تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

Re: مختصری از اطلاعات برای شرکت کنندگان در معاینات افسری ارتش 88

پست توسط ha521 »

shola نوشته شده:دوست عزیزم تا کارشناسی شما می تونید در دانشگاه افسری درس بخونید وبعد از پایان اموزش به شما مدرک مورد تایید وزارت علوم در همان رشته داده می شود و حداقل بایستی تا 5 سال در ارتش خدمت کنید و در این ودت شما حق شرکت در ارشد را به دلیل ساختار تعریف شده ارتش ندارید به ان نیازی ندارن و اینطوری نیست که وزارت علوم اجازه شرکت ندهد بلکه ارتش شما را از انجام این کار منع کرده طبق برگه هایی که شما به عنوان ضمانت به ارتش می دهید هنوز زوده که دیده باشید

در مورد اجازه ندادن ارتش درسته ولی از زمانی که (سه چهار ساله) از کنکور خارج شد بعد از کارشناسی دیگر نمی شد برای فوق کنکور داد
چون کارشناسی ارتش ارزش نداشت وگرنه چرا گفتن از امسال مدرک ارتش مورد تایید وزارت علوم شد؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

اگه خواستید من شماره یکی از افسرهای ارشد شهید ستاری رو بهتون بدم باهاش صحبت کنید به پیر به ... مدرک ارتش از وقتی که از طرح کنکور خارج شد مورد تایید وزارت علوم هست

اگه هم نباشه هم موردی نیست اخه ارتش که وزارت جنگ ببخشید دفاع نبیست که احتیاج به فوق و بالاتر داشته باشه همین لیسانس کارهای ارتش رو راست و ریست می کنه
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط hassanabrahimi »

با سلام می خواستم ببینم این لرزش دست آدم چقدر باید باشد و آیا لرزش دست را هنگام حرکت دست بررسی می کنند یا می گویند دست را ثابت جلو بگیرید و لرزش آن را می بینند؟تصویر
و سوال دیگر اینکه بیضه ی آدم باید چگونه باشد اگر کمی قر باشد آیا مشکلی دارد و آیا برای معاینه ی بیضه به آن دست هم می گذارند ؟ و اگر کسی فتق خود را عمل کرده باشد آیا او را در معاینات رد می کنند؟تصویر

با تشکر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

لرزش دست ها نباید مثل ادم های مضطرب باشه که ناخوداگاه می لرزه و این تست رو در اتاق روانشناسی انجام می دهید و بهترین کار برای قبول شدن اینه که اصلا نگران نباشید و نفس های عمیق بکشید تا از استرس شما کم شه

در مورد بیضه ها هم شما باید به اتاقی برید که تنها یک دکتر در انجا است و اون بیضه های شما رو کامل معاینه می کند (دست هم ...)
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط ha521 »

تو روانشناسی سوالهای دکتر رو محکم جواب بدین اگه تن صداتون قوی نباشه بیشتر سوال میکنه
در مورد بیضه برای ما که دست نزد فقط میگفت زور بزن نمیدونم چرا
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

اگه فرمانده هان عزيز ارتش راست ميگن بايدعرضه ميداشتن و دانشگاه هاي افسري رو از زير پوشش وزارت علوم در نمي آوردن،خدا رحمت کنه شهيد ستاري رو که چقدر زحمت کشيد تا دانشگاه هوايي مورد تاييد وزارت علوم بشه،اينا فقط حرفه داداش!!!!!!!!!!!!!!!!هر زمان دوباره گزينش از طريق کنکور سراسري شد ميشه باور کرد که مدرک مورد اعتباره...............................................
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

اره واقعا دانشگاه افسری که قرار بود منشا علم شکوفایی ارتش باشه حالا تبدیل شده به یه پادگان نظامی البته به دوستانی که شرکت کردن جسارت نمی کنم کلی در مورد سیاست های ارتش صحبت می کنم

