صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!

پست توسط yasermym »

با سلام به مدیر عزیز سایت
چند سوال هم از طرف بنده به عنوان یادگاری تصویر

آیا خدمت سربازی رفته اید؟
قصد ادامه تحصیل دارید؟ تا چه مقطعی مایل به ادامه هستید؟
--------------------------------
فکر می کنید یک بچه از چه سنی شروع به استفاده از کامپیوتر بکنه خوبه؟ (این سوال از این جهت پرسیده شد که احساس می شود کامپیوتر و بازی های رایانه ای باعث شده تا کودکان و نوجوانان از کتاب فاصله بیشتری بگیرند)
آیا فکر می کنید کامپیوتر می تواند همان اطلاعاتی را که در قدیم با خواندن کتاب بدست می آمد، تامین کند؟ یا اینکه جنبه های سرگرم کننده و غیر مفید آن برتری دارد؟
به نظر شما چرا در ایران سرعت اینترنت اینقدر کم است؟ آیا مساله فنی است یا اجتماعی؟
آیا عدم تخصیص پهنای باند بیشتر بخاطر فرهنگ غلط استفاده است؟ آیا با این کار موافق هستید؟
آیا هنوز فرهنگ استفاده صحیح از اینترنت در کشور ما نهادینه نشده است؟ با چه کارهایی می توان فرهنگ درست استفاده از اینترنت را برای کاربران تشریح و تبیین کرد؟
طبق یک نظریه، سلاح های هسته ای با ایجاد بازدارندگی از بروز جنگ های اساسی در بین قدرت های اصلی نظامی، بعد از جنگ جهانی دوم جلوگیری کرده اند. آیا با این نظر موافق هستید و آیا فکر می کنید که این سلاح برای کشور ما هم در برابر دشمنان بازدارندگی ایجاد می کند؟
فکر می کنید بهترین راه برای مقابله با سلاح های هسته ای چه باشد؟
فکر می کنید چرا خانم ها این قدر در پی اثبات خودشان هستند؟ آیا در جامعه نادیده گرفته شده اند یا بر اثر القائات دیگران (دول استعمار گر) است؟
بر مبنای یک نظر، غربی ها در بعضی جوامع جهت ایجاد سلطه و تسلط بر مردم آن، با ارزش گذاری بیش از حد برای موضوعات مربوط به زنان به نوعی در صدد ایجاد روحیه زنانه در آن جامعه هستند تا در برابر فشارها مقاومتی از خود نشان ندهند. آیا این گفته را قبول دارید؟
آیا شما با این گفته موافق هستید که در حال حاضر الگوی مناسبی برای جوانان و بخصوص دختران موجود نمی باشد؟
آیا این فقدان الگو سبب نمی شود که رو به رفتارهایی آورده شود که با فرهنگ تاریخی ما بیگانه است؟

تشکر و موفق باشید تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

yasermym نوشته شده:با سلام به مدیر عزیز سایت
سلام

چند سوال هم از طرف بنده به عنوان یادگاری تصویر

آیا خدمت سربازی رفته اید؟
چند سال هست کارت دارم

قصد ادامه تحصیل دارید؟ تا چه مقطعی مایل به ادامه هستید؟
تا هر مقطعي که امکانش برام فراهم باشه

فکر می کنید یک بچه از چه سنی شروع به استفاده از کامپیوتر بکنه خوبه؟ (این سوال از این جهت پرسیده شد که احساس می شود کامپیوتر و بازی های رایانه ای باعث شده تا کودکان و نوجوانان از کتاب فاصله بیشتری بگیرند)
هر چه زودتر بهتر، بر خلاف اونچيزي که افراد فکر ميکنند بازيهاي کامپيوتري ذاتا مخرب هستند، من چنين نظري رو ندارم و بر عکس اون رو مفيد ميدونم، البته هر چيزي حدودي داره و همينطور اينکه چه بازيهايي با چه مفاهيمي باشه هم قطعا بايد کنترل کرد، اما به طور کلي کار، استفاده، بازي و آشنايي با کامپيوتر هر چه زودتر شروع بشه بهتره (در کنار اون ديگر مهارتها هم به شکلي درست به کودک آموزش داده بشه تا يک بعدي بار نياد)، در مورد اينکه نوشتيد از کتاب فاصله ميگيرند هم به نظر من پديده‌ي بد و نامطلوبي نيست، جهان در حال پيشرفت هست و ابزارها هم بايد با پيشرفت و مدرن شدن مدرن شوند، زماني بشر روي ديوار غارها و سنگ نقاشي ميکرد، پس اگر بخواهيم از فرهنگ کتابخاني سنتي پاسداري کنيم، احتمالا بايد روي سنگ نوشتن رو هم به انسانهاي امروزي بياموزيم تا سنت از بين نرود، من به هيچ وجه عقيده ندارم کتاب اجبارا بايد حفظ بشه و نبايد گذاشت روش يادگيري رشد کنه، خود کتاب سالانه از قطع ميليونها درخت به وجود مياد و مثلا امکان جستجو و دسترسي سريع به اطلاعات و يا قابليت کپي بدون هزينه و آسان هم در اون مانند ابزارهاي امروزي مثل کتاب الکترونيک فراهم نيست، پس بايد به سمت راههاي نو رفت در حين حال که به روشهاي سنتي هم احترام گذاشت و در مواقع نياز از اونها بهره برد، اما مبنا بايد تکنولوژي روز باشه، نه سنت (در چنين مقوله‌هايي)، حال با اين توصيف به نظر من اينکه روش يادگيري از سمت کتاب و دفتر به سمت کتاب الکترونيک و نوت‌بوک تغيير شکل پيدا کنه بسيار پديده مطلوبي هست

