صندلی داغ با حضور Moh-597...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

Re: Moh-597 روی صندلی داغ...!

پست توسط Shahryar »

محمد جان

در گفتگو با خلبانان کدامیک بیشترین تاثیر رو روی تو داشتند؟ و چرا؟
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اهل اس ام اس بازی هستی ؟
بیشترین قبض موبایلت چقدر اومد ؟
نظرت در مورد سيگار چيه؟
روزي چند ساعت با اينترنتي ؟ چرا ؟ كجا !!!! به ما هم مي گي يا خلاف مقررات سايته ؟
از چه غذایی بدت میاد ؟
آشپزی بلدی ؟
چرا میلاد ازت سوال کم میپرسه ؟ ( کم آورده )
اگه فقط اجازه داشته بشی یه عکس بندازی از اف4 میندازی یا اف 14 ؟
با خانواده فلانکر حال میکنی ؟
چرا اوتار من از همون اول همینه ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

خوب از سیستم کنترل از راه دور صندلی داغ خارج شم و مستقیم بیام تو صحنه...!

طبق معمول نوازش...ولی بنازم به این نازش!

1.خوب در رابطه با سن محمد هم هم علاوه بر سن شهریار و علی پسنجر اشتب حدس زده بودم...نمیدونم من اگر رسیدم به سن شما حوصله کم سن و سال تر از خودم رو داشته باشم یا نه...! من دیگه الان کمتر از 1369 قبول ندارم و کلا اصلا ارتباطی با رده سنی پایین تر ندارم!..تازه اونم با تبصره و تکماده! چون یاد کارهای خودم میافتم که تو سن اونا انجام میدادم و می بینم ما کجا سیر میکردیم اینا کجا سیر میکنن!!! کلا سال به سال مردم از نظر فکری دارن بچه تر می شن...!
2.میگما محمد کلا اخلاقت رو می خوام تو محافل مختلف بدونم...مثلا خود من هر بلایی سر خودم بیارم نمی تونم جدی باشم...! برام این قالب جدی بودن سخته و یکجور احساس میکنم دارم ادا در میارم...! تو چطوری...مثلا در محافل مختلف استایلت عوض میشه...تو سنترال چیزی که نمود بیشتری برای حداقل من یکی داشته محجوب بودنته...از اینجور ویژگیها بیشتر برامون بگو.

3.از توهین به شهدا گفتی...بازم منو یاد اس ام اس های جوکی که برای شهدا می سازن انداختی اخوی!
4.راستی مصاحبه مصور هم داری...؟اگه مشکلی نداره مارو از دیدن اونا محروم نکن.دوست داریم چهره کنونی خلبانان دیروز و بازنشستگان امروز رو مقایسه کنیم در 2 شات!
5.راستی اگه کتاب چاپ شد که انشاالله به دست ما برسه اگه نرسید زحمت پی دی اف رو میکشی...!(نه ببخشید محد میرم تهیه میکنم از هر جا شده به هر شکل ممکن...!)
6.حالا شاخص ترین شهید رو بگو..منظورم کسی است که دیگه رکورد پروازی رو در بین همه داره...البته برای من شهید عباس دوران چیز دیگریست.
7.خواننده هم از وطنی ها بگو!
8.اگه ما ملت جوگیری نیستیم پس چرا موج انتخاباتی تو 1 هفته مارو میگیره و برعکس گهگاهی تا ساعت 6 بعد از ظهر روز رای گیری نمیدونیم باید به کی رای بدیم!!!!!!
9.پاسخ اختیاری...پدر خلبان بودند یا ...؟
10.گفتی اهل ماجراجویی ام...! راستم گفتی...آخر یک روز کار دستم میده اساسی...هم زبان سرخم و هم کارهام...دیشب نزدیک بود با تغییری که در ژیگلور فشار قوی ورودی گاز آبگرمکن ایجاد کردم منفجر شوم که ایندفعه هم عزراییل رد کرد! شدم 6.75 بار....0.25 بار دیگه میلاد میره دَدَ...!

مهمان از اوناست که حواسش هست زیاد خوراک دست مجری نده!!!!!!ولی من خوراک لازم را به هر شکل ممکن تهیه خواهم نمود..خوانندگان نگران نباشند...!

_____________________________________________________________________________________

1.میگم این جربان 597 چیه؟
2.دختر دوست داری یا پسر و اسم مورد علاقه...راستی بچه آرمانی تو ذهنت رو بگو...(تپلی-چشم آبی-جیغ جیغو-موذی...)
3.چرا مح...خوب محمد که زیباتر بود...!
4.میگم بعضی چیزا هست زیاد عنوان نمیشه...معیشت پرسنل نیروی هوایی که واقعا بعضی وقتها چیزهایی میشنوم که ناراحت کننده است...جریان چیه؟
5.حقوق یک خلبان امریکایی چند برابر ایرانی است؟
6.چند بار عاشق شدی...1-2-3 و یا حکایت عشق اول عشق آخر
7.دو تا فیلم هست که من هرچند ماه یکبار نگاه میکنم...آژانس شیشه ای که درد بعد از جنگ رزمنده هاست و ارتفاع پست که درد بعد از جنگ جنگ زده هاست...تو آژانس شیشه ای یک دیالوگ هست که میگه کی از این بنده های خدا سهم خواست.قبل جنگ سر زمین بودم با تراکتور بعد جنگ هم سر همون زمین بی تراکتور..مو با خدا معامله کردم..--------.تو ارتفاع پست هم یک صحنه هست که میگه این مرد بدبخت جنگزده یک سرمایه براش مونده که اونم جونشه...!
این دو دیالوگ رو بذار کنار هم و نتیجه گیری کن.

8.من و خیلی از بچه ها بعد از لغو رژه هوایی 29 فروردین دلشون شکست و حرفهای تیمسار شاه صفی رو باور نکردیم...تو باور کردی؟ این اتفاق باعث شد من تا الان دستم به قلم نرفته و دیگه پست نظامی نزدم و حتی موشک سجیل 2 هم نتونست من رو با بخش نظامی آشتی بده...راستی به نظرت 31 شهریور جبران می کنند؟

9.راستی به نظرت اگر بر فرض محال 1 در یک میلیارد همایش سنترال برگزار شد من رو مجری مراسم می کنند یا میرن از صدا و سیما آدم میارن؟( اسمایلی آدم از خود راضی برای خودم) راستی صندلی داغ پخش زنده عجب صفایی داره...!نه...؟

10.نحوه حرف زدن یکی از دوستان بنده در برابر

1.میلاد:---بــَـــــــــــــــــــــــــه...سِلام میلاد...چطوری...خوبی کا...نه جان مو...ولمون کن جان مادرت...! اون جریانه ول کن!

2.دختر نسبتا غریبه:--- سلام خانم ...حال شما...بله من هم در رابطه با موضوع پیش اومده قادر نیستم خودمو متقاعد کنم!

3.دختر آشنا:--سلام س...حواست باشه امشب والنتاینه...قرارمون جزیره..ساعت 8...باشه عزیزم...نه دیر نمی کنم...بای بای

4.مهندس: ...: ---سلام مهندس...کارها رو بستم...فاکتورها هم زده شد...مشکلی نیست..اون موضوع هم قطعا منظور میشه...

5.سوپری سر محل:--- به آقا غلام...دوغ دیروزیت خوب نبودا...آب زردآلو 1 لیتری بده میخوام روحم پر بکشه!

