صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!

پست توسط Mil@d »

سلام به همگی!

خوب دیگه روز موعود رسید! صندلی داغ الان در داغترین حالت ممکنه!چون رییس اومده روی صندلی! رییس رو دیگه همه میشناسین و نیازی به معرفی نیست! ولی چون روشن کردن فتیله بحث با این حقیره ابتدا شناختی که در این 1.5 سال عضویت و حدود 9 ماه فعالیتم از مهدی دارم بگم!

اوایل مهدی برام آدم ترسناکی به نظر می رسید!چون تازه وارد بودم خیلی خشک و جدی جواب پی ام میداد!اولین درخواستم از مهدی تغییر آیدی بود! که شدم دریاسالار! بعدش یواش یواش چون چند تا همشهری اینجا دیدم خوشم اومد و به خاطر اونا موندگار شدم و آرام آرام فعالیت کردم! دیدم با استقبال مهدی مواجه شد!خلاصه از این شخصیت کم کم خوشم اومد...و روابط دوستانه تر شد و دیدم بابا عجب آدم روشنی است...البته دیدگاه سیاسی من و مهدی بسیار متفاوت است بحث های سنگینی در این باب داشته ایم.مهدی به سختی توانست رویه کاری من در سنترال را تغییر دهد..تا مدتها گوشم به نصیحت بدهکار نبود تا اینکه سنترال فیلتر شد! و بعدش فهمیدم بابا قضیه جدی است! بعد از فیلتر دیگه با مهدی بسیار نزدیکتر شدم و در باب موضوعات مختلف با هم مشورت میکنیم...!مهدی بدون هیچگونه اغراق مهمترین خصیصه اخلاقی اش صبرش است...حوصله زیادی داره و حتی ممکنه 10 بار هم جواب یک نفر رو بده تا مطمئن بشه مشکل طرف حل شده...حتی اگر آی کیو طرف کم هم باشه باز مهدی سخت نمیگیره و یکجوری کار طرف رو راه میندازه...
مهدی اصولا اهل شرکت در هیچ بحث غیر کامپیوتری نیست مگر در موقع لزومش که نیاز به توضیح پیرامون موردی خاص باشد!ادبیات نوشتاری اش رسمی است و درست برعکس من! تا الان 20 بار به من گفته میلاد جان رسمی تر بنویس ولی نمیدونم چرا تو گوشم نمیره! دیگه از من قطع امید کرده و کلا کاری به کارم نداره! ناگهانی به من پیشنهاد اجرای صندلی داغ داد ولی فکر کنم اصلا فکرش هم نمی کرد من اینقدر وراج باشم!مهدی از نظر گرایش سیاسی اعتقادی رو نزدیک به یاسر میبینم...(تا حدودی به نظرم مشابه اند)
سنترال رو مثل بچه اش دوست داره و چند سالی است که همدم همیشگی شه...تیم خوبی رو در اینجا جمع آوری کرده و طوری شده که همه به سایت تعصب نشون میدن...

این چند خط یهویی به ذهنم رسید! و فکرکنم پیش زمینه ذهنی رو برای کاربران تازه وارد که کمتر روی مهدی و بعد شخصیتی اش شناخت دارند به وجود آورد! نکته دیگه سایر دوستان هم کمک کنند بیشتر سوالات شناخت محور و کوتاه باشند(به درخواست خود مهدی) من هم سعی میکنم همین مسیر رو برم ولی خوب رانندگی ام خوب نیست و ترمز هم گهگاهی خوب عمل نمی کنه!

و اما سری اول!

1.آقا مهدی یک معرفی از خودتون به ما بدین ---سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- و سایر موارد مجاز!
2.از اخلاق رفتارتون در محیط واقعی بگویید.
3.شخصیت های مورد علاقه خود در چند زمینه متفاوت را بگویید(مثلا سیاسی-فرهنگی-نظامی-مذهبی-ورزشی-اسطوره ای و علمی...)
4.فیلم بازیگر و خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
5.کتاب و روزنامه و مجله مورد علاقه؟
6.سایتهای مورد علاقه؟
7.میزان تسلط به زبانهای خارجی؟
8.چرا اینقدر پر حوصله و صبور هستی؟
9.جایگاه اجتماعی شما؟
10.درخواستها از کاربران؟
11.چند سالی است با سنترال هستید..ایده ایجاد این سایت و چگونگی جان گرفتن و جمع شدن تیم سنترال و رسیدن آن به شرایط کنی را در چند سطر شرح دهید...تلخیها و شیرینها را هم بگید که میدونم گفتنی زیاده
12.توضیحی پیرامون امضا و آواتور شما؟
13.تیپ و ظاهر شما؟
15.تلخ ترین واقعه و شیرین ترین واقعه زندگی شما؟
16.چیزهایی که شما را شدیدا عصبی میکنه؟
17.کاربرانی که بیشتر باشون راحت هستین(اختیاری)
18.احساست وقتی می بینی یک کاربر از حیطه سواد خودش خارج شده و آسمون ریسمون می باقه؟
19.اولین کلمه که با دیدن واژگان زیر به ذهنت میرسه
سنترال
ایران
اسلام شیعه 12 امامی
شیراز
----------------
پدر
مادر
خواهر
برادر
عشق

20.شعر مورد علاقه شما؟

سوال بسیار است ولی طبق تعهد بنده به آقا مهدی که سند محضری هم خورده و خروج از آن پیگرد قانونی داره در چند قسط مطرح می شوند!

فعلا!
  بی  
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

Re: صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!

