اوليور كان از ينس لمان تمجيد كرد !

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

اوليور كان از ينس لمان تمجيد كرد !

پست توسط hamed6248 »

"اوليور كان" دروازه‌بان ذخيره تيم ملي فوتبال آلمان با وجود تمجيد بسيار از "ينس لمان"، همچنان از نيمكت نشيني خود ابراز نارضايتي كرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از برلين، كان كه چهار سال پيش يكي از دو گل برزيل در فينال جام جهاني را به اين تيم هديه كرد، گفت: هر كاري بتوانم براي قهرماني آلمان در اين دوره انجام مي‌دهم.
وي افزود: عملكرد لمان كاملا بي‌عيب بوده است. او يكي ز عوامل آرامش تيم است و همه چيز را از عقب به خوبي كنترل مي‌كند. دادن امنيت به چهار بازيكن خط دفاعي مهم است و اين چيزي است كه او انجام مي‌دهد. در سه مسابقه بدون دريافت گل، به پيروزي رسيديم.
دروازه‌بان بايرن مونيخ كه از زمان مربيگري "يورگن كلينزمن" براي پوشيدن پيراهن شماره يك تيم ملي آلمان در رقابت با لمان بود، تا كنون اينگونه در مورد رقيب خود صحبت نكرده بود.
كان اظهار داشت: پذيرفتن اين مسئله هيچگاه براي من آسان نخواهد بود چون قبل از هر چيز يك ورزشكارم و مي‌خواهم بازي كنم اما بزرگترين هدف من قهرماني در جام جهاني است، حتي اگر بازي نكنم و هر كاري بتوانم براي رسيدن به اين هدف انجام مي‌دهم.
وي ادامه داد: من كسي هستم كه براي موفقيت و شماره يك بودن برنامه دارم. چند هفته گذشته براي من به آساني سپري نشده است. من فقط يك انسانم.
همه شما ورزشكار بوده‌ايد و مي‌دانيد تنها چيزي كه به شما انگيزه مي‌دهد، شوق براي بازي است. هر كه از نيمكت نشيني راضي باشد بايد به خانه فرستاده شود. طبيعتا نيمكت نشيني خسته‌كننده است اما قدرت كافي براي كنار آمدن به اين موضوع را دارم.
يا رب نگاه تو عشق زندگي است بنماي که زندگي يعني عاشقي
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”