پر سرعت ترين اتصالات اينترنتي در جهان

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: پر سرعت ترين اتصالات اينترنتي در جهان

پست توسط Mil@d »

به همه چیز اشاره کردید...این مشکل عجیب عدم تطبیق پیش شماره با خدمات دهی Adsl هم می فرمودید!

در منطقه ما به پیش شماره 442-443-222-223 ADSL مسدهند تازه اونهم با التماس و چندماه تو نوبت موندن!

ولی پیش شماره 441 و 444 و445و446 را پاس میدهند به آینده نامعلوم!

دوستان اهل فن موضوع چیست؟ ارتباط خدمات دهی ADSL با پیش شماره چیست؟
  بی  
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

میلاد جان سلام تصویر
راستش تا جایی که من میدونم این موضوع مربوط به خطوط فیبر نوری هستش !!! بله یعنی به فیبر نوری کشور ADSL نمیدن تصویرتصویر !!!!
و میگن چون ما وسایلشو نداریم باید از خود مخابرات بگیرین تصویر. برای اینکه مطمئن بشید میتونین با یکی از شرکت های ارائه دهنده ADSL تماس بگیرین و بپرسین به خطوط فیبر نوری ADSL میدن یا نه ؟
پس احتمالا این پیش شماره ای که شما میفرماین باید مربوط به همین خطوط به ظاهر بهتر اما محدودتر باشه تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

Mil@d نوشته شده:به همه چیز اشاره کردید...این مشکل عجیب عدم تطبیق پیش شماره با خدمات دهی Adsl هم می فرمودید!

در منطقه ما به پیش شماره 442-443-222-223 ADSL مسدهند تازه اونهم با التماس و چندماه تو نوبت موندن!

اين مشكل ميتونه مربوط به خطوط تلفن ها و منطقه هايي كه از سيستم (PCM(Pulse code modulation بهره ميگيرند باشه و تا جاييكه ميدونم امكان دادن سرويس َADSL به اين خطوط وجود نداره .وگرنه ربطي به سيستم فيبر نوري نداره .
در روح و جان من میمانی ای وطن
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

در پاسخ به دوستمون Negar.Int در رابطه با منبع باید بگم که من خودم به عنوان فردی که تا حدودی در این خصوص فعالیت می کنم احتیاجی به منبع خاصی ندارم و شما با جستجوی همین چیزهایی که در پست من نوشته بود در گوگل منابع جالبی رو پیدا خواهید کرد
در مورد اینکه استدلال من رو زیر سوال میبری هم باید خدمت شما عرض کنم که سیستم فیلت رین گی که شرکت دلتا گلوبال در سال 1384 برنده مناقصه اون شد و میتونید همه جا در مورد اون میتونید اطلاعات کسب کنید این سیستمها به صورت نیمه هوشمند عمل میکنند و طبق گفته مدیر شرکت این نرم افزار سه لیست "سياه، خاکستری و سفيد" داره فرمایش شما صحیح که می فرمایید نرم افزار کرم هایی داره که web رو جستجو می کنند اما قسمتی هم برای جستجوی realtime در اون تعبیه شده که اطلاعات جدید رو دائما به روز میکنه واژه هایی هم که من استفاده کردم واژه های بد و زشتی هم نبود تنها واژه هایی مثل god و book بود که فیلت ر شدن و این به دلیل عدم سرعت کافی نرم افزار (سرعت بالای پاسخ شبکه) در پیمایش رشته جستجو شده می باشد
در رابطه با اینترنت 3 مگی شما خبر ندارم به چه شکل بوده که اگر در خارج از یک isp بوده احتمال 99.9 در صد حتی اگر به اسم اختصاصی هم گرفته باشید مطمئنا تا حدودی اشتراکی هستش خط 2 مگی که من گفتم خط مستقیمی بود که برای راه اندازی 48 پورت adsl برای isp گرفته شده بود که تا زمان راه اندازی این پورتها به صورت بک کاربره از اون استفاده می کردم

در مورد شبکه ملی هم همین فکر رو میکردم که اینجور برداشت بشه اتفاقا برای راه اندازی همین شبکه ملی تقریبا تا الان برای اتصال 10 مدرسه از شرکت تقاضای پورت adsl شده پس متوجه میشید که بستر شبکه ملی که شما گفتید همون اینترانت داخلی هستش
در مورد firewall هم حق با شماست یکی از عوامل کاهش سرعت هستش که انکار نا پذیر هم هست

Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط ta.abad »

Mil@d نوشته شده:به همه چیز اشاره کردید...این مشکل عجیب عدم تطبیق پیش شماره با خدمات دهی Adsl هم می فرمودید!