پست توسط Matilda »

سلام آقا مهدی

اين هم چند تا سوال از طرف من:

1- از آغاز فعاليت سايت و به خصوص از ابتداي فعاليت انجمن ها توي ذهنتون همچين مسيري رو براش در نظر داشتين و بر اساس يه تصوير ذهني مشخص فعاليت مي كردين يا اين كه به مرور و با اضافه شدن افراد جديد در اين مسير افتاد تا به اين گستردگي و اين سطح از كيفيت برسه؟

2- سايت (انجمنها) كنوني چقدر با چيزي كه در ابتدا روش برنامه ريزي كردين شباهت داره؟ چقدر تفاوت داره؟

3- با سازي آشنايي دارين؟ اگر اينطوره چه سازي و در چه سطح؟

4- انگيزه و ايده ايجاد سايت و همينطور انجمنها، كجا و چه طوري به ذهنتون رسيد؟ آيا يه ايده مشترك بود؟

5- شعر نو يا قديم؟

6- چه سبك موسيقي؟

7- براي كنكور از ابتداي دبيرستان برنامه داشتين؟ يا فقط پيش دانشگاهي؟

8- شده به خاطر كارهاي مربوط به سايت برنامه هاي خانوادگي رو از دست بدين؟

13- اگه براي رسيدن به نتيجه اي دو تا راه وجود داشته باشه؛ اول راهي كه نسبتا ساده و سريع هست و نتيجه اون هم سريع آشكار ميشه اما در دراز مدت قابل اطمينان نيست و دوم راهي كه طولاني و وقت گير همينطور انرژي بر هست ولي نتايج اون شايد در كوتاه مدت تفاوتي ايجاد نكنن ولي در دراز مدت صد در صد مطلوب باشن، كدوم رو انتخاب مي كنين؟ چرا؟

از وقتی که میگذارید بينهايت سپاسگذارم
آخرین ويرايش توسط 1 on Matilda, ويرايش شده در 0.
[COLOR=#1d1b10]هر کس ممکنه اشتباه کنه..
اما نکته ی مهم اینه که وقتی اشتباه کردی کسی نفهمه.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

سلامی گرم خدمت رئیس متخصصین مقیم مرکز، تصویر

دیدن چه عملی از طرف کاربران بیشتر خوشحالتون میکنه ؟

شما به مباحث نظامی هم علاقه مندید ، کدوم بخش ار توانایی های نظامی کشور براتون جذاب تره ؟

فکر می کنم همه مشتاق یه خاطره جالب از مشکلاتتون برای اداره این سایت باشند ، نکته ای هست که بخواین بیان کنید ؟

قانون شکن ترین کاربر سایت که اخراج شده؟

صمیمی ترین کاربر سایت با شما ( البته همه می دونیم که همه خوبند تصویر )

این هیچ ربطی به تملق نداره ، بنده به مدیریت شما نقدهایی هم دارم ( مهمترینشون یه خورده ازاد گذاشتن بحثهای داغه ) ، اما به شخصه در نت خیلی چیزها رو با محیطی که شما ساختید تجربه کردم ، ازادی ، مکتبی بودن ، فنی صحبت کردن ، درایت ، صبر و ....

برای همشون ممنون.تصویر
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

با سلام خدمت همه‌ي دوستان عزيزم تصویر
با تشکر از ميلاد عزيز که نشون دادند انتخاب درستي براي اجراي صندلي داغ هستند، با توجه به اينکه وقت کمي براي پاسخگويي دارم و از طرفي علاقه ندارم جوابهاي ناپخته‌اي به سوالات مطرح شده بدم، در خواست ميکنم سوالاتي که مطرح کردن يا نکردن اونها اهميت چنداني نداره مطرح نشه، هر چند هر سوالي پرسيده بشه سعي ميکنم با حوصله و در چارچوبي که براي خودم تعيين کردم جواب بدم، همچنين اگر در زماني تعيين شده نتونستم به هر دليلي حضور پيدا کنم، مدت زمان اين صندلي داغ با نظر مجري گرامي قابل تمديد خواهد بود
Mil@d نوشته شده:سلام به همگی!

خوب دیگه روز موعود رسید! صندلی داغ الان در داغترین حالت ممکنه!چون رییس اومده روی صندلی! رییس رو دیگه همه میشناسین و نیازی به معرفی نیست! ولی چون روشن کردن فتیله بحث با این حقیره ابتدا شناختی که در این 1.5 سال عضویت و حدود 9 ماه فعالیتم از مهدی دارم بگم!