نظرت درباره این شخصیت چیه؟ چند وجهیه...؟ کلا با اینطور ادما برخورد داشتی و چگونه باشون ارتباط برقرار میکنی که جلوی تو خود واقعیشون باشند بدون تغییر لحن و بیان!

11.شعر زیر از آهنگی معروف از خانم شکیلاست البته خواننده اصلی دیگری نیز قبل از انقلاب داشته که به خاطر ندارم کیست...

توصیف زیبایی از ترانه زیر بنویس.

امشب در سر شوری دارم...امشب در دل نوری دارم...باز امشب در اوج آسمانم..رازی باشد با ستارگانم..امشب یک سر شوق شورم..از این عالم گویی دورم...از شادی پر گیرم برسم به فلک...سرود هستی خوانم در بر هو و ملک..در آسمانها غوغا فکن...سبو بریزم..ساغر شکن...با ماه و پروین سخنی گویم...وز روی مه خود اثری جویم...ماه و زهر را به طرب آرم ..از خود بی خبرم..ز شعف دارم..نغمه ای بر لبها...

12.برو تو برنامه ...!

اف 14
میگ 29
پدافند نیروی هوایی ایران(هاوک و اس 200)
نظم و ابهت رژه
دژبانی پادگان وقتی گیر شدید میده !
--------------------------------------------

فرهنگ سازی صیغه برای سروسامان دادن به روابط دختر-پسر

دختر در حال غرق شدن و پسری که فردین وار برای نجاتش دل به آب میزند و باعث میشه دلشون پیش هم گیر کنه!(داستان واقعی است)

عشق های تکرار ناپذیر 18 سالگی

منشی زیباروی شرکت و دردسر خواستگارهای فراوان جوری که رییس شرکت طاقتش تموم میشه و به دختره میگه اخراااااااااااااااااااااااج...!
--------------------------------------------------------

یک ایرانی با تفکر نهفته طالبانی

بی سابقه بودن عملیات انتحاری در ایران و شروعش با انفجار زاهدان( خدا ناکرده این تروریستها پایشان به تهران و شهرهای بزرگ برسد و در میان جمعیت خود را منفجر کنند)

تفکر مهدویت به شکلی که باید اینقدر ظلم و فساد را زیاد کنیم که امام زمان ظهور کند!!!!

قمه زنی و زنجیر زنی
-------------------------------------------------------

تست استعدادی که دیروز بحث من و بچه های ستاد میرحسین بود...احتمالی که یکی از بچه ها داد...به بیش از چندین حالت رسیدم ولی برای اینکه رفقای احمدی نژادی فکر نکنند ما غیرمنطقی هستیم هم احتمال برخلاف میلم را نوشتم. و هم حدسی که یکی دیگر از دوستان زده بود.

تعداد واجدین شرایط 46 میلیون نفر است! مثل انتخابهای قبلی 26 میلیون در انتخابات شرکت میکنند و 20 میلیون تحریم میکنند... احمدی نژاد 10 میلیون رای میاره و میرحسین نیز 9 میلیون و کروبی نیز 5 میلیون و بقیه نیز برای محسن رضایی...احمدی نژاد و میرحسین به علت اینکه نصف +1 یعنی 13 میلیون را کسب نکرده اند به دور دوم میروند...

در دور جو میرحسینی مردم را میگرد و 20 میلیون تحریمی هم به صحنه می آیند و کار را تمام میکنند و یا تحریمی ها هنوز بیخیالند و احمدی نژاد در یک مصاحبه تلویزیونی دیگر موفق به جلب نظر غیر تحریمی ها می شود و با اختلافی 3-4 میلیونی پیروز مرحله دوم می شود...!

این 2 تحلیل به واقعیت نزدیکند؟نظرت چیه؟

فعلا...!

میلاد
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

Shahryar نوشته شده:محمد جان

در گفتگو با خلبانان کدامیک بیشترین تاثیر رو روی تو داشتند؟ و چرا؟

سرتیپ خلبان فضل االه جاویدنیا - علت اونرو برات به این شکل توضیح می دهم

یک فروند اف 14 مسلح از پایگاه هشتم شکاری به خلبانی فضل الله جاویدنیا و کمک یدالله حسینی به پرواز در می آید منطقه گشت در جنوب همدان و نزدیک به سوباشی بوده سات در حین پرواز جاوید نیا متوجه می شود که سیستم های سلاح بدرستی کار نمی کند و ثانیه هایی بعد متوجه می شود که هیچ کدام از سلاحها حتی گان کار نمی کند با کد با ردار اطلاع می دهد که هیچج چیز ندارد رادار نیز با کد با او اعلام می کند که در موقعیت بماند در هواپیمای جایگزین به منطقه اعزام شود . شاید یکی دو دقیقه از تماس رادار می گذشت که حسینی فریاد می زند که 16 هدف از سمت غرب وارد کشور شدند با بررسی بیشتر 12 فروند بمب افکن با اسکورت 4 فروند تشخیص داده می شوند . با بررسی بیشتر سمت کرمانشاه مشخص می شود خلبانان درست متوجه شده بودند هدف بمباران شهر کرمانشاه بود تصور اینکه این همه بمب افکن چه بلایی می تواند بر سر مردم بیاورد هم دردناک بود .
فرصت برای تصمیم گیری کم بود که جاوید نیا فکری به ذهنش می رسد و با کمک تماس می گیرد . یدی به نظر تو 2 نفر بمیرند بهتره یا اینکه 2000 نفر جناب حسینی که به خوبی معانی حرف جاوید نیا را متوجه شده بود به او می گوید با تو موافقم و تا آخرش هم باهاتم . جاوید نیا بلافاصله سکوت رادیوی را می شکند و خیلی واضح اعلام می کند 16 هدف درارد به سمنت آنها حرکت می کند تا آنجایی که موشک دارد آنها را مزند و بعد خود در دل آنها می رود . رادار متعجب از اینکه هواپیما اشکال دارد چطور می خواهد موشک بزند غافل از اینکه این یک حربه از سوی جاوید نیاست چون عراقی ها صدای آنها را می شنیدند . کمی بالاتر جاوید نیا مشغول صحبت با حسینی است بعد از طرح نقشه و موافقت حسینی رادیو را باز می کند از سمت چپ به آنها نزدیک می شویم و با ارتفاع گرفتن به سمت آنها می چرخیم و همزمان با اجرای مانور اسپلیت اس به داخل شکم عراقی ها می رویم . متصدی رادار مات و مبهوت مانده بود چکار کند او اینک موقعیت عراقی ها و جاوید نیا را می دید با تغییر سمت جاوید نیا و سرعت گرفتن او بلافاصله با فرماندهی تماس می گیرد و ماجرا را توضیح می دهد و از آنها می خواهد که کاری کنند که جواب می آید هیچ کاری از دست ما بر نمی آید او در آسمان است .
16 مایل تا کرمانشاه مانده که حسینی فریاد می زند جاوید هواپیماهای دشمن دور زندند یدی ادامه می دیم اگر یک درصد شک کنند دوباره برمی گردند 12 مایل از کرمانشاه خارج شدیم که پشت کوههای بیستون تمامی هواپیماهای عراقی مهمات خود را رها کرده بودند تا بتواند سبکتر از دست خلبان شجاع ما فرار کنند .
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

لذت بردم. عالی بود . محمد وقتی برای همکارای فرانسویم تعریف میکردم باید می بودی اینجا تصویرتصویر  
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

