صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: صندلی داغ با حضور Mahdi1944...!

پست توسط Mil@d »

خوب رسیدیم به آخرای صندلی...!

گمون کنم مهدی این صندلی به تسریع تایپ فارسیش کمک شایانی کرده باشه!مثل خودم که دیگه رگباری تایپ میکنم!

و اما چون پست آخرمه به قول یک بنده خدایی چند تا چیز بگم تو دلم نمونه!

1.آقا مهدی شاید من یکم بد نوشتم..قطعا دختری که شما توصیفش رو میکنید هم در جامعه هست ولی در محیط اجتماعی که من بزرگ شدم و چند شهری رو هم که زیارت کردم در اقلیت محض بوده اند!
2.خاطره نویسی های من در صندلی ها هم ادامه صندلی خودم نیز نوعی چلنج غیر مستقیم با ذهن مهمان است تا شاید ناخودآگاه تحریک به ذکر خاطره ای مشابه شود!البته هر صندلی نهایتا 3 تا خاطره سهمیه داره!تصویر
3.حالا که سنترال را هیچ رقمه نمیفروشی بگو اگر ازت بگیرنش چه حالی میشی؟البته چند باری کوتاه مورد عنایت بوده مثل همون قضیه کپی رایت و...
4.منظورم از همکاری با صداوسیما این بود که اجرای یک برنامه آموزشی در چارچوب حیطه تخصصی تون به شما ارائه شود.
5.شما ادعای تسلط نکردین...ما هم خو میشناسی به جملات آب و تاب ندم وجدانم آسوده نمیشه!ولی بینی و بین الله روانشناسی خوبی دارید و مهمتر از اون قلم قوی
6.از طرف همه کسانی که دربارشون نظر دادین یک تشکر دسته جمعی از شما میکنم.
7.از اظهار لطف دوست گرامی خانم ماتیلدا و شهرام و ان تی و جواد رادیکال که مکتوب نوشتند ممنون
8.خوشحال شدم مهدی از علاقه مندان به قمیشی است...قمیشی هم آهنگهاش زیباست و هم صداش و هم اشعارش معنی و پیام داره...
9.راستی چرا از گراش شما عکس زیادی در اینترنت نبود فقط در ویکی پدیا دیدم!راستی اگر مسئولیت و بودجه هنگفتی به تو داده شود چه کارهایی برای شهرت میکنی و چه افقی برایش در نظر میگیری؟
10.بعد از چند بوق به گوشی جواب میدی؟و اهل بی جواب گذاشتن اس ام اس هستی؟
11.هر وقت آنلاین می شم این صفحه کاربران آنلاین هم باز میکنم...در اکثر موارد در حال پاسخ دادن به پیام خصوصی هستی..چقدر ازت وقت میگیره و تقریبا چند درصد از پیام های خصوصی حالت توضیح واضحاتی دارند که بر اثر عدم توجه کاربر باید بنویسی؟
12.مدیریت سنترال برات استرس زا نیست؟یک فرض در نظر بگیریم یک بابایی که عضو جدید است یک تاپیک بزنه سرشار از الفاظ...و از چشمت دور بمونه!
13.راستی حجاب چادر رو اولی میدونی...کاملا منطقی است البته در چارچوب اختیار و نه اجبار....نظرت درباره روبند و دستکش چیه؟زیاده روی است و یا اعتقاد؟
14.نظری که درباره تبدیل کتاب به کتابهای الکترونیک و پی دی اف ها و سیات های آنلاین دادی واقعا عالی بود...مثلا همین دیوان حافظ و یا مثنوی مولوی اگر دنبال یک شعر با مضمون خاص(فرضا ابراز علاقه و احساس به معشوق) باشیم با یک سرچ ساده در کتاب آنلاین به هدف میرسم و نیازی نیز صدها صفحه را ورق برنیم...کاش در گوشه ای از سنترال و یا بخش ادبیات دیوان حافظ آنلاین را قرار می دادید در کنار این فضای علمی دل را جلا میداد.
15.دلایل سرعت پایین اینترنت رو گفتید و همگی متین..چقدرش میتونه مربوط به نگرانی از رواج دانلود پ_____و**(****رن***___و باشه؟
16.برعکس نظر یاسر معتقدم دختران ایرانی چند سالی است خودشون را کاملا پیدا کرده اند و رشد تحصبلات عالی در بین آنان ظرف سالهای سبب خواهد شد جامعه مردسالار ایرانی آرام آرام به سمت تعادل رفتاری و فکری حرکت کنه.
منظورم زن سالاری نیست..با هر دو مخالفم...منظور عبور از این افکار و رسیدن به یک بلوغ اجتماعی است که دیگر نسبت به تواناییهای زنان با دید تمسخر نگاه نکنند.
17.خواستگاری دختر از پسر هم بد نیست ولی همانطور که آقا مهدی گفتند پذیرش شکست در خانمها پایینه! و برخی آقایون تا 20 بار خواستگاری هم جا دارند! ولی نمیدونم یک خانوم پس از شکست در خواستگاری چه حالی بهش دست میده!ضمنا دختر باید ناز داشته باشه و این جز زیبایی های فطری دختره...
18.راستی اگه بعضی وقتها نظراتم رو هم در سوالات غیرمستقیم مینوشتم قصدم تحمیل نظر نبود...چون میدونم هر مهمانی نظری داره ولی خوب اینطوری بهتر میشه یک قیاسی از دو نظر متفاوت در صندلی برای خواننده پدید بیاد..حتی اگر هیچکدام از دو نظر رو قبول نداشت باشه...اگر هم زیاده گویی شد شرمنده!
--------------------------

و اما پکیج آخر!
1.زیباترین جمله ای که تا به حال شنیده اید؟
2.ویژگیهای متمایز بهترین دوستی که الان باهاش در ارتباط هستید؟
3.سنترالیها به خوبی از رفتار هم در این محیط مجازی تاثیر میگیرند...و هر کسی نمود رفتاری خاصی دارد...یکی شوخ طبعه..یکی خیلی مودبه...یکی به نگاه تخصصی علاقه داره...یکی ملایمه...چیزی که متوجه شدم هرکدوم از افراد با این خصوصیات اخلاقاشون با بقیه خودبه خود به مرور زمان ترکیب شده و یک تلفیق نسبتا کاملتر پدید اومده!
مثلا خود من قبل از صندلی یکجواریی حس شوخی ام با شما نمی امد ولی اینجا شما هم از قالب در اومدید و حس میکنیم الان خیلی خاکی تر هستید..این بحثو تعمیم میدم به همه کاربرا...کلا حس میکنم بچه های اصلی سایت که بار اصلی فعالیت در سنترال به دوششون هست از نظر رفتاری به هم نزدیک تر شدن و درک بهتری از هم پیدا کردند...خود شما از این روند چه تحلیلی دارین؟

4.برنامه ابتکاری و متنوعی برای آینده سنترال در ذهنتون هست؟(چیزی که تا الان سکرت باشه و نگفته باشین)

5.واژگان به مصاف مهدی میروند!

مهدی در کعبه و طواف
مهدی در جوار ضریح نجف
------------------
مهدی و گردش در طبیعت همراه با نگاهی متفکرانه به جوشش آب یک چشمه!
مهدی و دلی که ناگهان از کف دهد و ازدواجی قریب الوقوع!
علاقه مهدی به دختری 7 ساله
مهدی شهردار گراش می شود!
مهدی و لذت بردن از برنامه نویسی
مهدی و حسش به رانندگی با سرعت!
مهدی و پرواز با کایت!
مهدی و شنا در سواحل خلیج فارس!
مهدی و قلیان میوه ای!
مهددی و سیگار!
----------
مهدی و دیدار مادر پس از مدتی طولانی
مهدی و دیدار از مزار و اشکی در فراق پدر
مهدی و دردل با خدا
مهدی و سکوت آرامبخش شب
------------------------
مهدی و تفکر به خویشتن
مهدی و دیدار از دارالایتام
مهدی و دیدار با جانبازان
مهدی و یادکردن از شهدا
-------------------------
مهدی و بغض و دردلی که دوست دارد بگوید ولی نمی تواند!
--------------------------------
از همگی دوستان شرکت کننده در این صندلی خاطره انگیز و به یادماندنی که گمان می کنم برای خود مهدی نیز اولین بار باشد که اینگونه مورد انبوه پرسشها با مضامین متفاوت قرار گرفته باشد تشکر میکنم...اگر مهدی نکته ای و جمع بندی خاصی بنویسه هم خوشحال می شیمتصویر

شادزی مهرافزون
  بی  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mil@d نوشته شده:خوب رسیدیم به آخرای صندلی...!

گمون کنم مهدی این صندلی به تسریع تایپ فارسیش کمک شایانی کرده باشه!مثل خودم که دیگه رگباری تایپ میکنم!
اولين باري نيست که تايپ ميکنم، در کل هم در فارسي و هم در لاتين سرعتم بد نيست

و اما چون پست آخرمه به قول یک بنده خدایی چند تا چیز بگم تو دلم نمونه!

