صندلی داغ با حضور Mahshid-banoo...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور Mahshid-banoo...!

پست توسط Mil@d »

سلام دوباره!

نانوایی هایی که صفشون مختلط نیست یک قاعده ای دارن یک 1 مرد رد میکنن 1 زن! ولی اینجا که ما تشریف داریم خانمهای فعال سایت محدودند و چمیدونم شاید زیاد هم باشند ولی با آیدی مردانه به سایت می آیند!تصویربه هر حال ما تقریبا 3 مرد رد میکنیم و سپس یک خانم! مهمانان قبلی خانم که در آرشیو صندلی مشاهده میکنید خانم مریم و لیلا بودند و در این قسمت برنامه خانم مهشید با شرکت کارشناسان صندلی داغ منجمله خودم و میلاد نگار و محمد 1985 و یاسر و اخیرا خانم فرشته آبی و ان شالله سایراکاربران سنترالی میهمان لشکر انبوه سوالات خواهند بود!

و اما میهمان از نگاه میزبان!

خانم مهشید از کاربران نسبتا شناخته شده و نیمه فعال سنترال هستند و به خوبی در زمینه رشته خودشون یعنی روانشناسی در سایت فعالیت می کنند! اولین باری که آیدی ایشون رو دیدم دفاعی جانانه از حضور خانمها در سنترال در تاپیک دختر عروسک نمای ژاپنی بود!یک بنده خدایی گفته بود سنترال اصلا دختر نداره! وایشون به شکلی کوبنده و قاطع گفتن که چشم بصیرت میخواهد! گذشت و گذشت و ایشون فعالیتشون در سنترال رو گسترش دادند و بخش زیادی از قسمت روانشناسی سنترال رو تغذیه میکنند و مطالب مفید در آنجا قرار میدهند! تا جایی که من متوجه شدم کاربر ملایم و دارای طبع آرامی هستند و گویا همکلاسی های ایشون هم در سنترال عضو هستند! و حالا در اینجا ابعاد جدیدی از پرونده مشخص خواهد شد! در صندلی داغ ها حضور نسبتا خوبی دارند و سوالاتشون از دریچه علائق خودشون مطرح میشه...در جریان کمپین سبز حضور خوبی داشتند.

استثنائا چون خانم هستند و همیشه خودم رو ملزم به رعایت یک سری اصول و قواعد نانوشته در فرهنگ ایرانی می دونم در دعوت ایشون 48 ساعت قبل اطلاع رسانی شد تا غافلگیر نشوند! البته فکر میکنم بهتر شد که با تاخیر 1 ماهه به صندلی اومدند تا جو مخوف صندلی داغ رو الان بهتر در جریانش قرار بگیرند انشاالله کاملا مسلح و مجهز آماده پاسخگویی به رگبار سوالات خواهند بود!
---------------------
خوب این از معرفی حالا بریم سراغ سوالات سری 1 که معروف به آشنا کننده با مهمان است...

1. سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- و سایر موارد به دلخواه!
2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
4.شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه!
5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
8.پرحوصله ای؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
14.جریان آواتور و امضات چیه؟
15.درخواستت از بچه های سنترال؟
16پیشنهادت برای سنترال؟
17.تیپ(دلخواه)
18.ماشین مورد علاقه و نهایت سرعتی که رفتی؟
19.عصبی ترین حالت ممکنی که داری در چه مواقعی پیش می یاد؟
20.روانشناسی چه کمک هایی تو زندگی شخصی بهت کرده؟
21.حرکاتی از پسران که خیلی برات آزار دهنده و غیر قابل تحمله؟
22.جذابیت های روانشناختی پسران؟
23.حرکاتی از دختران که برات غیر قابل تحمله؟
24.جذابیت های روانشاختی دختران؟
--------------
بازی واژگان!(قید لفظ خانم را مجازا در ابتدای شبه جملات زیر بپذیرید...حذف واژه به دلیل قرینه حذفی و تسهیل در قرائت صورت گرفته است!)

مهشید روزی که تازه فهمید کیه و خودشو شناخت؟
مهشید قبل و بعد از عضویت در سنترال!
مهشید و میزان تطابق و یا فاصله با عرف و قواعد حاکم بر سنترال!
------
مهشید و کوهنوری
مهشید و جنگل نوردی
مهشید و بیابان نوردی
-----
میانه مهشید با پاپ-سنتی-رپ
میانه مهشید با فیلم درام-ترسناک-خشن-احساسی و عاطفی-و هندی سایر...
-------
مهشید شاد و خندان!
مهشید دپرس!
مهشید مشغول چک کردن تاپیک های سنترال!
--------------------------------
نظرات پیرامون افراد زیر
Mahdi1944
---------
و ایضا کارشناسان صندلی داغ!
Mil@d
Negar.int--البته یحتمل غائبه!رفته ماهشهرتصویر
Mohammad 1985
pedmehr
yasermym
mahshid-banoo
fereshte blue
--------
اگر حافظه ام تاپیک های قبلی را به خوبی به یاد داشته باشد کاربران زیر نیز هم دانشگاهی شما هستند!
noora
naghme
------------

تا سری بعد و سوالات اصلی بفرمایید تصویر داغ!
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

Re: صندلی داغ با حضور Mahshid-banoo...!