اوایل مهدی برام آدم ترسناکی به نظر می رسید!چون تازه وارد بودم خیلی خشک و جدی جواب پی ام میداد!اولین درخواستم از مهدی تغییر آیدی بود! که شدم دریاسالار! بعدش یواش یواش چون چند تا همشهری اینجا دیدم خوشم اومد و به خاطر اونا موندگار شدم و آرام آرام فعالیت کردم! دیدم با استقبال مهدی مواجه شد!خلاصه از این شخصیت کم کم خوشم اومد...و روابط دوستانه تر شد و دیدم بابا عجب آدم روشنی است...البته دیدگاه سیاسی من و مهدی بسیار متفاوت است بحث های سنگینی در این باب داشته ایم.مهدی به سختی توانست رویه کاری من در سنترال را تغییر دهد..تا مدتها گوشم به نصیحت بدهکار نبود تا اینکه سنترال ف_*ل_ن*__ر شد! و بعدش فهمیدم بابا قضیه جدی است! بعد از ف_*ل_ن*__ر دیگه با مهدی بسیار نزدیکتر شدم و در باب موضوعات مختلف با هم مشورت میکنیم...!مهدی بدون هیچگونه اغراق مهمترین خصیصه اخلاقی اش صبرش است...حوصله زیادی داره و حتی ممکنه 10 بار هم جواب یک نفر رو بده تا مطمئن بشه مشکل طرف حل شده...حتی اگر آی کیو طرف کم هم باشه باز مهدی سخت نمیگیره و یکجوری کار طرف رو راه میندازه...
مهدی اصولا اهل شرکت در هیچ بحث غیر کامپیوتری نیست مگر در موقع لزومش که نیاز به توضیح پیرامون موردی خاص باشد!ادبیات نوشتاری اش رسمی است و درست برعکس من! تا الان 20 بار به من گفته میلاد جان رسمی تر بنویس ولی نمیدونم چرا تو گوشم نمیره! دیگه از من قطع امید کرده و کلا کاری به کارم نداره! ناگهانی به من پیشنهاد اجرای صندلی داغ داد ولی فکر کنم اصلا فکرش هم نمی کرد من اینقدر وراج باشم!مهدی از نظر گرایش سیاسی اعتقادی رو نزدیک به یاسر میبینم...(تا حدودی به نظرم مشابه اند)
سنترال رو مثل بچه اش دوست داره و چند سالی است که همدم همیشگی شه...تیم خوبی رو در اینجا جمع آوری کرده و طوری شده که همه به سایت تعصب نشون میدن...

این چند خط یهویی به ذهنم رسید! و فکرکنم پیش زمینه ذهنی رو برای کاربران تازه وارد که کمتر روی مهدی و بعد شخصیتی اش شناخت دارند به وجود آورد! نکته دیگه سایر دوستان هم کمک کنند بیشتر سوالات شناخت محور و کوتاه باشند(به درخواست خود مهدی) من هم سعی میکنم همین مسیر رو برم ولی خوب رانندگی ام خوب نیست و ترمز هم گهگاهی خوب عمل نمی کنه!

و اما سری اول!

1.آقا مهدی یک معرفی از خودتون به ما بدین ---سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- و سایر موارد مجاز!
نام: مهدي عظيمي
تحصيلات: دانشجوي مهندسي نرم افزار کامپيوتر
محل تولد: شهرستان گراش، واقع در جنوب فارس
محل زندگي: شيراز
تاهل: مجرد
شغل: دانشجو

2.از اخلاق رفتارتون در محیط واقعی بگویید.
سوال بسيار کلي هست، پس من هم جوابي کلي ميدم، در موارد کاري بسيار جدي، در روابط شخصي با ديگران، بر اساس نوع رابطه، اما سعي ميکنم ادب رو همواره رعايت کنم

3.شخصیت های مورد علاقه خود در چند زمینه متفاوت را بگویید(مثلا سیاسی-فرهنگی-نظامی-مذهبی-ورزشی-اسطوره ای و علمی...)
زياد فرد يا شخصيت محور نيستم، بلکه ارزش محورم، هيچ فردي رو جز پيامبران و امامان معصوم کاملا قبول ندارم و هيچ فردي رو کاملا رد نميکنم، اما از اونجايي که پرسيديد، سعي ميکنم شاخصهايي رو بيان کنم
سياسي: امام خميني و جانشين ايشان ايت‌الله خامنه‌آي
فرهنگي: فرد خاصي رو شاخص نميدونم، اما به اشعار کهن (حافظ، سعدي و ...) علاقه‌دارم، هر چند نه طبع شعري دارم و نه حافظه‌ي خوبي در حفظ اونها
نظامي: تمام دليران دفاع مقدس که عاشقانه و خالصانه براي ارزشهاي خودشون جنگيدند، يک فرد رو نام بردن فکر ميکنم کم لطفي باشه
مذهبي: ايت الله بهجت (فقدان ايشون رو همه احساس ميکنند)
ورزش: رضا زاده، تختي و ...
اسطوره‌اي: همه‌ي اساطير ايراني
علمي: در اين زمينه افتخارات زيادي داريم، اما معاصر پروفسور حسابي

4.فیلم بازیگر و خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
فيلم: ماتريکس يک فيلم زيبا، تاثير گذار و البته داراي نکات منفي بسيار زياد، پس بايد ديد از چه ديدگاهي قصد انتخاب داريم
خواننده: آلبومهاي قديمي سياوش قميشي به نظرم زيبا و با مفهوم بودند
آهنگ: اونهايي که مفهوم و اجراي خوبي داشته باشند، مورد خاصي مد نظرم نيست

5.کتاب و روزنامه و مجله مورد علاقه؟
علاقه رو به اين شکل معني نميکنم که به هر چيزي علاقه نشون بدم، بيشتر بر اساس نياز تصميم به استفاده از منابع يا ابزار ميگيرم، پس کتابي که بايد به اون علاقه داشته باشيم، قرآن هست، که البته حداقل ميدونم خودم در اين زمينه بسيار فقير هستم، اما آرزو دارم بيشتر از قرآن بدونم و درک کنم

6.سایتهای مورد علاقه؟
سايتهاي خودم و سايتهايي که مربوط به زمينه‌ي کاري خودم باشه، بجز اين برخي سايتهاي خبري، علمي، اما عمدتا نيازهاي خودم رو از طريق جستجو تامين ميکنم، تا استفاده از سايت خاصي

