ژانويه - مادريد
فابيو كاپلو درپيامي به رسانهها اعلام كرد: «با توجه به اينكه از قرارداد رونالدو يكسال ميگذرد، ولي او يك بازيكن زائد در اين تيم است.» رونالدو بعد ازجامجهاني 2006 فقط سه بازي انجام داده بود و عملكرد بسيار ضعيفي داشت وكاري كرده بود كه تيم رئال به جهنم تبديل شده و كاپلو نيز به شيطان! كاپلوادامه ميدهد: «در حال بررسي و مذاكره با تيمهاي يوونتوس، ميلان وتيمهايي از آمريكا و عربستان سعودي جهت انتقال او هستيم.»
30 ژانويه – ميلان
ميلانرونالدو را به مبلغ پنج ميليون پوند خريد (تقريبا 20 درصد مبلغي كه رئالمادريد به اينترميلان در سال 2002 پرداخت كرده بود). كارلو آنچلوتي گفت:«رونالدو چاق نيست، او بدني قوي و تنومند دارد! مشكل او فقط كمبود تحركاست با اين حال تصميم وي را كه خواسته به ميلان بيايد به فال نيكميگيريم. رونالدو بعد از اينكه به رئال مادريد رفت تمرين زيادي نداشتهولي همچنان بازيكن بسيار خوب و ارزندهاي است.»
31 ژانويه – ميلان
رونالدودر اين تاريخ براي اولين تمرين خود وارد كمپ تمريني آ.ث.ميلان معروف به«ميلانلو» شد. وي گفت: «من نميدانم چه زماني آماده بازي ميشوم.» باشگاهميلان شروع به فروش پيراهنهاي «لامگيلا دل فنومنو» با اسم رونالدو وشماره 99 كه به وي اختصاص داده بود كرد. خبرگزاريها علت انتخاب شماره 99بر روي پيراهن رونالدو را وزن او اعلام كردند در حالي كه رونالدو تنها 95كيلوگرم وزن داشت!
11 فوريه – ميلان
با نهايتحيرت، رونالدو ميلان را صاحب سه امتياز بازي در مقابل ليورنو در دقيقه 63(با نتيجه دو بر يك) كرد و گفت: «من خوشحالم اما اين اولين بازي من دراينجا بود و براي نتيجه بهتر و همچنين براي شناخت و پيدا كردنهمتيميهايم در زمين به زمان نياز دارم.»
17 فوريه – سيهنا
دربرد چهار بر سه خارج از خانه ميلان، روني با دو گل توانست كمي از دستخبرگزاريهاي ايتاليا آرام بگيرد. روزنامههايي همچون «ماركا» و «آس» ازبازگشت قدرت او صحبت كردند و روزنامه معروف «گاتزتا دلو اسپورت» نيز جمله«نمايش رونالدو» را تيتر زد. رونالدو در مصاحبه خود گفت: «هر چي در چنتهداشتم رو كردم، قلابم را به هر كجا كه شد انداختم و تمام تلاشم را تاپايان بازي انجام دادم.» او زماني كه از كنار زمين به بيرون ميرفت هن هنكنان گلهاي خود را تقديم پسرش «رونالد» كرد و گفت: «جواب آنهايي را كهميگفتند دوران ورزشي من تمام شده با گلهايم در اين بازي دادم.» گرچه درسه بازي بعدي سري A رونالدو دوباره به خواب رفت.
اول مارس – ميلان
بعداز بيش از 10 سال، آقاي رونالدو تصميم گرفت موي سرش را بلند كند، رونالدودر مصاحبهاش با خبرنگاران گفت: «اين كار درخواستي بود از طرف مالك باشگاهميلان و نخستوزير ايتاليا، آقاي برلوسكوني كه فرمودند رونالدوي كچل ديگرجواب نميدهد»!!