آیا فکر می کنید کامپیوتر می تواند همان اطلاعاتی را که در قدیم با خواندن کتاب بدست می آمد، تامین کند؟ یا اینکه جنبه های سرگرم کننده و غیر مفید آن برتری دارد؟
از هر وسيله‌اي ميشه در راهها و براي مقاصد مختلف استفاده کرد، عقيده دارم ابزارهاي مدرن کاملا نياز به کتاب سنتي کاغذي رو رفع ميکنند، بايد نحوه‌ي صحيح استفاده از ابزارها رو به افراد اموخت، نه با ابزارها به صرف امکان استفاده نادرست مبارزه و از مزاياي ان چشم پوشي کرد

به نظر شما چرا در ایران سرعت اینترنت اینقدر کم است؟ آیا مساله فنی است یا اجتماعی؟
فکر ميکنم هر دو، مسائل فني، تحريم و ... باعث پديدار شدن دلايل و محدوديتهاي فني ميشه و سياست گذاريهاي فرهنگي فعلي هم بنا به دلايلي محدوديت سرعت رو اعمال ميکنند که به نظر من کار درستي نيست، از طرفي همين محدوديتهاي فني باعث بالا رفتن هزينه‌ي استفاده شده و در صورتي هم که ارائه بشه، افراد محدودي به سمت اون گرايش خواهند داشت

آیا عدم تخصیص پهنای باند بیشتر بخاطر فرهنگ غلط استفاده است؟ آیا با این کار موافق هستید؟
در بالا توضيح دادم، بخشي از اون به خاطر بيم استفاده نادرست ممکنه باشه، اما بخش ديگر اون به مسائل فني و کمبود پهناي باند به نسبت تقاضا بر ميگرده و براي تسهيم درست و پاسخگويي به ميزان تقاضاي موجود اعمال شده

آیا هنوز فرهنگ استفاده صحیح از اینترنت در کشور ما نهادینه نشده است؟ با چه کارهایی می توان فرهنگ درست استفاده از اینترنت را برای کاربران تشریح و تبیین کرد؟
اگر منظور از درست همون کمالي هست که در مدينه‌ي فاضله اميد ديدنش رو داريم، خير نشده، اما فکر ميکنم رشد فرهنگي خوبي صورت گرفته،با ايجاد محدوديت در دسترسي به سايتهاي مخرب و آموزش کاربردهاي مثبت و فرهنگ درست استفاده از اينترنت يا به طور کلي ابزار، ميشه اين وضعيت رو باز هم بهبود بخشيد

طبق یک نظریه، سلاح های هسته ای با ایجاد بازدارندگی از بروز جنگ های اساسی در بین قدرت های اصلی نظامی، بعد از جنگ جهانی دوم جلوگیری کرده اند. آیا با این نظر موافق هستید و آیا فکر می کنید که این سلاح برای کشور ما هم در برابر دشمنان بازدارندگی ایجاد می کند؟
در اينکه عامل بازدارنده هست شکي نيست، اما اينکه آيا جايگزينهاي بهتري براي اون وجود داره يا خير بايد بيشتر بررسي کرد، ميدونيم که سلاح هسته‌اي يکبار در جهان استفاده شده و هنوز ننگ اون از پيکر اولين استفاده کننده اون پاک نشده، پس احتمال استفاده مجدد اين سلاحها کم هست، و داشتن سلاح هسته‌اي اين بازدارندگي رو به حد کمال ميرسونه، اما به نظرم تنها راه نيست و راههاي بهتري هم براي جلوگيري از احتمال حمله‌ي اتمي دشمنان وجود خواهد داشت که هزينه‌ها و پيامدهاي کمتري هم داشته باشه، مثلا داشتن ظرفيت ساخت اين سلاح در کوتاهترين زمان ممکن راهکار منطقي ‌تري هست، تا ساخت و نگهداري اون

فکر می کنید بهترین راه برای مقابله با سلاح های هسته ای چه باشد؟
در بالا اشاره کردم، داشتن ظرفيت ساخت اون در کمترين زمان ممکن

