sand_fighter نوشته شده:دوستان یک انتقاد داشتم از این گالری نظامی !!! زمانی که من عضو این سایت شدم تمام مطالبی که تو نیوز بار حرکت می کردن همه مطالبی علمی و تحقیقاتی بود ولی حالا چی ؟؟؟ همه زدن تو خط گالری عکس روزی 1000 تا عکس اینجا قرار داده می شه گالری فلان گالری ارتش آنگولا همواپیمای فلان گالری موشک بعمان قبلا فقط یک گالری عکس نیرو هایی بود ولی حالا از هر 4 تا تاپیک 3 تاش گالری عکس یکیش خبره !!! من نمی گم گذاشتن عکس چیزه بدیه ولی خدایش خودتون قضاوت کنید حیف نیست این همه عکس آپلود شه 4 تا مطلب علمی آپلود نشه !!! من خودم بار ها تلاش کردم مطلب بگزارم ولی به دلیل کمبود وقت نشده یکسری فقط کارشون شده گذاشتن عکس هر 24 ساعت 600 عکس قرار میدن به خدا من خیلی این سایت رو دوست دارم انتقاد می کنم حیفه
miliali جان با تمام احترامی که برای شما قائلم ولی خود شما یکی از این افراد هستی خواهشا به جایی که وقت طلایی خودت رو روی آپلود اصراف کنی کمی مطلب از گوشه کنار جم کن به خدا بیشتر دعات می کنیم !!!
بازم می گم گذاشتن عکس خیلی خوبه من کلی حال می کنم ولی کم کم داره این سایت از یه سایت علمی به سایت گالری عکس بدل می شه همه عکس ها هم که مشا الله تو گوگل ریخته فقط کافی اسم عکس و مقیاسش رو سرچ کنی !!(همه هم تکراری )
چند تا نکته:
1- در سایت 2 تا گالری عمده وجود دارد اولی گالری هوافضا است دومی هم اینجاست . حوضه کاری هر دو هم مشخصه .
2- در اینجا حدود 4 -5 نفر کاربر فعال داریم ولی در بخش گالری هوافضا تعداد افراد مشارکت کنند بیشتره شاید 15 تا 20 نفر ( این برداشت من بود .شاید درست نباشه) .
همین جا از تمام دوستانی که در گالری هوافضا و گالری خودمون

فعالیت می کنند تشکر می کنم . بچه ها عکس ها فوق العاده هستند لطفا ادامه بدید

3- در مقایسه با سایر بخش ها از نظر تعداد پست گالری نظامی فعلا در سطح خیلی پائین تری قرار داره. البته من یک طرح توسعه دارم که بعد از14 مارچ اون رو در همین تاپیک مطرح می کنم . یک طرح توسعه ضربتی هم هست که در آینده شاهد خواهید بود .
4- کار در حوضه خبر یا عکس جلوی کار در هیچ زمینه دیگری رو نمی گیره . به فرض وقتی دیگران فعال نیستند و ما فعال هستیم خوب معلومه که تاپیک های ما در نیوز بار بیشتر دیده می شه.
5- در مورد Miliali,عنصر مشکوک در گالری نظامی

:
من به عنوان سرگرمی این کار ها رو انجام می دهم . دوست دارم عکس هایی که برای خودم لذت بخشه رو شما هم ببینید . به همین سادگی ..... در حوضه مسائل نظامی بیشتر از 5-6 خط مطلب ننوشتم و فعلا هم قصد این کار رو ندارم ولی در زمینه پشتیبانی مثل پیدا کردن و پست کردن کتاب های الکترونیک تا اونجا که تونستم به دیگران کمک کردم.
6- بازدید از گالری نظامی یا استفاده از محتویات اون برای هیچ کس اجباری نیست .هر کسی دوست داشت می تونه پست های این بخش ها رو ببینه . اینترنت آزاد و بی انتها ست.
7- از 196044 پست فقط 1841 پست مربوط به گالری نظامی می شه از44232 تاپیک فقط 57 تا تاپیک در این بخش هست . خودتون درصد ها رو محاسبه کنید . سنترال کلابز جذابیت های زیادی داره و گالری نظامی نمی تونه ماهیت چنین سایت متنوعی رو عوض کنه . گالری نظامی فقط جذابیت های این سایت رو افزایش می ده.