11 مارس – ميلان
مسابقهاي كههواداران اينتر منتظرش بودند فرا رسيد. از زخمي كه رونالدو با رفتنش درسال 2002 بر قلبهاي آنان زده بود هنوز خون تازه ميجوشيد. آنها به او«خيانتكار» ميگفتند. نراتزوريها با نصب چنين پرچمي در «سنسيرو» بهاستقبال خرگوش چاق رفتند: «دلقك رسيد؛ سيرك ميلان كامل شد»! لقبهاييهمچون «بيغيرت»، «پيمان شكن» و «بچه بد» هم كه ديگر نقل محافل اينتريهابود! هر بار كه رونالدو پا به توپ ميشد اينتريهاي خشمگين صداي «گاو» درميآوردند! او هم جواب اين صداها را در فاصله پنج دقيقه به پايان نيمه اولبا شوت پاي چپش كه دروازه اينتر را باز كرد، داد. بعدش هم دستهايش را بهپشت گوشهايش گذاشت و شادي كرد. اينجا بود كه ديگر تمام استاديوم يكپارچهصداي گاو در ميآوردند ولي اين پايان كار نبود، اينتريها اينقدر عصبانيبودند كه دو گل پيروزي بخش تيمشان در نيمه دوم هم آرامشان نكرد چرا كه«گابريله اوريالي» يكي از مديران اينتر در پايان بازي گفت: «ديدن رونالدودر لباس ميلان حالم را بههم ميزند. اصلا لباس راهراه مشكي و قرمز او راچاقتر نشان ميدهد.»
30 مارس – ميلان
در روز عيدپاك و بعد از بازي با ميلان در استاديوم المپيك شهر رم، «فرانچسكو توتي»گفت: «رونالدو بهترين بازيكن جهان است.» «كاپيتانو (توتي)» اضافه كرد: «منهم دقيقا در پله دوم اين رقابت قرار دارم.» آن بازي با گلهاي جيلاردينو ومكسز، يك بر يك مساوي شد.
22 آوريل – آمريكا
رونالدوبه عنوان يك بازيكن ستاره وارد آمريكا شده و در جشني كه اسپانسر آن سازندهيك سريال كارتوني بود شركت كرد كه خشم برزيليها را به همراه داشت براياينكه در قسمتي از اين سريال كه ماه قبل پخش شده بود، گروهي وارد«ريودوژانيرو» در برزيل شدند كه ميمونها آنجا را اداره ميكردند. تازه،اكثر مردها دو جنسي بودند و رانندههاي تاكسي هم توريستها را ميدزديدند!
23 مه - آتن
ميلاندر فينال جام باشگاههاي اروپا، ليورپول را با نتيجه دو بر يك مغلوب كرد وبراي هفتمين بار قهرمان شد. رونالدو كه نميتوانست براي ميلان بازي كندمجبور بود فقط در جشن قهرماني حاضر شود. برلوسكوني گفت: «اين تنها راه اوبود. سال آينده رونالدو را در اروپا خواهيم ديد.»
27 مه - رجينا
وقتي رونالدو به صحنه بازگشت، ميلان آخرين بازي فصل را با نتيجه دو بر صفر واگذار كرد و در «سري A» رتبه چهارم را كسب كرد.
16 ژوئن - استانبول
يكروز بعد از امضاي قرارداد با روبرتو كارلوس، تركيهايها اعلام كردندتصميم دارند روزنالدو را با قراردادي به مبلغ چهار ميليون يورو در سال جذبكنند. روني به دنبال زيكو، قهرمان دوران كودكي خود خواهد رفت و از هفتميليون دلار ميلان چشم خواهد پوشيد!
31 جولاي - ميلان
رونالدو درد زيادي را در تمرينات ميلان تحمل ميكرد به همين سبب دكتر تيم تشخيص داد كه او ميبايد شش هفته استراحت كند.
اول آگوست - سائوپائولو
درمصاحبهاي كه رييس فدراسيون فوتبال برزيل داشت اعلام كرد: «تعدادي ازبازيكنان روز بعد از زمان استراحتشان، مست وارد هتل تيم شدند.» او همچنينبه اين نكته اشاره كرد كه وزن رونالدو براي بازي خيلي زياد است و 98 كيلوبراي يك فوتباليست وزن زيادي است و مربي ميبايست او را كنار بگذارد. يكهفته بعد رونالدو جواب داد: «تو صاحب سلسائو (تيم ملي برزيل) نيستي. منمتعلق به مردم هستم و هر زماني كه آنها بخواهند ميآيم!»