فکر می کنید چرا خانم ها این قدر در پی اثبات خودشان هستند؟ آیا در جامعه نادیده گرفته شده اند یا بر اثر القائات دیگران (دول استعمار گر) است؟
هر دو سهم دارند، در مقابل هر افراطي تفريطي خواهد بود، اما اين وضعيت فعلي بخش زيادي از اون رو غير واقعي و القاي منفي خارجي ميدونم، اگر يک موضوع به طور مطلق در يک جامعه وجود نداشته باشه، هرگز با القاي ديگران هم به وجود نخواهد آمد، بلکه القا نقش کاتاليزور و شدت دهنده وضعيت و پيامدهاي اون رو بازي ميکنه، مثلا اگر جرقه‌اي وجود نداشه باشه، اتشي برافروخته نميشه و اگر هيزم و يا سوختي نباشه اين جرقه راه به جايي نخواهد برد، اما اگر جرقه يا آتش کوچکي وجود داشته باشه با راههاي زيادي ميشه اون رو تقويت و به وضعيت غير قابل مهار رسوند که مساله‌ي جامعه‌ي ما هم همين هست که اميدوارم با هوشياري اين وضعيت مهار بشه

بر مبنای یک نظر، غربی ها در بعضی جوامع جهت ایجاد سلطه و تسلط بر مردم آن، با ارزش گذاری بیش از حد برای موضوعات مربوط به زنان به نوعی در صدد ایجاد روحیه زنانه در آن جامعه هستند تا در برابر فشارها مقاومتی از خود نشان ندهند. آیا این گفته را قبول دارید؟
خير، ايجاد روحيه زنانه براي هدفي که شما مطرح کرديد رو قبول ندارم، چون اساسا چنين روحيه و خصوصيتي رو صرفا مخصوص خانمها نميدونم، اما ميدونم در برنامه‌هاي استعماري يکي از ابزارهايي که هميشه از اون به اشکال مختلف بهره برده شده، زنان هستند، شايد با سعي در عادي کردن برخي مسائل منفي سعي در سست کردن بنيان خانواده رو داشته باشند که سست شدن اين بنيان به عنوان اصلي‌ترين واحد بدنه‌ي اجتماع، باعث سست و شکننده شدن پيکره‌ي جامعه خواهد شد

آیا شما با این گفته موافق هستید که در حال حاضر الگوی مناسبی برای جوانان و بخصوص دختران موجود نمی باشد؟
الگوهاي ملي و ديني خوبي داريم، اما اول اينکه خود ما سعي در شناساندن اون با استفاده از علم و تکنولوژي نوين نکرديم و هم اينکه دشمنان ما در اينکار سنگ تمام گذاشتند و اين کمبود رو پر کردند و باعث ايجاد نوعي دوگانگي ارزشي و دو راهي براي انتخاب الگو شدند

آیا این فقدان الگو سبب نمی شود که رو به رفتارهایی آورده شود که با فرهنگ تاریخی ما بیگانه است؟
قطعا همينطور خواهد بود، وقتي نيازي احساس ميشه، بايد به نوعي پاسخي براي اون وجود داشته باشه، حال اگر پاسخ بر مبناي فرهنگ، تاريخ و باورهاي ما نباشه، قطعا اين نياز فراموش نشده و با الگو و فرهنگ بيگانه اين خلا پر خواهد شد

تشکر و موفق باشید تصویر
خواهش ميکنم، پيروز باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط HB »

سلام اقا مهدي
به خدا شما بينظير هستين
من مثل شما رو تا حالا نديدم
چند بار پستاي شما رو خوندم، هر باري درساي جديد گرفتم
انشااله هميشه سلامت باشين
کاش همه مثل شما بودن :razz:

چطوري به اينجا رسيدين؟ با اين سن اينقدر درک و دانش چطور ممکنه آخه؟
فکر ميکنين خدا چقدر شما رو دوس داره؟
تا حالا شده شما کسي رو دوست داشته باشين و اون شما رو نخواد؟ اونوقت چيکار ميکنين؟
چه زماني به نظرتون وقتشه که براي ازدواج تصميم بگيرين؟

:razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

HB نوشته شده:سلام اقا مهدي
به خدا شما بينظير هستين
من مثل شما رو تا حالا نديدم
چند بار پستاي شما رو خوندم، هر باري درساي جديد گرفتم
انشااله هميشه سلامت باشين
کاش همه مثل شما بودن :razz:
سلام
ممنون ار ابراز لطف و محبت شما

چطوري به اينجا رسيدين؟ با اين سن اينقدر درک و دانش چطور ممکنه آخه؟
جاي خاصي فکر نميکنم باشم هنوز ...
هر فردي محصول عقايد و باورهاي خودش هست، اين تاپيک هم برخي باورهاي منو نشون ميده، شايد اين جواب شما باشه

فکر ميکنين خدا چقدر شما رو دوس داره؟
ميدونم خدا همه‌ي مخلوقات خودش رو دوست داره، من هم مخلوقش هستم و اميدوارم کاري نکرده باشم که مخلوق و بنده‌ي خوبي نبوده باشم

تا حالا شده شما کسي رو دوست داشته باشين و اون شما رو نخواد؟ اونوقت چيکار ميکنين؟
قبلا در مورد نحوه‌ي ارتباط با ديگران صحبت کردم، چيزي به شکل شاخص به ياد ندارم، اما احتمالا بوده افرادي که دوست داشتم سطح روابط بالاتري با اونها داشته باشم و وقتي تستهاي اوليه نشون داده سطحي پايين‌تري براي من تعيين شده قبل از اينکه بخواد به روابط ثانويه مثل دوست داشتن برسه مجبور به تغيير ارزش گذاريها در قبال اون فرد شدم و فراموش کردم، چون راهي جز اين وجود نداره

چه زماني به نظرتون وقتشه که براي ازدواج تصميم بگيرين؟
براي هر چيزي ملزوماتي نياز هست، من هم بايد يکسري معيارها و ظرفيتهايي در خودم ايجاد کنم که هنوز کامل بر اونها منطبق نيستم، هر وقت احساس کردم اگر خودم پدر دختري بودم و يکي مثل الان خودم ميومد خواستگاري اونو قبول ميکردم، احتمالا همون زماني هست که بر معيارهاي تعيين شده منطبق هستم، که هنوز نيستم ...

