسه كردن سپري ميشه. تصویر

2.قلیون

بياد «كاترپيلار» در «آليس در سرزمين عجايب» مي افتم!
امروزه با طعم هاي مختلف، براي جوانهاي مختلف!

3.اورست مرتفع ترین نقطه جهان با 8848 متر

ما هم ميتوانيم!

4.گودال ماریانا با 11000 متر عمق!

ما نميتوانيم!

5.کشورهای مثل سومالی و زامبیا و گوام...!اینا کجای معدلات جهانی هستند؟

در معادلات به سبك ايراني!

6.استکبار جهانی یا امپرالیسم بین الملل!

قبلاً آشكار، اكنون پنهان.

7.ملت همیشه در صحنه!

پول نفت به كامشان! انرژي هسته اي نوش جانشان!

8.تجزیه طلبی

يا به سبب احساس سرخوردگي و نااميدي از بهبود اوضاع ست، يا بخاطر نژادپرستي و افراط در عقايد. تصویر

9.گویند هر آن کسان که با پرهیزند
زان سان که بمیرند چنان برخیزند
ما با می و معشوقه از آنیم مدام
باشد که به حشرمان چنان انگیزند

نسخه اي كه مورد استفاده قرار دادي سخيف است، اصل واژه اي كه مشخص كردم «معشوق» است.
اين خود ميتونه معني رو كاملاً تغيير بده. پس اينجا منظور مِي و معشوق آسمانيست، نه معشوقۀ زميني و مي انگوري. تصویر

10.احمدی نژاد

...چهار سال ايشان را آزموديم.

11.میرحسین

مرد ميدانهاي سخت...

12.مانتو شدیدا تنگ با شلوار کوتاه و یک شال باریک!

اصلاً راحت نيست... خودشان هم ناراحتي شان رو ابراز ميكنند، اما مُد است ديگه، جان فداي مُد! تصویر

13.دخترایی که آرایش صورت رو با امتحان نقاشی اشتباه میگیرن؟

اون هم مُده... بگو از؛ پسرهائي كه صورت خودشان را با دخترها اشتباه ميگيرند! اون هم مُده؟! تصویر

14.کت شلوار صورتی با کراوات نارنجی و کفش قرمز اسپورت!

عين الله باقرزادَه؟!

15.تست استعداد شناسی...

ارتباط 3 جمله زیر با هم چیه؟ تفسیری فلسفی منطقی استدلالی میخواهیم!

میلاد خواب است!

میلاد بیدار است!

میلاد نمیداند در کدامیک از دو حالت ممکن خواب و یا بیداری قرار دارد! و در حالت ناشناخته و سومی قرار دارد!

تفسير فلسفي: تو حالت «اجتماع نقيضين» رو بوجود آوردي و فلسفۀ وجود رو متحول كردي! تصویر

تفسير منطقي-استدلالي: ميلاد جان يك آسايشگاه خوب سراغ دارم كه با قيمت خوبي... تصویر

خدا بخير كنه پيكج بعدي سؤالاتت رو... تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام خدمت مسافر گرامی
1 بهترین فیلمی که دیدی ؟
2 بهترین فیلمی که ندیدی ! ( تعریفشو شنیدی )
3 مشخصات سیستمتون
4 چرا مردم ایران اینقدر عصبی شدند ؟
5 کدوم شهرهای ایران رو رفتید ؟
6 کدوما رو نرفتید ؟
7 به کدوم شهرها دوست دارید سفر کنید ؟
8 کشور خارجی مورد علاقه ؟
9 میوه مورد علاقه ؟
10 چرا لیمو شیرین تلخ میشه ؟
11 چرا عشق رو به گند کشیدن بعضیا ؟
12 بیشترین مبلغی که تا حالا گم کردی ؟
13 چرا گردو به اونه کوچکی رفته روی درختی به اون بزرگی و هندونه به اون بزرگی رفته روی بوته به اون کوچکی ؟
14 خطرناکترین گونه مار سمی ایران ؟
15 عقاب ماهی گیر نشان کدوم کشوره ؟
16 تیتر روزنامه های آمریکا بعد پیروزی بر آلمان نازی ؟
17 انسان چندتا کروموزم داره ؟
18 باهوش ترین جانور ؟
19 یه جک بگو !
20 چرا تلوزیون یه مدته گیر داده به این مزخرفات کره ای ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

سلامتصویر

چه شد که به زبان فرانسه علاقمند شدی؟
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط The Passenger »

درود بر شما mohayer ارجمند، و سپاسگزارم از همۀ لطف تان،

بله، دل آدمي مهمانسراي بندهاست و همين تعلقات ماست كه بين ما و معبود رشته ها را مي گسلد و از قافلۀ عشاق دورمان ميكند.
چه خوش گفت سعدي شيرين سخن:
هر كه را در خاك غربت پاي در گِل ماند، ماند
گو دگر در خوابِ خوش بيني ديار خويش را...
*
اما باز اميدوارانه فرموده:
مشتاقي و صبوري از حد گذشت يارا
گر تو شكيب داري، طاقت نماند مارا
باري بچشم احسان در حال ما نظر كن
كز خوان پادشاهان راحت بُوَِد گدا را
*
بله، فقط عنايت و خواست پروردگار ميتواند گوهري نادر و ارزان را نصيب مان كند، كه در عين دارندگي، مسافري سبكبار نيز باشيم.
بهمين سبب است كه مولانا فرمود:
هرچند مفلسم نپذيرم عقيق خـُرد
كآن عـقيـق نادر ارزانم آرزوست...

