ایده جدید برای ساخت یک وسیله نظامی (شبه تانک )

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 305 بار
سپاس‌های دریافتی: 323 بار

Re: ایده جدید برای ساخت یک وسیله نظامی (شبه تانک )

پست توسط simab1348 »

دوست گرانقدرCAPTAIN PILOT از اینکه منو در جمع دوستانه خودتون قبول کردید ممنونم . همین طور از نظرتون راجع به این طرح . ضمن تایید فرمایش شما من هم نقاط ضعف و قوت بسیار زیادی در این طرح می بینم . از جمله ارتفاع زیاد لودر هست که اون رو حتی در پشت خاکریز در تیر رس قرار میده . من از روزی که این طرح بذهنم رسید با دقت بیشتری به مساله نگاه میکنم . دیروز یک لودر رو در خیابون دیدم (این طرح از سابقه ذهنی قبلی و تصاویر به ذهن من رسیده بود) و مدتی به اشکالات و نقاط قوت این طرح فکر کردم . اندازه بیل و حجم آن کاملا جوابگوی نیاز برای برجک و مهمات هست. اما امنیت راننده . جک و شلنگهای هیدرولیک و تایر های لودر از جمله مشکلاتیه که وجود داره . البته کانال کن های دو منظور ه (که تصویر آن در صفحه قبل قرار دارد) بسیار به ایده من نزدیک ترند. بزرگی لودر در این طرح نقطه ضعف بزرگیه در حالیکه کانال کن کاملا مشکل ما رو حل میکنه. همانطور که احتمالا از نزدیک یا در تصاویر دیدید . تایر لودر با زنجیرهایی شبیه به زنجیر چرخ اتومبیل پوشیده میشه . که احتمالا عمر لاستیک رو در برابر سنگ های ریز و درشت و عوارض زمین بیشتر می کنه . با استفاده از همین روش میتوان برای چرخها شنی ساخت . البته این شنی نقطه اتکاء وسیله رو نسبت به زمین تغییر نمی ده . اما در برابر ترکشها و تیر مستقیم خوب عمل می کنه و از تایر محافظت می کنه .

کاش دوستان ابهامات و ایرادات خودشون رو بطور کامل مطرح میکردند تا برای رفع اونها فکری کرد و ایده ای کاملتر رو به صنایع دفاع ارجاع داد.
لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

simab1348
عزیز تصویر
برای بنده باعث افتخاره که در کنار افراد روشن فکر و فرهیخته ای چون شما فعالیت میکنم. مطمئنا نظر دوستان هم همینه. اما در رابطه با طرح شما ! بله به نظر من هم بهتره به جای یک لودر بزرگ از انواع دو زمانه و یا لودرهای کوچکتر استفاده کرد تا هم قدرت مانور و عملیات بالا بره و هم از لحاظ استتار بشه اونو راحت از تیر رس دشمن مخفی کرد. در رابطه با زنجیر روی چرخ ها هم کاملا حق با شماست, این زنجیرها فقط جهت کم کردن سطح اصطکاک لاستیک ها و دیرتر فرسوده شدن آنها استفاده میشوند و بر خلاف باور خیلی ها هیچگونه جنبه کمکی به قدرت لودر ندارند. به هر حال هر کمکی از دست من بر میاد من در خدمتم. تصویر
موفق و پیروز باشید تصویرتصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط simab1348 »

سلام . دوست گرامی CAPTAIN PILOT عزیز :razz: بازهم از اظهار لطف شما متشکرم . البته من روشنفکری و فرهیختگی در خود نمی بینم :o واین تنها یک ایده پردازی ساده است که انشاءالله مورد استفاده قرار گیرد .
رشته کاری من طراحی گرافیک (کامپیوتری )است . البته من تحصیل کرده این رشته نیستم ولی حدودا بیست سال است به صورت تجربی و تحقیقی دراین زمینه فعالیت می کنم . چنانچه هر یک از دوستان در زمینه تشریح و یا توضیح مطالب وایده های خود احتیاج به کمک تصویری داشتند وکمکی از دست من برآمد، در خدمت هستم .
من به تکمیل این ایده پرداختم و تصاویر جدیدی برای آن طراحی کرده ام که چون قصد مسافرت دارم انشاءالله بعد از بازگشت برای اطلاع دوستان از آخرین تغییرات ارائه خواهد شد.
در ضمن هنوز پذیرای نقطه نظرات عزیزان در این زمینه هستم .
خواسته دیگری دارم. که چنانچه دوستان از آن اطلاع دارند مرا نیز مطلع نمایند. من در استان یزد ساکن هستم . چند بار در اینترنت به جستجو برای ارائه ایده به صنایع دفاع پرداخته ام . و یکی دو بارهم اقدام به ارسال طرح (طرح در زمینه دیگر ) کرده ام(به آدرس سازمان صنایع دفاع) . ولی هیچ جوابی دریافت نکرده ام. چنانچه آدرسی از اماکنی ممکن است دراین زمینه به من کمک کنند دارید در اختیار حقیر قرار دهید. باتشکر.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