1.آقا مهدی شاید من یکم بد نوشتم..قطعا دختری که شما توصیفش رو میکنید هم در جامعه هست ولی در محیط اجتماعی که من بزرگ شدم و چند شهری رو هم که زیارت کردم در اقلیت محض بوده اند!
همين که قبول داريد کافيه، اما هميشه خوبي‌ها معمولا در اقليت هستند

2.خاطره نویسی های من در صندلی ها هم ادامه صندلی خودم نیز نوعی چلنج غیر مستقیم با ذهن مهمان است تا شاید ناخودآگاه تحریک به ذکر خاطره ای مشابه شود!البته هر صندلی نهایتا 3 تا خاطره سهمیه داره!تصویر
قبول ...

3.حالا که سنترال را هیچ رقمه نمیفروشی بگو اگر ازت بگیرنش چه حالی میشی؟البته چند باری کوتاه مورد عنایت بوده مثل همون قضیه کپی رایت و...
به هر قيمتي پس ميگيرم

4.منظورم از همکاری با صداوسیما این بود که اجرای یک برنامه آموزشی در چارچوب حیطه تخصصی تون به شما ارائه شود.
براي اجراي برنامه فن بيان و مجري گري لازم هست و صرفا داشتن اطلاعات تخصصي کافي نيست فکر ميکنم، اما به هر حال گفتم که هر کمکي بتونم دريغ نميکنم

5.شما ادعای تسلط نکردین...ما هم خو میشناسی به جملات آب و تاب ندم وجدانم آسوده نمیشه!ولی بینی و بین الله روانشناسی خوبی دارید و مهمتر از اون قلم قوی
خوب شکر خدا تصویر

6.از طرف همه کسانی که دربارشون نظر دادین یک تشکر دسته جمعی از شما میکنم.
7.از اظهار لطف دوست گرامی خانم ماتیلدا و شهرام و ان تی و جواد رادیکال که مکتوب نوشتند ممنون
من هم سپاسگزارم

8.خوشحال شدم مهدی از علاقه مندان به قمیشی است...قمیشی هم آهنگهاش زیباست و هم صداش و هم اشعارش معنی و پیام داره...
موافقم ...

9.راستی چرا از گراش شما عکس زیادی در اینترنت نبود فقط در ویکی پدیا دیدم!راستی اگر مسئولیت و بودجه هنگفتی به تو داده شود چه کارهایی برای شهرت میکنی و چه افقی برایش در نظر میگیری؟
گراش رو هر کسي بشناسه به داشتن ثروت و خيرين فراوان مشهور هست، پس اگر بخواهد کاري بشه هم خير فراوان داره و هم دارا (در اين شهر شايد بشه گفت فقير محلي وجود نداره)، اما مشکلي که از اون رنج ميبره نبود مرجعيت و رهبري که مردم همه تابع اون باشند (در مسائل شهر) هست، شايد بايد منتظر موند تا چنين چهره‌اي در اين شهر پديد بياد، و مشکل دوم هم نبود مديريت درستي در جهت دهي به منابع مالي خيرين هست، مثلا شايد براتون جالب باشه، در شهري حدودا 30 هزار نفري، حداقل 80 مسجد و حسينيه وجود داره!!!
بزرگترين و معروفترين خير گراش رو هم ممکنه بسياري بشناسند، شيخ احمد انصاري که در شهرهاي مختلف کارهاي خيريه ايشون زبان زد عام و خاص هست و واقعا انسان بزرگي هستند، از طرح توسعه جمکران گرفته تا بيمارستان، درمانگاه، دانشگاه، حسينيه، مسجد و ... در بسياري شهرها و روستاهاي ايران و حتي برخي کشورهاي همجوار!
اما متاسفانه در اين شهر عده‌اي بي‌سواد و کم سواد دور ايشون رو به هر دليلي گرفتند که شايد جمع سواد همه‌ي اونها به پنجم ابتدايي نرسه و به همين دليل طرحهايي که در گراش توسط اين خير عزيز در حال انجام هست به شکل خوبي انجام نميشه و همه‌ي جوانب کار در نظر گرفته نميشه (به نوعي کارشناسي شده نيست)، به هر حال اگر خيرين مرجع و فردي دانا و مورد قبول براشون وجود داشت، اين شهر يکي از زيباترين شهرهاي ايران ميتونست باشه با ثروتي که خدا به مردم اين شهر داده، به هر حال اگر من جاي اين خيرين بودم به جاي ساخت حسينيه و مسجدهاي بعضا با فاصله‌ي کمتر از 20 متر! از هم اين منابع رو صرف ايجاد شهرکهاي صنعتي و ايجاد شغلهاي مولد ميکردم، به اين شکل از ماليات و عوارض حاصل از اين فعاليتها هم ميشد شهر رو بسيار آباد تر و زيباتر از ايني که الان هست کرد و چون فرصت شغلي فراهم ميشد، بسياري جوانان شغل پيدا ميکردند و در نتيجه ناهنجاريهاي اجتماعي کمتر ميشد، اين رو هم اشاره کنم گراش يک شهر کاملا مذهبي هست و در اين مورد نيز شهره هست

10.بعد از چند بوق به گوشی جواب میدی؟و اهل بی جواب گذاشتن اس ام اس هستی؟
اغلب مواقع اصلا به تماس جواب نميدم (به دلايل مختلف کاري و شخصي)، اما اگر تماس ضروري باشه، معمولا در کمترين زمان ممکن، اغلب ارتباط من با ديگران از طريق sms هست و به طور کلي افرادي که امکان تماس با من رو دارند به نسبت محدود هستند

11.هر وقت آنلاین می شم این صفحه کاربران آنلاین هم باز میکنم...در اکثر موارد در حال پاسخ دادن به پیام خصوصی هستی..چقدر ازت وقت میگیره و تقریبا چند درصد از پیام های خصوصی حالت توضیح واضحاتی دارند که بر اثر عدم توجه کاربر باید بنویسی؟
دقيقا نميتونم تخمين بزنم چه ميزان زمان، اما روزي شايد 50 پيام به صورت متوسط، موارد مختلفي مطرح ميشه و عناوين، گوناگوني زيادي داره، اما توضيح در مورد واضحات هم زياد هست

12.مدیریت سنترال برات استرس زا نیست؟یک فرض در نظر بگیریم یک بابایی که عضو جدید است یک تاپیک بزنه سرشار از الفاظ...و از چشمت دور بمونه!
بعيد ميدونم از چشم اينهمه کاربر و مدير دور بمونه،حتي اگر خودم نبينم ...
استرس زا هم نه، نيست، کمک به ديگران يکي از اهداف اين انجمن هست که اين هم لذت بخشه

13.راستی حجاب چادر رو اولی میدونی...کاملا منطقی است البته در چارچوب اختیار و نه اجبار....نظرت درباره روبند و دستکش چیه؟زیاده روی است و یا اعتقاد؟
عقايد هر فردي براي خودش محترم هست، پس به خودم اجازه نميدم اون رو زياده روي بدونم، دستکش که ممکنه دلايل بهداشتي و يا مواردي شبيه به اين داشته باشه، اما روبند به نظر من ضرورتي نداره

14.نظری که درباره تبدیل کتاب به کتابهای الکترونیک و پی دی اف ها و سیات های آنلاین دادی واقعا عالی بود...مثلا همین دیوان حافظ و یا مثنوی مولوی اگر دنبال یک شعر با مضمون خاص(فرضا ابراز علاقه و احساس به معشوق) باشیم با یک سرچ ساده در کتاب آنلاین به هدف میرسم و نیازی نیز صدها صفحه را ورق برنیم...کاش در گوشه ای از سنترال و یا بخش ادبیات دیوان حافظ آنلاین را قرار می دادید در کنار این فضای علمی دل را جلا میداد.
پيشنهاد شما بررسي خواهد شد

15.دلایل سرعت پایین اینترنت رو گفتید و همگی متین..چقدرش میتونه مربوط به نگرانی از رواج دانلود پ....و___ر***ن____و باشه؟
وقتي گفته ميشه مسائل منفي فرهنگي و احتماعي، تمامي اين مسائل رو شامل ميشه

16.برعکس نظر یاسر معتقدم دختران ایرانی چند سالی است خودشون را کاملا پیدا کرده اند و رشد تحصبلات عالی در بین آنان ظرف سالهای سبب خواهد شد جامعه مردسالار ایرانی آرام آرام به سمت تعادل رفتاری و فکری حرکت کنه. منظورم زن سالاری نیست..با هر دو مخالفم...منظور عبور از این افکار و رسیدن به یک بلوغ اجتماعی است که دیگر نسبت به تواناییهای زنان با دید تمسخر نگاه نکنند.
با شرايطي که قبلا ذکر کردم، من هم همين عقيده رو دارم، اما اگر اين شرايط و ظرفيت در اين قشر ايجاد نشه به جاي تعادل رفتاري و فکري شاهد فجايع اجتماعي خواهيم بود

17.خواستگاری دختر از پسر هم بد نیست ولی همانطور که آقا مهدی گفتند پذیرش شکست در خانمها پایینه! و برخی آقایون تا 20 بار خواستگاری هم جا دارند! ولی نمیدونم یک خانوم پس از شکست در خواستگاری چه حالی بهش دست میده!ضمنا دختر باید ناز داشته باشه و این جز زیبایی های فطری دختره...
درسته ...

18.راستی اگه بعضی وقتها نظراتم رو هم در سوالات غیرمستقیم مینوشتم قصدم تحمیل نظر نبود...چون میدونم هر مهمانی نظری داره ولی خوب اینطوری بهتر میشه یک قیاسی از دو نظر متفاوت در صندلی برای خواننده پدید بیاد..حتی اگر هیچکدام از دو نظر رو قبول نداشت باشه...اگر هم زیاده گویی شد شرمنده!
اين هم ميشه بخشي از مجري‌گري تصویر

--------------------------

و اما پکیج آخر!

1.زیباترین جمله ای که تا به حال شنیده اید؟
جملات زيبا فراوان هستند، من هم همونطور که گفتم حافظه‌ي خوبي براي چنين مواردي ندارم، اما فکر ميکنم جمله‌اي که در امضا قرار دادم يکي از همين زيباترين جملات هست

2.ویژگیهای متمایز بهترین دوستی که الان باهاش در ارتباط هستید؟
اين رو هم قبلا ذکر کردم، همسويي و نزديکي شخصيتي و اعتقادي، تضاد کم، علم، منطق درست و مهمتر از همه صداقت و همه‌ي اينها در چارچوب احترام متقابل

3.سنترالیها به خوبی از رفتار هم در این محیط مجازی تاثیر میگیرند...و هر کسی نمود رفتاری خاصی دارد...یکی شوخ طبعه..یکی خیلی مودبه...یکی به نگاه تخصصی علاقه داره...یکی ملایمه...چیزی که متوجه شدم هرکدوم از افراد با این خصوصیات اخلاقاشون با بقیه خودبه خود به مرور زمان ترکیب شده و یک تلفیق نسبتا کاملتر پدید اومده!
مثلا خود من قبل از صندلی یکجواریی حس شوخی ام با شما نمی امد ولی اینجا شما هم از قالب در اومدید و حس میکنیم الان خیلی خاکی تر هستید..این بحثو تعمیم میدم به همه کاربرا...کلا حس میکنم بچه های اصلی سایت که بار اصلی فعالیت در سنترال به دوششون هست از نظر رفتاری به هم نزدیک تر شدن و درک بهتری از هم پیدا کردند...خود شما از این روند چه تحلیلی دارین؟
محيط، شرايط، افراد پيرامون فرد و ارتباطاتي که دارند هر يک تاثيري غير قابل انکار بر فرد ميگذاره، نوع و کيفيت مجموع اينها تاثيرات متناسب با خود خواهند داشت، هيچ فردي هم نخواهيد يافت که ادعاي تاثير ناپذيري از محيط رو داشته باشه، چرا که اينها در هر صورت سازنده‌ي بخشي از وجود فرد هست،‌ و چون همه بر هم تاثير ميگذارند، به مرور در يک اجتماع شباهتهاي رفتاري، شخصيتي و ساختاري پديدار خواهد شد و به نوعي افراد به واسطه‌ي همين شباهتها به هم نزديک ميشوند، همچنين اين تعاملات باعث شناخت بيشتر ابعاد شخصيتي افراد نسبت به هم شده و رفتارهاي متناسب‌تري نسبت به هم بروز خواهند داد

4.برنامه ابتکاری و متنوعی برای آینده سنترال در ذهنتون هست؟(چیزی که تا الان سکرت باشه و نگفته باشین)
اگر سکرت هست که قاعدتا نبايد فعلا گفته بشه، اما برنامه‌هايي داريم تصویر

5.واژگان به مصاف مهدی میروند!

مهدی در کعبه و طواف
شنيدم انسان احساس آرامش خاصي داره در مسجد الحرام

مهدی در جوار ضریح نجف
ياد مظلوميت حضرت علي هستم احتمالا

------------------

مهدی و گردش در طبیعت همراه با نگاهی متفکرانه به جوشش آب یک چشمه!
احساس لذت و سپاسگزاري از خالق

مهدی و دلی که ناگهان از کف دهد و ازدواجی قریب الوقوع!
حداقل الان نميتونم چنين چيزي تصور کنم!

علاقه مهدی به دختری 7 ساله
دوست داشتن تصویر

مهدی شهردار گراش می شود!
فکر نميکنم چنين اشتباه بزرگي مرتکب بشم

مهدی و لذت بردن از برنامه نویسی
برنامه نويسي معمولا وقتي به نتيجه ميرسه لذت بخش هست ..

مهدی و حسش به رانندگی با سرعت!
منکر علاقه به سرعت نيستم، اما سرعت‌گيرهاي منطقي عقل معمولا مانع انجامش ميشه، مگر در مواقع خاص که نياز باشه

مهدی و پرواز با کایت!
بايد جذاب باشه

مهدی و شنا در سواحل خلیج فارس!
از 8 سالگي شنا رو بلد بودم و لذت بخش بوده

مهدی و قلیان میوه ای!
مهددی و سیگار!
احساس نفرت و تاسف تصویر

----------

مهدی و دیدار مادر پس از مدتی طولانی
شوق

مهدی و دیدار از مزار و اشکی در فراق پدر
درد دل و گريه

مهدی و دردل با خدا
احساس آرامش

مهدی و سکوت آرامبخش شب
زيبا

------------------------

مهدی و تفکر به خویشتن
تلاش در جهت تکامل و رفع عيبها

مهدی و دیدار از دارالایتام
اگر اونها شاد باشند عميقا خوشحال خواهم بود

مهدی و دیدار با جانبازان
احساس دين و سنگيني حقي که بر گردن ما دارند

مهدی و یادکردن از شهدا
غرور، افتخار و غبطه به مقام رفيع شهدا

-------------------------

مهدی و بغض و دردلی که دوست دارد بگوید ولی نمی تواند!
گنج خلوتي براي کنار اومدن با موضوع پيدا ميکنم و درمان رو از خدا طلب ميکنم

--------------------------------

از همگی دوستان شرکت کننده در این صندلی خاطره انگیز و به یادماندنی که گمان می کنم برای خود مهدی نیز اولین بار باشد که اینگونه مورد انبوه پرسشها با مضامین متفاوت قرار گرفته باشد تشکر میکنم...اگر مهدی نکته ای و جمع بندی خاصی بنویسه هم خوشحال می شیمتصویر
از همه‌ي دوستان عزيزم سپاسگزارم تصویر

شادزی مهرافزون
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما یاران نازنین خانه ی سبزمان ...

تا به حال در صندلی داغ شرکت نکردم چون تقریبن آن را قبول ندارم، البته تا حدی و در برخی موارد خوب و سرگرم کننده بود .

میدانید که چندی پیش من از مدیریت خود کناره گیری کردم که البته نتیجه ی آن هنوز مشخص نیست و البته در این تاپیک هیج اهمیتی ندارد که در آن رابطه بررسی و گفتگو شود خوب پس میگذریم ...

نخستین صندلی داغیست که بیش از 80% آن را خوانده ام و در آن خیلی مطالب از خیلیها برایم روشن شد ...

فهمیدم که چه اشخاصی را خوب و چه اشخاصی را بد شناختم

یکی از عادات من در زندگی بهره نبردن از تعارفات بی مورد کلامیست مانند خدای نکرده و ... به همین دلیل از این موارد در گفتمان بهره نمیبرم پس دوستان ناراحت نشوند.

در این صندلی داغ که خیلیها آرزوی دیدنش را داشتند موضوعی را درک کردم که بهتر است در جمع به مهدی گرامی بگویم ...

مهدی جان برخی که به تازگی در خانه ی سبزمان وارد یا فعال شده اند تلاش میکنند تا به زبان عامیانه خود شیرینی کنند و خود را خیلی به شما نزدیک کنند که من به عنوان شخصی که چون برادر در کنارت بودم هنوز باور نمیکنم که شما سخن به ظاهر زیبا و دلفریب ایشان را باور کرده باشی ... امید دارم که اینگونه نشود

از پرسشهایی که در این صندلی داغ بیان شد فهمیدم که خیلی ها منتظر پایان یا نقطه برای خیلی از بزرگان خانه هستند !!!

مهدی جان خیلی ها میخواهند خود را به گونه ی متفاوت از آنچه هستند در خانه نشان بدهند که به نطرم یا متوجه شده ای یا خواهی شد.

حال پرسشهای ساسان MASTER

آیا میشود از شما در این مکان پرسشهایی در مورد عقایدتان پرسید ؟ اسلام، نظام جمهوری اسلامی و ...

آیا حاضری به خاطر دین همه چیز را فدا کنی ؟
به خاطر عقاید مذهبی ات چطور ؟
به خاطر عقاید سیاسیت چطور ؟
به خاطر عقاید فکریت چطور ؟
آیا دوست داری یا اصلن مهم است که نگهبان و مدیر تاریکی شب تا سپیده بامداد خانه در خانه بماند ؟!
چند زبان برنامه نویسی را میدانی ؟
چند زبان خارجی را میدانی ؟
زبان دل را نیز میدانی ؟
زبان بی زبانان را چطور ؟
زبان گرسنگان، نیازمندان و ستم دیدگان ایرانی را چطور ؟
گفتی سیاوش قمیشی و آهنگها و ترانه های او را دوست داری ... آیا آهنگ جنگل بدون ریشه را شنیدی ؟! نظرت چیست ؟!
آیا دوست داری با پرسش پرسشهای مرا پاسخ دهی ؟!
آیا با دیدن این پرسشها از یک مدیراز نوع ارشد برای او متاسف شدی ؟! و نظرت در مورد او برگشت ؟! تغییر کرد ؟! آیا پا را بیش از گلیم خویش دراز کرده ؟!