پست توسط yasermym »

با سلام خدمت میهمان برنامه

1- آیا به ورزش هم علاقه ای دارید؟ در صورت مثبت بودن جواب چه ورشی انجام می دهید یا دوست دارید انجام دهید؟
2- آیا طرفدار جنبش های فمینیستی هستید؟
3- به نظر شما حقوق زنان در ایران رعایت می شود یا خیر؟
4- آیا به نظر شما در غرب حق و حقوق زنان بطور کامل داده شده است؟
5- آیا اعتقاد دارید حقوق زنان باید مساوی مردان باشد یا مشابه آنان؟
6- آیا اعتقاد دارید زنان توانایی انجام دادن تمامی کارهایی را که مردان انجام می دهند را دارند؟
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

"یا لطیف "

عشق و شباب و رندی مجموعه مراد است
چون جمع شد معانی گوی بیان توان زد

تصویرتصویرتصویر

Mil@d نوشته شده:سلام دوباره!

نانوایی هایی که صفشون مختلط نیست یک قاعده ای دارن یک 1 مرد رد میکنن 1 زن! ولی اینجا که ما تشریف داریم خانمهای فعال سایت محدودند و چمیدونم شاید زیاد هم باشند ولی با آیدی مردانه به سایت می آیند!تصویربه هر حال ما تقریبا 3 مرد رد میکنیم و سپس یک خانم! مهمانان قبلی خانم که در آرشیو صندلی مشاهده میکنید خانم مریم و لیلا بودند و در این قسمت برنامه خانم مهشید با شرکت کارشناسان صندلی داغ منجمله خودم و میلاد نگار و محمد 1985 و یاسر و اخیرا خانم فرشته آبی و ان شالله سایراکاربران سنترالی میهمان لشکر انبوه سوالات خواهند بود!

و اما میهمان از نگاه میزبان!

خانم مهشید از کاربران نسبتا شناخته شده و نیمه فعال سنترال هستند و به خوبی در زمینه رشته خودشون یعنی روانشناسی در سایت فعالیت می کنند! اولین باری که آیدی ایشون رو دیدم دفاعی جانانه از حضور خانمها در سنترال در تاپیک دختر عروسک نمای ژاپنی بود!یک بنده خدایی گفته بود سنترال اصلا دختر نداره! وایشون به شکلی کوبنده و قاطع گفتن که چشم بصیرت میخواهد! گذشت و گذشت و ایشون فعالیتشون در سنترال رو گسترش دادند و بخش زیادی از قسمت روانشناسی سنترال رو تغذیه میکنند و مطالب مفید در آنجا قرار میدهند! تا جایی که من متوجه شدم کاربر ملایم و دارای طبع آرامی هستند و گویا همکلاسی های ایشون هم در سنترال عضو هستند! و حالا در اینجا ابعاد جدیدی از پرونده مشخص خواهد شد! در صندلی داغ ها حضور نسبتا خوبی دارند و سوالاتشون از دریچه علائق خودشون مطرح میشه...در جریان کمپین سبز حضور خوبی داشتند.

استثنائا چون خانم هستند و همیشه خودم رو ملزم به رعایت یک سری اصول و قواعد نانوشته در فرهنگ ایرانی می دونم در دعوت ایشون 48 ساعت قبل اطلاع رسانی شد تا غافلگیر نشوند! البته فکر میکنم بهتر شد که با تاخیر 1 ماهه به صندلی اومدند تا جو مخوف صندلی داغ رو الان بهتر در جریانش قرار بگیرند انشاالله کاملا مسلح و مجهز آماده پاسخگویی به رگبار سوالات خواهند بود!
---------------------
خوب این از معرفی حالا بریم سراغ سوالات سری 1 که معروف به آشنا کننده با مهمان است...
درود
ممنون از دعوتتون
امیدوارم بتونم پاسخگوی سوالات باشم.

1. سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل- و سایر موارد به دلخواه!

تاریخچه: در 29 اسفند سال 66 موقع به صدا درامدن آژیر جنگ در شهرکرد بدنیا اومدم. یکسالم بود که با خانواده ساکن تهران شدیم تا الان که 21 سال دارم.
سال سوم رشته روانشناسی صنعتی و سازمانی رو تموم کردم .شاغل نیستم و همراه خانواده ام زندگی میکنم. فرزند اخرم. دو برادر و یک خواهر بزرگتر از خودم دارم.

2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..

طبق آخرین تحلیل های شخصیتی(آزمون MMPI) من یک درونگرای شاد هستم.
کلا درونگرا ،کلی بین و مثبت اندیشم (اخری نظر اطرافیانه). منش آرومی دارم هم از نظر روحی و هم از نظر رفتاری و حرکتی ( به عبارتی اسلومویشتنم) و نماد واقعی این شعر:
رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود.... رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
البته همیشه هم اروم نیستم گاهی خشانت و گاهی شیطنت و بلبل زبونی هم چاشنی رفتارم میشه.