بهترین کار این است که شما یک ماکت به صورت انچه که در ذهن شماست بسازید و به همراه توضیحات و نقشهای اولیه در جشنواره خوارزمی شرکت کنید تا مورد توجه مسولان وزارت دفاع قرار گیرد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

سلام خدمت همه دوستان . اول از همه بگم که خوشحالم که دوباره یه بحث درست و حسابی رو کار اومد و به این خاطر از آقای[FONT=Times New Roman] simab 1348   میکنم[FONT=Times New Roman].
  در مورد طرح شما چند انتقاد دارم[FONT=Times New Roman].
1-   پس زنی گلوله تانک بسیار زیاد است بطوریکه بارها و بارها دیده ایم که تانک سنگینی چون آبرامز که بیش از 60 تن وزن دارد و برجک کوتاه آن هم بر روی شاسی کم ارتفاع آن سوار است و با وجود عرض و طول زیاد شاسی با هر شلیک به شدت تکان میخورد .و اینکه فقط کافی نیست که لودر بتواند برجک را بلند کند مثل اینکه یک تیربار[FONT=Times New Roman] mg3   به دست یک کودک بدهیم . مسلما او میتواند آن را از روی زمین بلند کند ولی با کشیدن ماشه به عقب پرت میشود.حال فرض کنیم که بیل لودر بالا آمده و برجک هم راستا با شاسی باشد. حال به نظر شما دو بازو یا هر مهارکننده دیگر چقدر میتوانند قوی باشند که لگد حاصل از این شلیک سهمگین را آن هم در ارتفاع دو متری تحمل کنند؟ اگر هم برجک هم راستا با محور نباشد که وضعیت بسیار بدتر میشود. ولی در صورت استفاده از یک کالیبر کوچکتر مثل 12.7 , 20 یا 30 میلیمتر میتوان امید داشت که بعد از شلیک برجک از شاسی جدا نشود[FONT=Times New Roman].
2-   باید بعد از هرشلیک پر شود چنانچه سیستم خودکار باشد 2 حالت داریم[FONT=Times New Roman]:
 الف) گلوله ها در شاسی ذخیره شوند: که در این حالت باید گلوله مسیر دو متری شاسی تا برجک را به نحوی طی کند اگر کمی تامل کنیم میبینیم که این کار یا شدنی نیست و اگر هم شدنی باشد بسیار پیچیده و سنگین خواهد بود[FONT=Times New Roman]
 ب)گلوله در برجک ذخیره گردد: در این حالت هم مثل تانکهایی چون آبرامز و چلنجر و لئوپارد برجک بسیار بزرگ و سنگین میشود[FONT=Times New Roman]
 و چنانچه دستی باشد: باید برجک به اندازه ای بزرگ باشد که یک نفر به همراه تمامی گلوله ها در آن بتواند قرار گیرد که در این مورد هم برجک بسیار بزرگ میشود[FONT=Times New Roman].
3:  برجک در ارتفاع باشد و گلوله تانک دشمن به آن برخورد کند تعادل وسیله کاملا به هم میخورد.هم چنین با شلیک به بازوها به راحتی برجک از شاسی جدا میشود[FONT=Times New Roman]
4:   لودر زیاد و طول و عرض آن نسبت به برجک کم است[FONT=Times New Roman].
5:   کم لودر با اینکه باعث افزایش سرعت میشود ولی طبق فرمول[FONT=Times New Roman] f=ma هر چه جرم کمتر باشد شتاب و شتاب لحظه ای بیشتر میشود[FONT=Times New Roman]. 
5-   تایر و شنی رو هم که دوستان اشاره کردند که چالاکی بیشتر لودر نسبت به تانک به دلیل کمرشکن بودن آن است و به دلیل برتری محسوس شنی نسبت به تایر ,اگر تایر با شنی عوض شود این مزیت لودر هم از بین میرود[FONT=Times New Roman]

ولی همانطور که گفتم ایده بسیار جالبی بود. با تشکر[FONT=Times New Roman]  تصویرتصویر
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط simab1348 »

دوست گرانقدر mark-2 سلام. از مطالبی که راجع به این طرح مطرح کردید بسیار متشکرم. تمام مطالب شما کاملا صحیح است .

