...flight simulator

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هواپيماهاي غير نظامي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

پست توسط Mahan DI »

Mahan DI نوشته شده:لطفا در مورد خلباني با توپولوف154 هم توضيح دهيد از پنل آن هيچ سر در نمي آورم :sad: :sad: :-(
چرا مو قع لندينگ با ايرباس320 پرخهاي زير بال به داخل زمين فرو ميرود؟ :-x :-x :-x :shock:
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

Re: ...flight simulator

پست توسط sidewinder »

از روی VOR و پلان پرواز میتونی راستای باند رو پیدا کنی. فرکانس VOR رو از رو نقشه پیدا کن یه چیزی مثل این SEA VOR 116.80 / 339 البته اگر IFR پرواز میکنی ولی در حالت VFR با چشم و PAPI غش VASI میتونی ارتفاع کم کنی.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sidewinder »

رای پاس کردن instrument pilot checkride برای قسمت hold چیکار باید بکنم لطفاً دقیق بگید، همینطور که من براتون توضیح میدم:
بعد از اینکه در ارتفاع 2000 پا به DME 5.8 (در زمان miss approach ) میرسی بهت میگه بعد از رد شدن از این نقطه بپیچ به چپ روی 160 درجه مستقیم به سمت VOR که باید از این حالت وارد hold بشی، مشکل من از اینجا شروع میشه یعنی نمیدونم چطوری باید وارد هولداینگ بشم. تو توضیحات مربوط به checkride گفته inter the hold on 140 degree inbound در حالیکه من دارم 160 درجه میام و اگه بخواهم اینکار را بکنم باید روی VOR دور بزنم براست رو 320 درجه یک دقیقه برم بعد گردش به راست روی 140 درجه ولی وقتی من اینکار رو میکنم میگه "شما صحیح وارد هولد نشدید" چیکار باید بکنم؟؟؟؟ البته بگم که من OBS رو تنظیم کردم یعنی دقیقا روی course هستم. هم در زمان 160 درجه هم 320 هم 140.
New Member

پست توسط pilotjoon »

سلام
بهترین و کم هزینه ترینکشور واسه خلبانی اکراین هست
بد ترین هم فیلیپین همینو میدونم
New Member

پست توسط pardon »

سلام عزیزان
یه سوال دارم:
میخوام ببینم وجود داره flight simulator X ی که مثل بعضی از flight simulator 2004 ها قسمت آموزشش دوبله فارسی شده باشه؟
:razz:
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1054 بار
سپاس‌های دریافتی: 1082 بار

پست توسط bill.goldberg »

شركت نوين پندار

شبيه پرواز ايكس
دوبله فارسي با صداي گويندگان منتخب راديو و تلويزيون
به همراه كتاب آموزش و اصول تئوري پرواز در بيش از 250 صفحه

ولي هنوز تكميل نشده
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

Re:

پست توسط sidewinder »

nasser_nidc نوشته شده::shock: سلام :razz:
می خوام بهم کمی اطلاعات بدین اگر ممکنه چون من مدته کمی نیست سیمولاتور کار میکنم لطفا !!
ارتفاع رو تنظیم می کنم اما نمی دونم با چه سعتی باید برم ؟ من بویینگ 737 کار می کنم !
دیگه اینکه وقتی به مقصد رسیدم چطوری زاوییه جدید رو به دست بیارم واسه اینکه زیاد تقلا نکنم و رو به رویه باند تقریبا قرار بگیرم ؟!
در کل سوال زیاد دارم . می پرسم چون می دونم اگر بتونید کوتاهی نمی کنید و جوابم رو میدید !
راستی چند ماین نرسیده به مقصد ارتفاع کم کنم ؟
اگر درکل در مورده شیوه پروازتون واسم بنویسید ، از مبدا تا مقصد ، خیلی خوب میشه . حال میدین
بازم پیشاپیش مرسی کاپیتان جوان :shock: :P :P

اینکه از کجا ارتفاع کم کنی باید ارتفاعی که داری رو از ارتفاعی که میخواهی بری کم کنی و حاصل رو ضربدر 3 کنی تا بدونی از چه فاصله ای باید شروع به کم کردن ارتفاع کنی مثلا اگر تو 28000 پایی هستی و میخوهی بری به 3000 پایی 28 منهای 3 میشه 25 حالا 25 ضربدر 3 میشه 75 یعنی از روی DME بای از 75 ناتیکال مایلی ارتفاع کم کنی.
اصولا اگر بالای 25000 پا بودی از روی VSI باید 2500 پا در دقیقه ارتفاع کم کنی و اگر 15000 پا بودی بین 1400 تا 1700 پا در دقیقه ارتفاع کم کنی.
اینکه چطوری زاویه رو بدست بیاری با حتما instrument flight رو پاس کنی و بدونی چطوری نقشه رو بخونی و چطوری course رو VOR ببندی.
تو ATP Lesson همه اینا رو توضیح داده.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

bill.goldberg نوشته شده:شركت نوين پندار

شبيه پرواز ايكس
دوبله فارسي با صداي گويندگان منتخب راديو و تلويزيون
به همراه كتاب آموزش و اصول تئوري پرواز در بيش از 250 صفحه

ولي هنوز تكميل نشده

و با قیمت حدود 13500 تومانی
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sidewinder »

pardon نوشته شده:سلام عزیزان
یه سوال دارم:
میخوام ببینم وجود داره flight simulator X ی که مثل بعضی از flight simulator 2004 ها قسمت آموزشش دوبله فارسی شده باشه؟
:razz:

آقایون منظور از x در این شبیه ساز عدد 10 است پس میشه flight simulator 10
ارسال پست

بازگشت به “هواپيماهاي غير نظامي”