16 آگوست - ميلان
زمانيكه روني وارد ميلان شد رسانهها به صورت رسمي مداركي را ارايه دادند كهرونالدو به دليل وزن بالا قادر به بازي نيست. به همين جهت او شروع به كمكردن وزن خود كرد. او كه در زمان ورود به ميلان 95 كيلو بود، به 90 و درنهايت به 87 كيلو (يعني به وزن 10 سال قبل خود) رسيد. اين براي همهشگفتآور بود. خرگوش، شبيه يك مدل شده بود!
7 سپتامبر - ريودوژانيرو
اوبراي بررسي وضعيت پزشكي خود به بلژيك رفت و سپس براي تست تيم ملي واردبرزيل شد ولي دو روز پس از ورود وي، رييس مركز پزشكي ميلان اعلام كرد كهما در معاينات اوليه اشتباه كرديم و در اسكني كه مجددا گرفتيم، يك پارگيجدي در عضله رونالدو ديده شده و رونالدو نميتواند تا يك ماه بازي كند.
12 دسامبر - توكيو
رونالدوكه به دليل مسائل پزشكي از ميلان جدا شده بعد از فينال جام باشگاههايجهان ميان ميلان و بوكاجونيورز با يك دوربين از شادي همتيميهايش فيلمميگيرد.
2008
13 ژانويه - ميلان
سيلويوبرلوسكوني اعلام كرد: «عملكرد رونالدو 31 ساله، 9 سال از فوتبال جلوتراست. او بايد حس يك كودك شاداب را داشته باشد و به نظر ميرسد قرارداد ويتمديد شود و من فكر نميكنم مشكل خاصي وجود داشته باشد.»
13 فوريه - ميلان
درمسابقه مقابل ليورنو، صدمه بسيار شديدي به زانوي چپ رونالدو وارد شد. اينمصدوميت شبيه همان صدمهاي بود كه در سال 2000 به زانوي راست وي وارد آمدو او را 20 ماه از فوتبال دور كرد.
14 فوريه - پاريس
عملجراحي بر روي زانوي رونالدو انجام شد. دكترها اعلام كردند: «عمل به خوبيانجام گرفته ولي اين غيرممكن است كه بگوييم آيا او ميتواند مجددا بازيكند يا خير!»
22 فوريه - پاريس
رونالدو با يكتيشرت سياه رنگ كه نقش يك اسكلت بر روي آن بود از بيمارستان مرخص شد و بانارضايتي از اتفاق پيش آمده گفت:«اولين هدف من بهبود كامل است و نسبت بهاين موضوع نيز احساس خوبي دارم. به شما اطمينان ميدهم كه بدون هيچنگراني و درد به بازيها باز خواهم گشت. اين حس قلبي من است و مطمئنم كهبدن خستهام به اين احساس پاسخ خواهد داد. من يك ماه ديگر به استراحت نيازدارم و به زودي به زندگي عادي بازخواهم گشت.»
9 آوريل - ريودوژانيرو
رونالدوبراي ادامه دوره درمان خود به برزيل بازميگردد، وي ميگويد: «من هميشهگفتهام و اين را ميخواهم كه پايان دوران حرفهايام را در خانه بهپايان برسانم. ولي ابتدا ميبايست به يك سري موانع كه در اين خصوص بر سرراهم هست رسيدگي كنم.»
28 آوريل- ريو دوژانيرو
رونالدوبا خوشگذرانيهاي شبانه خود باعث حواشي زياد نيز شد. شايعاتي مبني براستفاده يا خريد كوكائين براي سه دختر بد نام و دادن 15000 پوند حق السكوتبه آنها براي افشا نشدن اين اتفاق را ميتوان يكي از اين حاشيهها ذكركرد. بهرغم رد اين موضوع توسط خود روني، رييس پليس در گفتوگو خود از قولرونالدو گفت: «من حال خوشي از لحاظ روحي ندارم و دليل آن اتفاقي بود كهمنجر به عمل جراحي من شد.» شاهدان ماجرا گفتند در همان لحظه در ادارهپليس، رونالدو شروع به گريه كرد و گفت: «دوران من به پايان رسيده»!
