عجب ها...! هی من میرم..هی میام!
کمی نازیدن مهمان!
1.میخوای ازدواج کنی... بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا!
2.ای گفتی او کسی که اداعای دانش داره و پرت و پلا میگه که دیگه نوبرشه واقعا...! معمولا مغرور و متکبر هم هستند و میگن فقط خودمون بلدیم...!
3.راستی من کمی از ادبیات دورم...خوش به حالت...به اینکه اینهمه شعر رو از حفظی حسودیم میشه!
4.آدم فروشی هم پس کرده بود! مدیر مدرسه لو میدی هان!
5.راستی چرا به من اعتماد کردی؟ از کجا میدونی من جاسوس مشترک سیا و موساد و کا گ ب و ام آی 6 نباشم؟
6.راستی خدا به اون دختری که میاد خواستگاریت کمی رحم عنایت فرماید..احتمالا مهریه رو میگیری 2009 سکه به نیت سال 2009!
7.بحث توهین به مقدسات...یاد اس ام اس های جوکی که برای ائمه می سازند افتادم!
8.راستی تو قرآن که ننوشته میندازنمون تو قوی 140 کیلومتری و چندین سال می پزنمون تا گناهانمون شسته بشه!راستی ننوشته که زنانی که کمی روسریشون عقب نشینی داره رو از موی سر آویزان میکنند!ننوشته اگه موسیقی گوش بدی مار از سوارخ گوشت رد میکنند و از سوراخ دماغت در می آورند!
9.پیشنهادی که به مهدی دادی عالی بود..من هم انشالله بعد از انتخابات و اینکه صندلی داغ به یک نقطه مناسب رسید در چند مطلب به مهارت تخصصی خودم خواهم پرداخت.
11.بحث سیگار و قلیون شد..الا حدود 50 روزه که در جمعی نبودم که قلیون بطلبه..1 سالی هم هست که سیگار رو ترک کردم...یادم نمی ره بعضی روزا اینقدر مالبرو می زدم که راه رفتن برام سخت می شد...شده بود دیگه 100 متر هم نمی تونستم بدوم..منی که تو سرعت دویدن معروف بودم...خوشبختانه با گذشت زمان به حالت سالم قبلی برگشته ام...همین جا به همه رفقای سنترالی میگم اگه خودتون و آسایش خاطر خانوادتون رو دوست دارین از همین لحظه سیگار رو ترک کنید..باور کنید کار سختی نیست...من یک یا علی گفتم و گذاشتم کنار..شما نیز از علی یاری بطلبید حتما موفق خواهید شد...نیازی به هیچ کلاس و مشاوره نداره...فقط و فقط یک همت عالی!
12.راستی یادم رفت کومور و سی شل هم توی معادلات به سبک ایرانی جا دارند...دوستان ستاد احمدی نژاد ناراحت نشوند ولی تو این 4 ساله دیدن اینجور گداها تو تهران و اینکه شان ایران عزیز ما اینقدر نزول کند که باید با جیبوتی دنبال راهکارهای توسعه همکاریهای مشترک بگردیم..احتمالا در زمینه حصیر بافی!...خیلی آزار دهنده بود...از فرانسه و آلمان و ایتالیا و ژاپن رسیدیم به کشورهایی که باید با میکروسکوپ روی نقشه پیدایشان کرد! در یک کلام جل الخالق!!
13.تجزیه طلبی خوشبختانه خبر خاصی نیست دربارش..دم سپاه گرم زد هر چی زباله تو کردستان بود پاکسازی کرد...فقط کمی پانترک ها خطرناکند که هوشیاری دستگاه اطلاعاتی کشور را می طلبد و مطمئن هستم که به دقت موضوع را زیر نظر دارند.
14.تریپ مانتو تنگ و شلوار کوتاه و شال باریک رو دیشب تو خبابون ته لنجی ها دیدم..گشت ارشاد بهش گیر داد عین خیالش نبود و مسخرشون کرد و سریع الفرار...!
15.راستی میدونم با شناختی که این صندلی از تو به سنترالیها داد الان خیلی ها دوست دارند بیشتر باهات آشنا شوند...من که گفتم حیفی ناشناخته بمونی!
16.میلاد ابوعلی هم بدش نمی یاد باهات رفیق شه! حواست باشه لهجه شیرازی داره...!زنگ هم بزنی گوشی برنمیداره! اس ام اس هم بزور و با التماس جواب میده! (شوخی=میلاد واقعا پسر گلی است)
17ضمنا پارسی نه فارسی...پارسی رو دادیم عربا برامون معربش کردند تحویل خودمون دادن..یک چیزی مثل گوهر که عربا کردنش جوهر..!
18. واما...
1.اجتماع نقیضین را باید به اجتماع ردیفین مبدل نمود...! نام این حالت اکسیزو اسپشیالو ویتامینفسکی عمر سلیمانف جیان لوکا پلیوکا الباحال الفرنی است! در این حالت امواجی عجیب از سمت شمال شرقی مخچه به طرف منتهی الیه بصل النخاع شروع به وزیدن می کند...گهگاهی همراه با طوفان های سنگین و رگبارهای پراکنده وسیلاب های مخرب است.کلیه دانشمندان جهان از صدر اسلام تا قعر اسلام همگی این مورد ویژه را لاعلاج دانسته اند!
2.ما را به آسایشگاه رهنمون می سازی! ما نیز تو را به جایی رهنمون کنیم که حتی آغازیان نیز در آن نی نینداختند! سه گزینه برایت متصورم...1. ربع الخالی عربستان با گرمایی معادل نیمرو شدن یک تخم مرغ دز عرض 10 ثانیه!
2.مرکز ثقل صحرای آفریقا با دمایی در حد پختن چلوکباب بدون نیاز به آتش...! و بیابان سوزان آتاکاما در صحرای شیلی..در این بیابان حتی یک تکه خار هم نخواهی یافت...!
--------------------------------------------------
و اما پکیج نهایی...چون به اندازه کافی مورد عنایت بودی با 10 سوال سبک ختم جلسه دادرسی به اتهامات جنابعالی را اعلام میدارم.
1.خون و خونریزی در غزه و تکه پاره شدن کودکان و زنان---سنگسار دختر سنی کرد در شمال عراق به جرم شیعه شدن و انداختن بلوک ساختمانی و متلاشی کردن مغز دختر بیگناه---در آوردن رحم دختری با دست توسط گروههای سادیسمی رپ پس از تجاوز دسته جمعی به دختر نگون بخت---سوزاندن گربه سیاه با بنزین توسط اراذل و اوباش جهت تفریح و سرگرمی--- به آسمان فرستادن 150 شیعه توسط بمب گذاران طالبان در پاکستان----
علی جان چرا بعضی وقتها انسان از کفتار هم بی صفت تر می شود که به این جنایات دست می زند و با افتخار فیلم هایش را نیز در اینترنت پخش میکند؟عکس العمل تو چیه در برابر اینگونه فیلمها؟
2.سوال اول اینقدر دلخراشه که به احترام خوانندگان به سوال 2 استراحت میدم و میرم سوال 3!هدف از طرحش هم این بود که باید به این مسائل نیز توجه کنیم نه اینکه بی خیال از کارش بگذریم! و بگیم حالا یک اتفاقی افتاده پیش میاد...!