سطح پرسشهای این مدیر ارشد بی یال چگونه بود ؟

نظرت در مورد اینکه من از 3 بامداد تا 6 صبح این متن را آماده کردم چیست ؟!!

مهدی جان آرزو میکنم در هیچ جای دنیا به ویژه CC هیچ گاه دوستان تنها به خاطر همسویی عقاید مورد توجه قرار نگیرند زیرا خیلی از فرهیختگان شاید با تو یا من هم نظر نباشند ولی ...

سپاس از توجه و صبرتون
اگر زنده بودم و مهدی خواست پرسشهای عقیدتی مطرح خواهد شد
در پناه خدا
شاد زی مهر افزون ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

MASTER نوشته شده:درود بر شما یاران نازنین خانه ی سبزمان ...
سلام

تا به حال در صندلی داغ شرکت نکردم چون تقریبن آن را قبول ندارم، البته تا حدی و در برخی موارد خوب و سرگرم کننده بود .
میدانید که چندی پیش من از مدیریت خود کناره گیری کردم که البته نتیجه ی آن هنوز مشخص نیست و البته در این تاپیک هیج اهمیتی ندارد که در آن رابطه بررسی و گفتگو شود خوب پس میگذریم ...
نخستین صندلی داغیست که بیش از 80% آن را خوانده ام و در آن خیلی مطالب از خیلیها برایم روشن شد ...
فهمیدم که چه اشخاصی را خوب و چه اشخاصی را بد شناختم
یکی از عادات من در زندگی بهره نبردن از تعارفات بی مورد کلامیست مانند خدای نکرده و ... به همین دلیل از این موارد در گفتمان بهره نمیبرم پس دوستان ناراحت نشوند.
در این صندلی داغ که خیلیها آرزوی دیدنش را داشتند موضوعی را درک کردم که بهتر است در جمع به مهدی گرامی بگویم ...
مهدی جان برخی که به تازگی در خانه ی سبزمان وارد یا فعال شده اند تلاش میکنند تا به زبان عامیانه خود شیرینی کنند و خود را خیلی به شما نزدیک کنند که من به عنوان شخصی که چون برادر در کنارت بودم هنوز باور نمیکنم که شما سخن به ظاهر زیبا و دلفریب ایشان را باور کرده باشی ... امید دارم که اینگونه نشود
از پرسشهایی که در این صندلی داغ بیان شد فهمیدم که خیلی ها منتظر پایان یا نقطه برای خیلی از بزرگان خانه هستند !!!
مهدی جان خیلی ها میخواهند خود را به گونه ی متفاوت از آنچه هستند در خانه نشان بدهند که به نطرم یا متوجه شده ای یا خواهی شد.

هر فردي عقايدي دارد، عقايد شما هم محترم ...
بهتر هست قضاوت را بدون القا به عهده‌ي خود من بگذاريد، از نظر من همه خوب هستند، مگر در مواردي که خلاف اون ثابت بشه
هيچ وقت بر اساس صرفا صحبتهاي فرد يا القاي هيچ فرد ثالثي در مورد فردي تصميم گيري نميکنم

حال پرسشهای ساسان MASTER

آیا میشود از شما در این مکان پرسشهایی در مورد عقایدتان پرسید ؟ اسلام، نظام جمهوری اسلامی و ...
افراد آزاد هستند در هر موردي جز سياسي سوال کنند، اما اينکه به کدام و به چه شکل پاسخ داده بشه کاملا به نظر فرد سوال شونده مربوط هست

آیا حاضری به خاطر دین همه چیز را فدا کنی ؟
به خاطر عقاید مذهبی ات چطور ؟
به خاطر عقاید سیاسیت چطور ؟
به خاطر عقاید فکریت چطور ؟
دين و مذهب از هم جدا نيستند، همچنين سياست ما نيز بخشي از ديانت و يا عين ديانت ماست، عقايد فکري من هم برپايه دين و مذهب مورد اعتقاد من هست، پس هر يک از اينها که باشه، در واقع براي اعتقادات و باورها خواهد بود که در اين صورت بله، اگر آنها را واقعا در خطر ببينم حاضرم

آیا دوست داری یا اصلن مهم است که نگهبان و مدیر تاریکی شب تا سپیده بامداد خانه در خانه بماند ؟!
مطمئنا بله تصویر

چند زبان برنامه نویسی را میدانی ؟
زبانها در واقع قوائد دستوري و شکل ظاهري يک اصل يعني الگوريتم هستند، پس خود زبان در اهميت دوم قرار ميگيرد، اما به اغلب زبانها آشنايي دارم و هر زمان که نياز احساس کنم امکان يادآوري و استفاده از اونها برام وجود داره

چند زبان خارجی را میدانی ؟
قبلا مطرح شده

زبان دل را نیز میدانی ؟
فکر ميکنم درک ميکنم

زبان بی زبانان را چطور ؟
بي‌زبانان گستره‌ي وسيعي از اشيا و موجودات رو شامل ميشه، برخي رو فکر ميکنم قابل درک هست و برخي شايد خير

زبان گرسنگان، نیازمندان و ستم دیدگان ایرانی را چطور ؟
گرسنگان و ستم ديدگان گستره جغرافيايي، مرز و مليت نميشناسند، سعيم بر درک و کمک به همه‌ي اونها هست، اما متاسفانه توان محدودي دارم

گفتی سیاوش قمیشی و آهنگها و ترانه های او را دوست داری ... آیا آهنگ جنگل بدون ریشه را شنیدی ؟! نظرت چیست ؟!
در ابتدا قيد کردم ترانه‌هاي قديمي ايشون رو دوست دارم، اين ترانه رو قبول ندارم و به آن اعتقادي هم ندارم، هر فردي مسئول انتخابها و تصميمهايي هست که ميگيرد و وقتي تصميمي گرفته شد عواقب اون رو هم بايد پذيرفت و ناله و گلايه بعد از اون مورد پذيرش من حداقل نيست، در واقع ما در انتخاب راه آزاد هستيم، اما وقتي راهي را انتخاب کرديم بايد تمام عواقب آن را نيز بپذيريم، وگرنه به خود احترام نگذاشتيم و اول از همه خود فرد زير سوال خواهد رفت

آیا دوست داری با پرسش پرسشهای مرا پاسخ دهی ؟!
هميشه بر اساس نياز تصميم ميگيرم و اون چيزي که در هر لحظه درست تشخيص بدم رو دوست دارم

آیا با دیدن این پرسشها از یک مدیراز نوع ارشد برای او متاسف شدی ؟! و نظرت در مورد او برگشت ؟! تغییر کرد ؟! آیا پا را بیش از گلیم خویش دراز کرده ؟!
دليلي براي تاسف از اين سوالات نميبينم، سوالات بدي نبود که تاسف بر انگيز باشه
قبلا هم گفتم، کاملا موافقم و خوشحال خواهم شد، در حين اينکه به هر تصميم ايشان احترام خواهم گذاشت
برخي توضيحات ابتدايي ارتباط منطقي‌اي با اين تاپيک نداشت و همچنين از بحث در مورد ديگران خوشحال نخواهم بود ...

سطح پرسشهای این مدیر ارشد بی یال چگونه بود ؟
قابل قبول

نظرت در مورد اینکه من از 3 بامداد تا 6 صبح این متن را آماده کردم چیست ؟!!
اين به شرايط و اقتضاي زندگي شما مربوط هست، هر فردي ممکن هست مجبور به بيداري در اين ساعات باشه، اگر براي اهداف درستي باشه بسيار محترم و ستودني هست

مهدی جان آرزو میکنم در هیچ جای دنیا به ویژه CC هیچ گاه دوستان تنها به خاطر همسویی عقاید مورد توجه قرار نگیرند زیرا خیلی از فرهیختگان شاید با تو یا من هم نظر نباشند ولی ...
هرگز بر اساس عقايد افراد تصميمي نميگيرم، اين رو اثبات کردم، اما ابراز عقايد در چارچوب حدود و قوانين تعريف شده براي هر محيط بايد انجام پذيرد، ابراز عقايد در چارچوب قوانين محيط مجاز بوده و ذره‌اي خارج از اون براي هيچ فردي به واسطه‌ي هيچ عاملي مجاز نبوده و قطعا مورد برخورد قرار خواهد گرفت، اول بايد ديد فرهيختگي چطور معني ميشود، از نظر من يک انسان فرهيخته هرگز از چارچوب خودش خارج نميشود و خروج از اون يعني در واقع ايجاد شبهه جدي در اصل فرهيختگي فرد!