3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟

اینجور سوالات جوابش برام سخته چون تنوع طلبم و نمیدونم چی جواب بدم.
از فیلم های ایرانی بوتیک و خارجی افسانه های خزان رو دوست داشتم البته به غیر از فیلم های مطرح جهان.
از ال پاچینو و جانی دپ و مگ رایان خوشم میاد

3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟

(4).از فرامرز اصلانی و ابی و داریوش و قمیشی بگیر تا اندی و لیلا تا محسن نامجو و بخصوص شهرام ناظری که صداشو خیلی دوست دارم.
یکی از شعرای داریوش هست که حالت نیایش داره و با شنیدنش حس خاصی بهم دست میده:
الهی به مستان جام شهود . به عقل افریننان بزم وجود . به انان که بی باده مست امدند . ننوشیدن می، می پرست امدند . دلم مجمر اتش طور کن . گِلم ساغر اب انگور کن ....تو شور عشقم داده ای . مرا تو رسوا کرده ای . به کوی اهل دل مرا تو مست و شیدا کرده ای . کجا روم که چاره ساز ای خدا تویی . نیاز هرچه بی نیاز ای خدا تویی.

4.شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه!

در روانشناسی فروید.اریکسون.ورتایمر.
در موسیقی شهرام ناظری.
آقای صالح علاء مجری برنامه دو قدم مانده به صبح.
در شعر اخوان ثالث. فروغ فرخ زاد.فریدون مشیری و البته اشعار لطیف سهراب سپهری.
تاریخی هم حتشپسوت. همون خانمی که بعد از مرگ همسرش در مصر لباس مردونه پوشید و فرماندهی کرد.

5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟

غذا ترجیحا شیرین نباشه بقیش مهم نیست.استبولی . پیتزا...
غذا درست کردن هم تصویر تئوری چند غذا رو بلدم. راهنمایی که بودم به بار به صورت عملی ماکارانی درست کردم.

6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟

آآآه ه ه... دردم از زبان ست و درمان نیز هم...یه جورایی از یادگیری زبان میترسم. بخاطر همین تا حالا اقدام به کلاس رفتن و اینا نکردم. در حد یونی بلدم. البته مشکل اصلیم تو گرامره فقط.

7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟

خوبه . نسبتا فعال در حوزه های علمی و هنری.

8.پرحوصله ای؟

70 درصد مواقع خیلی. ولی وقتی انرژیم رو به کاهشه دیگه بی قرار میشم و شروع میکنم غرغر کردن. در واقع حد وسط ندارم.

11.شدیدترین دعوای عمرت؟

(یعنی شما واقعا برای سنجش ای کیو من باید دو تا شماره جا میذاشتید؟ تازه اگه اون تا 3 رو حساب نکنیم. یک مورد هم کفایت میکرد برادر.)
خانم ها معمولا گفتمانی دعوا میکنن. منم که در عصبانیت صریح الهجه. دبستان که بودم تو دعوا به دوستم که چشماش سبز بود گفتم رنگ چشمات مثل سبزی میمونه. چقدر ناراحت شد و من تا امروز عذاب وجدان دارم.تصویر

12.از چیا متنفری؟

از دروغ . ریا . دو رویی . دو به هم زنی . قضاوت های بیجا ...واقعا بدم میاد.اصلا نمیتونم تحمل کنم این موارد رو. از اینکه کسی اش نخورده پسر خاله بشه هم خوشم نمیاد. هر چیزی باید فرایند خودشو طی کنه.

13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟

اتفاق شیرین و تلخ و ترش و اینا که یادم نیست ولی یه اتفاق جالب برام افتاد قبل از عید. بعد از 21 سال فهمیدیم تاریخ تولدمو یه روز اشتباه میگرفتیم. سالی که بدنیا اومدم کبیسه بود و جنگ و شلوغی. همه فکر میکردند که من 30 اسفند بدنیا اومدم(بجز برادرم که چون در اقلیت بود حرفشو قبول نمیکردم). تو خونه تکونی یه برگه واکسن پیدا شد که تاریخ تولدمو 29 ام ثبت کرده بود تصویر.خلاصه امسال که کبیسه بود همه بهم زنگ زدن و تبریک گفتن حتی عمه مادرم که بالای 60 سالشونه . منم دلم نیومد حقیقتو بگم و مثلا بعد از 4 سال کلی ذوق کردم.

14.جریان آواتور و امضات چیه؟

خیلی از چهره این عکس خوشم میاد. یه چهره مهربون و در عین حال با فراصت با چشمای حاکی از سیاست.
امضام هم بخاطر این دوست دارم که خودم سعی میکنم از طبیعت الهام بگیرم. و زیاد شده با مشاهده طبیعت ایده های مختلف به ذهنم خطور کنه.

15.درخواستت از بچه های سنترال؟

کاربرانی که از سایت استفاده میکنن علاوه بر مطالعه کننده تولید کننده هم باشن. انرژی بین تعداد محدودی در جریانه. اگه افراد فعال بیشتر بشن واقعا سایت فوق العاده ای رو شاهد خواهیم بود.

