تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

سلام

پست توسط saeidsaeidsaeid »

چه تست هایی در بیمارستان بعثت برای رشته خلبانی صورت می گیرد؟ تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

Re: مختصری از اطلاعات برای شرکت کنندگان در معاینات افسری ارتش 88

پست توسط shadro »

دوستان سلام.نميدانم براي بار چندم است که اين حرفهارا ميزنم ولي خواهشن وچاکرن اگر علاقه اي به حرفه نظامي گري نداريد وتنها از روي ترس از بيکاري واجبار قصد ورود به ارتش را داريد اينکار را نکنيد که آينده خود را تباه ميسازيد.خيلي ها از روي نااگاهي وخواب وخيال ورويا وفکرهاي پوچ و با چشمبي بسته اومدن و تازه فهميدن عجب اشتباهي کردن.ارتش جاي کلاس گذاشتن وپول دراوردن نيست،دوام اوردن در دنياي عجيب وغريب نظامي گري به روحيه اي بسيار بالا نياز داره که از عهده هرکسي بر نمياد.براي خدمت در ارتش فقط بايد عشقو علاقه محض داشته باشيد.دنبال رويا نباشيد..........................................................
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط ha521 »

هر شغلی محاسن و سختی های خودش رو داره ارتش هم برای خودش مقررات و نظم خاصی داره .اینقدر هم که بعضی دوستان میگن جو و فضای ارتش بد و سخت نیست من چون پدرم نظامی بود از اون موقع چشم باز کردم نظامی دیدم. تو پایگاه زندگی میکردیم سه تا عموم هم نظامی هستن از خیلی ها هم بیشتر اطلاعات دارم از نظام. فرمانده ، قسمت کاری و منطقه خدمت در سختی و آسونی کار تاثیر داره بعضی قسمت ها کارشون آسون بعضی هم مشکل. درهر نیرویی چه سپاه چه ارتش و...غیر از افسری (درجه داری و کارمندی)کارکردن سخت تره به زبان ساده تر بالا سر بیشتر داری. به نظر من تا زمانی که جنگ نیست ارتش کارش خیلی راحت تره نظامی که از صبح میاد سه چهارتا احترام بزاره با دو سه تا سرباز سرکله بزنه یا دو تا فرم امضا کنه سخت تره یا کارمند بانکی که باید از صبح با هزار نفر با سواد بی سواد گدا پول دار و... سرکله بزنه اخر هم داره حساب رو میبنده ببینه پول کم اورده. اکثر کسایی که شرکت میکنن برای شغل، درامد و... هست طبیعی هست چون همه کسایی که دنبال کار میگردن همین نیت رو دارن
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط clever cat »

آقا من امسال به امید خدا دیپلمم رو میگیرم و سال دیگه قصد دارم تو آزمون ارتش برای خلبانی شرکت کنم ولی موضوعی که هست من تو سال اول دبیرستان کتفم شکست ولی بدون جراحی با کمک استاد محلی خوب شد والان هم هیچ اختلالی تو کار کردن نسبت به کتف دیگم نداره .میخواستم بدونم تو بخش ارتوپدی با مشکلی رو به رو نمیشم .خواهشا جواب بدین این موضوع حتی رو انگیزم برای درس خوندن تاثیر گذاشته اینم ایمیلمه:تصویرتصویرتصویر<!-- e -->mailto:?subject=&body=<!-- e -->

دستتون درد نکنه
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1110 بار
سپاس‌های دریافتی: 360 بار

پست توسط mogtaba-pilot »

سلام
   , جان
من تازه معاینات دانشگاه افسری رو انجام دادم
به نظر من اگه واقعا مشکلی در حرکت کتف شما نسبت به دیگری وجود نداره نباید مشکلی باشه!!
نکته ای که مهمه اینه که آیا اثر شکستگی در کتف شما نمایان است؟؟ اگر به حالت خبر دار بایستید آیا در بالا تنه ی شما یک نامتوازنی دیده میشود؟؟
اگر این طور باشد دکتر اورتوپد مشکوک میشه و ممکنه بگه چند تا حرکت با کتف انجام بدید...که بنا به تشخیص دکتر شما قبول میشید یا ....
موفق باشید
تصویر

!!!A good controller is a  PROCEDURAL  controller
تصویر ... sincerely yours
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mogtaba-pilot »