و آن گوهر «عشق» است. بقول حافظ:
هر چند غرقِ بحر گناهم ز صد جهت
تا آشناي عشق شدم اهل رحمتم...

1- مسافر، چیزی هست که در این سفر به آن دل بسته باشی و دوست داشته باشی آن را با خود همراه کنی؟

بله، شخصي ست كه تا زنده ام هميشه همسفرش خواهم بود. كسي كه تمام وجودش براي من عزيز است.

شعر زیر را با دقت بخوان :

دکتر شفیعی کدکنی

"به کجا چنین شتابان،"
گون از نسیم پرسید.
" دل من گرفته زین جا ،
هوس سفر نداری ،
ز غبار این بیابان ؟ "
"همه آرزویم اما،
چه کنم که بسته پایم"
"به کجا چنین شتابان؟ "
"به هر آن کجا که باشد،
به جز این سرا ، سرایم ."
"سفرت به خیر اما ،
چو از این کویر وحشت ،
به سلامتی گذشتی ،
به شکوفه ها به باران ،
برسان سلام ما را."

2-نظر یک شما در باره این شعر چیست؟

كس نميگويد كه ياري داشت حق دوستي
حق شناسان را چه حال افتاد، ياران را چه شد؟
شهرياران بود و خاك مهربانان اين ديار
مهرباني كي سر آمد شهرياران را چه شد..؟

3-آیا تا کنون عاشق شده ای؟(عشق به یک چیز یا به یک شخص)

بله مسلماً، آدمي به عشق زنده ست.
عشق زميني شروعي ست و آنهم ميتواند عامل تعالي انسان باشد.

4-بهترین دقیقه عمر خود را برایمان توصیف کن

چقدر خوشايند خواهد بود وقتي آدم احساس كند ميتواند بدون هيچ دغدغه اي، بي هيچ مرزي،‌ و با تمام قدرت سبب خير باشد.

5-حتما به بیستون رفته ای. فکر می کنی اگر به جای فرهاد بودی کوهکنی می کردی؟

بيستون را عشق كند و شهرتش فرهاد برد...
اگر به اندازۀ او عاشق مي بودم... راه ديگري نبود. تصویر

6-زیباترین شعری که تا کنون خوانده ای کدام است؟

از محبت تلخها شیرین شود
و ز محبت مس ها زرین شود
از محبت دُردها صافی شود
و ز محبت دَردها شافی شود
از محبت خارها گل می شود
و ز محبت سرکه ها مُل می شود
از محبت دار تختی می شود
و ز محبت بار بختی می شود
از محبت سجن گلشن می شود
بی محبت روضه گلخن می شود
از محبت نار نوری می شود
و ز محبت دیو حوری می شود
از محبت سنگ روغن می شود
بی محبت موم آهن می شود
از محبت حزن شادی می شود
و ز محبت غول هادی می شود
از محبت نیش نوشی می شود
و ز محبت شیر موشی می شود
از محبت سقم صحت می شود
و ز محبت قهر رحمت می شود
از محبت مرده زنده می شود
و ز محبت شاه بنده می شود
این محبت همه نتیجه دانش است
کی گزافه بر چنین تختی نشست
(از مولانا)

7-زیبا ترین فیلم سینمایی که تا کنون دیده ای کدام است؟

فيلم «حرفه: خبرنگار» (Professione: reporter) با كارگرداني ميكل آنجلو آنتونيوني و با بازي جك نيكلسون و ماريا اشنايدر.

8-نظر شما در باره فیلم دالان مارپیچ El Labirinto del Fauno محصول کشور اسپانیا

من تعريف اين فيلم را زياد شنيدم. ظاهراً تلويزيون ايران هم نشان داده، اما متأسفانه هنوز موفق به تهيۀ نسخه اي از اين فيلم نشدم. تصویر

9-بازیگر محبوب سینما

در بالا عرض شد منتها يكي را فراموش كرده بودم.
«مارلون براندو»، «مارچلو ماستروياني»، و خانم «اينگريد برگمن» بازيگران محبوب من هستند.
خداوند روح همه شان را قرين رحمت كند.

10- موسیقی چه جایگاهی می تواند در زندگی داشته باشد؟ چه نوع موسیقی را فاخر میدانید ؟

موسيقي نافذترين هنر است، نباشد مطمئن هستم شور و و حركت و سرزندگي نيز نخواهد بود و روان آدم پژمرده خواهد شد.
هر موسيقي اصيلي فاخر است. من موسيقي سنتي خودمان و اُپـرا را اصيل و فاخر ميدانم.

11- نظر شما در باره مرحوم پاواروتی

يك صداي آسماني و يك انسان واقعي.
مرحوم پاواروتي يكي از نوادر روزگار بود و مطمئن هستم ديگر كسي مانندش نخواهد آمد.
سالها سراسر انرژي مثبت به دوستداران اپرا داد. خدايش بيامرزد.

تصویر

سپاسگزارم از سؤالات نغز شما تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”