16پیشنهادت برای سنترال؟

گذاشتن مباحث مختلف برای به جریان انداختن فکرها. میشه هر ماه یه موضوع اجتماعی رو مطرح کنیم و در موردش به بحث بشینیم. بخصوص که تفکرات مختلف به فکرمون و اندیشمون صیقل میده.

17.تیپ(دلخواه)

مانتو و روسری. زمستان ها رسمی و تابستان ها اسپرت. سعی میکنم از رنگ های روشن و شاد استفاده کنم.

18.ماشین مورد علاقه و نهایت سرعتی که رفتی؟

ماشین شاسی بلند . یادش بخیر یه بلیزر زرشکی خوشگل داشتیم که دیگه پیر شد و رفت خانه سالمندان ماشینها.
رانندگی که نمیکنم ولی از سرعت زیاد خوشم نمیاد حالم بد میشه.

19.عصبی ترین حالت ممکنی که داری در چه مواقعی پیش می یاد؟

وقتی ببینم به حرفم اهمیتی داده نمیشه و اینکه حرفی بزنم و طرف مقابل یه چیز دیگه برداشت کنه.

20.روانشناسی چه کمک هایی تو زندگی شخصی بهت کرده؟

مهم ترینش این بود که خودمو بهتر شناختم. با تعارض هام اشنا شدم و سعی کردم رفعشون کنم. و قسمت جالبش اشنایی با دنیای پر رمز و راز بچه ها بود.

21.حرکاتی از پسران که خیلی برات آزار دهنده و غیر قابل تحمله؟

من بیشتر از کار پسرها خندم میگیره تا اینکه عصبانی بشم.

22.جذابیت های روانشناختی پسران؟

دقیقا منظورتون کدوم جذابیت هاست؟!؟!...تصویر. خارج از شوخی پسرها کلا کارهاشون جالبه. کنار هم خوشن . با ظرفیتن. چیزی رو به خودشون سخت نمیگیرن. من از این اخلاق پسرها خیلی خوشم میاد. معمولا در جمع دخترها از رفتار پسرها حمایت میکنم.البته فقط پشت سرشون.

23.حرکاتی از دختران که برات غیر قابل تحمله؟

خیلی ببخشید بعضی رفتارهای خاله زنکی. اینکه عده ای مدام درحال غیبت به سر میبرن و میشینن ریز به ریز مسائل رو تحلیل میکن. البته این برمیگرده به جزئی نگری خانم ها که از این موهبت استفاده نابجا میکنن.

24.جذابیت های روانشاختی دختران؟

یکی از خصوصیات خوبشون حمایت کردن ازهم است. طی یک تحقیق بررسی کردن و دیدن که در بازی های دسته جمعی دختر ها ،وقتی یکی مسدوم میشه همه دورشو میگیرن و هواشو دارن اما در بازی دسته جمعی پسرها وقتی یکی مسدوم میشه یا باید سریع بلند بشه یا از بازی بره و یکی دیگه بیاد به جاش و حالتی خود کفا تر دارن.
دخترها واقعا روحشون لطیف و احساساتشون ظریفه. کمتر دیدم پسری بتونه عمق این احساسات رو کشف کنه. کوچکترین حرف نابجا میتونه روشون تاثیر بزاره بدون اینکه ابرازش کنن.

--------------
بازی واژگان!(قید لفظ خانم را مجازا در ابتدای شبه جملات زیر بپذیرید...حذف واژه به دلیل قرینه حذفی و تسهیل در قرائت صورت گرفته است!)

مهشید روزی که تازه فهمید کیه و خودشو شناخت؟

دوم دبیرستان بودم. حدود 14 و 15 سالگی که خیلی درگیر این شده بودم که خودمو بشناسم. از اون دوران نوشته زیاد دارم که از خوندنشون لذت میبرم. یادمه یه کتاب روانشناسی خوندم و اشتباهی فکر کردم اسکیزوفرنی دارم.

مهشید قبل و بعد از عضویت در سنترال!

قبل از سنترال وقتی دبیرستانی بودم یه سایتی عضو بودم که تعداد کاربراش کم بود. اونجا خیلی شیطون بودم و مدام با همه کل کل میکردم. اما تو سنترال جو فرق داشت .همه چی جدی بود و بخصوص نظامی. اوایل خیلی احساس غریبی میکردم و باعث شد کم کم کاراکتر جدی بهم قالب بشه. البته دلیلش دیگه اش این بود که از شیطنت اون دورانم گذشته بود.

مهشید و میزان تطابق و یا فاصله با عرف و قواعد حاکم بر سنترال!

قواعد عجیبی نداره که بخوام خودمو تطبیق بدم یا ازش دور بشم!

------
مهشید و کوهنوری

عالی. چند سال پیش با یه گروه کوهنوردی تو اصفهان همراه دختر عموهام رفتیم کوه نشلج در مشهد اردحار که نزدیک کاشانه. خیلی خوش گذشت فراموشش نمیکنم.

مهشید و جنگل نوردی

دوری و دوستی. البته با یه بچه ببر تحت حفاظت عکس دارم.تصویر
مهشید و بیابان نوردی

کویر رو خیلی دوست دارم اما تا حالا نرفتم. البته برادرم یه NGO دارن در زمینه محیط زیست که مدام میرن اون طرفا ولی همراهی باهاشون امنیت نداره. هر لحظه ممکنه یه جک و جونوری از کوله هاشون بیاد بیرون.

-----
میانه مهشید با پاپ-سنتی-رپ

با سنتی خیلی خوب. با پاپ خوب و رپ هم گاهی قابل تحمل.

میانه مهشید با فیلم درام-ترسناک-خشن-احساسی و عاطفی-و هندی سایر...

از فیلم خشن و هندی که خوشم نمیاد. اغلب فیلم هندی ها خیلی سطحی اند. اما بقیشون خوبن.
چند وقت پیش فیلم آینه ها رو دیدم که ترسناکترین فیلم سال شناخته شده. تو این فیلم ارواح از طریق اجسام صیقل دار با بقیه ارتباط برقرار میکنن. فرداش رفتم کتابخونه اومدم کتاب بخونم که یهو سایه خودمو رو شیشه میز دیدم پریدم عقب تصویر.
-------
مهشید شاد و خندان!

وقتی سرخوش باشم کسی رو راحت نمیزارم بخصوص اگه بفهمم بی حوصله است.

مهشید دپرس!

اگه دلم گرفته باشه میرم زیر پتو و اهنگ غمگین گوش میدم تا به بهونه اهنگ گریه کنم. راحت نمیتونم گریه کنم اهنگ غمگین جزء مواد اولیشهتصویر.
مهشید مشغول چک کردن تاپیک های سنترال!

خیلی جدی.
--------------------------------
نظرات پیرامون افراد زیر
Mahdi1944

مدیر و مدبّر. پر جنم و با ابهت. از نظر شخصیتی درونگرا و متفکر.
---------
و ایضا کارشناسان صندلی داغ!

mil@d

احساساتش مستقیم میاد تو انگشتاش برای تایپ کردن. رئوف و خوش زبون.
Negar.int--البته یحتمل غائبه!رفته ماهشهرتصویر

فوق العاده کوشا و تلاشگر همرا اهداف مشخص و بزرگ.

Mohammad 1985

هیجان خواه در ابعاد مختلف و فکر میکنم نازک طبع.

pedmehr

فعال اما بی حاشیه.

yasermym

بدبین نسبت به خانومها ( به خانومها توصیه میکنم مراقب شوینده های حاوی فرمول شیمیایی عجیب باشند!!!)

mahshid-banoo

همیشه در صحنه ولی کمرنگ.

fereshte blue

سردمدار و نماینده خانم ها در سایت (حمایتت میکنیم).

--------
اگر حافظه ام تاپیک های قبلی را به خوبی به یاد داشته باشد کاربران زیر نیز هم دانشگاهی شما هستند!
به قول اقای کروبی خوشم آمد به هوشت!

noora
بی ریا . مهربون . مسئولیت پذیر . ریسک پذیر و شیطون و البته یه برونگرای اصیلتصویر
naghme
در نمای کلی خیلی سنجیده و منطقی و در نمای صمیمی خیلی پر عاطفه و حساس همراه شیطنت های دخترانه. عادل در قضاوت و بررسی همه جوانبتصویر.
------------

تا سری بعد و سوالات اصلی بفرمایید تصویر داغ!
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

yasermym نوشته شده:با سلام خدمت میهمان برنامه

سلام بر شما تصویر

1- آیا به ورزش هم علاقه ای دارید؟ در صورت مثبت بودن جواب چه ورشی انجام می دهید یا دوست دارید انجام دهید؟

بله علاقه دارم اما به صورت حرفه ای ورزش نمیکنم.گاهی تابستانه به کلاس ایروبیک میرم.
از ورزش هایی که توپ داره کناره گیری میکنم چون وقتی توپ به طرفم میاد ناخوداگاه گارد میگیرم و در میرم.
نگاه کردن فوتبال هم دوست دارم بخصوص اگر لیگ ایتالیا باشه.

2- آیا طرفدار جنبش های فمینیستی هستید؟

ببینید کلا جنبش های فمینیستی باعث تحول و گسترش حضور خانوم ها در جوامع شد ولی گاهی تعبیر درستی از این واژه نمیشه. فمینستها دنبال برابری حقوق مردان و زنان هستند و نه برتری خانم ها. این نکته مهمیه! حتی یکی از اساتید دانشگاه من در این مورد اشتباه میکرد. یادمه داشتیم در مورد نهضت های فمینیستی بحث میکردیم که یه باره گفتند ببینید بچه ها اصلا این حرفها معنا نداره ما باهم برابریم چرا مردان زنان رو از هم جدا میکنید و ...و من بخاطر جو کلاس بقیه حرفم رو نزدم که فمینیست ها هم همینو میگن.برابری حقوق .همین.