7.میزان تسلط به زبانهای خارجی؟
صرفا انگليسي، عربي هم در حدي که با 10 پاس کنم درسم رو ياد گرفتم
يادگيري زبان ديگر ملتها و قوميتها از آرزوهاي هميشگي من بوده که البته تا به حال زماني براي پرداختن به اونها پيدا نکردم

8.چرا اینقدر پر حوصله و صبور هستی؟
اين سوالي بسيار کلي هست و البته خود سوال هم جاي بحث داره، چرا که اين مورد شايد صرفا نظر شخصي شما باشه، اما اگر منظورتون در کمک به ديگران هست، ياد گرفتم انسانها رو به خاطر انسان بودنشون مورد احترام بدونم و اين احترام باعث ميشه استانه‌ي تحمل يا حوصله‌ي پرداختن به مشکلات افراد در حدي که براي هر فرد تعيين ميکنم پايين نباشه، البته هميشه استثنا هم وجود داره که اين نيز به ارزش گذاري اون موجوديت مربوط ميشه

9.جایگاه اجتماعی شما؟
باز سوال کلي ...
پس به طور کلي يک انسان در بين جامعه‌اي از انسانها

10.درخواستها از کاربران؟
رعايت قوانين، پرهيز از بحثهاي بي‌ارزش، رعايت احترام، حدود و شخصيت افراد، رعايت ادب در رفتار و تعاملات، کمک به ديگران و ...
و همه‌اي اينها اگر براي رضاي خدا و خشنودي خلق خدا باشه ارزشمند هست

11.چند سالی است با سنترال هستید..ایده ایجاد این سایت و چگونگی جان گرفتن و جمع شدن تیم سنترال و رسیدن آن به شرایط کنی را در چند سطر شرح دهید...تلخیها و شیرینها را هم بگید که میدونم گفتنی زیاده
همونطور که اشاره کرديد ميشه يک کتاب براي هر يک از مواردي که مطرح کرديد نوشت، قبلا در تاپيک‌هاي سالگر تاسيس انجمن مطرح کردم
اما اينکه چطور شد تصميم گرفتم انجمن تاسيس کنم، بر ميگرده به 5 يا 6 سال پيش، در اينترنت دنبال برنامه‌اي جستجو ميکردم که به يک انجمن فارسي زبان رسيدم، به نظرم ايده‌ي جالبي بود و تصميم گرفتم خودم روزي چنين انجمني داشته باشم، بعد از اون انجمنهاي ديگري رو ديدم و اونها رو بررسي کردم، نکات منفي و مثبت اونها رو شناختم و سعي کردم کاستي‌هايي که به نظرم در اونها وجود داشت رو رفع کنم، اولين باري که انجمني ديدم، با خودم گفتم يعني ميشه روزي من هم بتونم چنين چيزي بسازم، تصميم گرفتم و نتيجه‌ي اون رو تا به اينجا به اين شکل ميبينيد، البته براي اينکه اين انجمن به اينجا برسه، افراد زيادي دلسوزانه و خالصانه تلاش کردند و هر يک از کاربران و افراد حاضر در اين انجمن در اون به نسبت زحماتشون نقش دارند که همينجا از همه‌ي عزيزاني که براي رشد و تعالي انجمن خودشون تلاش کردند صميمانه سپاسگزارم، يک انجمن بدون کاربران اون ميشه مجموعه‌اي کد که نهايتا تشکيل سيستم انجمن رو ميده و عملا موجوديت، روح و هويتي نداره، تيم مديريت هم به مرور و با دعوت از کاربران فعال و علاقه‌مند تشکيل شده و به اينجا رسيده، تلخيها و شيرينيها هم رخدادهاي مسير رسيدن به هدف هستند و در کنار هم مفهوم خواهند داشت

12.توضیحی پیرامون امضا و آواتور شما؟
شخصيت اون که مشخص هست، نقش اول فيلم ماتريکس، فيلمي که با وجود زيباييهاي فني و فيلم سازي، مفهومي عميقا بد داره، اما در ايجاد و پردازش شخصيتهاي اون کاملا روانشناسانه و زيبا کار شده، در واقع ميشه اينطور در نظر گرفت، که با کمک از خوبي‌ها مفاهيمي منفي را القا ميکنند، اما به نظر من ابزار و موجوديت‌ها رو ميشه در هر جهتي به کار برد و نبايد زيبايي در کنار زشتي يا زشتي در کنار زيبايي رو در نظر نگرفت و مجموعه‌اي را کلا رد يا تاييد کرد، بلکه بايد بين ابزار و هدف و زشتي و زيبايي در هر شرايطي تفاوت قائل شد، شخص اول اين فيلم، ظاهرا شخصيت مثبتي بود، هدف مثبتي هم داشت، اما راه و نحوه‌ي انجام اون نادرست بود، به عبارت ديگه آرمان درست و راه و روش نادرست، سازندگان اون قصد داشتند با زيبايي‌ها و پيشفرضهاي درست و مثبت، مفاهيم منفي را القا کنند، اما ما ميتونيم ساخته‌هاي اونها رو در جهتي که خودمون تعيين ميکنيم استفاده کنيم، به نظر من اين شخصيت بدون در نظر گرفتن ديگر زوايا و محيط فيلم، شخصيتي مثبت و قابل قبول هست، ميشه در جاي ديگري اون رو به کار برد

13.تیپ و ظاهر شما؟
اهل مد و خرجهاي انچناني نيستم، اما سعي ميکنم آراسته باشم، کاري هم به اينکه الان چي مد هست و بحثهاي اينچنيني ندارم، اون چيزي که فکر ميکنم درسته رو انجام ميدم