سلام محمد عزیز
محمد یکی از کسانی است که من واقعا به ایشون ارادت دارم. کاری که محمد عزیز میکنند کمتر از کار شهدا نیست. در وضعیت کنونی زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست
محمد عزیز خاطره ی اخری که از جناب جاویدنیا نقل کردی فوق العاده بود. واقعا خلبانان ایرانی در دنیا بی نظیرند.
محمد عزیز هر وقت کتابت چاپ شد یه لطفی بکن و ما رو هم در جریان قرار بده. بی صبرانه مشتاق مطالعه ی کتابت هستیم
و اما سوالات
-محمد جان به نظرت نیروی هوایی چه زمانی قصد داره اطلاعات مربوط به جنگ رو به طور شفاف منتشر کنه؟ به نظرت ما میتونیم امیدوار باشیم که یه روز اطلاعاتی مثل Gun Camera جنگنده های نهاجا رو در زمان جنگ ببینیم؟ میشه امیدی داشت که یه روز بتونیم به راحتی تصاویر گرفته شده توسط هواپیماهای شناساییمون رو با کیفیت بالا ببینیم؟ به نظرت این همه سخت گیری کی تموم میشه؟
- اگر شما فرد تصمیم گیرنده بودی برای تقویت ناوگان نهاجا با خرید خارجی موافقت میکردی یا با توسعه ی توانایی های بومی؟ یا هر دو؟ به نظرت الان نیروی هوایی بیشتر به چه هواپیمایی نیاز داره؟
- نظرت راجع به تاسیس یه تیم اکروجت چیه؟ به نظرت توانش رو داریم؟(به نظر خودم میتونیم با جنگنده ای مثل صاعقه و یا F-5 این تیم رو تشکیل بدیم)
- وقتی شنیدی رژه ی هوایی 29 فروردین لغو شده چه حسی بهت دست داد؟
- بهترین و بدترین خبری که در مورد نهاجا شنیدی چه بود؟
- دوست داری تو کابین کدوم یک از جنگنده های نهاجا باشی؟
- ایا تا به حال شده درگیری هواپیماهای ایرانی رو با هواپیماهای عراقی در اسمان از نزدیک ببینی؟
- نظرت راجع به پروژه ی صاعقه و اینده ی اون
- نظرت راجع به کلمات زیر
-تیمسار بابایی
-تیمسار یاسینی
-تیمسار اردستانی
-تیمسار محققی
- فتو فانتوم
- صها
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

Mohammad 1985 نوشته شده:1اهل اس ام اس بازی هستی ؟
2 بیشترین قبض موبایلت چقدر اومد ؟
3 نظرت در مورد سيگار چيه؟
4 روزي چند ساعت با اينترنتي ؟ چرا ؟ كجا !!!! به ما هم مي گي يا خلاف مقررات سايته ؟
5 از چه غذایی بدت میاد ؟
6 آشپزی بلدی ؟
7 چرا میلاد ازت سوال کم میپرسه ؟ ( کم آورده )
8 اگه فقط اجازه داشته بشی یه عکس بندازی از اف4 میندازی یا اف 14 ؟
9 با خانواده فلانکر حال میکنی ؟
10 چرا اوتار من از همون اول همینه ؟

1 - تاحدودی
2 - 50 هزار تومان
3 - خوشم نمی یاد
4 - اگر واقعا همه دوستان قوانین را رعایت کنند هیچ کس تذکر بهشون نمی ده چرا کسی به من تذکر نمی ده - ساعات خاصی نداره متفاوته
5 - هرچیزی که با کدو درست بشه
6 - بله
7 -
8 - میگم هر دو کنار هم پارک بشه بعد عکس می گیرم
9 - هواپیماهای خوبی هستند
10 - نمی دونم

Mil@d نوشته شده:خوب از سیستم کنترل از راه دور صندلی داغ خارج شم و مستقیم بیام تو صحنه...!

طبق معمول نوازش...ولی بنازم به این نازش!

1.خوب در رابطه با سن محمد هم هم علاوه بر سن شهریار و علی پسنجر اشتب حدس زده بودم...نمیدونم من اگر رسیدم به سن شما حوصله کم سن و سال تر از خودم رو داشته باشم یا نه...! من دیگه الان کمتر از 1369 قبول ندارم و کلا اصلا ارتباطی با رده سنی پایین تر ندارم!..تازه اونم با تبصره و تکماده! چون یاد کارهای خودم میافتم که تو سن اونا انجام میدادم و می بینم ما کجا سیر میکردیم اینا کجا سیر میکنن!!! کلا سال به سال مردم از نظر فکری دارن بچه تر می شن...!
2.میگما محمد کلا اخلاقت رو می خوام تو محافل مختلف بدونم...مثلا خود من هر بلایی سر خودم بیارم نمی تونم جدی باشم...! برام این قالب جدی بودن سخته و یکجور احساس میکنم دارم ادا در میارم...! تو چطوری...مثلا در محافل مختلف استایلت عوض میشه...تو سنترال چیزی که نمود بیشتری برای حداقل من یکی داشته محجوب بودنته...از اینجور ویژگیها بیشتر برامون بگو.

3.از توهین به شهدا گفتی...بازم منو یاد اس ام اس های جوکی که برای شهدا می سازن انداختی اخوی!
4.راستی مصاحبه مصور هم داری...؟اگه مشکلی نداره مارو از دیدن اونا محروم نکن.دوست داریم چهره کنونی خلبانان دیروز و بازنشستگان امروز رو مقایسه کنیم در 2 شات!
5.راستی اگه کتاب چاپ شد که انشاالله به دست ما برسه اگه نرسید زحمت پی دی اف رو میکشی...!(نه ببخشید محد میرم تهیه میکنم از هر جا شده به هر شکل ممکن...!)
6.حالا شاخص ترین شهید رو بگو..منظورم کسی است که دیگه رکورد پروازی رو در بین همه داره...البته برای من شهید عباس دوران چیز دیگریست.
7.خواننده هم از وطنی ها بگو!
8.اگه ما ملت جوگیری نیستیم پس چرا موج انتخاباتی تو 1 هفته مارو میگیره و برعکس گهگاهی تا ساعت 6 بعد از ظهر روز رای گیری نمیدونیم باید به کی رای بدیم!!!!!!
9.پاسخ اختیاری...پدر خلبان بودند یا ...؟
10.گفتی اهل ماجراجویی ام...! راستم گفتی...آخر یک روز کار دستم میده اساسی...هم زبان سرخم و هم کارهام...دیشب نزدیک بود با تغییری که در ژیگلور فشار قوی ورودی گاز آبگرمکن ایجاد کردم منفجر شوم که ایندفعه هم عزراییل رد کرد! شدم 6.75 بار....0.25 بار دیگه میلاد میره دَدَ...!

مهمان از اوناست که حواسش هست زیاد خوراک دست مجری نده!!!!!!ولی من خوراک لازم را به هر شکل ممکن تهیه خواهم نمود..خوانندگان نگران نباشند...!

