با سلام دوست عزيز من يه دونه مدل يوزي اونو دارم . چند سال پيش از كيش خريدم . ولي كپسول اتوماتيكش رو ندارم و گيرم نمياد . فعلا فقط تك تير ميزنه . از فروش اون تو ايران خبر ديگه اي ندارم.
تفنگ بادی برای هر بار شلیک باید سیلندر هواش پر بشه . اما Air Soft قابلیت شلیک به صورت رگبار رو داره (در نمونه های جدید) نحوه این بازی هم تقریبا مثل Paint ball هستش . که موانع و سنگر های طبیعی یا غیر طبیعی ممکنه در اون موجود باشه . مکان بازی مهم نیست و در هر محوطه ای که قابلیت پنهان شدن و شلیک رو داشته باشه میشه این بازی رو انجام داد . Paint ball یک بازی ورزشی است و اکثر کسانی که این بازی رو انجام میدهند ماسک و عینک و یک لباس ساده استفاده میکنند ! در حالی که در اکثر مواقع کسانی که در بازی های air soft حاظر میشوند با تجهیزات نظامی تقریبا کاملی هستند ! ازآنجا که تجهیزات این تفنگ ها با تجهیزات تفنگ های واقعی (جنگی) تقریبا دریک سطح قرار دارند ، معمولا این بازی را با تمرین نیروهای ویژه و ...اشتباه میگیرند . به دلیل استفاده از خشابهای مشابه تفنگ جنگی ، استفاده از بند حمایل و کیف خشاب به نظر الزامی هستش .
درمورد حفاظت هم عرض کنم که بیشتر جاها از جلیغه محافظ (ضد گلوله) AIRSOFTاستفاده میشه به دلیل اینکه به هر حال این گلوله ها در هنگام اصابت مقداریدرد دارند . فرم خشاب این اسلحه ها مثل اسلحه های جنگیست . فقط پر از گلوله های Air Soft هستند .
سلام تعدادی کلت c18 ایرسافت داریم که به صورت رگبار شلیک نمی کنه اما کیفیت خوبی داره لینک خریدش هم [url]http://www.papa30.com/خرید-تفنگ-اسباب-بازی-آبپاش-اسفنجی-ساچمه-ایی/خرید/air-soft-c18.html[/url]