15.تلخ ترین واقعه و شیرین ترین واقعه زندگی شما؟
تلخ‌ترين واقعه احتمالا بايد مرگ عزيزان و يا نابودي ارزشهايي که به اونها اعتقاد دارم باشه و شيرين‌ترين اون هم هنوز رخ نداده، اميدوارم ظهور امام زمان رو ببينم و در اين صورت شيرين‌ترين واقعه‌ي زندگي من خواهد بود، به طور کلي در برابر هر رخداد، تصميم و رفتار مناسبي را تعريف ميکنم که کاهش دهنده‌ي آثار منفي و تقويت کننده نکات مثبت اون باشه و در نهايت يک درس از اون ميگيرم، به اين شکل کمتر واقعه‌اي تلخ در خاطرم خواهد ماند، چون اون رو با شيريني تجربه‌اي که از اون واقعه کسب کردم جشن ميگيرم و نکات منفي اون رو با کمک زمان از ذهنم پاک ميکنم و در اين لحظه با وجود اينکه به خاطر ميارم وقايع تلخ بسياري در زندگي رو تجربه کردم، اما حقيقتا چيزي به صورت شاخص در ذهن ندارم که بيان کنم

16.چیزهایی که شما را شدیدا عصبی میکنه؟
دروغ، خيانت، فقدان منطق درست
البته تحمل بالايي در مواجهه با تلخي‌ها و ناهنجاريها دارم و معمولا تا خودم ابراز نکنم، نميشه عصبانيت و يا خوشحالي را در من ديد، در حين خوشحالي ميتونم گريه کنم و در حين ناراحتي ميتونم بخندم اگر نياز باشه اينگونه رفتار کنم، پس زماني که خودم بخواهم اون رو ابراز ميکنم، مگر مواردي خاص که اون هم اگر اولين بار باشه با اين وضعيت مواجه باشم، ممکنه کنترل خودم رو از دست بدم، اما معمولا خيلي سريع روالهاي درستي در مقابل اون تعريف ميکنم تا از بروز مجدد اون جلوگيري کنه

17.کاربرانی که بیشتر باشون راحت هستین(اختیاری)
البته توجه داشته باشيد تمام اين سوالات اساسا پاسخگويي به اونها اختياري هست تصویر
راحت کلمه‌ي بزرگي هست و معاني مختلفي داره، اگر منظورتون راحتي در رفتار و برخورد هست، به طور کلي با همه راحت هستم، چون پيشفرضهاي متعددي در برخورد و تعامل با افراد مختلف دارم، و اگر منظورتون از راحت بودن به معني اعتماد هست، اعضاي شوراي نظارت مورد اعتمادترين افرادي هستند که در انجمن ميشناسم و در پله‌ي بعد مديران ارشد و ديگر مديران و اگر بخواهم يک‌نفر رو به طور شاخص معرفي کنم، فريبرز عزيز تصویر
و اگر به معني علاقه‌ در حدي منطقي هست، همه‌ي افراد اين انجمن و در اندازه‌‌اي بزرگتر تمام انسانها رو دوست دارم، مگر اينکه افرادي با رفتار خودشون از اين دايره خارج باشند

18.احساست وقتی می بینی یک کاربر از حیطه سواد خودش خارج شده و آسمون ریسمون می باقه؟
براي اون فرد متاسف ميشم و سعي ميکنم باهاش صحبت و مشکل رو حل کنم

19.اولین کلمه که با دیدن واژگان زیر به ذهنت میرسه

سنترال:
علم و صميميت

ایران:
پاينده و سربلند

اسلام شیعه 12 امامی:
راه درست سعادت

شیراز:
زيبا

----------------

پدر:
فقدانش را عميقا احساس ميکنم

مادر:
تجلي عشق واقعي

خواهر:
آرزوي داشتنش را داشتم

برادر:
همراهي عزيز

عشق:
گوهري مقدس

20.شعر مورد علاقه شما؟
از اونجايي که حافظه‌ي شعري بسيار ضعيفي دارم، اساسا شعر رو به ندرت ميتونم به ياد بيارم، صرفا مفاهيم رو درک ميکنم و بر اساس همين مفاهيم ميتونم تشخيص بدم اين شعر رو قبلا شنيدم يا خير
پس هر شعري که مفهوم درستي داشته باشه مورد علاقه‌ي من خواهد بود

سوال بسیار است ولی طبق تعهد بنده به آقا مهدی که سند محضری هم خورده و خروج از آن پیگرد قانونی داره در چند قسط مطرح می شوند!
مجددا سپاسگزارم

فعلا!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Matilda نوشته شده:سلام آقا مهدی
عليک سلام

اين هم چند تا سوال از طرف من:

1- از آغاز فعاليت سايت و به خصوص از ابتداي فعاليت انجمن ها توي ذهنتون همچين مسيري رو براش در نظر داشتين و بر اساس يه تصوير ذهني مشخص فعاليت مي كردين يا اين كه به مرور و با اضافه شدن افراد جديد در اين مسير افتاد تا به اين گستردگي و اين سطح از كيفيت برسه؟
اولين قدمي که براي هر کاري بايد برداشت، تعيين اهداف هست، هيچ کار بدون هدفي به موفقيت نخواهد رسيد، انجمن در مسيري که مد نظر داشتم حرکت کرده و البته با اونچيزي که ميخواستم کاملا منطبق نيست، اما دور هم نيست