3.علی کلا ذات آدمی زاد به چند دسته تقسیم میشه؟ میتونی از آدمای دور و برت یک شمای کلی کلی از نظر رفتاری و اخلاقی به ما بدی؟
4.تو این چند ماهی که سنترال اومدی چیا یاد گرفتی و کلا چه تفاوتی به علی آبان ماه 87 کردی؟
5.علی آدما معمولا یک حریم دارند که غیر از خودشون کسی وارد اون نمیشه...بعضی ها به نظر من حماقت میکنند و سفره دلشون رو پیش کس و ناکس باز می کنند و بعدا چوبشو خودشون می خورند! تو جز چه دسته ای هستی و کلا حریم رو چطور چیزی میدونی؟
6.این یکی رو میزارم به عهده خودت...هرچه دل تنگت می خواهد بگو..ولی در 2-3 خط یک متنی بنویس که هم خواننده ازش چیزی یاد بگیره و هم مطمئن باشی با 100 بار خوندن هم پیام حرفت تازگی داره! ببینم چیکار میکنی.
7.برو تو آخر آخرین مهمونی کلمات!
حی علی خیر العمل
فاطمیه
عاشورا
3 خرداد و خرشهر
سرلشکر شهید احمد کاظمی
سپهبد شهید علی صیاد شیرازی
شلمچه
8.شعر زیر نمی دانم از کیست ولی از معدود اشعاری است که تونستم از حفظ بنویسم البته بعضی جاهاش احتمال میدم غلط املایی داره!...تو میدونی از کیه؟ راستی تفسیرت از این شعر چیه...؟ علاوه بر تفسیرت ما را مهمان یک دو بیتی یا رباعی هم طراز با این شعر بکن!
شب به گلستان تنها منتظرت بودم...باده ناکامی در هجر تو پیمودم...آن شب جان فرسا بی تو نیاسودم...وه که شدم پیر از غم آن شب و فرسودم...منتظرت بودم منتظرت بودم...بودم همه شب دیده به ره تا به سحرگاه...ناگه چو پری خنده زنان آمدی از راه....غمها به سر آمد زنگ غم دوران از دل بزدودم..منتظرت بودم منتظرت بودم...پیش گلها شاد و شیدا میخرامیدن قامت موزونت....طفله دوران دیده تو از دل و جان من شده مفتونم....در آن عشق و جنون مفتون تو بودم...اکنون از دل من بشنو تو سرودم....منتظرت بودم منتظرت بودم...
9. واما آخرین تست استعداد شناسی ما از علی آقای گل!
میلاد و علی در دو سوی رود نیل ایستاده اند ! هفت گاو چاق به سمت میلاد و هفت گاو لاغر به سمت علی حمله ور می شوند! یوزارسیف در تعبیر این نکته ناگفته از خواب فرعون چه خواهد گفت؟ آیا علاوه بر 7 سال خشکسالی اتفاق دیگری نیز افتاده بود که در تاریخ نوشته نشده است؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
رفقای عزیز سنترالی صندلی علی جان تا فردا شب برقرار است و مهمان بعدی ما نیز خانم فرشته بلو(آبی) خواهند بود...کلا جهت رعایت کنوانسیون رفع تبعیض از زنان که قانونش توسط مجلس ششم تصویب شد و شورای نگهبان آن را خلاف شرع داسنت و هم اینک در بایگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال خاک خوردن است بین هر چند مهمان آقا یک خانم دعوت می کنیم...خانم مهشید بانو پیشنهاد دادند بنده چند روزی استراحت کنم که همینجا اعلام میکنم در هفته پایانی منتهی به انتخابات به علت گرفتاری که در ستاد میرحسین در آیادان دارم با صندلی وداعی کوتاه خواهم داشت...البته حتمی نیستا...بستگی داره...! حالا همون موقع مشخص میکنیم!
علی جان اینقدر خوب حرف زدی که دوست ندارم جمع بندی بنویسم..خودت جمع بندی کن!
بقیه بروبچ هم تا فردا شب به حساب علی برسند! ما بریم تا یک مناطقی!
خدانگهدار!
صندلی داغ با حضور The Passenger...
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
Re: The Passenger روی صندلی داغ...!
به همه
یه مدت به دلیل سانحه تصادفی که برام پیش اومد نمیتونستم بیام و متاسفانه 2 تا از بهترین تاپیک ها رو از دست دادم. فرصتی که بتونم بیشتر با محسن و کیوان عزیز آشنا بشم. فرصتی که شاید دیگه هیچ وقت پیش نیاد. بگذریم.
حالا میریم سراغ جناب آقای passenger
1- برای آینده ات برنامه دراز مدت داری یا کوتاه مدت؟ منظورم اینه که برای امروز و فردا برنامه ریزی میکنی یا برای ماه و سال؟
2- کاری هست که دوست داشته باشی انجام بدی ولی نمیتونی؟ به هر دلیلی
3- دوست داری به سفر دور دنیا بری؟ اول از چه کشورهایی شروع میکنی چرا؟
4- نام چند کشوری که دوست داری اونجا زندگی کنی ببر البته با دلیل
5-آدم راز داری هستی؟ میشه پیشت درد و دل کرد؟
6- اصلا خودت اهل درد و دل هستی؟ با کی؟
7- موقع هایی که دلت میگیره چیکار میکنی؟
8- بیشتر مشغولیت ذهنیت چیه؟
9- اهل مشورت هستی؟ یعنی قبل از انجام کاری مشورت میکنی؟ با کی؟
10- برای خرید لباس چه چیزهایی مد نظر قرار میدی؟
11- نظرت در رابطه با مد چیه؟ این که جوون های ما کورکورانه و به تقلید از فلان برنامه ماهواره ای یا بازیگر و خواننده... میان مدل مو و آرایش رو انتخاب میکنن؟ در حالی که بعضی اوقات میبینیم این مد هنجار شکنی محسوب میشه. مثلا همه ما از پوشیدن شلوار پاره خجالت میکشیم در حالی که میبینیم چند سال پیش مد شده بود. دلیلش چی میتونه باشه؟
12-ملاک های خودت برای انتخاب همسر( اختیاری)
یه مدت به دلیل سانحه تصادفی که برام پیش اومد نمیتونستم بیام و متاسفانه 2 تا از بهترین تاپیک ها رو از دست دادم. فرصتی که بتونم بیشتر با محسن و کیوان عزیز آشنا بشم. فرصتی که شاید دیگه هیچ وقت پیش نیاد. بگذریم.
حالا میریم سراغ جناب آقای passenger
1- برای آینده ات برنامه دراز مدت داری یا کوتاه مدت؟ منظورم اینه که برای امروز و فردا برنامه ریزی میکنی یا برای ماه و سال؟
11- نظرت در رابطه با مد چیه؟ این که جوون های ما کورکورانه و به تقلید از فلان برنامه ماهواره ای یا بازیگر و خواننده... میان مدل مو و آرایش رو انتخاب میکنن؟ در حالی که بعضی اوقات میبینیم این مد هنجار شکنی محسوب میشه. مثلا همه ما از پوشیدن شلوار پاره خجالت میکشیم در حالی که میبینیم چند سال پیش مد شده بود. دلیلش چی میتونه باشه؟

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
لطفاً یک جمله به شرح هر لغت بپردازید:
فلسفه
سیاست
اقتصاد
محبت
مکتب
مذهب
استقلال
دموکراسی
انتخابات
ورزش
هنر
تعادل
تهاجم
کینه

فلسفه
سیاست
اقتصاد
محبت
مکتب
مذهب
استقلال
دموکراسی
انتخابات
ورزش
هنر
تعادل
تهاجم
کینه

Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
سلام شهريار عزيز،
طبعم با زبان فرانسه جور هست، از فهميدن اين زبان و تكلم اش لذت مي برم. از همون روز اول هم كه ميخواستم شروع كنم براحتي مي تونستم آوا ها رو تلفظ كنم و كلاً با علاقۀ زيادي ياد ميگرفتم. علاقمندي من هم با گوش دادن ترانه هاي قديمي زيباي فرانسه ايجاد شد.
متأسفانه خيلي از كساني كه شروع به يادگيري فرانسه ميكنند، تا كمي جلو ميروند و سختي احساس ميكنند، كنار ميكشند. علاقۀ من به اين زبان باعث شد هميشه يادگيري اش براي من شيرين باشه.
چه شد که به زبان فرانسه علاقمند شدی؟
طبعم با زبان فرانسه جور هست، از فهميدن اين زبان و تكلم اش لذت مي برم. از همون روز اول هم كه ميخواستم شروع كنم براحتي مي تونستم آوا ها رو تلفظ كنم و كلاً با علاقۀ زيادي ياد ميگرفتم. علاقمندي من هم با گوش دادن ترانه هاي قديمي زيباي فرانسه ايجاد شد.
متأسفانه خيلي از كساني كه شروع به يادگيري فرانسه ميكنند، تا كمي جلو ميروند و سختي احساس ميكنند، كنار ميكشند. علاقۀ من به اين زبان باعث شد هميشه يادگيري اش براي من شيرين باشه.

آخرین ويرايش توسط 1 on The Passenger, ويرايش شده در 0.
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده

- تماس:
سلام محمد 1985،
بهترين فيلم رو كه عرض كردم. فيلمي رو هم كه نديدم چطور بگويم بهترينه!
يك دوستي دارم با علايق من خيلي آشناست. از او تعريف فيلمهاي «افسانه دالان مارپيچ» اثر «گیرمو دِل تورو»، «رقصنده در تاريكي» اثر «لارس فون تريه»، و «علفزار گريان» اثر «تئو آنجلو پولوس» رو خيلي شنيدم.
Intel Pentium 4 - 2.4ghz
1 gig memory
256 mb vga
خب اين دلايلش زياده. اما بنظر من بيشتر بخاطر رعايت نكردن و احترام نگذاشتن به حقوق همديگه است.
دادگاه ها رو ببينيد؛ پر شده از آدم. اگر مردم كمي از خودخواهي شان بكاهند و به گذشتِ شان بيفزايند مشكلات به حداقل ميرسه.
متأسفانه گذشت كه يك هنر است و سفارش اولياء و انبياست رو به فراموشي ست...
من استانهاي مختلف رفتم، اما كمتر به شهرهاي بزرگ سفر كردم، دليلش هم اين بود كه براي عكاسي دنبال جاهاي بكر بوديم و بيشتر جاهائي كه صعب العبور هستند رفتيم. يعني مثلاً مجبور بوديم توي زمستان، از جادۀ اصلي 6-7 ساعت پياده روي كنيم تا برسيم به محل مورد نظر، كه مثلاً يك شهر قديمي مخروبه، يا يك قبرستان چند هزار ساله بود. اينطور بود.
باور كنيد تا قبلش من اصلاً فكر هم نميكردم چُنين جاهاي عجيب و غريبي -كه معمولاً فقط در فيلمهاي تخيلي ميبينيم- هنوز هم موجود باشند.
خيلي شهرها رو نرفتم، اگه گفتي در ايران چند تا شهر داريم؟
به هر شهري كه جذابيتي براي گردشگري داشته باشه سفر ميكنم.
سوئيس
اسپانيا
انگور سياه از اون درشت ها.
از ديدن روي ما!
واژۀ عشق رو؟ چون عاشق نيستند و اسير هَوَس اند.
عشق والاتر از اين حرفهاست كه به گند كشيده بشه. چه عشق الهي و چه زميني.
عشق هايي كز سَر رنگي بُوَد
عشق نبُوَد، عاقبت ننگي بُوَد
خوشبختانه من هميشه حواسم به جيب و كيفم هست. خاطرم نيست كه مبلغ زيادي گم كرده باشم.

هندوانه دير رسيده جا خوبه رو دادند به گردو!
تجزيه طلبان؟
ايالات متحده؟
به يك هواپيماي نظامي هم اطلاق ميشه گويا.
هيتلر رو هم كُشتيم!
ر.ك به كتب زيست شناسي دورۀ دبيرستان
حيوان ناطق!
چه سؤالات هوشمندانه اي طرح كردي!
از روي مهر ورزي!
1 بهترین فیلمی که دیدی ؟
2 بهترین فیلمی که ندیدی ! ( تعریفشو شنیدی )
بهترين فيلم رو كه عرض كردم. فيلمي رو هم كه نديدم چطور بگويم بهترينه!

يك دوستي دارم با علايق من خيلي آشناست. از او تعريف فيلمهاي «افسانه دالان مارپيچ» اثر «گیرمو دِل تورو»، «رقصنده در تاريكي» اثر «لارس فون تريه»، و «علفزار گريان» اثر «تئو آنجلو پولوس» رو خيلي شنيدم.
3 مشخصات سیستمتون
Intel Pentium 4 - 2.4ghz
1 gig memory
256 mb vga
4 چرا مردم ایران اینقدر عصبی شدند ؟
خب اين دلايلش زياده. اما بنظر من بيشتر بخاطر رعايت نكردن و احترام نگذاشتن به حقوق همديگه است.
دادگاه ها رو ببينيد؛ پر شده از آدم. اگر مردم كمي از خودخواهي شان بكاهند و به گذشتِ شان بيفزايند مشكلات به حداقل ميرسه.
متأسفانه گذشت كه يك هنر است و سفارش اولياء و انبياست رو به فراموشي ست...
5 کدوم شهرهای ایران رو رفتید ؟
6 کدوما رو نرفتید ؟
من استانهاي مختلف رفتم، اما كمتر به شهرهاي بزرگ سفر كردم، دليلش هم اين بود كه براي عكاسي دنبال جاهاي بكر بوديم و بيشتر جاهائي كه صعب العبور هستند رفتيم. يعني مثلاً مجبور بوديم توي زمستان، از جادۀ اصلي 6-7 ساعت پياده روي كنيم تا برسيم به محل مورد نظر، كه مثلاً يك شهر قديمي مخروبه، يا يك قبرستان چند هزار ساله بود. اينطور بود.
باور كنيد تا قبلش من اصلاً فكر هم نميكردم چُنين جاهاي عجيب و غريبي -كه معمولاً فقط در فيلمهاي تخيلي ميبينيم- هنوز هم موجود باشند.
خيلي شهرها رو نرفتم، اگه گفتي در ايران چند تا شهر داريم؟

7 به کدوم شهرها دوست دارید سفر کنید ؟
به هر شهري كه جذابيتي براي گردشگري داشته باشه سفر ميكنم.
8 کشور خارجی مورد علاقه ؟
سوئيس
اسپانيا
9 میوه مورد علاقه ؟
انگور سياه از اون درشت ها.
10 چرا لیمو شیرین تلخ میشه ؟
از ديدن روي ما!
11 چرا عشق رو به گند کشیدن بعضیا ؟
واژۀ عشق رو؟ چون عاشق نيستند و اسير هَوَس اند.
عشق والاتر از اين حرفهاست كه به گند كشيده بشه. چه عشق الهي و چه زميني.
عشق هايي كز سَر رنگي بُوَد
عشق نبُوَد، عاقبت ننگي بُوَد
12 بیشترین مبلغی که تا حالا گم کردی ؟
خوشبختانه من هميشه حواسم به جيب و كيفم هست. خاطرم نيست كه مبلغ زيادي گم كرده باشم.
13 چرا گردو به اونه کوچکی رفته روی درختی به اون بزرگی و هندونه به اون بزرگی رفته روی بوته به اون کوچکی ؟

هندوانه دير رسيده جا خوبه رو دادند به گردو!
14 خطرناکترین گونه مار سمی ایران ؟
تجزيه طلبان؟

15 عقاب ماهی گیر نشان کدوم کشوره ؟
ايالات متحده؟
به يك هواپيماي نظامي هم اطلاق ميشه گويا.
16 تیتر روزنامه های آمریکا بعد پیروزی بر آلمان نازی ؟
هيتلر رو هم كُشتيم!

17 انسان چندتا کروموزم داره ؟
ر.ك به كتب زيست شناسي دورۀ دبيرستان
18 باهوش ترین جانور ؟
حيوان ناطق!
19 یه جک بگو !
چه سؤالات هوشمندانه اي طرح كردي!

20 چرا تلوزیون یه مدته گیر داده به این مزخرفات کره ای ؟
از روي مهر ورزي!

- تماس:
سلامي دوباره،
طبق خواست مجري صندلي، نوازشها و پرسشهاي ايشون رو همراه با سخن پاياني پاسخ خواهم گفت.
پاسخهاي renger گرامي،
هر دو. براي درست حركت كردن در مسير اهداف بلند مدت مي بايستي اهداف كوتاه مدتي هم داشت. و گرنه دير يا زود از مسير برنامه ريزي شده خارج خواهيم شد.
بله، مسلماً خيلي كارهاست.
اما نمونه اش بدست آوردن دل يك انساني ست كه خيلي براي من ارزشمند هست و 7-8 ماه است از من رنجيده و قهر كرده. و كاري هم از دست من بر نمياد
بدست آوردن دل انسانها كاري ست بس دشوار...
نـه!
دوست دارم تك تك كشورها رو با فرصت كافي و بدون محدوديت مشاهده كنم. سفر دور دنيا محدوديت زماني و پولي دارد و آدم مجبوره براي رسيدن به كشور بعدي، قيد خيلي از جذابيت هاي كشوري كه فعلاً در اش هست رو بزنه. يعني اگر من در ايتاليا هنگاميكه غرق در جذابيت ها ميشوم، طق برنامه ريزي به يكباره بايد قيد همه رو بزنم و به كشور ديگري بروم، خب اين چه لذتي براي من داره؟ من اگر يك كشور رو خوب و كامل ببينم و بشناسم، بهتر است از ديدن نصفه و نيمۀ 10 كشور مختلف.
راستي در مورد كشورهاي مورد علاقه ام «ايتاليا» از قلم افتاد.
ايتاليا، بدليل داشتن مردمي خونگرم و صميمي، و چون مهد هنر اروپاست.
سوئيس، بخاطر آب و هواي مطلوب اش و زيبائي خاص طبيعي اش براي من.

سعي ميكنم رازدار باشم. اما پيشنهاد ميكنم راز هاتون رو با كسي در ميان نگذاريد، چون نيات و تفكرات همۀ ما بر همديگه پوشيده ست و فقط خدا از دل افراد آگاهه. اين فرزند آدم هميشه در معرض وسوسه هاست...
نه، معمولاً با كسي درد دل نميكنم. چون كاري از پيش نمي بره و بعضاً باعث شده شخص پاهاش رو هم از گليمش بيشتر بگذاره، و من رو برنجونه. چرا آدم با دوستي درد و دل نكنه كه از رگ گردن هم به او نزديكتره؟
بسته به نوع دلتنگي؛ ميروم يك جاي خلوت، موسيقي گوش ميدهم، ساز دهني مي نوازم، شعر ميخوانم، راز و نياز ميكنم، اگر خيلي شديد بود: ميخوابم!
توانا شدن.
اگر توانا باشم براحتي به نيازهاي خودم خواهم رسيد و براي جامعه ام هم مفيد خواهم بود.
بسيار، بسيار.
من دربارۀ هر كار مهمي با كساني كه معتمدم هستند مشورت ميكنم. اين سفارش اكيد پروردگار است و اولياء و انبياء ما نيز همگي به اين سفارش عمل ميكردند؛
بسم الله الرحمن الرحيم
فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللّهِ لِنتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَالْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِكَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْلَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الأَمْرِ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَي اللّهِ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ (سورۀ آل عمران، آيۀ كريمۀ 159)
(خطاب به پيامبر) [پس به رحمت الهى با آنان نرمخو شدى و اگر تندخو و سخت دل بودى قطعا از پيرامون تو پراكنده مىشدند پس از آنان درگذر و برايشان آمرزش بخواه و در كار با آنان مشورت كن و چون تصميم گرفتى بر خدا توكل كن زيرا خداوند توكلكنندگان را دوست مىدارد]
صدق الله العلي العظيم
وقتي خداوند به خاتم پيامبرانش ميفرمايد مشورت كن، ما كه ديگه جاي خود داريم.
خب، اول سادگي لباس، بعد رنگ و طرح، و سپس قيمت. من معمولاً پول زيادي براي لباس خرج نمي كنم، ولي شيك پوشي هميشه به قيمت بالاي لباس نيست.
خب اين يك مشكل ريشه ايست و دلايل بسيار زيادي دارد. ريشه در فرهنگ هزارسوي نسل حاضر، تنوع طلبي ناآگاهانه، نبود فضايي مناسب براي رشد فكري، مقاومت جوان براي اثبات استقلال خويش، نداشتن الگوهاي داخلي و در نهايت عدم برنامه ريزي فرهنگي.
يعني همه اش فقط مربوط به طرح لباس نيست كه وزارت فرهنگ آمده الگو ساخته، يا مي آيند برنامۀ تلويزيوني براي محكوم كردن مُد مي سازند! اينطور فايده ندارد. بايد ديد خواست جوان ما چيست؟ جهت اش كجاست؟ به چه نياز دارد؟ و با برنامه ريزي بلند مدت خواستِ جوان ما را مَد نظر گرفت و آنگاه پاسخ مناسب با هنجارها گفت. كاري كه در كشور ما امروزه جايگاهي ندارد متأسفانه.
همدلي و وجوه مشتركي كه با هم بودن و شريك زندگي هم بودن رو براي هردوي ما خوشايند و لذتبخش بكند. همدلي از عشق سرچشمه ميگيره و وجود مشترك از پيوند فكري.
عشق، ارزشمندترين گوهري ست كه خداوند به ما ارزاني داشته، اگر قدر و ارزش اين گوهر رو هميشه بدانيم، اون رو به هركسي نشان نخواهيم داد.
طبق خواست مجري صندلي، نوازشها و پرسشهاي ايشون رو همراه با سخن پاياني پاسخ خواهم گفت.
پاسخهاي renger گرامي،
هر دو. براي درست حركت كردن در مسير اهداف بلند مدت مي بايستي اهداف كوتاه مدتي هم داشت. و گرنه دير يا زود از مسير برنامه ريزي شده خارج خواهيم شد.

بله، مسلماً خيلي كارهاست.
اما نمونه اش بدست آوردن دل يك انساني ست كه خيلي براي من ارزشمند هست و 7-8 ماه است از من رنجيده و قهر كرده. و كاري هم از دست من بر نمياد

بدست آوردن دل انسانها كاري ست بس دشوار...
نـه!
دوست دارم تك تك كشورها رو با فرصت كافي و بدون محدوديت مشاهده كنم. سفر دور دنيا محدوديت زماني و پولي دارد و آدم مجبوره براي رسيدن به كشور بعدي، قيد خيلي از جذابيت هاي كشوري كه فعلاً در اش هست رو بزنه. يعني اگر من در ايتاليا هنگاميكه غرق در جذابيت ها ميشوم، طق برنامه ريزي به يكباره بايد قيد همه رو بزنم و به كشور ديگري بروم، خب اين چه لذتي براي من داره؟ من اگر يك كشور رو خوب و كامل ببينم و بشناسم، بهتر است از ديدن نصفه و نيمۀ 10 كشور مختلف.
راستي در مورد كشورهاي مورد علاقه ام «ايتاليا» از قلم افتاد.
ايتاليا، بدليل داشتن مردمي خونگرم و صميمي، و چون مهد هنر اروپاست.
سوئيس، بخاطر آب و هواي مطلوب اش و زيبائي خاص طبيعي اش براي من.

سعي ميكنم رازدار باشم. اما پيشنهاد ميكنم راز هاتون رو با كسي در ميان نگذاريد، چون نيات و تفكرات همۀ ما بر همديگه پوشيده ست و فقط خدا از دل افراد آگاهه. اين فرزند آدم هميشه در معرض وسوسه هاست...

نه، معمولاً با كسي درد دل نميكنم. چون كاري از پيش نمي بره و بعضاً باعث شده شخص پاهاش رو هم از گليمش بيشتر بگذاره، و من رو برنجونه. چرا آدم با دوستي درد و دل نكنه كه از رگ گردن هم به او نزديكتره؟

بسته به نوع دلتنگي؛ ميروم يك جاي خلوت، موسيقي گوش ميدهم، ساز دهني مي نوازم، شعر ميخوانم، راز و نياز ميكنم، اگر خيلي شديد بود: ميخوابم!

توانا شدن.
اگر توانا باشم براحتي به نيازهاي خودم خواهم رسيد و براي جامعه ام هم مفيد خواهم بود.
بسيار، بسيار.
من دربارۀ هر كار مهمي با كساني كه معتمدم هستند مشورت ميكنم. اين سفارش اكيد پروردگار است و اولياء و انبياء ما نيز همگي به اين سفارش عمل ميكردند؛
بسم الله الرحمن الرحيم
فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللّهِ لِنتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَالْقَلْبِ لاَنفَضُّواْ مِنْ حَوْلِكَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْلَهُمْ وَشَاوِرْهُمْ فِي الأَمْرِ فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَي اللّهِ إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ (سورۀ آل عمران، آيۀ كريمۀ 159)
(خطاب به پيامبر) [پس به رحمت الهى با آنان نرمخو شدى و اگر تندخو و سخت دل بودى قطعا از پيرامون تو پراكنده مىشدند پس از آنان درگذر و برايشان آمرزش بخواه و در كار با آنان مشورت كن و چون تصميم گرفتى بر خدا توكل كن زيرا خداوند توكلكنندگان را دوست مىدارد]
صدق الله العلي العظيم
وقتي خداوند به خاتم پيامبرانش ميفرمايد مشورت كن، ما كه ديگه جاي خود داريم.

خب، اول سادگي لباس، بعد رنگ و طرح، و سپس قيمت. من معمولاً پول زيادي براي لباس خرج نمي كنم، ولي شيك پوشي هميشه به قيمت بالاي لباس نيست.

11- نظرت در رابطه با مد چیه؟ این که جوون های ما کورکورانه و به تقلید ازفلان برنامه ماهواره ای یا بازیگر و خواننده... میان مدل مو و آرایش روانتخاب میکنن؟ در حالی که بعضی اوقات میبینیم این مد هنجار شکنی محسوب میشه. مثلا همه ما از پوشیدن شلوار پاره خجالت میکشیم در حالی که میبینیم چند سال پیش مد شده بود. دلیلش چی میتونه باشه؟
خب اين يك مشكل ريشه ايست و دلايل بسيار زيادي دارد. ريشه در فرهنگ هزارسوي نسل حاضر، تنوع طلبي ناآگاهانه، نبود فضايي مناسب براي رشد فكري، مقاومت جوان براي اثبات استقلال خويش، نداشتن الگوهاي داخلي و در نهايت عدم برنامه ريزي فرهنگي.
يعني همه اش فقط مربوط به طرح لباس نيست كه وزارت فرهنگ آمده الگو ساخته، يا مي آيند برنامۀ تلويزيوني براي محكوم كردن مُد مي سازند! اينطور فايده ندارد. بايد ديد خواست جوان ما چيست؟ جهت اش كجاست؟ به چه نياز دارد؟ و با برنامه ريزي بلند مدت خواستِ جوان ما را مَد نظر گرفت و آنگاه پاسخ مناسب با هنجارها گفت. كاري كه در كشور ما امروزه جايگاهي ندارد متأسفانه.
همدلي و وجوه مشتركي كه با هم بودن و شريك زندگي هم بودن رو براي هردوي ما خوشايند و لذتبخش بكند. همدلي از عشق سرچشمه ميگيره و وجود مشترك از پيوند فكري.
عشق، ارزشمندترين گوهري ست كه خداوند به ما ارزاني داشته، اگر قدر و ارزش اين گوهر رو هميشه بدانيم، اون رو به هركسي نشان نخواهيم داد.

- تماس:
و پرسش جناب ابوعلي،
نكته: جواب اينها همه در فرهنگ واژگان هم هست ها!
من مجبورم به شيوۀ خودم شرح بدهم؛
نظريات بشر براي اثبات حقايق به خويش!
ميوۀ عقل سليم است.
بايد داشت تا زنده ماند!
از محبت ديو حوري ميشود
زيربناي عقيده است.
معماري دين است.
براي بدست آوردنش بايد لياقت داشت.
نظر خاصي ندارم، فقط مردم اش رو زياد كنند!
پديدۀ شگفتي ست!
امروزه هم «ز نيرو بُوَد مرد را راستي»؟!
قطره اي از شُكوه ذات كُل است.
اساس هستي بر تعادل است.
هر دو اولاد نفس سركش اند.

نكته: جواب اينها همه در فرهنگ واژگان هم هست ها!

من مجبورم به شيوۀ خودم شرح بدهم؛

فلسفه
نظريات بشر براي اثبات حقايق به خويش!
سیاست
ميوۀ عقل سليم است.
اقتصاد
بايد داشت تا زنده ماند!
محبت
از محبت ديو حوري ميشود

مکتب
زيربناي عقيده است.
مذهب
معماري دين است.
استقلال
براي بدست آوردنش بايد لياقت داشت.
دموکراسی
نظر خاصي ندارم، فقط مردم اش رو زياد كنند!

انتخابات
پديدۀ شگفتي ست!
ورزش
امروزه هم «ز نيرو بُوَد مرد را راستي»؟!

هنر
قطره اي از شُكوه ذات كُل است.
تعادل
اساس هستي بر تعادل است.
تهاجم
کینه
هر دو اولاد نفس سركش اند.

