مشکل در نصب Sound مادربرد Asus

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

مشکل در نصب Sound مادربرد Asus

پست توسط nt »

درود بر دوستان
من وقتی می خوام که درایور صوتی مادربر p5ld2-x/13333 را نصب کنم از طریق device manager اررور
  message was “[HIGHLIGHT=#ffff66][COLOR=#NaNNaNNaN]   [HIGHLIGHT=#a0ffff][COLOR=#NaNNaNNaN]   [HIGHLIGHT=#99ff99][COLOR=#NaNNaNNaN]   the [HIGHLIGHT=#ff9999][COLOR=#NaNNaNNaN]   [HIGHLIGHT=#ff66ff][COLOR=#NaNNaNNaN]RTHDCPL.  ” and offered this “ensure that the location specified below is correct, or change it and insert the ‘Realtek HD Audio installation disk’ in the drive you specify. 
  میده و ناقص نصب میشه .از روی دو سی دی هم نصب کردم اما باز هم .... 
  رفع مشکل چه کنم؟ 

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: مشکل در نصب Sound مادربرد Asus

پست توسط Mahdi Mahdavi »

از خود اتوران سی دی هم امتحان کردید؟
من هم همین مشکل رو داشتم.وقتی از اتوران سی دی گزینه onbord chipset و بعد sound card رو زدم راحت نصب شد.البته مدل مادربورد من M2A-VM هست ولی فکر نکنم طریقه نصبش فرقی داشته باشه.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: مشکل در نصب Sound مادربرد Asus

پست توسط Mahdi1944 »

nt,
انسخه ي ويندوزتون رو ذکر نکرديد، برخي کارتهاي صدا در XP SP3 به مشکل ميخورند و بايد درايور جديد از سايت سازنده دانلود و نصب کنيد
همچنين ممکنه ديسک نصيب خش داشته باشه، موردي که     رو هم بررسي کنيد، برخي درايورها صرفا از طريق فايل نصب خود شرکت قابل نصب هستند و فايلهاي خاصي رو فشرده سازي ميکنند که در نصب عادي قابل دسترسي نيست و ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”