2- سايت (انجمنها) كنوني چقدر با چيزي كه در ابتدا روش برنامه ريزي كردين شباهت داره؟ چقدر تفاوت داره؟
فکر ميکنم جمله‌ي بالا جواب هر دو سوال بود

3- با سازي آشنايي دارين؟ اگر اينطوره چه سازي و در چه سطح؟
آشنايي اگر به معني تشخيص اونهاست، برخي رو از هم تشخيص ميدم، اما اگر منظورتون کار با اون و نواختن هست، متاسفانه هيچ کدوم

4- انگيزه و ايده ايجاد سايت و همينطور انجمنها، كجا و چه طوري به ذهنتون رسيد؟ آيا يه ايده مشترك بود؟
در بين سوالات ميلاد عزيز جواب اين سوال رو دادم

5- شعر نو يا قديم؟
شعر کهن

6- چه سبك موسيقي؟
چه سبک موسيقي رو چي؟ علاقه دارم يا علاقه ندارم؟
اگر منظورتون مورد علاقه هست: پاپ و راک، اما صرفا مفهوم برام مهمه‌، تا سبک و ...
و اگر نفرت منظورتون هست، رپ!! که به نظرم زشت‌ترين صداهايي هست که امکان ادا شدن توسط هنجره‌ي انسان رو داره، و نبايد اون رو در رديف هنر يا موسيقي قرار داد (صرفا نظر شخصي هست)

7- براي كنكور از ابتداي دبيرستان برنامه داشتين؟ يا فقط پيش دانشگاهي؟
من تقريبا براي هيچ امتحاني به ياد ندارم به اون شکل خونده باشم و اغلب مواقع نيازي به خوندن ندارم، اگر قرار هست چيزي را ياد بگيرم و درک کنم معمولا سر کلاس ياد ميگيرم و چون هميشه مفاهيم رو مورد توجه قرار ميدم کمتر فرار هستند و صرفا با يک مرور تمام اونها رو ميتونم بخاطر بيارم، براي کنکور هم نهايتا شايد بشه گفت به اندازه‌ي يک هفته کامل خونده باشم، اما کنکور يا امتحان صرفا امادگي اطلاعاتي نيست و ابعاد روحي رواني و جسمي اون اهميت زيادي دارند و نحوه‌ي عملکرد صحيح ما وابسته به اين عوامل هست، ممکنه فردي از لحاظ اطلاعاتي امادگي داشته باشه، اما از نظر رواني و جسمي آمادگي رويارويي با شرايط رو نداشته باشه و مثلا يک اضطراب امکان عملکرد صحيح رو از فرد بگيره و يا کند بودن در تست زدن و ...، در اين مورد براي هر چيز برنامه ريزي شده‌اي سعي ميکنم از مدتها پيش آمادگي رويارويي با اون رو در خودم ايجاد کنم

8- شده به خاطر كارهاي مربوط به سايت برنامه هاي خانوادگي رو از دست بدين؟
اصولا برنامه ريزي دقيق و در حين حال قابل انعطافي دارم و به همين دليل کمتر تداخلي رخ ميده، مگر اينکه از پيش مشخص شده نباشه اين برنامه و ابعاد اون هم از حدود پيشبيني شده (قابليت انعطاف) بيشتر باشه

13- اگه براي رسيدن به نتيجه اي دو تا راه وجود داشته باشه؛ اول راهي كه نسبتا ساده و سريع هست و نتيجه اون هم سريع آشكار ميشه اما در دراز مدت قابل اطمينان نيست و دوم راهي كه طولاني و وقت گير همينطور انرژي بر هست ولي نتايج اون شايد در كوتاه مدت تفاوتي ايجاد نكنن ولي در دراز مدت صد در صد مطلوب باشن، كدوم رو انتخاب مي كنين؟ چرا؟
بسته به ارزش اون نتيجه و اينکه چه چيزي نياز هست تصميم به انتخاب ميگيرم، مثلا اگر نياز هست آثار اون در دراز مدت باقي بمونه حتما راه دوم رو انتخاب ميکنم و در غير اين صورت راه اول، پس روال مطلقي ندارم، در زمينه‌ي انجام يک کار سعي ميکنم نهايت خلاقيتم رو به کار ببرم تا جوابي بهينه و نزديک به هدفم پيدا کنم و براي اين کار در لحظه تصميم ميگيرم، در ابتدا صرفا اهداف، حدود، خط فرمزها و مواردي کلي رو تعيين ميکنم

از وقتی که میگذارید بينهايت سپاسگذارم
خواهش ميکنم، من هم از سوالهاي خوب شما سپاسگزارم

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Morteza313 نوشته شده:سلامی گرم خدمت رئیس متخصصین مقیم مرکز، تصویر
عليک سلام

دیدن چه عملی از طرف کاربران بیشتر خوشحالتون میکنه ؟
فعاليت علمي، کمک به ديگران، ادب و متانت در رفتار

شما به مباحث نظامی هم علاقه مندید ، کدوم بخش ار توانایی های نظامی کشور براتون جذاب تره ؟
چون همه‌ي اين توانمندي‌ها هدفي مشترک دارند، همه‌ي اونها برام جذاب و ارزشمند هست، اما از اين بين توان موشکي و هوايي برام جذابيت بيشتري داره

