بهترین خبر،زبان فارسی به سرویس ترجمه گوگل اضافه شد.

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

بهترین خبر،زبان فارسی به سرویس ترجمه گوگل اضافه شد.

پست توسط Ra30ol »

زبان فارسی به سرویس ترجمه گوگل افزوده شد. 
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

Re: بهترین خبر،زبان فارسی به سرویس ترجمه گوگل اضافه شد.

پست توسط Ra30ol »

دیروز خبرگزاری bbc اعلام کرد که زبان فارسی به زودی جزو سرویس ترجمه گوگل قرار خواهد گرفت.
اصلا باورم نمیشد... تصویر تصویر
اما امروز موقعی که این سرویس گوگل رو چک کردم واقعا از شادی بال در اوردم......... تصویر تصویر
درستهکه اینترنت به روی ایرانیان باز هست ولی با این سرویس باور بفرماییدکهدریچه جدیدی به روی همه کسانی که طالب علم اموزی ،اخبار دست اول و...هستند باز شده است.
از مزایای این سرویس یکی دیگه هم عرض کنم،دسترسی دنیا و تبادل اطلاعات اونها با ما.......
و برای وب مستر ها ،سایت 2 زبانه دیگه ضرورتی نداره تصویر

زبان فارسی به سرویس ترجمه گوگل اضافه شد.

[External Link Removed for Guests]

این هم ترجمه این پست،باور نکردنیه،به امضا توجه کنید تصویر تصویر تصویر
گوگل عاشقتم تصویر تصویر

Bbc news yesterday that one of the Persian language service soon will be in Google translation.

باورم نمیشد...  Did not believe at all ...
تصویرتصویر

امروز موقعی که این سرویس گوگل رو چک کردم واقعا از شادی بال در اوردم.........  But today when I check the Google service I truly happy wing Avrdm .........
تصویرتصویر

اینترنت به روی ایرانیان باز هست ولی با این سرویس باور بفرماییدکهدریچه جدیدی به روی همه کسانی که طالب علم اموزی ،اخبار دست اول و...هستند باز شده است.  درسته Iranians on the Internet is open,but with a new valve Bfrmayydkh believe this service to all those wholearned students, first-hand news ... and are open to.

مزایای این سرویس یکی دیگه هم عرض کنم،دسترسی دنیا و تبادل اطلاعات اونها با ما.......  One of the advantages of this service دیگه width can also access the world and exchange information with us They .......

برای وب مستر ها ،سایت 2 زبانه دیگه ضرورتی   And ها webmaster, site 2 tab دیگه necessity does
تصویر

فارسی به سرویس ترجمه گوگل اضافه شد.  Persian language was added to Google's translation service.

[HIGHLIGHT=#00b050]  باد [HIGHLIGHT=#ff0000] 

[HIGHLIGHT=#00b050]Long   [HIGHLIGHT=#ff0000] 
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”