سیستم عامل گوگل ( Google Operating System ) قرار است تا سال [External Link Removed for Guests] میلادی عرضه گردد.
[External Link Removed for Guests] شرکت تولید و عرضه کننده خدمات اینترنتی که آوازه آن همیشه بر سر زبان ها بوده و هست ، اخیرا دست به اقدام بسیار بزرگی زده است که البته صدای تولید آن نیز در سالهای اخیر به گوش می رسید ولی باور کردنی نبود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی PCNEWS.IR ، شرکت گوگل در کنار تمامی [External Link Removed for Guests] ها و کارهای موفق خود در جهان سایبر و ارائه گنجینه های ارزشمند به جامعه انفورماتیک و با کارنامه بس [External Link Removed for Guests] که در دست دارد توانست بعد از مدت زیادی کار بروی پروژه ساخت سیستم عامل منحصر به فرد خود را شروع کند. [External Link Removed for Guests]
بر اساس اطلاعات بدست آمده این پروژه سنگین از ۱ سال پیش شروع شده و گوگل در برخی اخبار محرمانه اعلام نموده که هنوز هسته این سیستم عامل که بر پایه لینوکس است در حال کار می باشد. بزودی [External Link Removed for Guests] قصد خرید شرکت بزرگی در آمریکا را دارد که در زمینه تولیدات هسته ای لینوکس فعالیت دارند که در آینده شاهد اخباری مهم در این زمینه خواهید بود. اما نکته قابل توجه آن است که گوگل هنوز اطلاعات وسیعی را در اختیار کاربران در مورد سیستم عامل [External Link Removed for Guests] خود نداده است و این مهم بعلت برخی [External Link Removed for Guests] محفاظه کارانه از سوی این شرکت در بین رقبا می تواند باشد.
[External Link Removed for Guests]
هم اکنون شرکت گوگل در حال انجام برخی رایزنی ها در مورد خرید شرکت بزرگی در [External Link Removed for Guests] می باشد که تولیدات لینوکسی فراوانی دارد و [External Link Removed for Guests] آن از انجام این کار بدست آوردن سهام و [External Link Removed for Guests] خبره این شرکت است.
داخلی گوگل بر این باورند که اولین [External Link Removed for Guests] آزمایشی این سیستم عامل تا سال ۲۰۱۰ در دسترس برخی کاربران قرار خواهد گرفت و بعد از مدت ۱ [External Link Removed for Guests] در دسترس همگان خواهد بود. [External Link Removed for Guests]
این شرکت عظیم که طول عمر خیلی طولانی نیز ندارد به هر چه دست زده تبدیل به طلاشده است! تصمیم به تولید سیستم عامل [External Link Removed for Guests] توسط این شرکت، یکی از پرسر و صدا ترین این موارد است که انعکاس زیادی در سراسر [External Link Removed for Guests] داشته. ولی حضور gOS می تواند توازون سیستم عامل های کامپیوتر جهان بطور جدی [External Link Removed for Guests] تغییراتی بنماید.
اکنون بیش از ۷۰ درصد سیستم عامل های کامپیوتر های جهان را سیستم عامل ویندوز (Windows) (انواع نسخه های آن) تشکیل می دهد و کمتر از ۱۰ درصد آنرا سیستم [External Link Removed for Guests] لینوکس Linux و ۲۰درصد باقی مانده توسط سایر سیستم عامل ها.
gOS قرار است از بستر لینوکس استفاده کند ولی با کارآیی بسیار بالاتر و قابل اجرا بودن کلیّه برنامه هایی که فقط در ویندوز و یا فقط در لینوکس اجرا می شوند نیز شامل می گردد که این نکته مهمی است. باید منتظر بود ودید که این سیستم عامل قادر است از مقبولیّت سیستم عامل [External Link Removed for Guests] بکاهد یا اینکه نه؟ برای پاسخ به این سؤال یک [External Link Removed for Guests] بیشتر ندارد و آن اینست که باید منتظر بود و دید! لابد این قانون ساده را که «بعضی از دشمنی ها سبب معروفیّت و محبوبیّت طرف مقابل می شود» می دانید حربه ای که در سیاست کاربرد فراوان دارد! شاید ارائه این سیستم عامل سبب مقبولیّت بیش از پیش سیستم عامل ویندوز گردد و یا اینکه مثل خیلی از پروژه های مؤفق شرکت گوگل، gOS ، [External Link Removed for Guests] را به دردسر بیاندازد!