نمی دونم الان طوری شده مه اگه نفر اول کنکور باشی و از لحاظ بدنی رو فرم نباشی حق حضور نداری به نظرم با این سیاست دانشگاه های افسری ما به جای پیشرفت پسرفت می کنن
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط ha521 »

shadro نوشته شده:اگه فرمانده هان عزيز ارتش راست ميگن بايدعرضه ميداشتن و دانشگاه هاي افسري رو از زير پوشش وزارت علوم در نمي آوردن،خدا رحمت کنه شهيد ستاري رو که چقدر زحمت کشيد تا دانشگاه هوايي مورد تاييد وزارت علوم بشه،اينا فقط حرفه داداش!!!!!!!!!!!!!!!!هر زمان دوباره گزينش از طريق کنکور سراسري شد ميشه باور کرد که مدرک مورد اعتباره...............................................

عزیزان برادران به خدا از امسال دانشگاه های افسری زیر پوشش وزارت علوم در اومد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

ha521 عزیز منظور ما اینه که گزینش افراد توسط کنکور مشخص میشه یعنی کسانی که کنکور قبول میشن می تونن بیاین افسری نه خود ارتش ازادانه بگیره اونی که شما میگی مدرک است که اومده زیر نظر وزارت علوم نه انتخاب افراد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط ha521 »

shola نوشته شده:ha521 عزیز منظور ما اینه که گزینش افراد توسط کنکور مشخص میشه یعنی کسانی که کنکور قبول میشن می تونن بیاین افسری نه خود ارتش ازادانه بگیره اونی که شما میگی مدرک است که اومده زیر نظر وزارت علوم نه انتخاب افراد

درسته ولی آزمونی که ارتش گرفت خیلی هم آب خوردن نبود چهل هزار نفر شرکت کننده دوازده هزار نفر قبول شدن
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط Mostafa360 »

سلام من هم امسال به خواست خدا دمرحله ي اول دانشگاه افسري قبول شدم ولي بايد 18 خرداد برم براي معاينات پزشكي و....
شنيدم به دندون گير ميدن ، رفتم پيشه دندون پزشك گفت بايد 16 تا دندون درست كني!
حالا از شما عزيزان ميپرسم كه ايا به غير از خلباني در رشته هاي ديگه بازم به دندون گير ميدن يا نه؟
در ضمن كسي ميدونه انتخاب رشته چه جوري انجام ميشه و چه رشته هايي داره؟

كوزه در دست پيش مي آيد  يك نفر مست پيش مي آيد     جرم نيست اي مردم  اتفاقي است پيش مي آيد...  تصویر  

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط shola »

اگه رشته ات ریاضی است من پیشنهاد می کنم با این وضعیت دندون ها یه رشته غیر خلبلنی بزنی چون خلبان ها باید فرشته باشن تو مملکت ما یعنی کسی که از روز اول تو اب نمک خوابیده باشه باسه افسری تصویر

در هر رشتهایی که بخوای بری که البته انتخاب رسته ها درستره اول باید شما باید معاینات پزشکی رو اول پشت سر بزارید شما می توانید دندونتون رو پر کنید یا جرم گیری و ... به هر حال اگه در معاینات با این وضعی که خودتون گفتید پزیرفته شدید دیگه اون وقت گیری به دندون های شما نمدن حال بعد از معایناته که شما میرید برای انتخاب رسته البته من خودم شنیدم برای خلبانی حتی یه دندون پر شده نباید داشته باشی به هر حال رسته های زیادتر و جالب تری از خلبانی هم وجود داره

البته تمام دوستان توجه کنن ارتش جایی برای ارامش و خلاصی و راحتی و تیپ و پز نیست بلکه بر ارتش فضای خاصی حاکمه که هر کسی نمی تونه تحمل کنید دوستانی که تحت لقای ارتش میرن میرن باسه خدمت نه تفریح و این خدمت به کشور هدف اصلی است که هیچ وقت نباید فراموش کنید حال خلبانی یا پدافند یا ... مهم نسیت
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”