3- به نظر شما حقوق زنان در ایران رعایت می شود یا خیر؟

یه سری حقوق رعایت نمیشد که حالا رعایت میشه و یه سری حقوق هنوز رعایت نمیشه.
بطور مثال چون در قدیم مردان نان اور خانه بودند دیه خان ها نصف بود. ولی الان و در جامعه امروزی که زن و مرد دوشادوش هم کار میکنند موجب شد دیه برابر بشه.
اما یه سری از مسائل مانند حق طلاق و ...هنوز رعایت نمیشه که امیدوارم در اینده حل بشه.

4- آیا به نظر شما در غرب حق و حقوق زنان بطور کامل داده شده است؟

غربت شامل همه کشورها جز ایران میشه و این به معنای قوانین مختلفه. مسلما رعایت حقوق زن در عربستان و امریکا زمین تا اسمون فرق داره و نباید اینها به هم تعمیم داده و حکم کلی داده بشه.

5- آیا اعتقاد دارید حقوق زنان باید مساوی مردان باشد یا مشابه آنان؟

بینید اینجا بحث مساوی بودن یا مشابه بودن نیست. باید اعتدال و عدالت رعایت بشه.

6- آیا اعتقاد دارید زنان توانایی انجام دادن تمامی کارهایی را که مردان انجام می دهند را دارند؟

مسلما خیر. وقتی خانومها و اقایون از لحاظ جسمی و روحی با هم تفاوت دارند چگونه میتونن از لحاظ کاری توانایی یکسان داشته باشند؟ خانم ها صبورتر و اقایون دور اندیش ترند. اما این تفاوت ها نباید مانع تجربه های شغلی بشه. بالاخره هر کس خودش تشخیص میده چه توانایی هایی داره و میتونه چه مشاغلی رو به عهده بگیره.

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 434 بار
سپاس‌های دریافتی: 553 بار

پست توسط fereshteh blue »

سلاااااااااااام
امروز نمي دونم از كجا بايد شروع كنم شايد چون ! چون چي ؟
ماجرايي كه راجع به تولدتون نوشتيد را توي يه وبلاگي خوندم مطمئنم اما خوب يادم نمياد كجا بود ! درست گفتم ؟!
راستي يه چيزي شما تحليلتون از شخصيت بنده هميني هست كه نوشته ايد !
شما هيچ نظر ديگه اي راجع به من نداريد؟!تصویر
در مورد آقا ياسر هم به اين حد خطرناك نيستن !! خانم ها زياد نگران نباشند !!تصویر
در ضمينه ي حمايت از بنده هم بايد بگم كه مي تونيد نظرات و ايده هاي خودتون را برام pm كنيد كه ان شالله ....
حالا يه چندتا سوال كه البته به خاطر همجنس بودن با شما مهربانانه برخورد خواهد شد !
1 روانشناسي شاخه هاي زيادي داره و شايد جذابيت آن ها بيشتر از روانشناسي صنعتي باشه علت انتخابتون چي بوده ؟
2 البته احتمال داره به خاطر گرايش شما هيچ وقت از چنين جاهايي بازديد نكرده باشيد اما به هر حال تا به حال امين آباد رفتين يا خانه سالمندان يا محل نگهداري كودكان عقب مانده ي ذهني ؟ احساستون چي بوده ؟
3 من خودم مدرسه كه مي رفتم خيلي شيطون بودم البته از اون شيطونايي كه بعد از معلم درس را توضيح مي داد و همه ازش راضي بودن اما خوب سر كلاس خيلي حرف مي زدم ! شما چي مدرسه مي رفتيد شيطون بوديد ؟ زير زيركي شيطنت مي كردين يا نه همه متوجه شيطنت شما مي شدند ؟
4 اگر رشته ي روانشناسي را انتخاب نمي كرديد دوست داشتيد در چه رشته اي ادامه تحصيل بديد ؟
5 هيچ وقت اين موضوع كه شايد خيلي از شاخص هاي شخصيت افراد را سريع تر از بقيه متوجه مي شيد آزارتون نمي ده ؟
6 شده كه از طرف مقابلتون چيزي را بفهميد كه دلتون نخواد باورش كنيد ؟ مثلاً اين كه بفهميد داره به شما دروغ مي گه اما دوست نداشته باشيد كه باور كنيد ؟
7 بچه بوديد خاله بازي دوست داشتيد ؟ آخه من خيلي بدم مي اومد مي خوام ببينم مشكل شخصيتي دارم يا نه !!تصویر
8 گفتيد كه آدم شيطوني هستيد توي دوران كودكي بيشتر همبازي هاي شما دختر بودن يا پسر ؟
9 بچه بودين كابوس ديدين ؟ يادتون هست چه كابوسي بود ؟
10 به آدم ها زود اعتماد مي كنيد ؟ چه معيار هايي براي اعتماد به آدم ها داريد ؟
11 چقدر به اطرافيانتون وابسته ايد ؟ بهشون محتاجيد كه مي خوايد كنارشون باشيد يا دوستشون داريد ؟
12 شايد سوالاتي را كه من از دوستان پرسيدم و البته بحثي كه راجع به علت ازدواج هاي دير هنگام به وجود اومد را خونده باشيد نظر شما چيه ؟
13 در شاد ترين لحظه ي زندگيتون دوست داريد چه كسي كنارتون باشه ؟
14 اگر روزي احساس كنيد بزرگترين مشكل دنيا را داريد به چه كسي پناه مي بريد منظورم اينه كه دوست داريد كي دلداريتون بده ؟
شايد بازم خدمت رسيدمتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

و اما هجوم شماره 2 البته سیستم رو از 2-4-4 به 7-1-1تبدیل میکنیم تا قدرت تهاجمی تیم بره بالا!