سپاس از توجه و صبرتون
من هم از سوالات خوب شما سپاسگزارم

اگر زنده بودم و مهدی خواست پرسشهای عقیدتی مطرح خواهد شد
پرسشهاي مطرح شده در اين تاپيک اغلب در مورد اعتقاد، عقايد و به طور کلي تفکرات فرد سوال شونده هست، فلسفه‌ي وجودي تاپيک همين هست، سوالات تخصصي که تمام اين انجمن جا براي اون وجود داره

در پناه خدا
در پناه حق موفق و پيروز باشيد تصویر

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خوب یه سری سوال دیگه
اول راجع به ترانه قمیشی که راجع بهش صحبت کردید باید بگم انسان همیشه راه خودش رو انتخاب نمی کنه و بعضی اوقات مجبور به انتخاب میشه ! ( البته بحث در این مورد بسیار گسترده هست و اینجا هم جاش نیست و همچنین کلا توی سنترال نمیشه راجع بهش بحث کرد )
تا حالا شده از کسی متنفر بشی؟
نظرت راجع به صدام حسین ؟
نظرت راجع به شاه فهد ؟
نظرت کشتار حجاج ایرانی در مکه ؟
آیا کشور مستقل فلسطینی تشکیل خواهد شد ؟
اگر هم تشکیل شود با توجه به شرط اسرائیل برای خلع سلاح کامل کشور مستقل فلسطینی آیا اصلا آیا تشکیل چنین کشوری چیزی رو عوض خواهد کرد ؟
در جنگ روسیه و گرجستان متجاوز واقعی کی بود ؟
آیا به عقب ماندگی صنعت خودرو سازی کشور اعتقاد دارید ؟
چرا ما الان باید از چین خودرو وارد کنیم ؟ در حالی که زمانی که ما خودرو سازی رو شروع کردیم اونها چراغ نفتی میساختن !
آیا اعتقاد دارید جایگاه واقعی ایران و ایرانی چیزی بسیار فراتر از اوضاع فعلی هست ؟
نظرتون رو راجع به گارد جاویدان پرسیدم و جواب داده بودید البته منظورم گارد شاهنشاهی نبود بلکه گارد جاویدان در زمان خیلی قبلتر از اونها بود !
آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟ ( این سوال به هیچ وجه ربطی به اتفاقات اخیر ندارد و صرفا یک قانون کلی هست )
یک سوال قدیمی : علم بهتره یا ثروت ؟
اگر مجبور باشید به غیر از ایران در چه کشوری زندگی می کنید ؟
اگر روزی قصد مسافرات به خارج از کشور را داشته باشی چه کشورهایی برات اولویت داره ؟ ( سفر غیر مذهبی )
نظرت راجع به :
BBC
CNN
شبکه خبر
نیروی هوایی آمریکا
نیروی دریایی ارتش
ترکیه
گینه بی صاحب ! :grin:
روسیه
با نرم افزار 3D Max کار کردی ؟
در صورتی که 1 ماه به کامپیوتر دسترسی نداشته باشی چه حالی پیدا می کنی ؟
در صورتی که همین مدت نتونی به سنترال سر بزنی ؟
یک خاطره از کامپیوتر داری برامون تعریف کنی ؟
بیشترین سرعتی که رفتی ؟
BMW یا BENZ ؟
تاثیر گذارترین فیلمی که دیدی ؟
اولین گزینه که در کنکور جواب دادی چی بود ؟ ( سوال منظورم نیست ! گزینه چی بود ؟! ) این دیگه مزخرفتترین سوالی بود که میشه به ذهن یه نفر برسه !
نظرت راجع به کلمات زیر :
آب
آب سنگین
آب سبک
آب اکسیژنه
آب معدنی
آب میوه
اورانیوم
اورانیم غنی شده
اورانیم ضعیف شده
اورانیوم 235
زندگی مجردی
زندگی متاهلی
تنهایی
DIVX یا XVID ؟
ایرباس A380 یا بوئینگ 747 ؟
یه زره زیاد شد سوالها ! ببخشید !
.....
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

نویسنده ی خوب نه تنها صاحب عقل خویش است،بلکه عقل دوستانش نیز در اختیار اوست. (نیچه - انسانی،بسیارانسانی،ج1،180)

با درود بر گرداننده زبر دست مان،مهدی
بنده نیز به نوبه خود پرسشهایی چند از حضورتان دارم.
ولی پیش از آن قطعه شعری از مولانا تقدیمتان می نمایم
صد هزاران اهل تقلید و نشان افکند در قعر یک آسیبشان
که به ظن تقلید و استدلالشان قائم است و جمله پرّ و بالشان
شبه ای انگیزد آن شیطانِ دون درفتند این جمله کوران سرنگون
پای استدلالیان چوبین بوَد پای چوبین سخت بی تمکین بوَد
غیر آن قطبِ زمانِ دیده ور کز ثباتش کوه گردد خیره سر
پای نابینا عصا باشد عصا تا نیفتد سرنگون او بر حَصا
آن سواری کو سپه را شد ظفر اهل دین را کیست؟ارباب بَصَر
با عصا کوران اگر ره دیده اند در پناهِ خلقِ روشن دیده اند
گرنه بینایان بدندی و شهان جمله کوران مرده اندی در جهان
نه ز کوران کشت آید نه درود نه عمارت،نه تجارتها نه سود
گر نکردی رحمت و افضالتان در شکستی چوبِ استدلالتان
این عصا چه بود؟قیاسات و دلیل آن عصا کی دادشان بینا جلیل
حلقه کوران به چه کار اندرید؟ دیدِبان را در میانه آورید
دامنِ او گیر،کو دادت عصا در نگر که آدم چه ها دید از عَصی

مهدی جان اینک به طرح پرسشهایم می پردازم:
- هنگامی که کسی رو اخراج می کنی چه احساسی بهت دست می ده؟
- آیا تا به حال برات پیش اومده که با کاربر یا گرداننده بخشی ،به خاطر رودربایستی نتونی بهش تذکر بدی؟
- آیا در انتخاب مدیران ،بیشتر معلومات و تحصیلات ،فرد مورد براتون مهمه یا سابقه و کاردانی؟
- آیا اعتقادات شخصی مدیران و یا داوطلبان مدیریت برای شما مهمه؟
- خودتون به چه بخشی از سایت بیشتر علاقه مندید؟
- تا چه حد به بن مایه نوشتارها اهمیت میدی؟
- تا کنون بهترین مطلبی که در سایت مطالعه کردید،در چه موردی بوده؟(البته به جز امور رایانه)
- آیا امکان داره روزی شخصی ترسایی کیش و یا یهودی کیش و یا حتا شیطان پرست را که تمام شرایط مدیر شدن رو پشت سر گذاشته ،به مدیریت انتخاب کنید؟
- خیلی دوست داری ازت تعریف کنن؟
- چرا نمی تونی شعر حفظ کنی؟
- آیا به درست نویسی و سره نویسی در سایت اهمیت میدی؟
- به نظرت با کسانی که به شدت دچار بیماری دروغ گویی هستند ،چگونه باید برخورد کرد؟
- آیا تا کنون برات پیش اومده که دو نفر رو آشتی بدی؟
- آیا قضاوت و داوری رو دوست داری؟
- تا حالا عاشق شدی؟
- نظرت در مورد عشق یک طرفه چیه؟
- دوست داری به چه کشورهایی سفر کنی؟
- به غیر از ایران کدام کشور رو برای سکونت دائم می پسندی؟
(چو ایران مباشد تن من مباد)
- در مورد ایران ستیزان چه نظری داری؟
- به نظر شما برترین شاعر ایران زمین چه کسی است؟(سه شاعر را نام ببرید)
- به کدامین یک از شخصیت های شاهنامه علاقه مندی؟
- به کدامین یک از سلسله های پادشاهی ایران علاقه مندی؟
- به نظر شما آیا نادر شاه نماد استقلال ایران است؟
- دوست داشتی داشتی کدام یک از معماهای ناگشوده تاریخ برایت گشوده می شد؟
- اگر بتوانی برای یک بار به عقب باز گردی ،چه خواهی کرد؟
- متولد چه ماهی هستید؟
- از چه رنگی خوشتون میاد؟
- آیا به فال قهوه و یا به کف بینی و یا به تاروت معتقدی؟
-به نظر شما برترین فیلم تاریخ سینما ،کدام فیلم می باشد؟
-کدام قسمت از سه گانه ماتریکس را بیشتر دوست داری؟
- سه هنرپیشه برتر جهان از نگر خودتون رو نام ببرید؟
- آیا فیلمهای موزیکال رو دوست داری؟
- در روز چه قدر مطالعه می کنی؟
- آیا تا کنون سری به کتابخانه ملی ایران زده اید؟

- آیا با این گفته موافقی:«او هیچ امری را از یاد نمی برد،ولی همه را می بخشد.»اما از او دو چندان نفرت دارند،زیرا او دوبار دیگران را می رنجاند،یک بار با حافظه اش و بار دیگر با بزرگ منشی ظاهری خود.

Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

با درود فراوان

آیا جایگاه و میزان قدرت مقام رهبری در قانون اساسی را قبول دارید ؟
چرخه ی انتخاب شورای نگهبان توسط رهبر، نظارت بر کار رهبری توسط مجلس خبرگان، تعیین صلاحیت کاندیداهای شرکت در انتخابات خبرگان توسط شورای نگهبان را چگونه ارزیابی میفرمایید ؟
آیا وجود شورای نگهبان به این شکل با اصل دموکراسی در تضاد نیست ؟
دلیل مشکلات در ساختارهای ارگانهای دولتی در برخی موارد، مشکلات فراوان در بخش خدمات، درمان، مخابرات، شهرداری و ... در کشور چیست ؟ آیا در برخی موارد به دلیل وجود مدیران نا لایق نیست ؟
آیا همین برخی مدیران نالایق باعث مشکلات برای کشور، اسلام و نظام نمیشوند ؟
بحثهایی که توسط آقای احمدی نزاد در مورد آقای هاشمی و ناطق نوری بیان شد آیا نیاز به اثبات ندارد ؟
اگر این بحثها وجود داشت چرا تا به امروز پس از گذشت بیش از 20 سال کسی آنها را مطرح نکرد؟
اگر تمایل دارید دلایل انتخاب آقای احمدی نژاد را بیان فرمایید تا شاید ما نیز با درک آن بیشتر و بهتر با ایشان آشنا شویم و ما هم همسو با ایشان شویم. با سپاس
نظرتان در مورد جدایی دین و سیاست چیست ؟
نظرتان در مورد مسائلی چون گشت ارشاد چیست ؟ آیا ما میتوانیم و یا اصلن در حد شخصیت یک نیروی انتظامیست که به حجاب مردم کار داشته باشد ؟ سخنان آقای احمدی نژاد پیش از انتخابات دوره ی نخست ایشان در مورد حجاب و پوشش را چگونه ارزیابی میکنید ؟
در مورد هاله نور و رفتن آقای احمدی نزاد نزد آقای آملی و سپس انکار آن چه نظری دارید ؟
در مورد اینکه با تغییر مقدار ساعات کار شاغل بودن را از 2 روز در هفته به 2 ساعت کاهش دادند و به همین دلیل توانستند میزان بیکاری را کمتر جلوه دهند نظتان چیست ؟ آیت این مطلب را قبول دارید ؟
آیا در وحله اول بهتر است به مستمندان ایرانی و آبادانی وطنمان ایران برسیم یا به مسلمانان مظلوم جهان مانند فلسطین و لبنان ؟

آیا قرآن به همان شکل که خدا نازل کرده در دست ماست ؟ به چه استدلالی ؟ تنها به دلیل اینکه در خود قرآن آمده که دستکاری نمیشود ؟ منظور بنده تغییرات در سالهای نخست نازل شدن است یعنی از دورهی پیامبر تا جمع آوری آن

نظرتان در مورد سوره ی نساء چیست ؟ 1،2،یا 3 زن نه بیشتر ؟
اشاره به تنبیه زنان توسط شوهرانشان ؟
دلیل نصف بودن دیه و ارث زن و...

نظرتان در مورد کعبه و تعداد زیارتهای فراوان در حالی که در خانواده های ایشان نیازمندان فراوان وجود داشته باشد ؟

آیا اگر اهل سنت به دنیا می امدید باز هم شیعه میشدید ؟
اگر مسلمان نبودید چطور باز هم مسلمان میشدید ؟

پرسش فراوان است ولی به امید خدا در خلوت شبانه ی 2 نفری خودمان !!! :m:a :razz:

آیا امید به اصلاح وضع اینترنت دارید ؟ با وجود فیل و وضع بسیار بد مخابرات ؟!

سطح کیفی پرسشها : * ** *** **** n*n
سطح علاقه مندی شما به پرسشها : * ** *** **** n*n

امیدوارم در این پرسشها سوء تعبیر نشود و برخی پرسشها توهین تلقی نشود

با سپاس از توجهتان
در پناه خدا
شاد زی مهر افزون ...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود و سلام
امیدوارم حالتون باشه و با انرژی روزافزون این سایت موفق رو اداره کنید.

برام جالبه بدونم در زمینه روانشناسی تا حالا چه کتابهایی رو مطالعه کردید؟
فکر میکنید در صندلی داغ تا حالا چند سوال ازتون پرسیده شده؟ :D
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

آقا مهدی عزیز سلام تصویرتصویر

اول از همه جا داره یک خسته نباشید بابت پاسخ های بسیار آگاهانه شما نسبت به سوالات کاربران عزیز خدمتتون بگم تصویر
راستش من هم فرصتو مقتنم شمرده و با اجازه شما چند سوال مطرح میکنم ! البته سوالات بنده حقیر بسیار کلی و عمومی هستن تصویر
---------------------------------------------------------------------

1- در حال حاضر چه مقدار اطلاعات (از نظر حجم) در سنترال موجوده ؟ البته اگر نمیتونید بطور دقیق پاسخ بدین لطفا" حدودی اعلام بفرماین.

2- در یکی از پاسخ ها فرمودین به آزرا علاقه دارین. خوشحالم که از این نظر با هم مشترکیم ! اما میخواستم بدونم در حال حاضر چه اتومبیلی دارین ؟

3- یک انسان متشخص از نظر شما باید چه خصوصیات ظاهری داشته باشه ؟ اصلا" ظاهر مهمه ؟

4- جساراتا" در حال حاضر چه موبایلی دارین ؟ و چقدر از امکاناتش استفاده میکنید ؟

5- نظرتون ذرباره تجمل چطوره ؟ خوبه یا بد ؟

6- بهترین ساله تحصیلیتون چه سالی بود ؟

و در انتها خوشحال میشم نظرتونو درباره CAPTAIN PILOT بدونم ! تصویر

موفق و پیروز باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mohammad 1985 نوشته شده:خوب یه سری سوال دیگه

اول راجع به ترانه قمیشی که راجع بهش صحبت کردید باید بگم انسان همیشه راه خودش رو انتخاب نمی کنه و بعضی اوقات مجبور به انتخاب میشه ! ( البته بحث در این مورد بسیار گسترده هست و اینجا هم جاش نیست و همچنین کلا توی سنترال نمیشه راجع بهش بحث کرد)
هميشه راهي منطقي وجود داره ...

تا حالا شده از کسی متنفر بشی؟
به ندرت

نظرت راجع به صدام حسین ؟
نظرت راجع به شاه فهد ؟
ملعون به توان دو

نظرت کشتار حجاج ایرانی در مکه ؟
نهايت بي‌شرمي

آیا کشور مستقل فلسطینی تشکیل خواهد شد ؟
انشاالله کشور کامل فلسطين تشکيل خواهد شد

اگر هم تشکیل شود با توجه به شرط اسرائیل برای خلع سلاح کامل کشور مستقل فلسطینی آیا اصلا آیا تشکیل چنین کشوری چیزی رو عوض خواهد کرد ؟
به بقاي اين رژيم اعتقادي ندارم ...

در جنگ روسیه و گرجستان متجاوز واقعی کی بود ؟
ظاهرا با توجه به ريشه‌ي تاريخي موضوع گرجستان متجاوز بوده

آیا به عقب ماندگی صنعت خودرو سازی کشور اعتقاد دارید ؟
واضح هست، فکر نميکنم کسي در اين مورد شک داشته باشه، تا سياست گذاري درستي انجام نشه هم وضعيت به همين شکل خواهد ماند

چرا ما الان باید از چین خودرو وارد کنیم ؟ در حالی که زمانی که ما خودرو سازی رو شروع کردیم اونها چراغ نفتی میساختن !
چون برنامه و اهداف صحيحي تعيين نکرديم که بر مبناي درستي حرکت کنيم

آیا اعتقاد دارید جایگاه واقعی ایران و ایرانی چیزی بسیار فراتر از اوضاع فعلی هست ؟
قطعا ...

نظرتون رو راجع به گارد جاویدان پرسیدم و جواب داده بودید البته منظورم گارد شاهنشاهی نبود بلکه گارد جاویدان در زمان خیلی قبلتر از اونها بود !
اطلاعي ندارم

آیا جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگهاست ؟ ( این سوال به هیچ وجه ربطی به اتفاقات اخیر ندارد و صرفا یک قانون کلی هست )
لايق نه، اما مستعد شايد

یک سوال قدیمی : علم بهتره یا ثروت ؟
هر دو در کنار هم نياز هست، از هر يک ميشه به ديگري رسيد، اما احتمال نابودي علم کمتر هست و به همين دليل قابل اعتمادتر

اگر مجبور باشید به غیر از ایران در چه کشوری زندگی می کنید ؟
هر وقت مجبور شدم بر اساس شرايط اون زمان تصميم ميگيرم، الان پيشفرضهاي مورد نياز براي يک تصميم رو ندارم که بتونم تصميمي بگيرم، پس هيچ جايي جز ايران رو انتخاب نميکنم

اگر روزی قصد مسافرات به خارج از کشور را داشته باشی چه کشورهایی برات اولویت داره ؟ ( سفر غیر مذهبی )
ابالات متحده،‌ مصر، اسپانيا، چين

نظرت راجع به :

BBC
CNN
بنگاههاي دروغ و شايعه پراکني، ذره‌اي براي اين دو اعتباري قائل نيستم

شبکه خبر
به روز و مفيد

نیروی هوایی آمریکا
تجهيزات پيشرفته

نیروی دریایی ارتش
قهرمان

ترکیه
بر سر دو راهي

گینه بی صاحب ! :grin:
احتمالا از مکاشفات شما هست

روسیه
غير قابل اعتماد

با نرم افزار 3D Max کار کردی ؟
در حد متوسط بله

در صورتی که 1 ماه به کامپیوتر دسترسی نداشته باشی چه حالی پیدا می کنی ؟
زندگي من مختل خواهد شد، چون وابستگي کاري زيادي به اون دارم

