ایرن ارتشی وحشتناک (حتما یه سر بزنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

Re: ایرن ارتشی وحشتناک (حتما یه سر بزنید)

پست توسط taztazoooon »

دليل اينكه توي اين مدت جوابي ندادم و تو سر من زديد اين بود كه ميخواستم نظرات همتون رو ببينم . به هر يك از نظرات تك تك جواب ميدم:
من سعي كردم سايت معتبري رو براي شما انتخاب كنم . اين سايت رسمي ارتش آمريكاست :www.fas.org
تا اونجا كه من ميدونم ايران 8 سال پيش توي رده بندي هجدهم جهان بود . شايد سايت گلوبال فاير پاور آپديت نشده و خبر هاي هشت سال پيش رو ميده
من ميخاستم روحيه ي وطن دوستي رو زياد كنم كه گفتم سربازان ما 10 سرباز رو حريف اند . اما براي شما دوست عزيز كه گفتي سربازان توي رده بندي اثر ندارند: به نظر شما چرا هند ارتش چهارم جهانه ؟ به خاطر جمعيت زياد سربازاش وگر نه هند به جز سلاح هسته اي سلاح منحصر به فرد ها قدرتمندي نداره. پس سربازان توي رده بندي خيلي مهم اند.
اسراييل هم قدرت قوي و قدرتمنديه و بايد در رده بندي باشه
براي دوست عزيزي كه گفت خيال ژردازي ميكنيم متاسفم چون قدرت و اقتدار ايران انكار ناپذيره
ايران به دليل تسليحات قوي تر و سربازان بيشتر نسبت به فرانسه . اينگليس و المان قوي تره (منبع سايت [External Link Removed for Guests])
جواب همه ي سوال ها ىر اين سايته:
[External Link Removed for Guests]
We are nice and relax peoples
We are Iranian
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 329 بار
سپاس‌های دریافتی: 448 بار

پست توسط moha684 »

دوستان این رده بندی ها همش الکیه
هیچ کس از قدرت واقعی ارتش ایران خبر نداره
[FONT=System][External Link Removed for Guests] 
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط roberty »

taztazoooon نوشته شده:دليل اينكه توي اين مدت جوابي ندادم و تو سر من زديد اين بود كه ميخواستم نظرات همتون رو ببينم . به هر يك از نظرات تك تك جواب ميدم:
من سعي كردم سايت معتبري رو براي شما انتخاب كنم . اين سايت رسمي ارتش آمريكاست :www.fas.org
تا اونجا كه من ميدونم ايران 8 سال پيش توي رده بندي هجدهم جهان بود . شايد سايت گلوبال فاير پاور آپديت نشده و خبر هاي هشت سال پيش رو ميده
من ميخاستم روحيه ي وطن دوستي رو زياد كنم كه گفتم سربازان ما 10 سرباز رو حريف اند . اما براي شما دوست عزيز كه گفتي سربازان توي رده بندي اثر ندارند: به نظر شما چرا هند ارتش چهارم جهانه ؟ به خاطر جمعيت زياد سربازاش وگر نه هند به جز سلاح هسته اي سلاح منحصر به فرد ها قدرتمندي نداره. پس سربازان توي رده بندي خيلي مهم اند.
اسراييل هم قدرت قوي و قدرتمنديه و بايد در رده بندي باشه
براي دوست عزيزي كه گفت خيال ژردازي ميكنيم متاسفم چون قدرت و اقتدار ايران انكار ناپذيره
ايران به دليل تسليحات قوي تر و سربازان بيشتر نسبت به فرانسه . اينگليس و المان قوي تره (منبع سايت [External Link Removed for Guests])
جواب همه ي سوال ها ىر اين سايته:

عزیز دل !! برادر گرامی
شما مطمئنی این سایتی که معرفی کردی سایت رسمی ارتش آمریکاست ؟؟
آخه من فکر میکنم سایت رسمی ارتش آمریکا این باشه:

در ضمن اشتباه نکن برادر عزیزم !!
سربازان مهم هستند ولی تجهیزات مهم تر !!و شرایط جنگی از هردوی این عوامل مهمتر !!
سیستمهای اطلاعاتی و جاسوسی هم به شدت تاثیر گذارند !!

در جایی که غرب کم کم داره به سمت هواپیماهای بدون سرنشین یا رادار گریز میره و تکنولوِژی هایی نظیر اینترنت و ماهواره و WIFI رو وارد جنگ میکنه !! حتی رو لباسهای سربازان هم تجهیزات الکترونیکی نصب میکنه مسلما نیاز به نفرات هم کاهش پیدا میکنه !!

دقیقا مشابه همون چیزی که تو مدرنیزه صنعتی اتفاق میفته و کارخانه ها با ورود ربات ها و دستگاه های کامپیوتری نیاز کمتری به انسان پیدا میکنن !!

کم کم و با پیشرفت تکنولوژی وظیفه انسان بیشتر نظارت بر انجام کار هست تا کار کردن بصورت فیزیکی .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

تازتازون عزیز فکر نمی کنید در مورد هند کمی زیادی کم لطفی می کنید!
نیروی هوایی هند جزء 5 نیروی هوایی دنیا هست!
نیروی دریای هند با زیردریایی ها و ناوشکن ها و ناوهواپیمابرش،قدرت موشکی قویش در انواع مدل ها،بالستیک ،کروز....
قدرت بالای نظامیشون در فضا
تجربه ی بالاشون و ...
دوستان تمام این رده بندی ها فقط روی
کاغذ ارزش داره،ارتش به اصطلاح 4 جهان جلوی حزب الله خودشون رو خیس می کردند.
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط IAF »

خيلي جالبه مشاور نظامي رهبري طي مصاحبه با سايت ارتش گفته بود ايران از نظر كارشناسان غربي 13 ارتش دنياست در حالي آن ها اين نيرو را بدون توجه به پرسنل در نظر گرفتند بعد شما ميگي.............
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

آقا چرا این بحث مسخره رو اینقدر کش میدین؟ حالا یه نفر یه چیزی پروند خواست بقیه رو با خیالاتش شریک کنه نتونست جمعش کنه . . از نحوه صحبتاش معلومه چیزی بارش نیست .حالا شما هم بیخیال شین . خودش هم فهمید زیادی تند رفت.
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”