مقداری تزریق مواد سمی به بحث!
2. تحلیلت روانشناسیت از این تغییر حالت سریع و یا کند افراد از جدی بودن به ریلکس بودن چیه؟با عنایت به این نکته که یعضی ها خیلی دوست دارن ادای جدی بودن در بیارن و فکر میکنن خیلی باکلاسن!(مثل حضور در یک مهمونی و نشستن روی صندلی و آدامس جویدن و قیافه گرفتن که پدیده شایعی است)

3.پس بختیاری هستین! هنوز اصالت بختیاری رو حفظ کردین یا تهران کامل پاکش کرده!
5.سنجش آی کیو در رابطه با خانمها رو ساده تر میگیریم!در دوتاپیک قبلی هم آقایون نکاتی ریز از دستشون در رفت که در نامه اعمالشون نوشته خواهد شد! اولش میخواستم دو تا سوال 8 بنویسم ولی خوب گفتم انشالله اگر حواسش نبود سهمیه پست بعدی!
6.یک سوال که ممکنه با واکنش نظامی برخی از دوستان مواجه ام کنه! شما بسیجی هستین؟لفظ برادر-خواهر ادبیات جنگی غالب دهه 60 برای خطاب قرار دادن بود الان همون آقا و خانم بیشتر رایجه!!!(شوخی)
7.گفتی از اینکه کسی آش نخورده پسرخاله بشه بدت میاد!فرض کنیم طرف آش و چای و ناهار و شام هم بخوره و مرحله اول رو طی کنه! به نظرت مجوز پسرخاله شدن قابل صدوره یا پرونده متهم نیاز به بررسی بیشتر داره؟
8.خوب الان شما بین سال 66 و 67 گرفتار شدین که! 4 سال یکبار 66 محسوب میشین و 3 سال مابقی 67!البته خانم ها معمولا با افزایش سن مشکل دارن و پیشنهاد من همون 67 است!
9.خانمها خیلی زیاد در حال سنجش میزان هیز بودن آقایون هستند!با یه خاطره منظورمو بهتر می رسونم---سر کلاس ادبیات بودیم و یک استادی داشتیم خیلی با صدای خودش و حالت شعر خوندنش حال میکرد و منی هم که دلباخته حافظ و مولونا و و کمی هم خیام هستم رو به خواب عمیقی فرو برد! تا خواستم سرمو بذارم رو دسته صندلی تا یک چرتی بزنم پچ پچ ها شروع شد که این میخواد مخفیانه ازمون فیلم بگیره!--به خیال خودشون این حرفها از تیررس گوشهای بنده که واکس زدن کفش مگس را نیز می شنود غافل میماند! این تهمت ناروا رو نقدا و با سرعت نور جواب دادم و گفتم میمون هرچی زشت تره نازو اداش بیشتره!بنده خدا دیگه فهمید با چه آدمی طرفه و سرکلاس ادبیات تا آخر ترم در کمای مطلق فرو رفت!تحلیلت از این پیش زمینه ذهنی غلط و منفی خانمها از آقایون چیه؟

10.اشکال که نمیشه گفت یک طبیعتی تو دختران هست و اونهم توجه و دقت بی مورد به مسائل کم اهمیته!آقایون کمتر با این مشکل مواجه اند! و بخوان بی خیال یک مساله بشن زیاد کار سختی براشون نیست..ولی یک دختر معمولا اینقدر توی بحر موضوع میره که گاهی اسباب خنده و تعجب اطرافیان میشه! نظرت چیه؟

11.از گریه کردن گفتی...زمان بین ناراحت شدن و شروع گریه ات چقدره؟(البته بدون نیاز به پیاز و آهنگ غمگین)

12.درباره من نظر جالبی دادین!دقیقا حالت روحی من در نوشتارم واضحه!الان چه جوریم؟تصویر
13.میلادنگار اهدافش بیش از حد بزرگه!در آخرین صحبتی که باهاش داشتم زیر دبیرکل سازمان ملل قبول نمیکرد!البته مذاکره کردیم فعلا به شهرداری شیراز راضیه!
14.یاسر داره مشکوکم میکنه که احیانا با فرق زن ستیزهای جنوب شرق افغانستان تناسب عقیدتی داشته باشه! باید بررسی کنیم! ولی نگران نباشید فمنیست های سنترال بسیارند و یاسر را با قدرت شکست خواهیم داد!
15.خانم مریم هم احتمالا به سمت وزیر امور دفاع قاطعانه از حقوق زنان در سنترال منصوب خواهند شد!!!!
-------------------------------------------------------------------