_____________________________________________________________________________________

1.میگم این جربان 597 چیه؟
2.دختر دوست داری یا پسر و اسم مورد علاقه...راستی بچه آرمانی تو ذهنت رو بگو...(تپلی-چشم آبی-جیغ جیغو-موذی...)
3.چرا مح...خوب محمد که زیباتر بود...!
4.میگم بعضی چیزا هست زیاد عنوان نمیشه...معیشت پرسنل نیروی هوایی که واقعا بعضی وقتها چیزهایی میشنوم که ناراحت کننده است...جریان چیه؟
5.حقوق یک خلبان امریکایی چند برابر ایرانی است؟
6.چند بار عاشق شدی...1-2-3 و یا حکایت عشق اول عشق آخر
7.دو تا فیلم هست که من هرچند ماه یکبار نگاه میکنم...آژانس شیشه ای که درد بعد از جنگ رزمنده هاست و ارتفاع پست که درد بعد از جنگ جنگ زده هاست...تو آژانس شیشه ای یک دیالوگ هست که میگه کی از این بنده های خدا سهم خواست.قبل جنگ سر زمین بودم با تراکتور بعد جنگ هم سر همون زمین بی تراکتور..مو با خدا معامله کردم..--------.تو ارتفاع پست هم یک صحنه هست که میگه این مرد بدبخت جنگزده یک سرمایه براش مونده که اونم جونشه...!
این دو دیالوگ رو بذار کنار هم و نتیجه گیری کن.

8.من و خیلی از بچه ها بعد از لغو رژه هوایی 29 فروردین دلشون شکست و حرفهای تیمسار شاه صفی رو باور نکردیم...تو باور کردی؟ این اتفاق باعث شد من تا الان دستم به قلم نرفته و دیگه پست نظامی نزدم و حتی موشک سجیل 2 هم نتونست من رو با بخش نظامی آشتی بده...راستی به نظرت 31 شهریور جبران می کنند؟

9.راستی به نظرت اگر بر فرض محال 1 در یک میلیارد همایش سنترال برگزار شد من رو مجری مراسم می کنند یا میرن از صدا و سیما آدم میارن؟( اسمایلی آدم از خود راضی برای خودم) راستی صندلی داغ پخش زنده عجب صفایی داره...!نه...؟

10.نحوه حرف زدن یکی از دوستان بنده در برابر

1.میلاد:---بــَـــــــــــــــــــــــــه...سِلام میلاد...چطوری...خوبی کا...نه جان مو...ولمون کن جان مادرت...! اون جریانه ول کن!

2.دختر نسبتا غریبه:--- سلام خانم ...حال شما...بله من هم در رابطه با موضوع پیش اومده قادر نیستم خودمو متقاعد کنم!

3.دختر آشنا:--سلام س...حواست باشه امشب والنتاینه...قرارمون جزیره..ساعت 8...باشه عزیزم...نه دیر نمی کنم...بای بای

4.مهندس: ...: ---سلام مهندس...کارها رو بستم...فاکتورها هم زده شد...مشکلی نیست..اون موضوع هم قطعا منظور میشه...

5.سوپری سر محل:--- به آقا غلام...دوغ دیروزیت خوب نبودا...آب زردآلو 1 لیتری بده میخوام روحم پر بکشه!

نظرت درباره این شخصیت چیه؟ چند وجهیه...؟ کلا با اینطور ادما برخورد داشتی و چگونه باشون ارتباط برقرار میکنی که جلوی تو خود واقعیشون باشند بدون تغییر لحن و بیان!

11.شعر زیر از آهنگی معروف از خانم شکیلاست البته خواننده اصلی دیگری نیز قبل از انقلاب داشته که به خاطر ندارم کیست...

توصیف زیبایی از ترانه زیر بنویس.

امشب در سر شوری دارم...امشب در دل نوری دارم...باز امشب در اوج آسمانم..رازی باشد با ستارگانم..امشب یک سر شوق شورم..از این عالم گویی دورم...از شادی پر گیرم برسم به فلک...سرود هستی خوانم در بر هو و ملک..در آسمانها غوغا فکن...سبو بریزم..ساغر شکن...با ماه و پروین سخنی گویم...وز روی مه خود اثری جویم...ماه و زهر را به طرب آرم ..از خود بی خبرم..ز شعف دارم..نغمه ای بر لبها...

فعلا...!

میلاد

1 .
2 . میلاد جان ویژگی های یک فرد را باید از دیگران پرسید ولی با توجه به شغلی که دارم باید انعطاف پذیر باشم در جلسات زیادی شرکت می کنم و صحبت می کنم که باید خیلی جدی باشم ولی کلا همه از صدای بلند من یه جورایی عاصی هستند البته از صدای خنده های من اشتباه نشه
3 . یکبار بابت این پیامها داشتم دعوا می کردم
4 . بله ولی الان جاش نیست در یکی از مجلات صف تقریبا 30 صفحه از خلبانان مطلب نوشتم در مجله همگامان نیز به همین شکل
5 . انشاا... اگر چاپ بشه یک نسخه به یکسری از دوستان می دهم برای شما هم همینطور
6 . ببخشید نمی تونم شاخص ترین از بین آنها انتخاب کنم ولی اگر از لحظا پرواز برون مرزی بگویی یکی را خودت نام بردی البته در اف 4
7 . رضا صادقی
8 . این مشکل را قبول دارم
9 . زیاد وارد ریز مسائل نشویم چون اونوقت اسم می خواهید و ....
10 . میلاد باید ماجراجویی های خطرناک رو کنار بزار که اگه نشه باید یه جورایی بچه ها از خجالتش درباین
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 . شماره شناسانممه
2 . بچه سالم دوست دارم خدا بهم بده ولی اگر نگم دختر دوست دارم دروغ گفتم - هلنا را خیلی دوست دارم
3 . اون زمانی که این اسم را گذاشتم فکر نمی کردم کارم به اینجا برسه ولی حالا دوستش دارم و بهش عادت کردم moh اول اسم انگلیسی من است
4 . اونایی که می شنوی درسته البته یه چند ماهی هست بهتر شده
5 . نمی دونم
6 . یکبار و همون هم کار دستم داد
7 . هر دو فیلم را خیلی دوست دارم وقتی زن و بچه و زمین را به امان خدا ول کنی اول وسایل کارت رو از دست می دی بعد خود زمین رو بعدش هم دیگه چیزی نداری از دست بدی به جز جونت
8 . نه ؟ اولا که اشتباه می کنی با لغو یک رژه کسی همچنین کاری نمی کنه - تو فرض بذار بر اینکه لغو بشه و یا به تعداد خیلی محدود باشه
9 . چی بگم حالا بذار بشه
10 . میلاد جان با اینجور آدمها برخورد کنی هر کاری هم بکنی اونا همین شکل برخورد می کنند البته باید اعتراف کرد که تعداد آنها کم نیست
11 . وقتی مادرم را به اتاق عمل می بردند از پدرم رضایت گرفتند و گفتند نمی دانیم مشکل کجاست باید برویم و در اتاق عمل مشکل را بعد از باز کردن شکم متوجه شویم احتما بازگشت هم خیلی کمه مجبور بودیم امضا کنیم چون چاره ای نبود . بعد از چهار ساعت که من در پایان مثل آدمهای دیوانه و مجنون بودم وقتی دکتر بیرون آمد و گفت بخیر گذشت تمام این چیزهایی که گفتی برایم اتفاق افتاد نمی دونم می تونی تصورش بکنی یا نه

12 .
اف 14 : پرنده ای افسانه ای
میگ 29 : اگر بهینه سازی بشه حرف نداره
پدافند : همیشه قهرمان هاوک بدون گریز اس 200 باید امتحانشو پس بده
نظم و ابهت رژه : نشانه نظم ارتش
دژبانی پادگان وقتی گیر میده : خوب یه کم آدم عصبی می شه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرهنگ سازی صیغه برای سروسامان دادن به روابط دختر-پسر : موافق نیستم