:razz:

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

Mahdi1944, با سلام چند تا سوال داشتم...اول میخواستم نپرسم (چون شاید فقط برای کسانی که دانشجو رشته کامپیوتر هستند جواب هاش جالب باشه و برای دیگران ::sa ..............)...احتمال دادم که دیگه مهدی عزیز بعدا جواب سوالات ما رو نده : پس می پرسم!...البته چون مهدی عزیز رشته تحصیلیشون با بنده یکی هست میخوام از تجربیاتشون استفاده کنم :o ..........خلاصه ببخشید! :-o

اگر فردی از شما بپرسه که برم رشته کامپیوتر یا نه؟چی جواب میدید(فرض بر اینکه فرد علاقه داره به این رشته ولی از اینده رشته نگرانه)

------------------------------------------------------
چند توصیه دوستانه به دانشجو ترم2 ،3 کامپیوتر برای موفقیت در دانشکاه و بعد از اون

============================================

فکر میکنید در سر کلاس دروس تخصصی کامپیوتر باید بیشتر جزوه نوشت یا گوش کرد به حرف های استاد؟(راهکار خودتون در سر کلاس رو بنویسید)

--------------------------------------------------------------------

زبان رو در چه حد برای یک دانشجو کامپیوتر مهم میدونید و چه توصیه دارید برای تسلط بیشتر بهش؟
--------------------------------------------------------------------------
شما گفنید برنامه ریزی دارید در زندگی و....----میشه بیشتر توصیح بدید؟مثلا برنامه ریزی شما روزانه است یا هفتگی؟
-----------------------------------------------------------------
در حال حاضر گرایش به چه سمتی در رشته نرم افزار رو پیشنهاد میکنید؟شبکه،برنام نویسی نرم افزار های کاربردی،برنامه نویسی وب یا.....؟دلیل هم هر چند کوتاه ممنون میشم ذکر کنید...

---------------------------------------------------------------------------------
برای کسی که زبان برنامه نویسی c# رو برای افزایش تسلط برنامه نویسیش انتخاب کرده چه پیشنهادی دارید؟ایا اینده روشنی برای این زبان می بینید؟

با تشکر از شما بابت پاسخ گویی........ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

SHAHRAM نوشته شده:Mahdi1944, با سلام چند تا سوال داشتم...اول میخواستم نپرسم (چون شاید فقط برای کسانی که دانشجو رشته کامپیوتر هستند جواب هاش جالب باشه و برای دیگران ::sa ..............)...احتمال دادم که دیگه مهدی عزیز بعدا جواب سوالات ما رو نده : پس می پرسم!...البته چون مهدی عزیز رشته تحصیلیشون با بنده یکی هست میخوام از تجربیاتشون استفاده کنم :o ..........خلاصه ببخشید! :-o
سلام

اگر فردی از شما بپرسه که برم رشته کامپیوتر یا نه؟چی جواب میدید(فرض بر اینکه فرد علاقه داره به این رشته ولی از اینده رشته نگرانه)
اولين قدم براي هر انتخاب علاقه هست، در مرحله‌ي اجرايي هم تعيين هدف براي پيشرفت ضروري هست، پس اگر اين دو تعيين بشه قدمهاي اصلي برداشته شده، در مورد دانشگاه اين رو بدونيد براي هر رشته‌اي شايد دانشجو و فارغ التحصيل زياد باشه، اما هميشه براي فرد کارامد و باسواد موقعيت فراوان هست، رشته‌ي کامپيوتر هم رشته‌اي هست که فرد نياز نيست حتما استخدام بشه، در اين دنياي بي‌کران علوم کامپيوتري براي هر فردي جايي وجود داره که بايد اون رو پيدا کنه، پس اگر از دوران تحصيل به خوبي استفاده کنه و روي هدفش متمرکز باشه و صرفا منتظر دانشگاه نمونه و خودش دنبال فراگيري باشه فکر نميکنم بعد از فارغ التحصيلي نگران آينده و شغل بمونه، مورد بعدي اينه که اين رشته به سرعت در حال پيشرفت و رايش هست و اگر اطلاعات خودتون رو به روز نکنيد 5 سال بعد بي‌سواد خواهيد بود، پس بايد همواره تلاش کرد، اگر فرد مورد نظر اين پيش شرطها رو داشت من ورود به اين رشته رو بهش پيشنهاد ميکنم، در ضمن فکر ميکنم از دوران دانشجويي بايد مقدمات کاري که مد نظر هست رو فراهم و شروع کرد

