مشکل جدي با کيبورد لپتاپ دارم
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
مشکل جدي با کيبورد لپتاپ دارم
سلام مارک لپتاپ دوستم dell هست. چند وقت پيش يه برنامه واسه افزايش حافظه مي خواسته نصب کنه. بعد از نصب 5 تا از کليدهاي لپ تاپ مثه A,S,D,F,FN از کار افتادن. uninstall کرده بعد دوباره نصب کرده باز 5 تاي ديگه اش از کار افتاده. برده واسه تعمير گفتن کيبورد سوخته. بايد 70 تومان بدي تا درست شه . هيچ راهي نداره که خودمون بتونيم درستش کنيم؟ fdisk فايده اي نداره؟ لطفا راهنماييم کنيد. زود ممنونم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل جدي با کيبورد لپتاپ دارم
,
دقيقا همين سوال رو يکي از دوستان در PM از بنده پرسيدند، برنامه به هيچ وجه نميتونه نقص دائمي در سخت افزار ايجاد کنه، فکر ميکنم موضوع ويروس و يا در حالت خوشبينانه نقص نرم افزاري هست که با تعويض ويندوز و يا حداکثر به قول شما Fdisk مشکل حل خواهد شد
دقيقا همين سوال رو يکي از دوستان در PM از بنده پرسيدند، برنامه به هيچ وجه نميتونه نقص دائمي در سخت افزار ايجاد کنه، فکر ميکنم موضوع ويروس و يا در حالت خوشبينانه نقص نرم افزاري هست که با تعويض ويندوز و يا حداکثر به قول شما Fdisk مشکل حل خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد