دروگبا:اهمیت مورینیو در زندگی ام

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

دروگبا:اهمیت مورینیو در زندگی ام

پست توسط bahmanwolf »

مهاجم آفریقایی اعلام کرده که مربی پرتغالی نقش موثری را در زندگی ورزشی او ایفا کرده است.
سایت گل: دیدیه دروگبا مهاجم ساحل عاجی چلسی به تحسین از ژوزه مورینیو، مربی سابقش در چلسی پرداخته است. او معتقد است که این مورینیو بوده که او را مبدل به یکی از برترین بازیکنهای دنیا کرده است.

دروگبا در گفت و گویی با اسکای اسپورتس گفت:« مورینیو نقش بسیار پررنگی در زندگی ورزشی من داشت، زمانی که من در مارسی بازی می کردم تیم ما به مصاف پورتو رفت و مورینیو بازی مرا دید. من در آن دیدار گلزنی کردم و بازی خوبی را به نمایش گذاشتم، او از فردای همان روز، نماینده ای برای تماشای بازیهای من در جام یوفا فرستاد و از آن زمان بود که مورینیو نقش تاثیرگذاری در زندگی ورزشی من داشت. او به من گفت که تو بازیکن خوبی هستی ولی اگر می خواهی که یکی از بهترین بازیکنان دنیا و در حد و اندازه های نیستلروی و تیری آنری شوی، باید به چلسی بیایی.من به شدت تحت تاثیر حرفهای او قرار گرفتم و البته مورینیو هم بسیار برای من زحمت کشید و رابطه بسیار خوب و پرثمری داشتیم.»

دروگبا در نیمه اول رقابتهای این فصل و در زمان مربی گری لوئیس فلیپه اسکولاری، نتوانست در ترکیب تیم انگلیسی خوش بدرخشد ولی با روی کار آمدن گاس هیدینک مجددا به روزهای اوجش بازگشت. این ستاره 31 ساله ادامه داد:« گاهی وقتها امور آن طور که دوست داری پیش نمی رود. من نمی توانم از اسکولاری ناراحت باشم، چرا که باید به تصمیمات هر مربی ای احترام گذاشت.من هیچ چیز نمی گفتم و فقط در انتظار زمانی بودم که بتوانم شانسم را امتحان کنم.» این در حالی است که این روزها همه خبرگزاری ها از احتمال انتقال دروگبا به اینتر صحبت می کنند و او را در تیم آقای خاص می بینند.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”