------------------------------------------------------

چند توصیه دوستانه به دانشجو ترم2 ،3 کامپیوتر برای موفقیت در دانشکاه و بعد از اون
مواردي که در بالا نوشتم فکر ميکنم کافي باشه
منتظر اينکه دانشگاه چيزي به اونها ياد بده نباشند و خودشون تلاش کنند
روي يک رشته‌ي خاص تمرکز کنند
از همين دوران تحصيل مقدمات کاري که ميخواهند در آينده انجام دهند رو فراهم کنند
هميشه در به روز نگه داشتن اطلاعاتي که دارند تلاش کنند
============================================

فکر میکنید در سر کلاس دروس تخصصی کامپیوتر باید بیشتر جزوه نوشت یا گوش کرد به حرف های استاد؟(راهکار خودتون در سر کلاس رو بنویسید)
من سعي ميکنم سر کلاس توجه کنم و معمولا چيزي نمينويسم، جزوه رو ميدونم حداقل يکي مينويسه، آخر ترم و قبل از امتحانات اگر احساس کردم جزوه نياز هست از يکي کپي ميگيرم و در ازاي اون چيزهاي که بلدم رو به طرف ياد ميدم و اشکالاتش رو رفع ميکنم، چون وقتي کسي مينويسه معمولا کمتر ياد ميگيره و بايد بعد دوره کنه، برخي توضيحات ممکنه باشه که سر کلاس به نظر طرف ساده بياد و يادداشت نکنه، اما وقتي ميخواد اون رو مرور کنه نکات گنگي پيدا بشه براش،‌ پس به اين شکلي که گفتم هر دو طرف سود خواهند برد

--------------------------------------------------------------------

زبان رو در چه حد برای یک دانشجو کامپیوتر مهم میدونید و چه توصیه دارید برای تسلط بیشتر بهش؟
زبان براي هر فردي در اين دوران ضروري هست، رشته هايي که بيشتر به اطلاعات جديد و به روز شدن نياز دارند هم مسلما بيشتر، پس يکي از ارکان ضروري پيشرفت تسلط به زبان حداقل براي متون تخصصي رشته‌ي خودش هست، توصيه هم فقط کار و تمرين، داشتن گنجينه‌ي کاملي از لغات بسيار به پيشرفت کمک ميکنه، من خودم بيشتر روي معني لغات تمرکز ميکنم

--------------------------------------------------------------------------

شما گفنید برنامه ریزی دارید در زندگی و....----میشه بیشتر توصیح بدید؟مثلا برنامه ریزی شما روزانه است یا هفتگی؟
يک راه و چشم انداز کلي تا پايان سال براي خودم تعيين ميکنم و اهدافي رو در نظر ميگيرم که بايد به اون برسم، البته اين رو بر اساس واقعيتها و توانايي خودم تعيين ميکنم نه رويايي و غير واقعي، زمانهاي مناسب براي هر يک رو محاسبه ميکنم، بعد ابتداي هر ماه به چشم انداز کلي رجوع ميکنم و بر اساس اون چشم انداز برنامه‌ي کلي اون ماه رو تعيين ميکنم و به همين ترتيب بر اساس رخدادهاي پيش رو برنامه ريزي مناسب رو انجام ميدم، در بعد ريزتر برنامه‌هاي دقيقتري حتي براي خواب، و ديگر فعاليتهاي روزانه در نظر ميگيرم و سعي ميکنم طبق اونها عمل کنم، اگر به هر دليلي از برنامه‌ي روزانه عقب موندم خودمو مجبور ميکنم روز بعد اونها رو هم در برنامه قرار بدم، البته نه به اين شکل که فلان ساعت تا فلان ساعت فلان کار، بلکه تعيين ميکنم، اين کارها بايد انجام بشه، اين ميزان زمان هم براي اينها لازم هست و بر همين اساس جلو ميرم

-----------------------------------------------------------------

در حال حاضر گرایش به چه سمتی در رشته نرم افزار رو پیشنهاد میکنید؟شبکه،برنام نویسی نرم افزار های کاربردی،برنامه نویسی وب یا.....؟دلیل هم هر چند کوتاه ممنون میشم ذکر کنید...
باز هم بر ميگرده به استعداد و علاقه، اما با توجه به نبود قوانين درست حمايت از نرم افزارها (کپي‌رايت) و يا عدم اجراي درست اونها، من برنامه نويسي وب و شبکه رو ترجيح ميدم تا برنامه نويسي تجاري، هر چند برنامه نويسي تجاري در اروپا و ايالات متحده بازار کار خوبي براش وجود داره. استعداد برنامه نويسي بسيار بالايي در ايران وجود داره، من يادمه زماني که word1 رو مايکرسافت منتشر کرد، نرم افزاري تحت داس ايرانيها نوشته بودند به نام واژه پرداز اگر اشتباه نکنم، در اون زمان اين برنامه به جرات ميتونم بگم يک سرو گردن از Msword1 بالاتر بود، اما الان همين تيم به خاطر عدم حمايت احتمالا داره ديسک افيس 2007 رو رايت ميکنه و ...!!!