فکر می کنم همه مشتاق یه خاطره جالب از مشکلاتتون برای اداره این سایت باشند ، نکته ای هست که بخواین بیان کنید ؟
همونطور که قبلا گفتم از هر رخداد فقط مفهوم اون در ذهنم ميمونه و درس و نتيجه‌اي که از اون ميگيرم، اما اگر بخوام يک نکته رو زوم کنم، تعداد دفعاتي که به هر شکلي سايت يا کاربران اون مورد حمله قرار گرفتند شايد جالب باشه، از ابتدا تا پايان سيستم قديمي انجمن بيش از 30 هزار حمله به ID کاربران و يا خود انجمن در سيستم امنيتي انجمن با جزئياتي مانند هويت حمله کننده و کدهاي به کار برده شده ثبت شده و در سيستم جديد هم تا امروز حدود 17 هزار حمله، که نشون ميده چقدر دوستاني به ما لطف دارند!!
البته بسياري از اين موارد مربوط به اشتباه وارد کردن پسورد بيش از دو بار متوالي هست که سيستم اون رو به عنوان شروع يک حمله Brute Force به اکانت يک کاربر شناسايي کرده، اما باز هم آمار حملات خطرناک به نسبت بالا هست و شکر خدا تا امروز موفقيتي براي حمله کنندگان نداشته، انشاالله در آينده هم نخواهد داشت

قانون شکن ترین کاربر سایت که اخراج شده؟
شخصيت افراد به صرف انسان بودنشون قابل احترام بوده و دليلي نميبينم اون رو در اين جايگاه ذکر کنم

صمیمی ترین کاربر سایت با شما ( البته همه می دونیم که همه خوبند تصویر )
اگر منظورتون در محيط انجمن هست که قبلا ذکر کردم

این هیچ ربطی به تملق نداره ، بنده به مدیریت شما نقدهایی هم دارم ( مهمترینشون یه خورده ازاد گذاشتن بحثهای داغه ) ، اما به شخصه در نت خیلی چیزها رو با محیطی که شما ساختید تجربه کردم ، ازادی ، مکتبی بودن ، فنی صحبت کردن ، درایت ، صبر و ....
ممنون از ابراز نظر و لطف شما تصویر

برای همشون ممنون.تصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

راستش در مقدمه یک جمله نوشتم انتظار داشتم دوستان دقت کنند :-o
دوستان هم کمک کنند بیشتر سوالات شناخت محور و کوتاه باشند(به درخواست خود مهدی)

و ایضا تذکر مهدی
در خواست ميکنم سوالاتي که مطرح کردن يا نکردن اونها اهميت چنداني نداره مطرح نشه،

دوستان به جای حاشیه هایی که در PM هم قابل طرح است بحث رو ببرید به سمت آشنایی بیشتر با خود مهدی تا علی رغم میل باطنی مجبور به حذف پستی نشویم...به هر حال این تاپیک تا سالها ماندگار خواهد ماند و بهتره که با سوالات پخته به ماندگارتر کردنش کمک کنیمتصویر
سپاس از همکاری و عنایت همه سنترالی های عزیز :)
  بی  
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

سلام بر دوستان عزیز :(
اول از همه از Mil@d, عزیز تشکر می کنم که این موضوع داغ :grin: را استارت زده چون من هم خیلی وقت هست که می خواستم همچنین تاپیکی بزنم اما :-x
بعد از اون از Mahdi1944, عزیز هم تشکر میکنم که با بردباری به همه سوالات جواب دادند. :razz:

منم 2 تا سوال می پرسم :

1- منظور از عدد 1944 در نام کاربریتون چیه؟
2- دلیل موفقیتتون چیه ؟(لطفا کامل پاسخ بدید که برای ما جوانان هم درس و تجربه ای باشد) چون ماشاا... هرچی می پرسیم به نحو احسن جواب میدید.

شاد باشید :razz:
New Member
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط HB »

سلام اقاي عظيمي

شما چرا اينقدر مهربون هستين؟
شما بيشتر از يک مهندس کامپيوتر به نظرم روانشناس هستين؟ درسته؟
اگه از يکي خوشتون بياد چيکار ميکنين؟
عشق يعني چه؟
همسر اينده شما چه ميارهايي داشته باشه؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

سلام به همه دوستان
Mil@d, عزیز :razz: من از تاپیک صندلی داغ خیلی خوشم اومده!البته پست نداده بودم تا الان چون سوالاتم توی سوالات دوستان بود و....
Mahdi1944, عزیز من هم سوال د.ومی nt, عزیز :razz: (- دلیل موفقیتتون چیه ؟(لطفا کامل پاسخ بدید که برای ما جوانان هم درس و تجربه ای باشد) چون ماشاا... هرچی می پرسیم به نحو احسن جواب میدید.) رو دارم....الیته این پست رو دا دم تا به اندازه 2 تا سوال برای پاسخ دادن وقت بزارید و یکم تخصصی تر و در رشته مهندسی کامپیوتر جواب بدید :razz: ....مرسی
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام
با توجه به مشغله مهدی عزیز دوستان بهتر ایشون رو بمباران سوال نکنن ! البته مهدی جان بچه ها اشتیاق زیادی دارن برای سوال پرسیدن از شما !
خوب یه سری سوال !
1 میزان آشنایی و تخصص شما در سخت افزار چقدر هست ؟
2 با کدوم زبان برنامه نویسی بیشتر حال میکنی ؟
3 مشخصات سیستمتون ؟! ( البه فکر کنم لپ تاپ دارید )
4 اینتل یا ای ام دی ؟!
5 چی شد که به سمت رشته کامپیوتر رفتی ؟ آیا از قبل علاقه داشتی یا بعدا علاقه پیدا کردی ؟
6 اگه مجددا به عقب برگردی آیا مجددا این رشته رو انتخاب میکنی ؟
7 تا حالا شده از سنترال خسته بشی یا پشیمون بشی از راه اندازیش ؟ ( البته منظورم این نیست از خود سنترال خسته شده باشی منظورم از مشکلات و مسائلی که پیش اومده برات به واسطه سنترال هست )
بیشتر از این نمی پرسم چون وقت نداری ! هر کدوم رو هم خواستی جواب ندید و دیگر هیچ !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt نوشته شده:سلام بر دوستان عزیز :(
اول از همه از Mil@d, عزیز تشکر می کنم که این موضوع داغ :grin: را استارت زده چون من هم خیلی وقت هست که می خواستم همچنین تاپیکی بزنم اما :-x
بعد از اون از Mahdi1944, عزیز هم تشکر میکنم که با بردباری به همه سوالات جواب دادند. :razz:

منم 2 تا سوال می پرسم :

1- منظور از عدد 1944 در نام کاربریتون چیه؟
يک عدد شخصي که به روايتي سال ساخت اولين کامپيوتر الکترونيکي امروزي نيز هست و به همين دليل در دنياي مجازي از اون استفاده ميکنم

2- دلیل موفقیتتون چیه ؟(لطفا کامل پاسخ بدید که برای ما جوانان هم درس و تجربه ای باشد) چون ماشاا... هرچی می پرسیم به نحو احسن جواب میدید.

اول بايد ديد موفق هستم يا خير، همچنين اين رو هم اشاره کنم من هم سنم بيشتر از اوني نيست که در زمره‌ي جوانان قرار نگيرم ... تصویر
همونطور که گفتم در موفق بودن يا نبودن من ترديد وجود داره، چون موفقيت رو بايد در مقابل هدف سنجيد و فردي موفق هست که به اهداف و قله‌هاي تعيين شده‌ي خودش رسيده باشه که اعتراف ميکنم نرسيدم و راه بسياري تا اون دارم، اما اگر از نظر شما اين وضعيت فعلي من موفقيت محسوب ميشه، من روالي که براي انجام يک کار تعريف ميکنم رو براتون سعي ميکنم بنويسم
اول از همه انتخاب درست هدف و تعريف قله در هر کاري اولين و مهمترين قدم محسوب ميشه، بعد از اين بايد امکان‌سنجي کرده و راه تعريف شده را به خوبي شناخت و براي هر مشکل احتمالي راه حلي پيدا کرد، در مرحله‌ي بعد بايد امکانات و توانايي‌هاي خود را به خوبي شناخت و با هدف و ملزومات اون تطبيق داد، پس از مقدارگذاري‌هاي اوليه و تعيين اهداف و راهکارها بايد از خبرگان اون علم يا کار مشورت گرفت، اگر نياز به تيم هست، تيمي منطبق بر کار و بر اساس توانايي‌هاي واقعي افراد انتخاب کرد، هزينه‌ها و سود رو به شکلي واقع گرايانه تخمين زد و ميزان ريسک پذيري و ديگر مسائل مخرب و متوقف کننده راه رو در نظر گرفت، وقتي همه‌ي اينها آماده شد، مجددا چندين بار کل طرح رو آناليز و سعي کنيم بهينه سازي نهايي رو انجام بديم، در مرحله‌ي آخر توکل بر خدا و داشتن اراده‌ و روحيه قوي کار رو شروع کرد و وقتي اين شکل کاري رو شروع کنيم اونقدر دليل براي انجام اون خواهيم داشت که ناکامي‌ها، شکستها و مشکلات اون رو با جديت، فکر و خلاقيت ازش عبور کرده و به هدف نهايي برسيم
هميشه سعي کنيم اهداف بزرگي در نظر بگيريم، وقتي هدف بزرگ باشه، تلاش ما هم به همون اندازه بزرگ خواهد بود و حداقل اگر بخشي از اون هم حاصل بشه برنده بوديم، براي مثال اگر ما به فکر پول در آوردن باشيم، ممکنه نهايتا بتونيم بخشي يا تمام اون رو به دست بياريم که در هر صورت کمه، چون پول بايد وسيله‌ي تعالي انسان باشه، نه هدف!.
اما اگر به دست آوردن پول رو بخشي از هدف والاتري بدونيم، تلاش ما هم به همون اندازه بزرگ خواهد بود و حتي اگر به هدف والايي که داريم نرسيديم، حداقل به پول خواهيم رسيد و چون هدف ما پول نبوده، حريصانه به اون چنگ نميزنيم و اون رو در راه درستي که منطبق بر اهداف ما هست هزينه ميکنيم، هدف هر فردي رسيدن به رشد، تعالي و سعادت هست و هر فردي راهي براي رسيدن به اونها انتخاب ميکنه و در اين راه به اندازه‌ي توانش از دارايي‌هاي خودش هزينه ميکنه
ايمان به اينکه هميشه قادرترين موجوديتي که ميشناسيم نگهدار و ياري رسان ما خواهد بود (اگر هدف ما رضاي او باشه) انسان رو به موجودي شکست ناپذير تبديل ميکنه، حال هر کس بهره‌ي بيشتر از اين ايمان برده باشه، کارهاي بزرگتري هم ميتونه انجام بده
در آخر اين رو هم اضافه کنم اينها نظر و درک من از هدف هست، به هيچ وجه به اين معني نيست که من الان در اين مرحله هستم، بلکه نقشه‌ي راهي هست که براي کارها ترسيم کردم و به اونها اعتقاد دارم، حال اينکه چقدر موفق باشم رو عاقبت کار مشخص ميکنه

شاد باشید
شما هم به همچنين
:razz:

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”