با سلام
پیرو در خواست دوست عزیز و گرانقدرمha521
مختصری از آنچه در بیمارستان بعثت بر ما گذشت (!) رو خدمتتون ارائه میکنم:
اولا ً امسال نیروی زمینی خوابگاه داوطلبان رو تامین کرد که جای بسی تشکر داره و نیز نیروی هوایی امکانات لازم جهت انتقال داوطلبان
از میدان حر به بیمارستان بعثت رو تامین کرده بود به این ترتیب که داوطلبان شب رو در خوابگاه می گذروندند و صبح روز بعد حدود ساعت 7:30 صبح پای دو تا اتوبوس
نیروی هوایی که به مرکز مدیریت گزینش و استخدام نیروی زمینی آمده بودند جمع میشدند .این داوطلبان به دو گروه تقسیم می شدند:
گروه اول افرادی بودند که برای اولین بار به بیمارستان بعثت می رفتند ( روز اولی ها,که پس از شنیدن نام خود در لیست داوطلبان رشته ی خلبانی وارد اتوبوس می شدند)
گروه دوم هم روز دومی ها, سومی ها و......بودند (که این دسته از افراد جداگانه و زودتر وارد اتوبوس شده و منتظر تحویل گرفتن برگه ی معاینات خود می شدند)
و اما اصل مطلب:
زمان : 7 صبح یکی از روز های بهاری
مکان: مدیریت گزینش و استخدام نزاجا
فرض میکنیم شما مراحل پزشکی, انتخاب رشته, مصاحبه عقیدتی و ورزش رو در روز اول با موفقیت طی کردید روز دوم هم زحمت کشیدید بدون خوردن صبحانه 18 تا فرم حفاظت اطلاعت رو پر کردید و حالا در روز سوم اومدید مدیریت گزینش و استخدام تا ببینید اسمتون برای خلبانی در اومده یا نه!
یک افسر نیروی هوایی برای شما سخنرانی میکنه و به شما توصیه میکنه از لیست مراحل معاینات که براتون می خونه یادداشت برداری کنید....حدود 13 تا دکتر شما رو ویزیت میکنند!!
بعد پای اتوبوس اسم شما رو می خونند و شما شادمان میری تو اتوبوس می شنی.... یک سرباز میاد و یک برگه به شما میده که اسمش برگه ی معاینات پزشکیه و از شما می خواد
که یک قطعه عکس آماده کنید..سرباز دیگری میاد و عکس شما رو به برگه منگنه می کنه و مهر می زنه و بعد یک افسر نیروی هوایی که در تمام مراحل انجام معاینات پزشکی با شما هست یک سری اطلاعات در باره ی پر کردن این برگه به شما میده....این برگه 4 صفحه است که صفحه ی اول مربوط به مشخصات شماست.
*نکته* در یک سمت از این برگ از شما اسم و آدرس و شماره تلفن یکی از آشنایانتون رو که ترجیحا ً ساکن تهران باشند می خواهند!
خوب حالا شما برگه رو پرکردید و اتو بوس ها راه می افتند.

زمان:حدود 8:30 صبح
مکان: بیمارستان بعثت نیروی هوایی
همه با استرس از اتوبوس پیاده شده و یک صف حدود 60 نفری رو تشکیل میدید و خیلی مرتب و منظم وارد بیمارستان می شید
عموماً افراد رو جلوی کلینیک چشم پزشکی که فضای خالی داره جمع میکنند و بعد از یک سرشماری ساده راهی مطب اولین دکتر میشید

دکتر اول: دندان پزشکی
* یک نکته ای رو خدمتتون عرض کنم: اون روز که ما رفتیم, دندون پزشک اکثر کسانی رو که دندون پر کرده داشتند از خلبانی انداخت!
به کسانی که یک دندون کم داشتند (مثل من) زیاد گیر نداد و فقط یک سری معاینات خاص مثل گفتن چند عدد نظیر 33----66 و یا فرو بردن آب دهان در حالتی که دندون ها روی هم جفت شده اند (!) رو گرفت...البته اینکه کدوم دندون شما کم باشه خیلی اهمیت داره! به قول اون خلبانی که برای انتخاب رشته اومده بود 4 تا دندون وسط و 4 تا دندون گوشه ( آسیا ها)
خیلی اهمیت دارند!
دم در برگه معاینات رو تحویل میدید و میرید رو صندلی میشینید..دکتر شما رو معاینه میکنه و به یک نفر دیگه میگه: قبوله... ناوبری... یا مراقبت پرواز

از مطب میاین بیرون و همه در یک اتاق به اسم اتاق طب کار جمع میشید و منتظر برگه معاینات می مونید..
اون هایی که رد شدند برگه ی پایش خودشون رو تحویل می دن و میرن تو اتوبوس منتظر میشن...بقیه هم می رن دکتر دوم...

دکتر دوم: اعصاب و روان
این دکتر با هیچ کس شوخی نداره ...10 یا 15 نفری میرید تو مطب و پیراهن هاتون رو در میارید و مانند اونچه که در تاپیک forum-f50/topic-t41553.html گفته شد دکتر شما رو معاینه میکنه فقط تفاوتش اینه که معاینه ی شما ممکنه 15 ثانیه طول بکشه نه حتما 5 دقیقه!
یک توصیه ی برادرانه هم دارم: اگر به شما استرس دست داد حتما چشمهاتون رو ببندید و چند تا نفس عمیق بکشید..برای پیش دکتر رفتن زیاد عجله نکنید...
این دکتر داوطلب های خلبانی رو مثل برگ پاییزی با کوچکترین باد ( استرس---لرزش در صدا--عرق کردن کف دست و...) می ریزه!
این دکتر هم مثل دندون پزشکی برگ معاینات تمام افراد رو میگیره و شما دوباره در اتاق طب کار جمع میشید و منتظر می مونید...
خیلی کم پیش میاد که این دکتر کس رو از ادامه مراحل معاینات محروم کنه یعنی تو برگه ی اکثر اونهایی که رد میشن مینویسه: غیر خلبانی بلامانع!

دکتر سوم: چشم پزشکی
** چشم پزشکی سه مرحله میشه:
چشم یک: معاینه ی قدرت دید و کوررنگی
چشم دو: معاینه ی آستیگمات--دید عمق و ... ( سخت ترین مرحله! اکثر داوطلب ها در این مرحله از خلبانی می افتند) مثل من :K:L
چشم سه: معاینه ی عصب بینایی :?
شما اول دکتر چشم یک رو میرید اگه قبول شدید
چشم دو ولی از این مرحله به بعد شما کمی آزاد تر می شوید و هر دکتری ( غیر از نوار مغز که آخرین مرحله است) رو که خواستید میتونید برید!
البته دکتر های :
مغز و اعصاب---اورتوپد---جراح اورولوژی----و نورولوژ خودشون میان تو اتاق طب کار و شما رو معاینه می کنند!!!
پس در حین انجام مراحل پزشکی هر از چند گاهی سری به اتاق طب کار بزنید و از وضعیت این دکتر ها با خبر بشید!!
چند نکته به عنوان آخرین سخن:
1. شما آزمایش خون میدهید ..فراموش نکنید که تا 12 ساعت قبل از آزمایش چیزی جز آب نباید بخورید یا بنوشید!
2. از آنجایی که دکترها شما رو همراه سایر بیماران عادی ویزیت میکنند و تعداد مراجعین زیاد هست برای دکترهای پوست وتست تنفس و چشم 3 به محض ورود به بیمارستان نوبت بگیرید! ( با ارائه برگ معاینات, ویزیتور شما رو به عنوان داوطلب استخدام میشناسه و پولی از شما نمیگیره!)
3. به هیچ وجه با دکتر ها مخصوصا دکتر قلب و عروق و اورولوژ بحث نکنید!
4. نتیجه ی آزمایش خون---نوار قلب---نوار مغز--- نتیجه ی تست تنفس رو از شما تحویل میگیرند پس مراقب باشید گم نشوند!!!
5. با برگه ی معاینات پزشکی خود مهربان باشید!!!! :grin: این برگه وارد پرونده ی شما میشود!
6. یا علی :razz: :razz:
تصویر

New Member

sohrab

پست توسط sohrab_oranus »

سلام به همگی.
میخوام بدونم من که آپانتیسم رو عمل کردم و جای تیغ جراحی روی بدنم هست منم تو مرحله پزشکی رد میشم ؟
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط clever cat »

سلام
آقا بلاخره چی شد تو آزمون خلبانی قبول شدید؟انشاالله که قبول شدید. اگه قبول شدین بهم خبر بدین آخه خیلی سوال مجهول دارم که باید ازتون بپرسم.///.. :razz: :P
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mogtaba-pilot »

, عزیز
هر سوالی داشتین بنده در خدمتم ( هر چند اطلاعات قابل توجهی ندارم)
دوستان هم هستند و مسلما شما رو راهنمایی میکنن :-)
در مورد خلبانی هم متاسفانه قبول نشدم و قراره در دانشگاه شهید ستاری در رشته ی مراقبت پرواز درس بخونم ( انشا اللّه)
یا علی :razz:
تصویر

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

با سلام خدمت   , عزیز میشه لطف کنید و یه مقداری در مورد مرحله ای که رد شدید یعنی استیگمات و دید عمق و کلا در مورد معاینات چشم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

آقا سلام.هر کدوم از دوستان که امسال رفتن واسه دانشگاه افسري لطف کنن بگن چه رشته اي قبول شدن؟؟؟؟؟؟
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mogtaba-pilot »

هادي آقازاده 2 نوشته شده:با سلام خدمت mogtaba-pilot, عزیز میشه لطف کنید و یه مقداری در مورد مرحله ای که رد شدید یعنی استیگمات و دید عمق و کلا در مورد معاینات چشم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

دوست خوبم
یک توصیه ی برادرانه خدمت شما و تمامی دوستان علاقه مند به حرفه خلبانی دارم:
اگر واقعا می خواهید خلبان شوید استفاده از کامپیوتر رو به حداقل (حتی کمتر از یک ساعت در روز) برسونید!
البته من دقیقا معنی و تعریف آستیگمات و دید عمق رو نمی دونم! صرفا ًصحبت های دکترها رو بازگو کردم.
دکتری که برای خلبانی هلیکوپتر من رو معاینه کرد گفت: مشکل دید عمق شما ژنتیکیه و درمانی نداره!
اما وقتی که بعد از مردود شدن در معاینه ی خلبانی هواپیما از پزشک مربوط پرسیدم آیا امکان در مان من وجود داره تا من سال دیگه بیام؟
گفت بله شما می تونید درمان کنید! جالبه وقتی دو قدم از مطب دکتر فاصله گرفتم به یه چشم پزشک آشنا تو بیمارستان بعثت برخورد کردم و ایشون گفت که راه در مانی برای چشم های شما وجود نداره!
اصلا فکر نمی کردم روزی مجبور بشم این طوری با حسرت در باره ی خلبان شدن بنویسم تصویر
چشم های من سالم سالم بود تا اینکه بعد از 5 سال استفاده ی افراطی از کامپیوتر روزی متوجه شدم که اجسام رو به طور طبیعی نمی بینم!
چشم های من دچار ضعف شده بود,البته نه ضعف در قدرت دید.....بگذریم

همو نطور که قبلا گفتم چشم پزشکی به 3 مر حله تقسیم میشه که سخت ترین اون مرحله ی چشم 2 ( معاینه ی آستیگمات, دید عمق, انکسار , تطابق و...) هست که توسط یک دستگاه صورت میگیره و معمولا 2 یا 3 دقیقه طول میکشه...
پیشنهاد میکنم در این مرحله سعی کنید جزء نفرات اولی باشید که وارد مطب میشه, چون این پزشک مجاز هست که روزانه فقط تعداد معینی رو برای خلبانی قبول کنه و سهمیه داره ( طبق شنیده ها از یک منبع نه چندان معتبر )

مرحله ی چشم 1 هم که معاینه ی قدرت بینایی ( بر مبنای 20 مثلاً 20/20 ) و کور رنگی هست
مرحله ی چشم 3 هم که نیاز به توضیح خاصی نداره جز اینکه نیم ساعت قبل از معاینه قطره ای در چشمهاتون میریزن که دید نزدیک شما رو برای چند ساعت تار میکنه و اگه اشتباه نکنم قرنیه رو باز میکنه تا ته چشم قابل رویت باشه! یک نکته ی دیگه: تا حدود 2 یا 3 ساعت بعد از ریختن قطره در نور شدید مثل آفتاب سر ظهر قرار نگیرین چو سر درد عجیبی بهتون دست میده!
اگه باز هم سوالی بود با این قدرت بیان دست و پا شکسته ام در خدمتم تصویر
یا علی تصویر
تصویر

ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”