وسلی اشنایدر: می‏خواهم در رئال مادرید بمانم

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 185 بار

وسلی اشنایدر: می‏خواهم در رئال مادرید بمانم

پست توسط bahmanwolf »

بازیکن نارنجی‏پوش خط میانی رئال مادرید تاکید کرد در تابستان برنابئو را ترک نخواهد کرد...

درحالی که " فلورنتینو پرز " امضا قرارداد با فوق ستاره‏های جهان را همچناندر دستور کار دارد، " وسلی اشنایدر " مصمم است در رئال مادرید بماند. اینبازیکن 25 ساله که با قیمت 27 میلیون یورو به مادرید آمده هنوز آمادگیخروج از سانتیاگو برنابئو را ندارد.

او زمانی کهاز تعطیلات از هلند بازگشت به AS گفت:« من قصد ترک رئال مادرید را ندارم.هیچکس با من تماس نگرفته که راجع به این موضوع چیزی بگوید و من می‏خواهمدر مادرید بمانم. آن‏ها برای من خیلی پول برداخت کردند و من می‏خواهم بااین باشگاه موفق شوم.»

" اشنایدر " تصدیق کرد ازدگرگونی سریع در باشگاه متعجب شده اما او مشتاق است برای جایگاه خود بابرخی از بهترین بازیکنان جهان رقابت کند.
او گفت:« بازی در کنارکریستیانو رونالدو، کاکا یا فرانک ریبری برای هر فوتبالیستی یک افتخاراست. اما من از رقابت نمی‏ترسم. من فقط بازیکنی هستم که می‏خواهم کمک کنممادرید به جایگاه واقعی خود در فوتبال بازگردد.»

میلانظاهرا علاقه خود را نسبت به " اشنایدر " نشان داده اما رئال مادرید قصددارد او را به به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد " فرانک ریبری " به بایرنمونیخ دهد.

منبع:سایت گل
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”