دختر در حال غرق شدن و پسری که فردین وار برای نجاتش دل به آب میزند و باعث میشه دلشون پیش هم گیر کنه!(داستان واقعی است) : می تونه اتفاق بیافته

عشق های تکرار ناپذیر 18 سالگی : حسشن نکردم

منشی زیباروی شرکت و دردسر خواستگارهای فراوان جوری که رییس شرکت طاقتش تموم میشه و به دختره میگه اخراااااااااااااااااااااااج : متاسفم

یک ایرانی با تفکر نهفته طالبانی : امیدوارم که نباشه

بی سابقه بودن عملیات انتحاری در ایران و شروعش با انفجار زاهدان( خدا ناکرده این تروریستها پایشان به تهران و شهرهای بزرگ برسد و در میان جمعیت خود را منفجر کنند) : دوست ندارم حتی بهش فکر کنم به اندازه کافی دیدم

تفکر مهدویت به شکلی که باید اینقدر ظلم و فساد را زیاد کنیم که امام زمان ظهور کند!!!! : باهاش موافق نیستم

قمه زنی و زنجیر زنی : باهاش موافق نیستم

تعداد واجدین شرایط 46 میلیون نفر است! مثل انتخابهای قبلی 26 میلیون در انتخابات شرکت میکنند و 20 میلیون تحریم میکنند... احمدی نژاد 10 میلیون رای میاره و میرحسین نیز 9 میلیون و کروبی نیز 5 میلیون و بقیه نیز برای محسن رضایی...احمدی نژاد و میرحسین به علت اینکه نصف +1 یعنی 13 میلیون را کسب نکرده اند به دور دوم میروند...

در دور جو میرحسینی مردم را میگرد و 20 میلیون تحریمی هم به صحنه می آیند و کار را تمام میکنند و یا تحریمی ها هنوز بیخیالند و احمدی نژاد در یک مصاحبه تلویزیونی دیگر موفق به جلب نظر غیر تحریمی ها می شود و با اختلافی 3-4 میلیونی پیروز مرحله دوم می شود...!

این 2 تحلیل به واقعیت نزدیکند؟نظرت چیه؟

فکر می کنم اولی تا حدودی درست باشه و از نظر من اتفاق بیافته ولی درباره دومی نمی تونم نظر  

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خوب فکر کنم زمانی که نیروی هوایی اطلاعات کامل عملیاتها رو بخواد فاش کنه ما موهامون مثل دندونامون سفید میشه ! تازه نمی دونم میدونید یا نه به این بنده خدا آقای بهروز مدرسی ( خلبان سی 130 ) خوش ذوق هم ارتش گیر داده بود که چرا اطلاعات نیروی هوایی رو لو میدی ! چندتا خاطره با کلی سانسور نوشته بود !
بگذریم آمریکایی ها از کوچکترین کارهای خلبانهاشون فیلم درست می کنن و ازشون ابر قهرمان میازن ! ولی ما ؟! راجع به جنگ با صربها و زمانی که یک فروند اف 18 برای شناسایی میره و در خاک یوگوسلاوی ( اگه اشتباه نکنم ) هدف قرار میگره ! چنان فیلمی ساختن که آدم دوست داره 20 بار بشینه نگاه کنه !
البته اینم بگم که نیروی هوایی فقط خلبانها نیستن از اون سربازهایی که در زمان جنگ برای حراست از پایگاها پست دادن ( که حتی در پایگاه سوم شکاری همدان چندین نفر از سربازان ی چند سال در اثر سرما یخ زدند! ) تا همافران و کلیه پرسنلی که متاسفانه هیچ نامی ازشون نیست همه در خلق حماسه ها شریکند ...
یکی از همافران پایگاه 4 دزفول تعریف میکرد که چگونه اونها رو مثل آشغال در پایگاه جا گذاشتن و رفتن ! پایگاهی که سقوطش طی چند ساعت آینده حتمی شده بود حتی بهشن نگفته بودن فرار کنن ! عراقی ها میان تا چندکیلومتری پایگاه هم میرسن ولی به دلیل اینکه هیچ مقاومتی جلوشون صورت نمی گیره به گمان اینکه ایرانی ها براشون تله گذاشتن مجددا عقب نشینی می کنن .
سری بعدی سوالات
1 قویترین نیروی هایی جهان ؟
2 توان مقابله نیروی هوایی ایران در برابر اون
3 توان موشکی بالستیکی و دور برد رو ترجیح میدین یا نیروی هوایی پر قدرت و آماده ؟
4 چرا خلبانان اسراییلی خلبانهای آمریکایی رو قبول ندارن ؟
5 چرا روسها حتی تجهیزاتی که خودشون به ایران فروختن رو ساپورت نمی کنن ؟
6 نیروی های زرهی بدون پشتیبانی هوایی ؟
الف : خیلی خوبه !
ب : خوبه ولی بهتره ازشون استفاده نشه !
ج : برای خودکشی خوبن
د نیروی دریایی رو ترجیح میدم
7 ما باید بمب اتمی بسازیم یا نه ؟
8 نیروی هوایی فرانسه قویتره یا آلمان
9 توان موشکی پدافند هوایی روسی در ویتنام پدر نیروی هوایی آمریکا رو در آورد چرا در جنگ اعراب و اسرائیل مثل ویتنام کارساز نبود ؟
10 موشک کروز تا حالا از نزدیک دیدی ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

N@VID نوشته شده:سلام محمد عزیز
محمد یکی از کسانی است که من واقعا به ایشون ارادت دارم. کاری که محمد عزیز میکنند کمتر از کار شهدا نیست. در وضعیت کنونی زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست
محمد عزیز خاطره ی اخری که از جناب جاویدنیا نقل کردی فوق العاده بود. واقعا خلبانان ایرانی در دنیا بی نظیرند.
محمد عزیز هر وقت کتابت چاپ شد یه لطفی بکن و ما رو هم در جریان قرار بده. بی صبرانه مشتاق مطالعه ی کتابت هستیم
و اما سوالات

نوید جان ممنون ببخشید یه کم دیر جواب می دم

-محمد جان به نظرت نیروی هوایی چه زمانی قصد داره اطلاعات مربوط به جنگ رو به طور شفاف منتشر کنه؟ به نظرت ما میتونیم امیدوار باشیم که یه روز اطلاعاتی مثل Gun Camera جنگنده های نهاجا رو در زمان جنگ ببینیم؟ میشه امیدی داشت که یه روز بتونیم به راحتی تصاویر گرفته شده توسط هواپیماهای شناساییمون رو با کیفیت بالا ببینیم؟ به نظرت این همه سخت گیری کی تموم میشه؟
به نظر من هیچ وقت تا زمانی که این تفرکات در نیروی هوایی وجود داره و افرادی که در قسمتهای مختلف متولی این کار هستند نروند به همین شکل می ماند

- اگر شما فرد تصمیم گیرنده بودی برای تقویت ناوگان نهاجا با خرید خارجی موافقت میکردی یا با توسعه ی توانایی های بومی؟ یا هر دو؟ به نظرت الان نیروی هوایی بیشتر به چه هواپیمایی نیاز داره؟
فعلا خرید خارجی و همانطور که قبلا هم گفتم تقویت نیروی های بومی در راستای اینکار - اف 16 - اف 18 - هواپیمای ترابری - سوخو 30

- نظرت راجع به تاسیس یه تیم اکروجت چیه؟ به نظرت توانش رو داریم؟(به نظر خودم میتونیم با جنگنده ای مثل صاعقه و یا F-5 این تیم رو تشکیل بدیم)
خوبه نوید جان منتها تیم اکروجت جنگنده نو می خواهد - توان انسانی رو داریم ولی ...