- تماس:
خب... حالا مانده پاسخ آقاي مجري؛
اين كه من هر چيزيكه قبلاً گفته بودم آزارم ميده و نپرس، در اين سؤالت پرسيدي نشان از چه داره؟!
مهمانان بعدي صندلي داغ؛ بدانيد و هشيار باشيد كه از هر چه بدتان مياد، هيچ به مجري نگوئيد كه عمداً همون رو خواهد پرسيد!
بسيار خب،
بسم الله الرحمن الرحيم
وَجَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِيآذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِذَا ذَكَرْتَ رَبَّكَ فِي الْقُرْآنِ وَحْدَهُوَلَّوْاْ عَلَى أَدْبَارِهِمْ نُفُورًا (سورۀ اسراء - آيۀ كريمۀ 46)
[و بر دلهايشان پوششها مىنهيم تا آن را نفهمند و در گوشهايشان سنگينى وچون در قرآن پروردگار خود را به يگانگى ياد كنى با نفرت پشت مىكنند]
*
خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ (سورۀ محمد - آيۀ كريمۀ 24)
[خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مُهر نهاده و بر ديدگانشان پردهاى است و آنان را عذابى دردناك است]
صدق الله العلي العظيم
اين دليلي ست كه خواستي.
من دل ديدن اين چيزها رو ندارم، پس ديدنش رو رد ميكنم. حتي از شما دوست عزيز.
والله دو نظريه هست؛ يكعده ميگويند كه ذات آدم ممكن نيست بخودي خود بد باشد، يكعده بالعكس. من با نظر عدۀ دوم موافقم؛ يعني بعضي ها اصلاً از بَدو تولد آدمهاي ناراحتي هستند.
آدمهاي دور و بر من؟! من سعي ميكنم از آدمهاي ذاتاً ناراحت دور باشم. از ديوار شكسته بايد دور شد.
از حضور دوستان دانشمند و گرانقدري بهره بردم، هم از دانش شان و هم از مَنش شان.
مسلماً حضور در جامعۀ مجازي سنترال باعث رشد من بوده ست.
خودت ميداني، من جزو كساني هستم كه خيلي روي حفظ حريم ها تأكيد دارم. دين مبين اسلام هميشه بر حفظ حريمها تأكيد داشته و بارزترين نمونه اش هم بحث مَحرميّت (مَحرم و نامَحرم) است، يا حجاب است. در حقيقت حفظ حريمها باعث حفظ شخصيت و وقار انسان، سلامت و تعالي روح است.
زندگي خالي نيست،
مهرباني هست،
سيب هست،
ايـمـان هست،
آري،
تا شقايق هست زندگي بايد كرد...
اگر هم نيمروزي بيش فرصت نيست، زيبا زندگي كنيم
و مهماني واژه ها؛
درخت دوستي بنشان كه كام دل ببار آرد
نهال دشمني بَركَن كه رنج بيشمار آرد
[COLOR=#262626]باز كُن دكان كه وقت عاشقي ست...
اين شرح بينهايت كز زلف يار گفتند
حرفيست از هزاران كاندر عبارت آمد...
قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ
غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزادست...
سندي ست از حقانيت دفاع مقدس ما.
نميدانم از كيست، اما مرحوم داريوش رفيعي خوانده، در آلبومي كه به اسم «زهره» بيرون آمد، اين ترانه هم هست و مشخصاتش نوشته شده.
دوبيت غزل از حافظ مهمان من باش؛
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود
هرگز از ياد من آن سرو خرامان نرود
آنچنان مهر تو ام در دل و جان جاي گرفت
كه اگر سَر برود، از دل و از جان نرود
... گاوهاي فربه آمدند طرف تو، مُردني هاي استخواني طرف من. ولي...
غافل از اينكه آن گاو فربه ها همه جنون گاوي داشتند... هر هفت تا رو خوردي، نه؟
---------------------------------------------------------------------------
در آخر متشكرم از مجري صندلي داغ و همۀ دوستان گرامي ام كه وقت گرانبهاي خود را صرف طرح پرسش و خواندن پاسخهاي بنده كرديد.
و از همۀ دوستاني كه پرسش طرح نكرديد، اما من را اينجا تنها نگذاشتيد و حضورتان حس شد.
هر كه از ما كند به نيكي ياد
يادش اندر جهان به نيكي باد
براي همۀ عزيزان از خدا توفيق ميطلبم
والسلام
1.خون و خونریزی در غزه و تکه پاره شدن کودکان و زنان---سنگسار دختر سنی کرد در شمال عراق به جرم شیعه شدن و انداختن بلوک ساختمانی و متلاشی کردن مغز دختر بیگناه---در آوردن رحم دختری با دست توسط گروههای سادیسمی رپ پس از تجاوز دسته جمعی به دختر نگون بخت---سوزاندن گربه سیاه با بنزین توسط اراذل و اوباش جهت تفریح و سرگرمی--- به آسمان فرستادن 150 شیعه توسط بمبگذاران طالبان در پاکستان----
علی جان چرا بعضی وقتها انسان از کفتارهم بی صفت تر می شود که به این جنایات دست می زند و با افتخار فیلم هایش را نیز در اینترنت پخش میکند؟عکس العمل تو چیه در برابر اینگونه فیلمها؟
اين كه من هر چيزيكه قبلاً گفته بودم آزارم ميده و نپرس، در اين سؤالت پرسيدي نشان از چه داره؟!

مهمانان بعدي صندلي داغ؛ بدانيد و هشيار باشيد كه از هر چه بدتان مياد، هيچ به مجري نگوئيد كه عمداً همون رو خواهد پرسيد!
بسيار خب،
بسم الله الرحمن الرحيم
وَجَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِيآذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِذَا ذَكَرْتَ رَبَّكَ فِي الْقُرْآنِ وَحْدَهُوَلَّوْاْ عَلَى أَدْبَارِهِمْ نُفُورًا (سورۀ اسراء - آيۀ كريمۀ 46)
[و بر دلهايشان پوششها مىنهيم تا آن را نفهمند و در گوشهايشان سنگينى وچون در قرآن پروردگار خود را به يگانگى ياد كنى با نفرت پشت مىكنند]
*
خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ (سورۀ محمد - آيۀ كريمۀ 24)
[خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مُهر نهاده و بر ديدگانشان پردهاى است و آنان را عذابى دردناك است]
صدق الله العلي العظيم
اين دليلي ست كه خواستي.
من دل ديدن اين چيزها رو ندارم، پس ديدنش رو رد ميكنم. حتي از شما دوست عزيز.

