سلام . از دوستانی که راجع به وسایل بازی چیزی میدونن درخواست راهنمایی میکنم .
میخوام یه دستگاه بخرم که مثل psp باشه و در مثل اون باشه و یا شاید خود PSP قیمتشون رو نمیدونم . از GAMEBOY هم چیزی نمیدونم . اگر از بازیهای کامپیوتری که در دست میگیرن بازهم سراغ دارین که در ایران باشه و بازیهاش راحت گیر بیاد با قیمتش بهم معرفی کنید ! خیلی ممنون !
راهنمايي براي خريد يک دستگاه بازي کامپيوتري دستي !
مدیر انجمن: شوراي نظارت
راهنمايي براي خريد يک دستگاه بازي کامپيوتري دستي !
ما زندگی میکنیم و میمیریم بدون اینکه امیدی داشته باشیم .
my drying bride

my drying bride

- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:
blogxp,سلام دوست عزيز
بهترين کنسول دستي براي بازي PSP هست که قيمت version 1.5 اون که بتوني بازي copy هم روش اجرا کني حدود 400 هزار تومن هست....version هاي بالاتر بازي copy اجرا نميکنن و بايد بابت هر بازي کلي money بدي...!
اين دستگاه در حال حاضر قويترين و بهترين کنسول بازي هست و بازي هاي اون دقيقا مثل PS2
gameboy و امثال اون به مراتب خيلي خيلي ضعيفتر هستند
اگر سوالي بود در خدمتم
موفق باشيد
بهترين کنسول دستي براي بازي PSP هست که قيمت version 1.5 اون که بتوني بازي copy هم روش اجرا کني حدود 400 هزار تومن هست....version هاي بالاتر بازي copy اجرا نميکنن و بايد بابت هر بازي کلي money بدي...!
اين دستگاه در حال حاضر قويترين و بهترين کنسول بازي هست و بازي هاي اون دقيقا مثل PS2
gameboy و امثال اون به مراتب خيلي خيلي ضعيفتر هستند
اگر سوالي بود در خدمتم
موفق باشيد
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
- محل اقامت: تهران - پونک
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
- تماس:
سلام
Blogxp جان از نظر من بخواي PSP خيلي توپه قيمتش هم از 250 تا 500 هزار تومنه . اين دستگاه قابليت اتصال به اينترنت را نيز دارد. اين دستگاه قابليت اجراي فايل هاي صوتي و تصويري و فيلم را نيز به همراه دارد البته بايد Convert بشن.
اگر خواستي بخري اون 500 هزار توماني رو بخر چون يک تبديل کننده بازي داره . بقيه قيمت ها قيمت بازياشون از 35 تا 70 تومانه ولي اين 500 هزار تومنيه بازي هاي 2000 توماني را هم اجرا ميکنه . اگه مي خواستي بخري من يه أوست دارم .
لوازم جانبيش: اين دستگاه هيچ لوازم جانبي همراه خود ندارد و بايد آنها را خريداري کني.
مثلا قيمن باندش که چهار بلنگو هست 901 هزار تومانه .
قيمت کيف حملش هم از 20 داره تا 70 هزار تومان .
رمش هم 1 گيگش 50 هزار تومانه 2 گيگش هم 90 هزار تومانه . و..
اگر سوالي بود در خدومتم.
Blogxp جان از نظر من بخواي PSP خيلي توپه قيمتش هم از 250 تا 500 هزار تومنه . اين دستگاه قابليت اتصال به اينترنت را نيز دارد. اين دستگاه قابليت اجراي فايل هاي صوتي و تصويري و فيلم را نيز به همراه دارد البته بايد Convert بشن.
اگر خواستي بخري اون 500 هزار توماني رو بخر چون يک تبديل کننده بازي داره . بقيه قيمت ها قيمت بازياشون از 35 تا 70 تومانه ولي اين 500 هزار تومنيه بازي هاي 2000 توماني را هم اجرا ميکنه . اگه مي خواستي بخري من يه أوست دارم .
لوازم جانبيش: اين دستگاه هيچ لوازم جانبي همراه خود ندارد و بايد آنها را خريداري کني.
مثلا قيمن باندش که چهار بلنگو هست 901 هزار تومانه .
قيمت کيف حملش هم از 20 داره تا 70 هزار تومان .
رمش هم 1 گيگش 50 هزار تومانه 2 گيگش هم 90 هزار تومانه . و..
اگر سوالي بود در خدومتم.
[External Link Removed for Guests]