- وقتی شنیدی رژه ی هوایی 29 فروردین لغو شده چه حسی بهت دست داد؟
متاسفم شدم

- بهترین و بدترین خبری که در مورد نهاجا شنیدی چه بود؟
بهترین خبرها و بدترینها رو در همان زمان جنگ شنیدم

- دوست داری تو کابین کدوم یک از جنگنده های نهاجا باشی؟
نوید جان زدی به هدف یکی از برزگترین آرزوهام همینه البته پرواز نه نشستن چون قبلا در پایگاه هوایی ... در کابین جلو اف 4 نشستم البته خیلی بچه بودم ولی اگر قرار به پرواز باشه دوست دارم هم اف 4 و هم با اف 14 پرواز کنم البته کابین عقب

- ایا تا به حال شده درگیری هواپیماهای ایرانی رو با هواپیماهای عراقی در اسمان از نزدیک ببینی؟
خودم به چشم نه ولی تا دلت بخواهد هر دوتاشون رو از نزدیک دیدم چه هواپیماهای عراقی که از ارتفاع پایین پرواز می کردند و پرواز تمام جنگنده های خودمون رو البته 3 هواپیمایی که در جنگ داشتیم را از نزدیک دیدم . سوار سی 130 - اف 27 - ایلوشین - فالکن هم بخصوص سه تای اولی تا دلت بخواد شدم

- نظرت راجع به پروژه ی صاعقه و اینده ی اون
پروژه صاعقه شروع خوبی بود به شرط اینکه هر چه زودتر تغییرات رو در آن انجام دهیم

- نظرت راجع به کلمات زیر
-تیمسار بابایی : مدیر تحول
-تیمسار یاسینی : مدیری مهربان خلبانی جسور
-تیمسار اردستانی : راننده تاکسی تو خط ایران عراق کار می کرده
-تیمسار محققی : نابغه اف 4 پروازهای ارتفاع پایین ایشان را برروی خلیج فارس هیچ خلبانی نمی تواند انجام دهد
- فتو فانتوم : رویای سبک بالی
- صها : بهترین کارها رو در این سالها انجام داده

Mohammad 1985 نوشته شده:سری بعدی سوالات
1 قویترین نیروی هایی جهان ؟
2 توان مقابله نیروی هوایی ایران در برابر اون
3 توان موشکی بالستیکی و دور برد رو ترجیح میدین یا نیروی هوایی پر قدرت و آماده ؟
4 چرا خلبانان اسراییلی خلبانهای آمریکایی رو قبول ندارن ؟
5 چرا روسها حتی تجهیزاتی که خودشون به ایران فروختن رو ساپورت نمی کنن ؟
6 نیروی های زرهی بدون پشتیبانی هوایی ؟
الف : خیلی خوبه !
ب : خوبه ولی بهتره ازشون استفاده نشه !
ج : برای خودکشی خوبن
د نیروی دریایی رو ترجیح میدم
7 ما باید بمب اتمی بسازیم یا نه ؟
8 نیروی هوایی فرانسه قویتره یا آلمان
9 توان موشکی پدافند هوایی روسی در ویتنام پدر نیروی هوایی آمریکا رو در آورد چرا در جنگ اعراب و اسرائیل مثل ویتنام کارساز نبود ؟
10 موشک کروز تا حالا از نزدیک دیدی ؟

1 . دوست دارم ایران باشه
2 . وقتی دوست دارم ایران باشه دیگه نبردی نیست
3 . نیروی هوایی پرقدرت و آماده در کنار اون نیروی موشکی
4 . نمی دونم
5 . بابت این قضیه خیلی متاسفم برای همین من همیشه با دوستان که صحبت می کنم اعتقاد دارم ما نباید از روسها خرید کنیم
6 . خوبه ولی بهتره پشتیبانی هوایی داشته باشن
7 . نمی دونم
8 . فرانسه
9 . برای اینکه بهینه سازی نشده بود
10 .

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

من زیاد اهل تعارفات دست و پاگیر ایرانی نیستم و معمولا کم پیش میاد از کسی تعریف کنم ولی پاسخهای محمد حکایت از دل دریایی و صداقتی دوست داشتنی داره. :D

خوب چند تا تست ارشد 88 در بیانات محمد...!

1.یک اعتراف و یادی از گذشته های دور...اولین پستی که از من در سنترال ویرایش شد توسط محمد بود...!(علت:لحن نامناسب در خطاب قراردادن ف...)
2.در ضدیت با کدو با هم تفاهم داریم...!
3.سعی می کنم ماجراجو نباشم ولی گویا ماجرا ها جدیدا میلاجو شده اند و مارا رها نمی کنند! :AA:
4.آخی هلنا...دختر تپلی و سفید و چشم آبی چه نمکی باشه واسه زندگی...! جان محمد هوایی مون کردی ...میرم ازدواج میکنما! :P
5.واقعا خوشحالم که سایه مادرت بر سرت است... :D
------------------------------------------------------
سری سوم

1.مجردی بهتر بود یا متاهلی؟چرا؟
2.چی بودی چی شدی چی میخوای بشی؟
3.صادقانه بگو احساست در اون روزایی که اونطور مورد حمله از سوی عده ای ناآگاه قرار گرفتی؟علاوه بر دنیای مجازی در عالم واقع هم از این اتفاقا برات افتاده؟شده کم بیاری ؟
4.آواتور و امضاتو توصیف کن.
5.محمد از روی که عضو سنترال شده تا الان چه تاثیراتی گرفته؟
6.از اقدامات محیرالعقولت در دوران مدرسه بگو.
7.تفریح مورد علاقه ات کجاست ویا چیه؟
8.غذا چی بلدی بپزی؟
9.چندتا پیشنهاد به مدیر سایت بده.
10.نظرت درباره نظراتت؟

11.آقا جریان چیه میگن تا مردیم اول منکر نکیر میان حالمونو درست حسابی میگیرن بعدش میندازنمون تو یه بیابون و خودمون باید برسیم به وادی السلام و تا قیامت صبر کنیم...تازه میگن اگر حتی یک بار تو عمرت یک خطای کوچیک مثل تو صف نانوایی جلو زدن انجام داده باشی هر 2 ساعت یکبار یک مار بزرگی میاد نیشت میزنه و اگر مورچه کشته باشی یک مورچه به ابعاد 5متر در 3 متر منتظرته تا انتقام مورچه هایی که کشتی رو ازت بگیره...میگن تو جهنم به عنوان هیزم ازمون استفاده میکنند...اگه اینطوریه که یحتمل من از همین الان باید تو موتور خونه جهنم یک سوییت رزرو کنم...! یکبار به معلم دینیمون گفتم آقا لیست هم میذارن جلومون نوع شکنجه رو خودمون انتخاب کنیم...! کلا قراره اون دنیا چه بلایی سرمون بیارن؟

12.چطور آدمی رو لایق دوستی با خودت میدونی و میتونی باهاش پایدار بمونی؟

13. فلاش بک بزنیم به عقب...قیافه ها و تیپ و ظاهر های دهه 50(مو بلند و شلوار پاچه گشاد--مینی ژوپ های دختران) دهه 60(ریش و عینک ته استکانی و یقه بسته ---چادر و چهره بدون آرایش و صورتهای سبیل دار دختران) دهه 70(یواش یواش رواج مانتو های رنگی و شالهای شل و ول و تریپ های اسپورت) دهه 80(خز شدن چادر و تمسخر محجبه ها و تیپ های بسیجی و رواج شدید مدهای فشن و عجیب و غریب و برداشتن ابرو و عملهای دماغ و زیبایی و همچنین مانتوهای تنگ و شلوار کوتاه )-----این 4 دهه رو بذار کنار هم ...تغییرات پوششی و فرهنگی جامعه ایران رو در این دوره ها چطور تحلیل میکنی...آیا ما نمونه واضح افراط و تفریط نیستیم...یا کاتولیک تر از پاپ می شویم و یا ...!