در صورتی که همین مدت نتونی به سنترال سر بزنی ؟
مديران به خوبي اون رو اداره خواهند کرد

یک خاطره از کامپیوتر داری برامون تعریف کنی ؟
اولين باري که صفحه‌ي html ذخيره شده در کامپيوتر ديدم و با IE باز کردم، حدود سال 97 چنان ذوق زده شدم که وارد اينترنت شدم و ... تصویر

بیشترین سرعتی که رفتی ؟
قبلا پرسيده شده

BMW یا BENZ ؟
هر دو مدلهاي خوبي دارند

تاثیر گذارترین فیلمی که دیدی ؟
چندان از فيلم تاثير نميگيرم

اولین گزینه که در کنکور جواب دادی چی بود ؟ ( سوال منظورم نیست ! گزینه چی بود ؟! ) این دیگه مزخرفتترین سوالی بود که میشه به ذهن یه نفر برسه !
به ياد ندارم

نظرت راجع به کلمات زیر :

آب
آبادي، پاکي، زندگي

آب سنگین
آب سبک
هر دو در علوم مختلف معاني مختلف و متفاوتي دارند

آب اکسیژنه
ماده آبي رنگ شيميايي که يکي از کاربردهاي اون از بين بردن بو هست اگر اشتباه نکنم

آب معدنی
مفيد

آب میوه
اگر بهداشتي تهيه شده باشه مفيد

اورانیوم
يک عنصر راديواکتيو

اورانیم غنی شده
انرژي هسته‌اي

اورانیم ضعیف شده
گلوله‌هاي جديد برخي ارتشهاي جهان

اورانیوم 235
بمب هسته‌اي

زندگی مجردی
آزادي، عدم تکامل

زندگی متاهلی
تجربه نکردم

تنهایی
برخي مواقع لازم

DIVX یا XVID ؟
براي چه کاري؟ هر يک کاربردي دارند، هر چند شباهت زيادي دارند

ایرباس A380 یا بوئینگ 747 ؟
فکر ميکنم 747 امتحان خودش رو بهتر پس داده و مورد اعتماد تر هست

یه زره زیاد شد سوالها ! ببخشید !

.....

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mardaviz نوشته شده: نویسنده ی خوب نه تنها صاحب عقل خویش است،بلکه عقل دوستانش نیز در اختیار اوست. (نیچه - انسانی،بسیارانسانی،ج1،180)

با درود بر گرداننده زبر دست مان،مهدی
بنده نیز به نوبه خود پرسشهایی چند از حضورتان دارم.
ولی پیش از آن قطعه شعری از مولانا تقدیمتان می نمایم
صد هزاران اهل تقلید و نشان افکند در قعر یک آسیبشان
که به ظن تقلید و استدلالشان قائم است و جمله پرّ و بالشان
شبه ای انگیزد آن شیطانِ دون درفتند این جمله کوران سرنگون
پای استدلالیان چوبین بوَد پای چوبین سخت بی تمکین بوَد
غیر آن قطبِ زمانِ دیده ور کز ثباتش کوه گردد خیره سر
پای نابینا عصا باشد عصا تا نیفتد سرنگون او بر حَصا
آن سواری کو سپه را شد ظفر اهل دین را کیست؟ارباب بَصَر
با عصا کوران اگر ره دیده اند در پناهِ خلقِ روشن دیده اند
گرنه بینایان بدندی و شهان جمله کوران مرده اندی در جهان
نه ز کوران کشت آید نه درود نه عمارت،نه تجارتها نه سود
گر نکردی رحمت و افضالتان در شکستی چوبِ استدلالتان
این عصا چه بود؟قیاسات و دلیل آن عصا کی دادشان بینا جلیل
حلقه کوران به چه کار اندرید؟ دیدِبان را در میانه آورید
دامنِ او گیر،کو دادت عصا در نگر که آدم چه ها دید از عَصی
  سلام  از ابراز لطف و شعر زيباي شما سپاسگزارم

مهدی جان اینک به طرح پرسشهایم می پردازم:  
- هنگامی که کسی رو اخراج می کنی چه احساسی بهت دست می ده؟  ناراحتي ...  
- آیا تا به حال برات پیش اومده که با کاربر یا گرداننده بخشی ،به خاطر رودربایستی نتونی بهش تذکر بدی؟
  خير، معمولا در چنين مواردي کاملا جدي و رک هستم  
- آیا در انتخاب مدیران ،بیشتر معلومات و تحصیلات ،فرد مورد براتون مهمه یا سابقه و کاردانی؟
  همة‌ي اينها مهم هست، اما همه‌ي اونها در چارچوب ادب و اخلاق قابل قبول هست  
- آیا اعتقادات شخصی مدیران و یا داوطلبان مدیریت برای شما مهمه؟
  به طور کلي خير  
- خودتون به چه بخشی از سایت بیشتر علاقه مندید؟
  به ترتيب کامپيوتر، موبايل، هوافضا، نظامي بيشتر مورد علاقه‌ي من هست  
- تا چه حد به بن مایه نوشتارها اهمیت میدی؟
  از اهميت بالايي برخودار هست  
- تا کنون بهترین مطلبی که در سایت مطالعه کردید،در چه موردی بوده؟(البته به جز امور رایانه)
  مطالب خوب بسيار بوده و انتخاب يکي به عنوان بهترين به دور از انصاف هست، هر يک در جايگاه خود ارزشمند هستند  
- آیا امکان داره روزی شخصی ترسایی کیش و یا یهودی کیش و یا حتا شیطان پرست را که تمام شرایط مدیر شدن رو پشت سر گذاشته ،به مدیریت انتخاب کنید؟
  دو مورد اول رو کاملا رد نميکنم، اما مورد آخر رو جزو انسان دسته بندي نميکنم و در اين انجمن فقط انسانها فعاليت ميکنند، يکي از اولين شروط هم از نظر من انسانيت هست  
- خیلی دوست داری ازت تعریف کنن؟
  براي اين موارد دوست داشتن تعريف نميکنم، نظر افراد چه مثبت و چه منفي رو ميبينم و ميشونم و به صورتي منطقي بررسي ميکنم، اما معمولا تاثير مستقيم و لحظه‌اي در من ندارند  
- چرا نمی تونی شعر حفظ کنی؟
  شايد چون سعي نکردم يا وقت زيادي براي اين کار نگذاشتم ...  
- آیا به درست نویسی و سره نویسی در سایت اهمیت میدی؟
  نوشته‌هاي خودم رو با زبان و ادبيات رايج مينويسم، اما به اين نوع نگارش هم احترام ميگذارم  
- به نظرت با کسانی که به شدت دچار بیماری دروغ گویی هستند ،چگونه باید برخورد کرد؟
  ترد ...  
- آیا تا کنون برات پیش اومده که دو نفر رو آشتی بدی؟
  بله  
- آیا قضاوت و داوری رو دوست داری؟
  حداکثر در مورد خودم شايد بتونم قضاوت کنم  
- تا حالا عاشق شدی؟
  اگر منظور عشق زميني هست خير ...  
- نظرت در مورد عشق یک طرفه چیه؟
  به طور کلي هر رابطه‌ي يک طرفه‌اي يک روز پايان خواهد يافت و محکوم به نابودي هست، پايداري روابط، رابطه‌ي مستقيم با دو طرفه بودن اون داره و به ميزاني که در دو طرف مشترک هست باقي خواهد ماند  
- دوست داری به چه کشورهایی سفر کنی؟
  قبلا مطرح شده، البته اگر شرايط و ملزومات اون برام فراهم باشه دوست تمام کشورهاي دنيا رو ببينم  
- به غیر از ایران کدام کشور رو برای سکونت دائم می پسندی؟
  (چو ایران مباشد تن من مباد)  قبلا مطرح شده  
- در مورد ایران ستیزان چه نظری داری؟
  کمتر از اوني هستند که ارزش نظر داشته باشند  
- به نظر شما برترین شاعر ایران زمین چه کسی است؟(سه شاعر را نام ببرید)
  حافظ، سعدي، فردوسي  
- به کدامین یک از شخصیت های شاهنامه علاقه مندی؟
  رستم  
- به کدامین یک از سلسله های پادشاهی ایران علاقه مندی؟
  هخامنشيان  
- به نظر شما آیا نادر شاه نماد استقلال ایران است؟
  اونقدر در اين زمينه اطلاعات ندارم که بتونم نظري بدم، بايد از صاحب نظران پرسيد  
- دوست داشتی داشتی کدام یک از معماهای ناگشوده تاریخ برایت گشوده می شد؟
  وقايع صدر اسلام و مخصوصا رخدادهاي بعد از رحلت پيامبر  
- اگر بتوانی برای یک بار به عقب باز گردی ،چه خواهی کرد؟
  سعي ميکردم اشتباهات کمتري داشته باشم  
- متولد چه ماهی هستید؟
  آبان  
- از چه رنگی خوشتون میاد؟
  سفيد و سياه  
- آیا به فال قهوه و یا به کف بینی و یا به تاروت معتقدی؟
  خير ...  
-به نظر شما برترین فیلم تاریخ سینما ،کدام فیلم می باشد؟
  کمتر در ذهن من چيزي به عنوان ترين وجود داره، مانند بدترين، بهترين و ....  
-کدام قسمت از سه گانه ماتریکس را بیشتر دوست داری؟
  اول  
- سه هنرپیشه برتر جهان از نگر خودتون رو نام ببرید؟
  باز هم بحث ترينها شد و ...  مجددا تکرار ميکنم ديد من به موجوديتهاي به اين شکل مطلق نيست  
- آیا فیلمهای موزیکال رو دوست داری؟
  وقت داشته باشم بله  
- در روز چه قدر مطالعه می کنی؟
  اغلب اوقات به نوعي در حال مطالعه هستم، در راستاي کار، نيازها و اهدافم، البته کتاب کاغذي به نسبت بسيار کمتر  
- آیا تا کنون سری به کتابخانه ملی ایران زده اید؟
  خير ...