29 آوريل- ريودوژانيرو
خانمماريا بيتريز، دوست جديد رونالدو در مصاحبهاي به اين موضوع اشاره كرد كه:«رونالدو معتاد نيست و هيچگاه مواد مخدر مصرف نميكند. او يك چهرهدوستداشتني براي كودكان در سراسر جهان است و تمامي اين اتهامات ساخته وپرداخته ذهن عدهاي است كه از آن سود ميبرند ولي قضاوت توسط مردم انجامميشود.»
اول جولاي- ايبزيا
ميلان قرارداد رونالدورا فسخ و اعلام كرد: «وي در طول 18 ماه حضورش با تيم ما، در 19 مسابقههمراه تيم بوده كه حاصل آن 9 امتياز شده و به نظر ميرسد ادامه همكاري مابا وي رو به اتمام است.»
22 سپتامبر- ريودوژانيرو
درمراسم تولد 32 سالگياش، رونالدو مربي جوانان باشگاه فلامينگو را ملاقاتكرد و سپس با تيم جوانان نيز تمرين كرد و گفت: «زانوي من خوب شده و منبهبود يافتم و اكنون بر روي موقعيتهايي كه برايم وجود دارد در حال بررسيهستم.»
27 اكتبر- ريودوژانيرو
طرفداران تيمفلامينگو مثل اينكه رونالدو برايشان گل زده است، با ديدن مصاحبه وي شاديكردند زيرا رونالدو به دوربينهاي تلويزيون گفته بود: «حالا ديگر فلامينگواولويت اول من است.» هواداران براي تامين پول خريدن او، شروع به جمع كردنكمكهاي مالي كردند.
9 دسامبر- سائوپائولو
باشگاهكورينتيانس رسما اعلام كرد با رونالدو قرارداد بسته است. مارسيو برادا،رييس باشگاه فلامينگو با عصبانيت واكنش نشان داد: «او به قولش عمل نكرد.او با فلامينگو قرار گذاشت ولي كورينتيانس را انتخاب كرد.» هوادارانفلامينگو پيراهنهاي تيمشان را كه براي تامين پول قرارداد رونالدو ازباشگاه خريده بودند آتش زده و خشمگينانه فرياد ميزدند «خائن»! چند روزبعد، رونالدو در برابر چشمان 6000 هوادار كورينتيانس كه به مراسممعارفهاش آمده بودند گفت: «من هم ديوانهاي هستم كه به ديوانههايكورينتيانس اضافه ميشود.»
او در حالي به كورينتيانس پيوست كه علاوه بر حقوق و مزايا، درصدي از تمام قراردادهاي اسپانسرهاي جديد باشگاه هم به او ميرسيد!
29 دسامبر- سائوپائولو
پنجروز پس از تولد ماريا سوفيا (فرزند دوم رونالدو) او تمريناتش را با تيمجديدش آغاز كرد. زماني كه خبرنگاران از اولين بازي او براي تيم جديدشميپرسيدند، مربي كورينتيانس گفت: «من به زمان نياز دارم.»
2009
22 ژانويه- سائوپائولو
خيليزودتر از آنچه انتظار ميرفت، فيلم حضور رونالدو در يك كلوب شبانه بنام«فيل صورتي»در سائوپائولو پخش شد. آشكارا معلوم بود كه او مست است ورفتارش با آنهايي كه در كنارش نشستهاند كاملا معني دارد...! ميفهميد كه؟!
6 فوريه 2009- سائوپائولو
رونالدو چاق و پرحاشيه به خبرنگاران گفت: «چند هفته ديگر دوباره بازي ميكنم»، ولي هيچ كس نميتوانست حرفهاي او را باور كند.
امروز
رونالدوبالاخره براي كورينتيانس بازي كرد و حتي براي آنها گل هم زد ولي هيچ كسنيست كه نداند خرگوش چاق پرحاشيه ديگر فوتبال را آنقدرها جدي نميگيرد.آنهايي كه پاتوقشان كلوبهاي شبانه سائوپائولو است اين حرفها را خوبميفهمند....!
منبع:روزنامه گل
روزشمار سقوط رونالدو كه همچنان سرخوشي ميكند
در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 185 بار
پرش به
- بخشهاي داخلي
- ↲ اخبار و قوانين سايت
- ↲ سوالات، پيشنهادات و انتقادات
- ↲ مرکز جوامع مجازي - CentralClubs Network
- ↲ سرويس ميزباني وب - CentralClubs Hosting