14.اینا چیه جریانشون؟

شیرخورشید
آرش کمانگیر
کاوه آهنگر
بابک خرمدین
7031 سال تاریخ آریایی
----------------------------
عطر مورد علاقه
رنگ کت شلوار
آراستن چهره
---------------------------
بر فراز دماوند
پرواز روی خلیج فارس
چتربازی و کایت سواری در دامنه های شمال تهران
نشستن در ساحل خزر و سپس رفتن به جنگلهای شمال
---------------------------------------------------------
علی(ع)
مهدی(عج)
313
حضور در خانه کعبه و صحرای عرفات
-------------------------------------------
اعتراض دختر به افسر گشت ارشاد
مبارزه با اراذل و مزاحمین نوامیس مردم
آزادی به قید ضمانت سند مالکیت
موتور گیری های روزانه در سر 4راه ها
بمب گذاریهای اخیر در ایران
باز شدن دمل وهابیت در بخشهایی از کشور
ضرورت هوشیاری دستگاه اطلاعاتی در برابر تجزیه طلبان و تروریستها
برخورد قاطع نظامی نیروهای مسلح با ناامنی های بلوچستان و کردستان
-----------------------------------------------------------------------------
عشق
احساس
عاطفه
رویاهای شیرین
لحظه ای که خطبه عقد خوانده می شود و همه کل می زنند!
پنجر شدن ماشین عروس!
وقتی که بوق ماشین عروس گیر کنه و به صورت ممتد بزنه!
2009 سکه به نیت سال 2009
ریختن چایی داغ عروس خانم روی لباس آقا داماد در روز خواستگاری!
دعوا بر سر اینکه کجا بریم ماه عسل!
دعوا بر سر اسم بچه!
مهر حلال جون آزاد...!
-------------------------------------------------------------------------------
یک مونس زیباروی بداخلاق خوبه یا خوش اخلاق ولی نه چندان خوش چهره!
------------------------------------------------------------------------------

درباره ترانه همیشه ماندگار زیر...!

یار دبستانی من... با من و همراه منی..چوب الف بر سر ما... بغض من و آه منی...هک شده اسم منو تو... رو تن این تخته سیاه...ترکه بیداد و ستم... مونده هنوز رو تن ما...دشت بی فرهنگی ما... هرزه تمومه علفاش ...خوب اگه خوب... بد اگه بد ...مرده دلای آدماش...دست من و تو باید این... پرده ها رو پاره کنه...کی میتونه جر من و تو... درد مارو چاره کنه...

--------------------------------------------------

خوب بریم تو استعداد

به نظرت برای تسریع در انجام عمل بخیه و صرفه جویی در زمان و اینکه در سال اصلاح الگوی مصرف قرار داریم برای بخیه های از 100 عدد به بالا از چرخ خیاطی استفاده کنیم ویا روش سنتی دست باف را ادامه دهیم؟
--------------------------------------

خوب دوستان اینهم سری سوم سوالات من بود...یک سری دیگر نیز خواهم آمد..بعد از محمد-- صندلی داغ استراحتی چند روزه خواهد کرد و دوباره با مهمانان عزیز دیگری بازمی گردد...البته اگه دیدم جاش تو سایت خیلی خالی بشه شاید 48 ساعته منصرف بشم و صندلی بعدی شروع بشه..بستگی داره..حالا ببینیم چطور میشه!

دوستان همشهری میتوانند شباهنگام و هواخنکی 8 به بعد در ستاد میرحسین به آدرس ابتدای خیابان پهلوی جنب مجتمع تجاری کادوس حضور به هم رسانند !

نکته مهم:حضور پسران با تی شرت سبز و دختران با روسری سبزالزامی است در غیر اینصورت به کسی شربت و کیک خامه ای داده نمی شود. :-) ..وسع ما همین قدر است و شرمنده که ما توان پرداخت تراول 100هزار تومانی نداریم!!! ::ss

رفقا من دیگه جایی نمیرم...دنبال یک متر جا میگردم یک 2 ساعتی بخوابم...اخیرا نقش آچار فرانسه پیدا کرده ایم و از تکنسین دریایی به تخصص صعود از داربست و دکلهای برق و ارتفاعات و نصب پلاکارد و بنر نائل گشته ایم! :?

خدایا ما را تا بعد از انتخابات زنده نگه دار!!!! ^:)^

فعلا...!

میلاد :)
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

1.مجردی بهتر بود یا متاهلی؟چرا؟ متاهلی - چون حس می کنم آدم کامل می شه

2.چی بودی چی شدی چی میخوای بشی؟ هیچی نبودم - الانش نیستم - انشاا... خدا کمک عاقبت بخیر بشم

3.صادقانه بگو احساست در اون روزایی که اونطور مورد حمله از سوی عده ای ناآگاه قرار گرفتی؟علاوه بر دنیای مجازی در عالم واقع هم از این اتفاقا برات افتاده؟شده کم بیاری ؟ صادقانه بگم خیلی دلم شکسته بود - هر دفعه رفتم نیروی هوایی همین برخورد شده به چشم جاسوس به آدم نگاه می کنند من می دونم اطلاعات شهدای خلبان هم طبقه بندی واقعا از شما می پرسم شهدا طبقه بندی - کم نمی یارم برای شهدا روم بیشتر از اینهاست

4.آواتور و امضاتو توصیف کن. اف 14 در حال شلیک موشک فنیکس را شلیک خشم ملت ایران به سمت متجاوز می دونم - امضام هم احتیاج به توضیح نداره

5.محمد از روی که عضو سنترال شده تا الان چه تاثیراتی گرفته؟ خیلی اگر بخام دربارش بگم خیلی زیاد می شه

6.از اقدامات محیرالعقولت در دوران مدرسه بگو. یکباره مدرسه را تعطیل کردم

7.تفریح مورد علاقه ات کجاست ویا چیه؟ نوشتن را خیلی دوست دارم - بیرون از خانه هم جاده چالئس روی تخت کنار رودخونه

8.غذا چی بلدی بپزی؟ چی دوست داری ؟

9.چندتا پیشنهاد به مدیر سایت بده. بنده خدا مهدی دیگه ما هرچی می گیم انجام می ده من دیگه چی بگم