به علّت سری بودن تهیّه و تدراک این سیستم عامل حرف و حدیث فراوانی وجود دارد ظاهراً آنچه هم اکنون در اینترنت در مورد سیستم عامل وجود دارد همان [External Link Removed for Guests] ی لینوکس می باشد که ویجت های گوگل (Widget) به آن اضافه شده و تغییرات ظاهری نسبتاً زیادی بر روی آن صورت گرفته است.
عده ای از تحلیلگران سوالاتی را درباره این پروژه گوگل طرح کرده اند. از جمله در مجله PC Magazine برای نمونه 10 سوال اساسی طرح شده است که با شرحی بر آنها بی اعتنایی [External Link Removed for Guests] به این پروژه گوگل را توضیح داده است وبیان کرده که تا زمانی که پاسخ انبوه [External Link Removed for Guests] ها مانند این 10 سوال روشن نشود نه ما باید امیدوار باشیم که یک سیستم عامل قابل ارائه میشود و نه مایکروسافت [External Link Removed for Guests] وارد شدن یک رقیب جدید.
[External Link Removed for Guests] مربوط از PC Magazine در مجموع نگار: [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] میشود کاربران نا آشنا مورد استفاده قرار ندهد، البته چند وقت پیش نسخه اول این سیستم عامل بر روی یک سری نوت بوک ارزان [External Link Removed for Guests] 199 دلاری وارد بازار شد که به موجب وجود ابزار های متعدد و مناسب برای کار با اینترنت، بسیاری از معتادین
به اینترنت از آن استقبال [External Link Removed for Guests] نمودند. البته این نوت بوک ها به صورت محدود تولید شد. [HR]
انتها خبر جدید از این مجموعه انتشار CLoud 1.0 در هفته های آینده است. شرح مختصر درباره این [External Link Removed for Guests] + سیستم عامل دقیقاً همین بوده است: مرورگر + سیستم عامل ( Browser + Operating System)
[External Link Removed for Guests] اولین بار که لینوکس نصب کردم، کل هارد را فرمت کردم، البته اون وقت ها هنوز [External Link Removed for Guests] ناشناخته بود، دیگه طرف لینوکس نرفتم (چون [External Link Removed for Guests] رایانه [External Link Removed for Guests] را نداشتم و برادران بزرگتر کلی [External Link Removed for Guests] شده بودند) اما با عرضه لیندوز ([External Link Removed for Guests]) که ترکیب لینوکس و ویندوز بود باز به نصب این سیستم عامل بر پایه لینوکس پرداختم و نزدیک 1 سال هم ازش خوب استفاده کردم (سرعت اینترنت [External Link Removed for Guests] با اون خیلی خوب بود) اما چون دیگه [External Link Removed for Guests] جدیدتر ازش ارائه نشد باز به XP و مدتی Vista اسباب کشی کردم. این میان [External Link Removed for Guests] و ... را نیز سنجشی کردم. در فکر بودم[External Link Removed for Guests] کاملی پیدا کنم و نصب کنم، منتها اول یک بررسی کردم که دیدم این [External Link Removed for Guests] هم هست و تقریباً مثل ویندوز 7 هنوز کامل نیست، اگر [External Link Removed for Guests] تجربه کار با این سیستم را دارن یا بعد از خواندن این [External Link Removed for Guests]چنین تجربه ای [External Link Removed for Guests] کردن لطفاً مطرح کنند.
[External Link Removed for Guests] [HR]
منابع: .ir Magazine [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]