اما همانطور که در ابتدای بحث عرض کردم در داخل برجک نیروی انسانی قرار ندارد. و برجک فقط حالتی کوچک شده از برجک تانک است . توپ نصب شده روی برجک در حد توپ نفر برهای زرهی است(نهایتا توپ های 30میلیمتری ) و از توپهای سنگین استفاده نخواهد شد.
فضای زیر برجک برای قرار گرفتن مهمات بصورت جعبه ای نواری استفاده میشود. مانند مهمات توپهای ضد هوایی . بابت لگد زدن شلیک نیز اولا این توپها لگدی مانند توپهای سنگین تانک ندارند و دیگر اینکه با استفاده از فنر (مانند توپهای سبک مستقر در کشتی ها) میتوان از این مشکل جلوگیری کرد.
راه بهتراین است که اصلا از توپ روی برجک استفاده نکنیم و از لانچر های راکت انداز (مانند هلی کوپتر کبری ) استفاده کنیم.
این وسیله یک خود روی هجومی چند منظوره است . هدف از استفاده از آن انجام کارهایی است که تانکها توان انجام آن را ندارند. و قرار نیست که کار تانک را نجام دهد . با تغییر برجک میتوان از آن برای کارهای مختلف استفاده کرد مثلا خود روی آتش نشان . ضد شورش . عملیات ایذایی . جنگ شهری . رفع آلودگی حملات شیمیایی و...
بابت ارتفاع لودر سعی خواهد شد از انواع کانال کن های دو منظوره که دارای ارتفاع کمتر و ابعاد کوچکتر هستند استفاده شود. (تصویر آن در صفحه قبل قرار دارد)

البته من سعی کردم که نوع دیگری، متفاوت از آنچه تصویرش را دیدید طراحی کنم . این وسیله به نفربرهای زرهی معمولی شبیه است که قابلیت ارتفاع برجک را دارند.اما آنچه که من طراحی کرده ام با دو بازو (مانند لودر) ارتفاع خواهد گرفت. البته این یک ایده خام است و باید روی آن کار کرد.(این نفر بر آبی خاکی است )

تصویر 
برای حرکت عمودی و افقی برجک( روی صفحه زیر آن خواهد چرخید ) از نیروی هیدرولیک یا پنوماتیک استفاده خواهد شد. برای مسلح کردن و تغذیه مهمات توپ سبک دریچه ای زیر برجک قرار دارد که در صورت پائین بودن آن به بدنه نفر بر تماس دارد . همچنین در بالای نفربر (زیر برجک ) دریچه ای خواهد بود که کاربر می تواند با باز کردن آن به تسلیحات داخل برجک دسترسی داشته باشد. و آنها را مجددا مسلح نماید. در کنار بازوهایی که برجک را بالا میبرد کمک فنر هایی خواهد بود که لگد شلیک را به بدنه منتقل نکند.   
برجک در صورت پائین بودن کاملا محفوظ بوده و کمتر در تیر رس قرار خواهد داشت و مانند یک نفر بر معمولی عمل خواهد کرد.
بااضافه کردن وسیله ای شبیه به کانال کن به پشت نفر بر میتوان استفاده های متعددی از آن کرد . که یکی از آنها نصب تیر بار بر روی آن است . این تیر بار قابلیت شلیک به تمام زوایا حتی کنار تانک را دارد که باعث میشود که نیروی انسانی قدرت نزدیک شدن و تخریب نفربر را نداشته باشد.(استفاده از نارنجک یا دیگر مواد منفجره )
یک یا چند دور بین مدار بسته به دید کاربر در صورت بالا بودن برجک کمک خواهد کرد . ضمن اینکه دید گاه های کوچکی مانند تانک در اطراف نفر بر وجود دارد.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط mark-2 »

نظر خوبی بود.ولی من معتقدم به جای دو بازو بهتر است از 4 بازو که حرکت عمودی(بالا و پایین) دارند یا دو صفحه موازی اسفاده شود تا برجک فقط بتواند بالا و پایین رود. که به نظر خود بنده دو صفحه موازی علاوه بر تعادل بیشتر حفاظت بیشتری هم از عوامل تغذیه بعمل میآورد. ولی نظر شما یک ایراد جزئی هم دارد آن هم اینکه با توجه به عکسی که ارائه کردید برجک حداکثر میتواند یک متر بالا و پایین رود ولی در هر حال یک متر هم خوب است
.یک نکته دیگر هم اینکه باید سیستم چرخش برجک و تغذیه باید با برجک ارتباط داشته باشد که بهتر است در یک محفظه زرهی قرار گیرد.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط simab1348 »