---------------------------------------------------------------------------------

برای کسی که زبان برنامه نویسی c# رو برای افزایش تسلط برنامه نویسیش انتخاب کرده چه پیشنهادی دارید؟ایا اینده روشنی برای این زبان می بینید؟
خواه ناخواه آينده متعلق به زبانهاي سطح بالا مانند جاوا و دات‌نت هست، به خاطر امنيت، قابليت اجراي بدون وابستگي به پلاتفورم نرم و سخت افزاري زيرين و بسياري موارد ديگه، در مجموعه‌ي دات نت هم سي‌شارپ و ASP.net بيشتر مورد توجه هستند، هر چند در پلاتفورم دات‌نت ديگه زبان چندان اهميتي نداره و هر يک به ديگري قابل انتقال و تبديل هستند و کد intermediate نهايي که ماشين مجازي (Framework در دات‌نت و JVM در جاوا) اون رو بايد اجرا کنه به هر زباني در دات‌نت که نوشته شده باشه به کد مياني يکساني تفسير ميشه و ماشين مجازي اون رو اجرا ميکنه، اما اگر بخواهيم از بين جاوا و دات‌نت يکي رو انتخاب کنيم، من جاوا رو ترجيح ميدم، ميدونيد که دات‌نت کپي تکميل شده جاوا هست، يکي از اهداف اساسي ايجاد ماشين مجازي ايجاد قابليت حمل و اجراي برنامه‌ي نوشته شده در هر ماشيني بدون توجه به پلاتفورم زيرين و معماري سخت افزاري هست، جاوا تقريبا براي هر ماشيني، JVM اون رو ارائه کرده، از موبايل گرفته تا پکيجهاي آبگرمکن امروزي و انواع سيستم عاملهاي موجود براي کامپيوتر، دات‌نت هم هدف نهايي رو همين تعيين کرده، اما هنوز حتي براي لينوکس هم فريمورک ارائه نکرده و عملا اين بخش تکميل نيست، پس با جاوا در واقع شما براي هر چيزي ميتونيد کد بنويسيد، اما در دات‌نت هنوز به اين سطح نرسيده، از طرفي کامپايلر جاوا مجاني هست و اگر بخواهيد در کشور ديگه‌اي برنامه نويسي کنيد، لازم نيست هزينه‌هاي سنگين خريد لايسنس دات‌نت رو بديد و محدوديتهاي کمتري داريد، همينطور چون جاوا زودتر از دات‌نت عرضه شده، متداول‌تر هست در دنيا و بازار بسيار وسيع‌تري براي اون وجود داره، البته ناگفته نمونه سي‌شارپ و جاوا از نظر سينتکس و ساختار کلي بسيار شبيه به هم هستند و هر دو هم بر پايه C هستند، قوائد اصلي برنامه نويسي تقريبا يکي هست، و ميشه هر دو رو بلد بود‌، پس اگر قرار هست يک زبان رو انتخاب کنيد من جاوا رو پيشنهاد ميکنم، و به طور کلي زبانهاي سطح بالا. اگر بتونيد جاوا و دات‌نت رو در کنار هم کار کنيد بسيار عالي هست، در بعد برنامه نويسي وب هم php بازار بسيار خوبي داره، اما هم جاوا و هم دات‌نت در اين زمينه حرفي براي گفتن دارند، پس فراگيري اين سه زبان ميتونه تمام نيازهاي شما رو برآورده کنه، حال بر اساس بازار کاري که در محيط شما وجود داره، تعيين ميکنيد که کدوم رو بيشتر روش تمرکز کنيد

با تشکر از شما بابت پاسخ گویی........:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
خواهش ميکنم، موفق باشيد تصویر

New Member
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط HB »

سلام اقا مهدي
ممنون از جواباتون

به نظر شما چه راهکارايي براي دادن آزادي بيشتر به زنان وجود داره؟ اصلا به نظر شما الان وضعيت آزادي خوبه؟
چرا خواستگاري دختر از پسر در ايران زشته؟
عزيزترين فرد يا چيزي که در زندگيتون وجود داره چيه؟
دين مهمتره يا عرف؟
اگه قرار باشه يه چيز از خدا بخوايد و براورده بشه چي ميخوايد؟
ممنون تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

HB نوشته شده:سلام اقا مهدي

ممنون از جواباتون
سلام

خواهش ميکنم

به نظر شما چه راهکارايي براي دادن آزادي بيشتر به زنان وجود داره؟ اصلا به نظر شما الان وضعيت آزادي خوبه؟
البته من نبايد در اين زمينه نظر بدم، چون نه من صاحب نظر هستم و نه دقيقا نيازها و شرايط زنان در حالت فعلي رو کاملا ميتونم درک کنم، اما فکر ميکنم حدود قانوني در ايران درست هست و آزادي معقول و در چارچوب دين رو به خانمها ميده، اما عرف ما از قديم محدود کننده اين قشر بوده که در اين زمينه در خانواده‌هاي با سبک زندگي منطقي‌تر و امروزي ما کمتر محدوديتهاي غير منطقي براي خانمها رو ميبينيم، و مسئله‌ي آزادي زنان بيشتر فکر ميکنم به عرف و فرهنگ هر منطقه مربوط باشه، تا قوانين و وضعيت کلي و حدود تعيين شده در قانون براي زنان

چرا خواستگاري دختر از پسر در ايران زشته؟
به هر حال هر جامعه‌اي به فراخور ماهيت، اعتقادات و شرايط زندگي، عرف يا قوانين نانوشته‌اي براي خودش داره، من فکر نميکنم منع شرعي در اين زمينه وجود داشته باشه، اما جامعه‌ي ما اين رو نميپذيره، شايد چون در دين ما توصيه شده جايگاه زن بايد هميشه مورد احترام باشه و خواستگاري رفتن اونها احتمالا به اين جايگاه لطمه وارد ميکنه، همچنين تحمل شکست عاطفي براي مرد راحت‌تر هست چون تحمل مرد در سختي‌هاي بيشتره و شايد به همين دليل بهتر هست خانمها تصميم گيرنده باشند تا تقاضا کننده

عزيزترين فرد يا چيزي که در زندگيتون وجود داره چيه؟
در بعد معنوي که قطعا خدا، اما در بعد مادي و زميني چيزي که بيشتر برام دوست داشتني هست، فکر ميکنم همون دختر بچه‌ي 7 ساله‌اي که قبلا هم به اون اشاره کردم باشه تصویر

دين مهمتره يا عرف؟
قطعا دين، اما در خود دين جايي براي عرف تعيين شده و بسياري حدود در احکام ديني بر مبنا و اساس عرف تعيين ميشه و به نوعي دين براي عرف جامعه جايگاه مهمي در نظر گرفته، پس دين جامعيت بيشتري هم داره

اگه قرار باشه يه چيز از خدا بخوايد و براورده بشه چي ميخوايد؟
عاقبت به خيري، در طول هر راهي پستي و بلندي‌ها، خوشي و سختي‌هايي وجود داره، اما چيزي که مهمه عاقبت کار هست

ممنون تصویر

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

به به سلام به آقا مهدی گل :)
ماشاالله می بینم که صندلی هم حسابی داغ شده. خدا بهت صبر بده :grin:

ببخشید من وقت نکردم سئوالات دوستان رو بخونم فقط چند تا سئوال می پرسم تا منم شریک باشم :(

1.مهدی جان اولین بار یادته من رو کی شناختی؟ یا بهتر بگم اولین تصویری که از من یادته :grin:

2.بهترین دوستت در سنترال کلابز

3.نظرت درباره سایت دشمن چیه؟ که مثل این که برای بار دوم داره کارش تموم میشه :-)

4.بالاترین سرعتی که تا حالا توی اینترنت داشتی؟ و بالاترین سرعت دانلود و پرحجم ترین فایلی که دانلود کردی چه قدر بوده؟

5.بیشترین سرعتی که با ماشین روندی؟

6.بهترین شهر جهان؟

7.کی میای اصفهان ببینمت؟ :zz:

8.نظرت در مورد phpbb چیه؟

9.اگر بدون در نظر گرفتن محدودیت مالی می خواستی گوشی بخری چی می گرفتی؟ در یک دقیقه چند تا کلمه می تونی با موبایل تایپ کنی؟

10.سایت عزیز cc در یک جمله خلاصه کن. برنامت برای آینده سنترال چیه؟

11.پشیمون نیستی از این که نشستی روی صندلی داغ؟ به نظر من که خیلی کار سختیه من که یک روز بیشتر دووم نیوردم از قدرتم استفاده گردم گفتم وقت ندارم :grin: ::do

بازم پیشاپیش ممنون از جواب سئوال ها. :razz:

راستی دوستان این رو هم بگم بهترین و قدیمی ترین دوست من آقا مهدی گل هست و افتخار می کنم که نفر 19 ام اینجا عضو شدم. :)
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Professional نوشته شده:به به سلام به آقا مهدی گل :)

ماشاالله می بینم که صندلی هم حسابی داغ شده. خدا بهت صبر بده :grin:
سلام رضاي عزيز

ببخشید من وقت نکردم سئوالات دوستان رو بخونم فقط چند تا سئوال می پرسم تا منم شریک باشم :(

1.مهدی جان اولین بار یادته من رو کی شناختی؟ یا بهتر بگم اولین تصویری که از من یادته :grin:
فکر ميکنم فعاليت در اون سايتي که من شوراي نظارت بودم و ...

