دوست عزیز در مورد مشکل اولت بگم که شما باید نوع بانکت رو microsoft sql ser ver رو انتخاب کنید نه اون گزینه ای رو که شما انتخاب کردید بعد در کادر پائین تری یک نقطه بذار و از کادر پائین تری نام دیتابیست رو انتخاب کن فقط امیدوارکه نسخه قبلی رو پاک نکرده باشی
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
فکر کنم خودم مشکل را فهمیدم ! من sql server 2005 enterprise دارم و فکر کنم روی ویندوز 2000 . 2003 قابل استفاده باشد و من باید ورژن developer را برای ویندوز xp نصب کنم مثل اینکه این ورژن خودش یک سرور روی سیستم من کپی می کند . . .
Justice, جان ببخشید که دیر جواب دادم در زمان نصب sql server اگه خودش یک instance ساخت که ساخت در غیر این صورت به این راحتیا نمیشه سرور بسازی روی xp هم 30 درصد موارد اینجور میشه همونطوری که خودن متوجه شدی بهتره از ویندوز سرور استفاده کنی اگر هم میخواهی که ویندوزت خراب نشه یا دوباره ویندوز نصب نکنی از نرم افزار VMware یا چیزهای مشابه استفاده کن و ویندوز سرورت رو توی اون نصب کن و بهش remote وصل شو اگر در این ضمینه سوالی داشتی در خدمت هستم (البته مثل این که خدا رو شکر مشکلت رفع شده )