من معتقدم که میتوان از سه بازو نیز استفاده کرد . هرچه تعداد بازو ها کمتر باشه آسیب پذیری وسیله نیز کمتر میشه . برای اینکار یک بازو در جلو و دو بازو در پشت برجک قرار میگیره .
با این فرم میتوان براحتی میتوان سر برجک را به بالا و پائین متمایل کرد.
برای حرکت عمودی برجک میتوان از محرک های مکانیکی استفاده کرد . هرچه بتوان از هیدرولیک و پنوماتیک کمتر دراین گونه وسایل استفاده کرد و آنها را ساده ساخت امکان خرابی آن در میدان نبرد کمتر خواهد شد. میتوان مانند بازوهایی که دربالای اتوبوسهای برقی وجود دارد (و بازوها رو به سیم برق متصل می کنه ) با کمک فنر هایی قوی که میتواند بصورت پیستونی که پشت آن هوای فشرده قرار دارد. همواره برجک را تحت فشار گذاشت تا به سمت بالا برود (برجک این نفر بر حجم و وزن زیادی ندارد) و بعد توسط سیم بکسل های مناسب آن را مهار نموده و بوسیله گیربکسی که سیم بکسل را جمع و باز می کند در داخل نفر بر ارتفاع برجک را کنترل کرد.
همچنین میشه از ایده زره متحرک در این نفر بر استفاده کرد. بنحوی که در مناطق عملیاتی زره نقاط حساس حالت هرمی به خودش بگیره و یا زاویه ای ایجاد کنه که گلوله های شلیک شده به طرف نفربر رو منحرف کنه.
ضمنا از دوستان خواهش می کنم اگر کسی راجع به مکانسیم موشک ضد تانک جاولین اطلاعاتی داره در اختیار من بگذاره . البته من در اینترنت جستجو کردم ولی چیز زیادی راجع به نحوه عمل آن و قفل شدن آن روی تانکها بدست نیاوردم . واینکه آیا وسیله ای ساخته شده که از قفل شدن این نوع موشک ها روی تانکها جلو گیری کنه ؟
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط mark-2 »

این موشک قدرتمند بعد از شلیک چند متر را به شکل عادی طی میکند سپس بطور ناگهانی 90 درجه میچرخد و بالا میرود و اوج میگیرد و سپس روی مغز دشمن فرود میآید . این موشک تمام خودکار بوده و بعد از شلیک به طور خودکار فرامین اصلاح مسیر را صادر میکند. نمیتوان راهی مطمئن برای جلوگیری از قفل شدن پیدا کرد ولی چند راه زیر بعضی وقتها جواب میدهند:
1- استفاده از شراره های فریب دهنده به تعداد زیاد.
2- استفاده از سامانه RED BACK. البته این سامانه بعد از قفل شدن عمل کرده و به سمت موشک تیراندازی کرده و آن را منفجر میکند. که بسیار پرهزینه هم هست.
3- استفاده از سطوح هم دمای محیط که کاربرد بسیار محدودی دارد .
4-استفاده از اخلالگرهای الکترونیک که موثرترین راه است که بدلیل پیچیدگی و هزینه بالا فقط در هواپیماها نصب میشود و حتی بسیاری از هلیکوپترها هم به این سامانه مجهز نیستند
همانطور که دیدید بسیار مشکل است که موشکی مثل جاولین را منحرف ساخت
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

عزیزان بجای اینکه روی تعداد بازو بحث کنید باید این را بدانید که موج انفجار حتی خمپاره باعث نابودی بازوها میشود.روش دیگری را بررسی کنید.تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط simab1348 »

راه دیگری که به ذهن من رسید این است که برجک یک بازوی قوی داشته باشد. که به صورت لولایی زیر آن قرار بگیرد. درست مثل بازوی جرثقیل یا کانال کن( صفحه قبل) که به صورت افقی قرار گرفته باشد.
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام دوستان
من اين تاپيك رو به طور خلاصه خوندم .چيزي كه به ذهنم ميرسه مشكل جثه بزرگ چنين وسيله اييه .اما يك نكته
در سال 76 در گردان 407 مهندسي رزمي لشكر 64 سرباز بودم .كه يك دستگاه بولدوزر جديد براي گردان آوردند كه ابعاد كوچكي داشت
طول حدود 5متر -وارتفاع زنجير شني از زمين حدود 65 تا 70 سانتي متر -ارتفاع كل بدنه 1 متر
اما تيغه جلوئي به راحتي ميتونست تا ارتفاع 5/3 تا 4 متر بالا بياد .جون ميداد براي كار توي جبهه ها .شما براي اين وسيله اي كه در نظر داريد بايد چنين خودروي زنجير داري رو داشته وسلاح رو با كمك گيربكس گردان ومجموعه هيدروليكي كه اتصالت را از داخل اون عبور بديد تا ابزار رزمي تنها با يك عامل گردان بالا بياد وشليك كنه
:-o
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”