خب پیدا کردم باید نسخه جدیدش رو نصب کنید برای 3.0.5 :
[External Link Removed for Guests]
Install level: Verry Easy Install time: ~ 30 Second ! Demo: <!-- w -->[External Link Removed for Guests]<!-- w --> HOME: [External Link Removed for Guests] MOD support topic: <!-- l -->[External Link Removed for Guests]<!-- l -->
[External Link Removed for Guests]
اطلاعات ثبتی مود در phpBB.com <!-- m -->[External Link Removed for Guests] ... &t=1641565<!-- m -->
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]
Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
راستش من خودم این مد را نصب کردم، و متوجه اشکال اون در ساعت سیستم (روزها را درست نمایش نمیداد در یک ساعات خاصی) شدم، در این سنترال هم گاهاً این امر اتفاق افتاده. یعنی مثلاً نوشته سه شنبه 20 بهمن، بعد از چند ساعت، نوشته چهارشنبه 20 بهمن.
به همین دلیل ازش استفاده نکردم، البته این موضوع را نسخه 3.01 شاهد بودم و همینطور 3.04
راستش چند مد تغییر سایز عکس را آزمایش کردم هیچ کدام مناسب نبود. البته یک مد شبیه چیزی که الان رو سنترال هست را آزمایش کردم و اشکالی تو وان ندیدم، اما این مد را الان هر چه میگردم پیدا نمیکنم.
به 2 تا مرجع دانلودش هم رفتم لینکهاش را برداشته بودند. اگر دوستان لینک دریافت کد را دارند لطفاً بزارن.
شرح:
تغیر سایز تصاویر بزرگتر از ابعاد داده شده (فقط در پست ها) + ایجاد لینک که با کلیک روی اون تصویر در ابعاد حقیقی در پنجره جدید نمایش داده شود.
همینطور دوستان از میان پرتال های موجود کدام را مناسب تر میدانید؟
Negar.int, سادهترين راه استفاده از يک جاوا اسکريپت در انتهاي فايل قالب viewtopic هست Please Login or Register to see this code در مورد پورتال هم بفرماييد براي چه کاربردي مد نظرتون هست؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
, 1- خیلی ساده با استفاده از فایل منیجر Cpanel روی فولدر مورد نظر Change Permission رو میزنید و دسترسی رو به 777 تغییر میدید 2- باقی گذاشتن اطلاعات مدها و اعمال تغییرات لازم (گزینه ها رو اگر بگذارید میتونم بهتون کمک کنم، جمله رو به یاد ندارم، اما همین مفهوم رو داره) 3- این مشکل به سرور و دستورات مجاز FTP مربوطه، بهتره کل فایلهای آپدیت شده رو دانلود و دستی جایگزین کنید 4- از طریق برنامه هایی مانند CuteFTP اونها رو جایگزین قبلیها میکنید 5- اگر آپدیت با موفقیت انجام شد و پکیج آپدیت از 3.0.2 به 3.0.5 وجود داشت خیر مشکلی نیست، البته تغییرات در این نسخه ها زیاد هستند و بعید میدونم اگر مدی نصب کردید بشه مستقیما بدون مشکل این کار رو انجام داد ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
بنده فایل ها رو دریافت کردم و دستی جایگزین کردم اما هنگاهی که به بخش سیستم در ACP میروم ، مینویسه به روز رسانی نشده و هنوز 3.0.3 هست اما هنگامی که مراحل بروز رسانی رو می روم . می نویسه نسخه ی کنونی 3.0.5 و علامت همه ی فایها هم سبز هست ... مشکل از کجاست ؟
بعد از ارتقاء می بایست فایل اینستال رو به طور کامل حذف کنم؟