3.علی کلا ذات آدمی زاد به چند دسته تقسیم میشه؟ میتونی از آدمای دور و برت یک شمای کلی کلی از نظر رفتاری و اخلاقی به ما بدی؟
والله دو نظريه هست؛ يكعده ميگويند كه ذات آدم ممكن نيست بخودي خود بد باشد، يكعده بالعكس. من با نظر عدۀ دوم موافقم؛ يعني بعضي ها اصلاً از بَدو تولد آدمهاي ناراحتي هستند.
آدمهاي دور و بر من؟! من سعي ميكنم از آدمهاي ذاتاً ناراحت دور باشم. از ديوار شكسته بايد دور شد.

4.تو این چند ماهی که سنترال اومدی چیا یاد گرفتی و کلا چه تفاوتی به علی آبان ماه 87 کردی؟
از حضور دوستان دانشمند و گرانقدري بهره بردم، هم از دانش شان و هم از مَنش شان.
مسلماً حضور در جامعۀ مجازي سنترال باعث رشد من بوده ست.

5.علی آدما معمولا یک حریم دارند که غیر از خودشون کسی وارد اوننمیشه...بعضی ها به نظر من حماقت میکنند و سفره دلشون رو پیش کس و ناکسباز می کنند و بعدا چوبشو خودشون می خورند! تو جز چه دسته ای هستی و کلاحریم رو چطور چیزی میدونی؟
خودت ميداني، من جزو كساني هستم كه خيلي روي حفظ حريم ها تأكيد دارم. دين مبين اسلام هميشه بر حفظ حريمها تأكيد داشته و بارزترين نمونه اش هم بحث مَحرميّت (مَحرم و نامَحرم) است، يا حجاب است. در حقيقت حفظ حريمها باعث حفظ شخصيت و وقار انسان، سلامت و تعالي روح است.

6.این یکی رو میزارم به عهده خودت...هرچه دل تنگت می خواهد بگو..ولی در2-3 خط یک متنی بنویس که هم خواننده ازش چیزی یاد بگیره و هم مطمئن باشی با 100 بار خوندن هم پیام حرفت تازگی داره! ببینم چیکار میکنی.
زندگي خالي نيست،
مهرباني هست،
سيب هست،
ايـمـان هست،
آري،
تا شقايق هست زندگي بايد كرد...
اگر هم نيمروزي بيش فرصت نيست، زيبا زندگي كنيم

و مهماني واژه ها؛
حی علی خیر العمل
درخت دوستي بنشان كه كام دل ببار آرد
نهال دشمني بَركَن كه رنج بيشمار آرد
فاطمیه
[COLOR=#262626]باز كُن دكان كه وقت عاشقي ست...
عاشورا
اين شرح بينهايت كز زلف يار گفتند
حرفيست از هزاران كاندر عبارت آمد...
3 خرداد و خرمشهر
قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ

سرلشکر شهید احمد کاظمی
سپهبد شهید علی صیاد شیرازی
غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزادست...
شلمچه
سندي ست از حقانيت دفاع مقدس ما.
8.شعر زیر نمی دانم از کیست ولی از معدود اشعاری است که تونستم از حفظبنویسم البته بعضی جاهاش احتمال میدم غلط املایی داره!...تو میدونی ازکیه؟ راستی تفسیرت از این شعر چیه...؟ علاوه بر تفسیرت ما را مهمان یک دوبیتی یا رباعی هم طراز با این شعر بکن!
شب به گلستان تنها منتظرتبودم...باده ناکامی در هجر تو پیمودم...آن شب جان فرسا بی تو نیاسودم...وهکه شدم پیر از غم آن شب و فرسودم...منتظرت بودم منتظرت بودم...بودم همه شبدیده به ره تا به سحرگاه...ناگه چو پری خنده زنان آمدی از راه....غمها بهسر آمد زنگ غم دوران از دل بزدودم..منتظرت بودم منتظرت بودم...پیش گلهاشاد و شیدا میخرامیدن قامت موزونت....طفله دوران دیده تو از دل و جان منشده مفتونم....در آن عشق و جنون مفتون تو بودم...اکنون از دل من بشنو توسرودم....منتظرت بودم منتظرت بودم...
نميدانم از كيست، اما مرحوم داريوش رفيعي خوانده، در آلبومي كه به اسم «زهره» بيرون آمد، اين ترانه هم هست و مشخصاتش نوشته شده.
دوبيت غزل از حافظ مهمان من باش؛
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود
هرگز از ياد من آن سرو خرامان نرود
آنچنان مهر تو ام در دل و جان جاي گرفت
كه اگر سَر برود، از دل و از جان نرود
9. واما آخرین تست استعداد شناسی ما از علی آقای گل!
میلاد و علی در دو سوی رود نیل ایستاده اند ! هفت گاو چاق به سمت میلاد و هفت گاو لاغر به سمت علی حمله ور می شوند! یوزارسیف در تعبیر این نکته ناگفته از خواب فرعون چه خواهد گفت؟ آیا علاوه بر 7 سال خشکسالی اتفاق دیگری نیز افتاده بود که در تاریخ نوشته نشده است؟
... گاوهاي فربه آمدند طرف تو، مُردني هاي استخواني طرف من. ولي...
غافل از اينكه آن گاو فربه ها همه جنون گاوي داشتند... هر هفت تا رو خوردي، نه؟

---------------------------------------------------------------------------
در آخر متشكرم از مجري صندلي داغ و همۀ دوستان گرامي ام كه وقت گرانبهاي خود را صرف طرح پرسش و خواندن پاسخهاي بنده كرديد.
و از همۀ دوستاني كه پرسش طرح نكرديد، اما من را اينجا تنها نگذاشتيد و حضورتان حس شد.
هر كه از ما كند به نيكي ياد
يادش اندر جهان به نيكي باد
براي همۀ عزيزان از خدا توفيق ميطلبم
والسلام