عنایتی: خودم ركوردم را مي‌شكنم

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

عنایتی: خودم ركوردم را مي‌شكنم

پست توسط poroshat »

رضا عنايتي اين روزها با تلاشي چشمگير و انگيزه‌اي دوچندان در تمريناتاردوي تركيه شركت مي‌كند عنايتي مي‌خواهد زودتر به مرز آمادگي ايده‌آلرسيده و خاطرات آقاگلي در استقلال را دوباره تكرار كند. حضور استقلال درتركيه و شايعات هماهنگي او با سياوش اكبرپور و دلخوري برهاني از اين ماجرابهانه‌اي شد تا گفت و گويي تلفني با مهاجم اين فصل آبي‌ها انجام بدهيم.

چه خبر از اردوي تركيه؟
■خوشبختانه همه چيز خوب است و با برنامه‌ريزي كادر فني در اين اردو و اجرايخواسته‌هاي آنها توانسته‌ايم تا حدودي به آن شرايط دلخواه نزديك شويم.
آيا اين زماني كه باقي‌مانده براي رسيدن به اهداف مورد نظرتان كافي است؟
■ تمام تلاش كادر فني همين است تا در اين سه هفته باقي‌مانده به كيفيت موردنظر و استاندارد يك تيم حرفه‌اي برسيم.
توقبلا هم در آن زماني كه در استقلال بودي تجربه اين اردو را داشتي و بهقهرماني رسيدي، آيا اين اردوها تاثيري در روند كاري تيم دارد؟
■تاثير زيادي دارد و در اين موضوع شك نكنيد. ما در اين 10 روز به دور ازتمام حاشيه‌ها و خبرها در كنار هم زندگي مي‌كنيم و همين عامل بزرگي برايبه هماهنگي رسيدن است. اكثر تيم‌ها پس از اجراي برنامه‌هاي تمريني وبدنسازي دنبال وسيله‌اي براي هماهنگ شدن هستند كه اين اردوها كمك خوبيبراي رسيدن به اين ماجرا است.
شايعه شده كه عنايتي و اكبرپور در پي رسيدن به هماهنگي سابق هستند و همين باعث دلخوري مهاجمان ديگر شده است؟
■ خودت مي‌گويي شايعه و باور كن اصلا اين طور نيست. امسال هر بازيكني كه آماده باشد در تركيب قرار مي‌گيرد.
زوج خط حمله تو و سياوش اكبرپور هستيد؟
■ چرا اين حرف را مي‌زنيد؟
چون آرش برهاني در اين مدت در تمرين‌ها غايب بوده و در اردو به جمع شما اضافه شده است؟
■به هر حال آرش هم بازيكن كوچكي نيست. او آقاي گل ليگ قبلي است و شايد همعنوانش را در اين فصل تكرار و حتي من را هم نيمكت‌نشين كند. چرا به گزينهاكبرپور- برهاني اشاره نمي‌كني.
براي اينكه اين دو، فصل گذشته با هم بازي كردند و از سويي ديگر كادر فني قبلي به‌شدت دنبال جذب شما بود؟
■اين لطف قلعه‌نويي بود و متاسفانه نشد كه فصل قبل در خدمت آنها باشم واميدوارم اين فصل جبران كنم. در مورد بازي كردن هم كاري نداريم چه كسي درتركيب است، مهم موفقيت تيم است.
ولي رضا عنايتي قبل از عزيمت استقلال به تركيه در مصاحبه‌‌اي عليه آرش برهاني موضع گرفته بود؟
■منظورم آرش نبود و گفته بودم چرا بازي موش و گربه در مي‌آوريد. هر بازيكنكه دلش با تيم نيست تعارف لازم ندارد مي‌تواند خيلي راحت تصميم گرفته وجدا شود.
ظاهرا تراكم خط هافبك فصل قبل به خط حمله رسيده و امسال تراكم اين خط باعث ايجاد حاشيه مي‌شود؟
■خدا كند كه چنين چيزي نشود. ما همه با هم دوست و يكدل هستيم و خيلي راحتبا خودمان ارتباط برقرار كرده و با مرفاوي حرف مي‌زنيم. دليلي ندارد يكبازيكن ناآماده بابت نيمكت‌نشيني دلخور شود و حاشيه ايجاد كند. گفتم كه هربازيكني كه آماده باشد به ميدان مي‌رود. حتي من هم اگر آماده نباشم خودمروي نيمكت مي‌نشينم. همه هم‌قسم شده‌ايم كه قهرماني فصل قبل را تكرار وناكامي آسيا را جبران كنيم.
به نظر مي‌رسد خيلي باانگيزه‌تر از قبل شدي؟
■ صددرصد همين طور است و خيلي انگيزه دارم كه از همين بازي اول گلزني را شروع كنم.
منظورت بازي با سپاهان است؟
■با احترامي كه براي قلعه‌نويي قائلم بايد بگويم كه بازي اول يا آخر يافلان تيم نداريم. تمام حريفان ما اولويت دارند و قصد داريم با شكست آنها 3امتياز را بگيريم. در كنار اين به آقاي گلي هم فكر مي‌كنم. با هيچ تيميتعارف نداريم.
ظاهرا خودت مي‌خواهي ركوردت را جابجا كني؟
■ دقيقا همين‌طور است و فصل قبل هم آرش نزديك بود اين كار را بكند كه موفق نشد تا خودم برگردم و كار را تمام كنم!
در مورد بازي با سپاهان كليشه‌اي حرف زدي، حرف دلت را بگو؟
■نظر من همان است و باور كن غير از آن چيز ديگري نيست. شنيده‌ايم كهسپاهاني‌ها تمام برنامه‌ها و اردوي آماده‌سازي خود را انجام داده و جلوتراز همه تيم‌ها هستند اما اين چيز مهمي نيست و همان‌طور كه آنها آمادهشده‌اند ما هم اينجا بيكار نمانده و تمام تلاشمان را براي رسيدن به آمادگيرا انجام داده‌ايم. صددرصد آنها را شكست مي‌دهيم.
دلت براي دوقلوهايت تنگ شده؟
■ روزهاي اول اردو دلتنگ بودم و الان به شرايط عادت كرده و با تلفن هم پيگير احوال خانواده هستم.
سوال آخر، بالاخره نگفتي امسال شاهد كدام زوج در خط حمله استقلال خواهيم بود؟
■براي من افتخار است كه در كنار هر كدام از مهاجمان استقلال بازي كنم و يك‌بار ديگر تاكيد مي‌كنم هر كدام آماده بوديم در تركيب قرار مي‌گيريم.

منبع:ایران ورزشی
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”