- آیا با این گفته موافقی:«او هیچ امری را از یاد نمی برد،ولی همه را می بخشد.»اما از او دو چندان نفرت دارند،زیرا او دوبار دیگران را می رنجاند،یک بار با حافظه اش و بار دیگر با بزرگ منشی ظاهری خود.
  خير، اينکه ديگران چه رفتاري نسبت به يک رخداد داشته باشند هميشه يکسان نيست و عقيده ندارم بخشش باعث رنجش ميشود، ايجاد يک احساس در فرد بسته به نوع نگاه فرد به يک رخداد هست، از ياد نبردن هم يک موضوع شخصي هست 

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

MASTER نوشته شده:با درود فراوان
سلام

از ابتدا اعلام کردم به سوالاتي که سياسي بدونم پاسخي نخواهم داد، پس به برخي از سوالات شما پاسخي نخواهم داد!

آیا جایگاه و میزان قدرت مقام رهبری در قانون اساسی را قبول دارید ؟
مقام معظم رهبري و جايگاه فعلي اين مقام رو کاملا قبول داشته و به ضرورت و التزام اون در همين شکل فعلي اعتقاد دارم ...

چرخه ی انتخاب شورای نگهبان توسط رهبر، نظارت بر کار رهبری توسط مجلس خبرگان، تعیین صلاحیت کاندیداهای شرکت در انتخابات خبرگان توسط شورای نگهبان را چگونه ارزیابی میفرمایید ؟
آیا وجود شورای نگهبان به این شکل با اصل دموکراسی در تضاد نیست ؟
دلیل مشکلات در ساختارهای ارگانهای دولتی در برخی موارد، مشکلات فراوان در بخش خدمات، درمان، مخابرات، شهرداری و ... در کشور چیست ؟ آیا در برخی موارد به دلیل وجود مدیران نا لایق نیست ؟
...

آیا همین برخی مدیران نالایق باعث مشکلات برای کشور، اسلام و نظام نمیشوند ؟
مديران نالايق هميشه مشکل ساز هستند

بحثهایی که توسط آقای احمدی نزاد در مورد آقای هاشمی و ناطق نوری بیان شد آیا نیاز به اثبات ندارد ؟
اگر این بحثها وجود داشت چرا تا به امروز پس از گذشت بیش از 20 سال کسی آنها را مطرح نکرد؟
اگر تمایل دارید دلایل انتخاب آقای احمدی نژاد را بیان فرمایید تا شاید ما نیز با درک آن بیشتر و بهتر با ایشان آشنا شویم و ما هم همسو با ایشان شویم. با سپاس
...

نظرتان در مورد جدایی دین و سیاست چیست ؟
کاملا مخالفم، سياست بدون دين و دين بدون سياست هر دو ناقص هستند

نظرتان در مورد مسائلی چون گشت ارشاد چیست ؟ آیا ما میتوانیم و یا اصلن در حد شخصیت یک نیروی انتظامیست که به حجاب مردم کار داشته باشد ؟ سخنان آقای احمدی نژاد پیش از انتخابات دوره ی نخست ایشان در مورد حجاب و پوشش را چگونه ارزیابی میکنید ؟
با اين رويه و برخورد کاملا مخالفم، چنين مواردي فرهنگي هست و بايد کار فرهنگي کرد

در مورد هاله نور و رفتن آقای احمدی نزاد نزد آقای آملی و سپس انکار آن چه نظری دارید ؟
در مورد اینکه با تغییر مقدار ساعات کار شاغل بودن را از 2 روز در هفته به 2 ساعت کاهش دادند و به همین دلیل توانستند میزان بیکاری را کمتر جلوه دهند نظتان چیست ؟ آیت این مطلب را قبول دارید ؟
...

آیا در وحله اول بهتر است به مستمندان ایرانی و آبادانی وطنمان ایران برسیم یا به مسلمانان مظلوم جهان مانند فلسطین و لبنان ؟
البته وطن اهميت بيشتري داره، اما آرمان انقلاب اسلامي ياري رساندن به تمام مستضعفان و مظلومان عالم هست

آیا قرآن به همان شکل که خدا نازل کرده در دست ماست ؟ به چه استدلالی ؟ تنها به دلیل اینکه در خود قرآن آمده که دستکاری نمیشود ؟ منظور بنده تغییرات در سالهای نخست نازل شدن است یعنی از دورهی پیامبر تا جمع آوری آن
اگر قرار بود تحريف شده باشه، بايد حداقل دو نسخه متفاوت و مورد پذيرش گروهي از مسلمانان وجود داشت، در اسلام انشعابهاي زيادي ايجاد شده، اما در چند چيز اشتراک دارند، يکي از اونها قران هست که بين تمام فرق اسلامي مورد پذيرش هست، اين خود گواه محکمي بر عدم تحريف اون هست، ميدونيد که ديگر کتب آسماني در نسخه‌هاي مختلف و بعضا متناقض وجود دارند و مورد پذيرش مذاهب مختلف اين اديان هستند

نظرتان در مورد سوره ی نساء چیست ؟ 1،2،یا 3 زن نه بیشتر ؟
اشاره به تنبیه زنان توسط شوهرانشان ؟
دلیل نصف بودن دیه و ارث زن و...
در جايگاهي نيستم که در مورد قران نظر بدم ...
به نظر من عشق يکتا هست و داشتن بيش از يک همسر حداقل عشق نام نميگيرد، هر چند از نظر اسلام با شرايطي خاص و بسيار دشوار پذيرفته شده هست و به همين دليل مشروعيت دارد
اسلام دين برابري هست، برابري نيز با مساوي مطلق تفاوتهايي دارد، برابر يعني در مجموع برابر (کفه‌ي ترازو به سمت هيچ يک سنگين نشود)، اما در تساوي يعني دقيقا مساوي و مشابه هم، که قاعداتا زماني کاملا مساوي و مشابه براي چيزي معني داره که هر دو کاملا مساوي و يکسان باشند، که همه اعتراف دارند زن و مرد تفاوتهاي بسياري با هم دارند، اما کفه‌ي ترازو به سمت هيچ يک سنگين نميشود، مثلا در مورد ارث، زن نصف مرد ارث ميبرد اما در هر صورت تمام اون متعلق به خود زن هست و هيچ کس حق دخل و تصرف در آن را ندارد، اما اين موضوع در مورد اموال مرد صدق نميکنه و مرد موظف به تامين خرجي زن و فرزندان هست و در واقع تمام اون متعلق به خود مرد نيست، بحث در اين حوزه بيش از اين در چارچوب اين تاپيک نيست

نظرتان در مورد کعبه و تعداد زیارتهای فراوان در حالی که در خانواده های ایشان نیازمندان فراوان وجود داشته باشد ؟
نظر شخصي من رو بخواهيد، مکه رفتن بجز يک بار واجب رو براي خودم حداقل در شرايط فعلي بدون توجيه و چيزي شبيه حرام ميدونم!

آیا اگر اهل سنت به دنیا می امدید باز هم شیعه میشدید ؟
از اونجايي که مذهب شيعه رو بدون تحقيق نپذيرفتم، فکر ميکنم مجددا شيعه رو انتخاب ميکردم

اگر مسلمان نبودید چطور باز هم مسلمان میشدید ؟
جواب بالا فکر ميکنم کافي هست

پرسش فراوان است ولی به امید خدا در خلوت شبانه ی 2 نفری خودمان !!! :m:a :razz:

آیا امید به اصلاح وضع اینترنت دارید ؟ با وجود فیل و وضع بسیار بد مخابرات ؟!
هميشه به آينده اميدوارم ...

سطح کیفی پرسشها : * ** *** **** n*n
سطح علاقه مندی شما به پرسشها : * ** *** **** n*n
سطح کيفي پرسشهايي که پاسخ دادم خوب بود، اما ظاهرا تعريف شما از مفاهيم سياسي بودن و سياست حداقل با من متفاوت هست!
به هر حال پستهايي که کاملا سياسي تشخيص دادم رو طبق وعده‌ي قبلي بي پاسخ گذاشتم
سوالاتي رو که جواب دادم يعني اينکه حداقل تمايل و دليل لازم براي پاسخگويي رو با در نظر گرفتن تمام شرايط داشتند

امیدوارم در این پرسشها سوء تعبیر نشود و برخی پرسشها توهین تلقی نشود

با سپاس از توجهتان
در پناه خدا
من هم از شما سپاسگزارم
در پناه خالق يکتا سربلند و پيروز باشيد تصویر

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”