با سلام
آيا N82 قابليت شارژ از USB رو نداره؟
با تشکر
سوال در مورد نوکيا N82
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
taktaz , جان
توی مقاله معرفیش چیزی ننوشته ولی به احتمال زیاد شارژ از یو اس بی رو نداره.............
توی مقاله معرفیش چیزی ننوشته ولی به احتمال زیاد شارژ از یو اس بی رو نداره.............

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
Re: سوال در مورد نوکيا N82
سلام دوستان یه مورد هست که نمیدونم مشکل چیه راهنمایی کنین ممنون میشم. راستش داخل رم گوشی من پوشه های زیادی است مثل Videos cities system private و یه فایل qf که نمیدونم چی هست من رم رو با کامپیوتر فرمت میکنم و میذارمش داخل گوشی وقتی یه چندتایی عکس میگیرم یا ویدیو ضبط میکنم دوباره که رم رو میزنم به کامپیوتر دوباره همون پوشه ها برمگردن چرا با این حال که مموری کارت رو فرمت کردم تا به گوشی میزنم این پوشه ها پیدا میشن گوشی رو هم با اون کد معروف فرمت کردم اما نشد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اينها پوشههاي ضروري و استاندارد سيمبيان هستند و بايد وجود داشته باشند و به طور پيشفرض در هر بار بوت شدن گوشي ايجاد ميشوند
اينها پوشههاي ضروري و استاندارد سيمبيان هستند و بايد وجود داشته باشند و به طور پيشفرض در هر بار بوت شدن گوشي ايجاد ميشوند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اين گوشيها براي نصب برنامه نياز هست مجوز (Certificate) لازم براي نصب رو داشته باشند، پس احتمال ويروسي شدن بسيار کم خواهد بود، اما باز هم ويروسهايي براي اون وجود داره، مخصوصا اگر گوشي براي نصب برنامه هک شده باشه، اما چندان جاي نگراني نيست، جلوگيري از نصب برنامههاي مشکوک با پسوند sis , sisx و تهيه برنامهها از منابع معتبر ميتونه راهکار موثري براي جلوگيري از ويروسي شدن باشه
اين گوشيها براي نصب برنامه نياز هست مجوز (Certificate) لازم براي نصب رو داشته باشند، پس احتمال ويروسي شدن بسيار کم خواهد بود، اما باز هم ويروسهايي براي اون وجود داره، مخصوصا اگر گوشي براي نصب برنامه هک شده باشه، اما چندان جاي نگراني نيست، جلوگيري از نصب برنامههاي مشکوک با پسوند sis , sisx و تهيه برنامهها از منابع معتبر ميتونه راهکار موثري براي جلوگيري از ويروسي شدن باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد