جان واريو : به اين زودى ها از استقلال جدا نمى شوم

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

جان واريو : به اين زودى ها از استقلال جدا نمى شوم

پست توسط bahmanwolf »

جدايى فابيو جان واريو تنها در صورتى از استقلال امكانپذير مى شود كه مسئولان اين باشگاه با جدايى وى موافقت كنند. اين هافبك برزيلى به احتمال زياد براى فصل آتى هم با پيراهن آبى به ميدان خواهد رفت.

• مقابل الجزيره به ميدان نرفتى. دليلش چه بود؟
- به دليل مسموميتى كه در امارات برايم پيش آمده بود نتوانستم بازى كنم. خودم خيلى دوست داشتم در اين ديدار آخر تيم را همراهى كنم اما متأسفانه بدنم ناآماده بود. حتى در نيمه دوم هم به قلعه نويى گفتم اگر صلاح مى دانند من را به بازى بفرستند اما او به دليل اينكه وضعيتم را نامناسب ديد از بازى دادنم صرفنظر كرد.

• گفته مى شد قبل از سفر به امارات به دليل پرداخت نشدن مطالباتت قصد همراهى استقلال را نداشتى؟
- من فقط از مسئولان باشگاه خواستم مطالباتم را پرداخت كنند. خب من بازيكن هستم و تنها از اين طريق امرار معاش مى كنم. مسئولان استقلال به من قول دادند با بازگشت به ايران درصدى از مبلغ قراردادم را پرداخت كنند.

• تا چه مدت در برزيل مى مانى؟
- با اجازه از مسئولان باشگاه استقلال يك ماه در كشورم خواهم بود. به هر حال يك سال از خانواده ام دور بودم و دوست دارم در اين تعطيلات در كنار آنها باشم.

• فصل بعد هم در استقلال مى مانى؟
- استقلال تيم بزرگى است و من دوست دارم در اين تيم باشم. در اين يك سال از اين تيم خاطرات خوبى دارم. هواداران استقلال هم خيلى به من لطف داشتند. آنها هميشه من را مورد حمايت خود قرار دادند و به همين دليل هيچ وقت نمى خواهم به اين زودى فوتبال ايران را ترك كنم.

• چند پيشنهاد هم از تيم هاى ديگر دارى. درست است؟
- خب من هم مثل هر بازيكن ديگرى با چند پيشنهاد مواجه هستم اما به هر حال هنوز با استقلال قرارداد دارم و به همين دليل در خدمت اين تيم خواهم بود.

• پس با اين حساب پاسخ تو به اين باشگاه ها منفى بوده است؟
- به آنها گفتم نمى توانند به صورت مستقيم با من وارد مذاكره شوند. به دليل قراردادى كه با استقلال دارم متعهد به قوانين هستم. من الان بازيكن استقلال هستم و تيم هاى خواهان من تنها از طريق مذاكره با باشگاه مى توانند به دنبال جذب من باشند.

• احتمال جدايى ات از استقلال چقدر است؟
- استقلال را دوست دارم و اولويت اول من هم اين تيم است. تنها در صورتى از استقلال جدا مى شوم كه مسئولان باشگاه من را نخواهند. اميدوارم فصل بعد هم با پيراهن اين تيم به ميدان بروم تا باز هم با گلزنى هايم باعث خوشحالى هواداران آبى شوم.

منبع: ابرار ورزشی
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”