2.بهترین دوستت در سنترال کلابز
قبلا گفتم، البته به نوعي با همه دوستم

3.نظرت درباره سایت دشمن چیه؟ که مثل این که برای بار دوم داره کارش تموم میشه :-)
نظر خاصي ندارم، اهميتي هم برام نداره

4.بالاترین سرعتی که تا حالا توی اینترنت داشتی؟ و بالاترین سرعت دانلود و پرحجم ترین فایلی که دانلود کردی چه قدر بوده؟
بالاترين سرعت اينترنتي که تجربه کردم 2Mbps و حجيم ترين فايلي که دانلود کردم حدود 6GB بود فکر ميکنم

5.بیشترین سرعتی که با ماشین روندی؟
170 فکر ميکنم تصویر

6.بهترین شهر جهان؟
بهترين رو نميتونم انتخاب کنم، اما شيراز رو دوست دارم

7.کی میای اصفهان ببینمت؟ :zz:
انشاالله هر وقت شرايط فراهم بشه

8.نظرت در مورد phpbb چیه؟
شاهکاري بي‌نظير

9.اگر بدون در نظر گرفتن محدودیت مالی می خواستی گوشی بخری چی می گرفتی؟ در یک دقیقه چند تا کلمه می تونی با موبایل تایپ کنی؟
البته محدوديت مالي همين الان هم ندارم، گوشي مناسبي مد نظرم نيست که همه‌ي شرايط منو داشته باشه، اما آينده اگر مدلي خوب و کامل پيدا کنم، احتمالا از بين WinMobile ها و يا S60v5 انتخاب ميکردم

10.سایت عزیز cc در یک جمله خلاصه کن. برنامت برای آینده سنترال چیه؟
علم و صميميمت، قسمت دوم رو هم قبلا جواب دادم تصویر

11.پشیمون نیستی از این که نشستی روی صندلی داغ؟ به نظر من که خیلی کار سختیه من که یک روز بیشتر دووم نیوردم از قدرتم استفاده گردم گفتم وقت ندارم :grin: ::do
وقتي چيزي رو انتخاب کردم، معمولا پيش نمياد پيشمون بشم، چون همه‌ي جوانب رو ميسنجم

بازم پیشاپیش ممنون از جواب سئوال ها. :razz:
من هم از سوالات شما سپاسگزارم تصویر

راستی دوستان این رو هم بگم بهترین و قدیمی ترین دوست من آقا مهدی گل هست و افتخار می کنم که نفر 19 ام اینجا عضو شدم. :)
براي من هم از دوستي و آشنايي با شما خوشحالم تصویر

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بند به علت مشکلات متعدد که این چند وقت (از بعد از عید) درگیرش شدم مجبور شدم امروز 5 صفحه را مطالعه کنم تا مطمئن بشم سوالام تکراری نیست.

1. فکر میکنید cc و مجموعه های موجود همسو، برای رشد سطح علمی جامعه کفایت میکند یا نیاز است انجمن های مشابه دیگر نیز ایجاد شود. به عبارت دیگه تعداد کاربران فارسی زبان اینتنرت ظرفیت این را دارن که انجمن های بیشتری داشته باشند یا همین تعداد حاضر هم زیادی هست؟

2. شب را بیشتر آرام میدونید یا ترسناک؟

3. ترجیح میدید تیمی کارها را انجام دهید یا فردی (در کل زندگی)

در انتها لازم هست اعتراف کنم، در راه رشد سطح فرهنگ جامعه آگاهانه و با قصد قبلی قدمی برداشید و این خیلی به اهداف من نزدیک هست و برای من بسیار محترم و قابل ستایش هستید. :razz:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Negar.int نوشته شده:بند به علت مشکلات متعدد که این چند وقت (از بعد از عید) درگیرش شدم مجبور شدم امروز 5 صفحه را مطالعه کنم تا مطمئن بشم سوالام تکراری نیست.

1. فکر میکنید cc و مجموعه های موجود همسو، برای رشد سطح علمی جامعه کفایت میکند یا نیاز است انجمن های مشابه دیگر نیز ایجاد شود. به عبارت دیگه تعداد کاربران فارسی زبان اینتنرت ظرفیت این را دارن که انجمن های بیشتری داشته باشند یا همین تعداد حاضر هم زیادی هست؟
البته ظرفيت ارتباط مستقيمي به تعداد نداره، يعني يک انجمن هر چه سرور قدرتمندتري داشته باشه، ظرفيت بالاتري در پذيرش ترافيک کاربري خواهد داشت، و هر چه ترافيک بيشتر باشه، افرادي که مايل به همکاري و مديريت باشند هم بيشتر خواهد بود و مشکلي نخواهد داشت، اما به طور کلي با تعدد و افزايش محيطهاي فارسي زبان در اينترنت بسيار موافقم و تا به حال هم در اين جهت تلاش کردم و به افرادي که قصد اين کار رو داشتند در حد توان و وقتم کمک کردم، البته محيطهاي سالم و هدفمند مورد پذيرش هست، نه بي‌هدف يا ناسالم

2. شب را بیشتر آرام میدونید یا ترسناک؟
تقريبا چيز ترسناکي نميشناسم، شب را هم خداوند مايه آرامش قرار داده و فکر ميکنم آرامش بخشه

3. ترجیح میدید تیمی کارها را انجام دهید یا فردی (در کل زندگی)
بستگي داره نياز باشه تيمي کار کنيم يا فردي، اما به طور کلي تا زماني که واقعا احساس نياز نکنم، فردي کارها رو انجام ميدم

در انتها لازم هست اعتراف کنم، در راه رشد سطح فرهنگ جامعه آگاهانه و با قصد قبلی قدمی برداشید و این خیلی به اهداف من نزدیک هست و برای من بسیار محترم و قابل ستایش هستید. :razz:
از اين بابت خوشحالم تصویر

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”