10.نظرت درباره نظراتت؟ شما نظرتون چیه این مهمه

11.آقا جریان چیه میگن تا مردیم اول منکر نکیر میان حالمونو درست حسابی میگیرن بعدش میندازنمون تو یه بیابون و خودمون باید برسیم به وادی السلام و تا قیامت صبر کنیم...تازه میگن اگر حتی یک بار تو عمرت یک خطای کوچیک مثل تو صف نانوایی جلو زدن انجام داده باشی هر 2 ساعت یکبار یک مار بزرگی میاد نیشت میزنه و اگر مورچه کشته باشی یک مورچه به ابعاد 5متر در 3 متر منتظرته تا انتقام مورچه هایی که کشتی رو ازت بگیره...میگن تو جهنم به عنوان هیزم ازمون استفاده میکنند...اگه اینطوریه که یحتمل من از همین الان باید تو موتور خونه جهنم یک سوییت رزرو کنم...! یکبار به معلم دینیمون گفتم آقا لیست هم میذارن جلومون نوع شکنجه رو خودمون انتخاب کنیم...! کلا قراره اون دنیا چه بلایی سرمون بیارن؟ اگر اینطوری که می گی باشه یه کم تو موتور خونه جهنم جمع تر وایستا که جای منم بشه

12.چطور آدمی رو لایق دوستی با خودت میدونی و میتونی باهاش پایدار بمونی؟ وقت شناسی - صداقت - روراستی - راستگویی

13. فلاش بک بزنیم به عقب...قیافه ها و تیپ و ظاهر های دهه 50(مو بلند و شلوار پاچه گشاد--مینی ژوپ های دختران) دهه 60(ریش و عینک ته استکانی و یقه بسته ---چادر و چهره بدون آرایش و صورتهای سبیل دار دختران) دهه 70(یواش یواش رواج مانتو های رنگی و شالهای شل و ول و تریپ های اسپورت) دهه 80(خز شدن چادر و تمسخر محجبه ها و تیپ های بسیجی و رواج شدید مدهای فشن و عجیب و غریب و برداشتن ابرو و عملهای دماغ و زیبایی و همچنین مانتوهای تنگ و شلوار کوتاه )-----این 4 دهه رو بذار کنار هم ...تغییرات پوششی و فرهنگی جامعه ایران رو در این دوره ها چطور تحلیل میکنی...آیا ما نمونه واضح افراط و تفریط نیستیم...یا کاتولیک تر از پاپ می شویم و یا ...! ببین میلاد جان هر زمانی آداب و رسوم خودشو داره فقط مواظب باشیم از این ور بیافتیم نه از آن ور

14.اینا چیه جریانشون؟

شیرخورشید من از شکلش خوشم می یاد و بنظرم هیچ اشکالی هم نداره

آرش کمانگیر ایران دوستت دارم

کاوه آهنگرایران دوستت دارم

بابک خرمدین سیاسیش نکن

7031 سال تاریخ آریایی اقتدار ایرانی فرهنگ بالا قدمت تاریخی

----------------------------
عطر مورد علاقه جوپ

رنگ کت شلوار مشکی

آراستن چهره خوبه

بر فراز دماوند بر فراز تهران

پرواز روی خلیج فارس برفراز زیبایی ها

چتربازی و کایت سواری در دامنه های شمال تهران تجربه نکردم ولی فکر خیلی خوبه

نشستن در ساحل خزر و سپس رفتن به جنگلهای شمال راحت شدن فکر و خالی کردن دل

---------------------------------------------------------
علی(ع) ایوان نجف عجب صفایی دارد ......
مهدی(عج) یا مهدی

313 مطمئنا ما جزوشون نیستیم

حضور در خانه کعبه و صحرای عرفات انشاا.. بشه
اعتراض دختر به افسر گشت ارشاد گشت ارشاد زیاده روی می کنه

مبارزه با اراذل و مزاحمین نوامیس مردم کار خوب و پسندیده

آزادی به قید ضمانت سند مالکیت یک واقعیت

موتور گیری های روزانه در سر 4راه ها خوبه

بمب گذاریهای اخیر در ایران جنایت

باز شدن دمل وهابیت در بخشهایی از کشور متاسفم

ضرورت هوشیاری دستگاه اطلاعاتی در برابر تجزیه طلبان و تروریستها حضور به موقع

برخورد قاطع نظامی نیروهای مسلح با ناامنی های بلوچستان و کردستان باید باشه

-----------------------------------------------------------------------------
عشق پدر و مادر

احساس وجود

عاطفه بی اختیار یاد دوستی می افتم که از بین ما رفت

رویاهای شیرین بچگی

لحظه ای که خطبه عقد خوانده می شود و همه کل می زنند!
پنجر شدن ماشین عروس!
وقتی که بوق ماشین عروس گیر کنه و به صورت ممتد بزنه!
2009 سکه به نیت سال 2009
ریختن چایی داغ عروس خانم روی لباس آقا داماد در روز خواستگاری!
دعوا بر سر اینکه کجا بریم ماه عسل!
دعوا بر سر اسم بچه!
مهر حلال جون آزاد...!

ازدواج یک سنت خوبه که می شه آسونش گرفت و زندگی خوبی رو شروع کرد با احترام گذاشتن به عقاید همدیگر
-------------------------------------------------------------------------------
یک مونس زیباروی بداخلاق خوبه یا خوش اخلاق ولی نه چندان خوش چهره!

زیبایی خوبه ولی از نوع باطنیش خیلی بهتره
------------------------------------------------------------------------------

درباره ترانه همیشه ماندگار زیر...!

یار دبستانی من... با من و همراه منی..چوب الف بر سر ما... بغض من و آه منی...هک شده اسم منو تو... رو تن این تخته سیاه...ترکه بیداد و ستم... مونده هنوز رو تن ما...دشت بی فرهنگی ما... هرزه تمومه علفاش ...خوب اگه خوب... بد اگه بد ...مرده دلای آدماش...دست من و تو باید این... پرده ها رو پاره کنه...کی میتونه جر من و تو... درد مارو چاره کنه...

انقلاب
--------------------------------------------------

خوب بریم تو استعداد

به نظرت برای تسریع در انجام عمل بخیه و صرفه جویی در زمان و اینکه در سال اصلاح الگوی مصرف قرار داریم برای بخیه های از 100 عدد به بالا از چرخ خیاطی استفاده کنیم ویا روش سنتی دست باف را ادامه دهیم؟

کار دست رو ماشین نمی کنه
--------------------------------------

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

با سلام به دوست خوبم محمد عزیز...
امیدوارم حالت خوب باشد...تصویر

از آنجایی که دوستان لطف می کنند و همه سوالات را می پرسند من هم تنها خواننده می باشم و از صحبت مهمان خوب لذت می برم.
به طور قطع این صندلی داغ حرکت برزرگی در جهت جاودانه ساختن سنترال کلابز خواهد بود.
اما هدف من از این پست و شرکت در صندلی داغ آن است که از آنجایی که به محمد عزیز ارادت خاصی دارم و ایشان همواره به بنده لطف داشتند و همواره سوالات من را با نهایت متانت پاسخ دادند و در مورد تصاویر هم شرمنده ساختند بر خود لازم دیدم که به نوعی از ایشان تشکر کنم.
با توجه به علاقه محمد عزیز (مانند خودم) به فانتوم یک عکس (البته قدیمی و با دوربین قدیمی که کیفیت چندانی ندارد و پوزش می خواهم) از شبح های بندرعباسی که در مانور رعد 2 جواب کوبنده ای به ادعای امارات دادند می گزارم به امید مورد پسند این دوست دانشمند واقع شود.

امیدوارم در همه مراحل موفق و شاد باشی محمد جان و همه مدارج و مراحل را به خوبی طی کرده و به هر آنچه می خواهی برسی.
یا علی.

از مدیریت هم می خواهم بعد از مشاهده دوست خوبم این عکس را به تاپیک خود انتقال دهند.
ممنون.

تصویر
دهکده

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”