این مشکل بر میگرده به تعداد مراکز تلفن و آیا اینکه تمام این پیش شماره هایی که گفتید در یک مر کز باشه یا نه ممکنه 446 و 445 و ... در یک مرکز باشند که شرکت ارایه دهنده در اونجا تجهیزات نداشته باشه ولی در مرکزی که شماره های 223 و 222 و ... هست تجهیزات موجود باشه
حالا ممکن هم هست همه این پیش شماره ها در یک مرکز باشند اونوقت احتمالا اون مرکز ، مرکز بزرگی خواهد بود و برای مثال شرکت x میاد و 500 پورت برای اون مرکز ارایه میده که در این صورت عوامل متعددی برای عدم سرویس دهی به بعضی شماره ها هست یکی ممکنه همونطر که دوستمون گفت خطوط اون منطقه PCM باشن ممکنه به دلیل بزرگ بودن مرکز و سیاست های شرکت تنها به یک سری پیش شماره ها سرویس داده بشه و بقیه به آینده فرستاده بشن و ممکن هم هست حتی به دلیل نبودن تیغه خالی در MDF مخابرات در قسمت اون پیش شماره ها و عدم امکان نصب ترمینال شرکت در اون قسمت بوده باشه البته دلایل متفاوت دیگری هم در این مورد وجود داره که اکثر اونها بر میگرده به امکانات مخابرات و ضعف در اونها نه امکانات اون شرکت و تنها دلیل یک شرکت میتونه کم بودن پورتهاش باشه که البته این شرکت ها هم حق دارند چو به ازاء هر پورت بین 3 تا 7 هزار تومان به شرکتهای PAP ارایه دهنده سرویس ماهیانه کرایه پرداخت میکنند که این کرایه به اضافه کرایه هایی از قبیل کرایه فضا (متری 25 هزار تومان که برای یک رک 24 یونیت (فوت) تقریبا 6 متر فضا در اتاق PAP نیازه داره ) و کرایه پاور (هر یک آمپر نزدیک به 30 هزار تومان (6 آمپر برای روشن نگه داشتن یک فن و یک DS-Lam و یک روتر dsl و هالا ممکن هم هست یک کیس یا لپ تاپ) ) که برای مراکز بزرگتر مکان و توان بیشتری نیازه وکلی هزینه های دیگه باعث میشه که یک شرکت توان ارایه پورت بیش تر از یک حدی رو نداشته باشه
منبع (بخاطر Negar.Int) : فیش دیتا مخابرات + صورت حساب شرکت PAP که ماهیانه برای شرکت میاد

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

راستش تا جایی که من میدونم این موضوع مربوط به خطوط فیبر نوری هستش

capitan و pedmehr و ta.abad توضیحات خوبی دادند و استفاده کردم..

الان زنگ زدم به شرکت ازائه دهنده Adsl به من گفت در حال حاضر ارائه خدمات به خطوط فیبر نوری میسر نیست :?
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

ta.abad نوشته شده:در پاسخ به دوستمون Negar.Int در رابطه با منبع باید بگم که من خودم به عنوان فردی که تا حدودی در این خصوص فعالیت می کنم احتیاجی به منبع خاصی ندارم و شما با جستجوی همین چیزهایی که در پست من نوشته بود در گوگل منابع جالبی رو پیدا خواهید کرد
در مورد اینکه استدلال من رو زیر سوال میبری هم باید خدمت شما عرض کنم که سیستم فیلت رین گی که شرکت دلتا گلوبال در سال 1384 برنده مناقصه اون شد و میتونید همه جا در مورد اون میتونید اطلاعات کسب کنید این سیستمها به صورت نیمه هوشمند عمل میکنند و طبق گفته مدیر شرکت این نرم افزار سه لیست "سياه، خاکستری و سفيد" داره فرمایش شما صحیح که می فرمایید نرم افزار کرم هایی داره که web رو جستجو می کنند اما قسمتی هم برای جستجوی realtime در اون تعبیه شده که اطلاعات جدید رو دائما به روز میکنه واژه هایی هم که من استفاده کردم واژه های بد و زشتی هم نبود تنها واژه هایی مثل god و book بود که فیلت ر شدن و این به دلیل عدم سرعت کافی نرم افزار (سرعت بالای پاسخ شبکه) در پیمایش رشته جستجو شده می باشد
در رابطه با اینترنت 3 مگی شما خبر ندارم به چه شکل بوده که اگر در خارج از یک isp بوده احتمال 99.9 در صد حتی اگر به اسم اختصاصی هم گرفته باشید مطمئنا تا حدودی اشتراکی هستش خط 2 مگی که من گفتم خط مستقیمی بود که برای راه اندازی 48 پورت adsl برای isp گرفته شده بود که تا زمان راه اندازی این پورتها به صورت بک کاربره از اون استفاده می کردم

در مورد شبکه ملی هم همین فکر رو میکردم که اینجور برداشت بشه اتفاقا برای راه اندازی همین شبکه ملی تقریبا تا الان برای اتصال 10 مدرسه از شرکت تقاضای پورت adsl شده پس متوجه میشید که بستر شبکه ملی که شما گفتید همون اینترانت داخلی هستش
در مورد firewall هم حق با شماست یکی از عوامل کاهش سرعت هستش که انکار نا پذیر هم هست

با وجود تمام صحبت ها، بنده با توجه به منابع در دسترس خودم، همچنان استدلال های شما را قابل قبول نمیدانم. شاید شما اگر منابع خود را معرفی میکردید موضوع متفاوت میشد.

ضمناً سرعت اتصال 3 مگ، به صورت اشتراکی نبود، ویژه یک ارگان دولتی بود که در بیرون از شهر شیراز واقع است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط ta.abad »

میلاد جان گفتم که منبع این اطلاعات یک چیز ثابت و مشخصی نیست ولی با جستجو در گوگل میتونی به صورت دست و پا شکسته عین همین اطلاعات رو که حالا یا سخنگوی مخابرات گفته یا ارگانهای مرتبط پیدا کنی البته در این رابطه در سال 86 مطلبی در ماهنامه اینترنت با همین مضموم و محتوی به چاپ رسید ولی متاسفانه شماره اون ماه رو در خاطر ندارم در اولین فرست اگر پیدا شد اینجا قرار میدم

ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”