سلام به همه دوستان :
دنبال يك دستوري هستم كه براي تكرار موزيك به صورت All و Only One نوشتهشده باشه . البته All رو مي دونم اما چه طور ميشه از بين چند تا موزيكي كهبا مديا پلير سي شارپ Open شده يكيش فقط قابليت تكرار داشته باشه (مثل خودمدياپلير ويندوز)
پيشاپيش ممنون .
تكرار يك موزيك
مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
Re: تكرار يك موزيك
سلام،
من خیلی با این API خاص کار نکردم ولی در حدی که یادم هست میگم .
در صورتی که هیچ فانکشنی برای اجرای خودکار تکرار همون track پیدا نکردید این کار رو میتونید بکنید:
از ایونت(event!) هایی که مدیا پلیر میده یکیش status change هست، شما میتونید این event رو catch کنید بعد وقتی track فعلی تموم شد یه message میده که "stopped" یا "next track" یا یه همچین چیزی میتونه باشه( اگه یه چند دقیقه باهاش ور برید! مشخص میشه
) بعد میتونید چک کنید که اگه پیغام next track بود فانکشن مربوط به عقب زدن یک track یا اگه stopped بود play رو صدا کنید! اینطوری میتونید پیغام ها رو چک کنید :
[BLOCKQUOTE]private void axWindowsMediaPlayer1_StatusChange(object sender, EventArgs e)
{
Console.WriteLine(axWindowsMediaPlayer1.status(;
}[/BLOCKQUOTE]
پ.ن: معذرت میخوام اگه اینقدر مختصر نوشتم، به علت کمبود وقته! اگه بازم به مشکلی بر خوردید بگید تا وقت بذارم براتون مشخص تر بنویسم
من خیلی با این API خاص کار نکردم ولی در حدی که یادم هست میگم .
در صورتی که هیچ فانکشنی برای اجرای خودکار تکرار همون track پیدا نکردید این کار رو میتونید بکنید:
از ایونت(event!) هایی که مدیا پلیر میده یکیش status change هست، شما میتونید این event رو catch کنید بعد وقتی track فعلی تموم شد یه message میده که "stopped" یا "next track" یا یه همچین چیزی میتونه باشه( اگه یه چند دقیقه باهاش ور برید! مشخص میشه
) بعد میتونید چک کنید که اگه پیغام next track بود فانکشن مربوط به عقب زدن یک track یا اگه stopped بود play رو صدا کنید! اینطوری میتونید پیغام ها رو چک کنید :[BLOCKQUOTE]private void axWindowsMediaPlayer1_StatusChange(object sender, EventArgs e)
{
Console.WriteLine(axWindowsMediaPlayer1.status(;
}[/BLOCKQUOTE]
پ.ن: معذرت میخوام اگه اینقدر مختصر نوشتم، به علت کمبود وقته! اگه بازم به مشکلی بر خوردید بگید تا وقت بذارم براتون مشخص تر بنویسم