1.به ازدواج فکر کردی و همسر ایده آلت چطور شخصیتی داره(از نظر ظاهر-باطن-درک-احساس عاطفه-شوخ طبعی-و گیرایی بالا و سایر مسائل)
2.چرا دخترا یک جمله معروف دارن که فعلا میخوام درس بخونم(ناز میکنن)!ولی وقتی یارو میاد خواستگاری و قضیه جدی میشه کوتاه میان!!!!
3.چرا 45 دقیقه پشت آینه؟راهکارهایی برای کاهش این تایم نیست..پیشنهاد من آرایش دائمی است که با جراحی انجام میشود و دیگه از علاف شدن بیشتر آقایون منتظر خانمها جلوگیری میکنه!
4.حالا جهنم 45 دقیقه چرا آخه آرایش رو با امتحان گرافیک و فتوشاپ چهره اشتب میگیرن؟(به پیر به پیغمبر آرایش حق دختره و زیبایی چهره جزظرافتهای طبیعی دختران--- ولی ملایم و ملیح نه دیگه اینجوری رنگ آمیزی کنند)
5.تفاوت های دختر شهرک غربی دانشجوی رودهن! با دختری که در حوزه علمیه خواهران درس میخونه!
6.میگن اگه دختر 30 رو رد کرد دیگه امید برای یافتن کیس رویایی زندگیش به حداقل میرسه! شایعه با اساسه یا بی اساسه؟
7.در صندلی یاسر اشاره ای کردم به کاهش قابل توجه مزاحمتهای خیابانی برای خانمها...شما همچین حسی دارین؟
-----------------------

Fight With Words

مهشید در ساحل خزر و نفس عمیق و سپس رفتن به جنگل!
مهشید در ساحل کیش و گرمای خرما پزون!
مهشید و شباهنگام آرامبخش دربند!
مهشید و سرعین
مهشید و مشهد!
مهشید در هواپیما و اضطراب از بابت صداهای عجیب هواپیما!
مهشید و اتوبوس و 36 ساعت تو راه بودن!
مهشید و تماشای لحظه غرق شدن دی کاپریو در آخرفیلم تایتانیک!
مهشید و حوصله نداشتن برای رفتن به دانشگاه!
مهشید و نمره تک!
مهشید و 20!
مهشید و آهنگهای بندری!
مهشید و نخلستان!
مهشید و لب شط!
مهشیید اگر بخواد تو یه پاساژ متنوع الاجناس بره چقدر پول لازم داره تا یه خریدی بکنه که دیگه هیچی تو دلش نمونه!
مهشید و و نیاز فوری به پول و خرابی عابر بانک!
مهشید و گرمای تابستون و بی برقی!
مهشید و 28 درجه زیر صفر
مهشید و 55 درجه بالای صفر
مهشید به کربلا می رود!
مهشید و غروب عاشورا!تصویر
مهشید و شب احیا!
مهشید و صف صبحگاه مدرسه!
مهشید و عصبی شدن از برنامه های بی محتوای تلویزیون!تصویر
مهشید و جومونگ(ببخشید تو دلم بود بگم مزخرف جومونگ)تصویر
مهشید و گردوخاک اخیر تهران(گفتنی است ما 2 سال است این گردوخاک را تحمل میکنیم)تصویر
مهشید و تذکر به کسی که داره پررو میشه!تصویر
مهشید و خسته شدن و عصبی شدن از حجم انبوه سوالات مختلف المحتوای مجری!تصویر

یک میدون مین هم برای خانم مهشید در نظر گرفتمتصویر
نحوه مواجهه مهشید با حیوانات زیر
1.سوسک
2.مارمولک
3.گربه
4.سگ
5.گوسفند
6.کبوتر
7.خروس
8.خوی حیوانی بعضی افراد که در مواقعی خاص به شدت بروز میکند!

بیش از این ادامه بدم خانم مهشید همین الان میزاره میره! تا اینجا نگهش دارین بقیه اش بعدا!تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

سلامی همراه با نگرانی به دوست عزیز و گرام تصویر

از اونجایی که می دونم اهل طول و تفسیر و توضیح نیستی تصویر می تونم نگرانیت رو و بخصوص چهره گیج اما در عین حال همراه با جدیت برای پاسخگویی به سوالات رو درک کنم تصویر

علی ای حال مهشید جان برات آرزوی حوصله وتفکری فعال برای پاسخگویی به سوالات رو می کنم

البته تا به الان که حدوداً 70% سوالات تقریباً دو مسیر رو طی کرده
1) بحث در رابطه با خانم ها و.... و 2) نظرات کارشناسانه روان شناسی جنابعالی در رابطه به موضوع هایی ( که البته اونم درصد خانم هاش بالا است)

در ضمن بابت نظرت نسبت به اینجانب
تبریک می گم چونکه 110% هر چی رو که گفتی درست گفتی تصویر ( البته با چاشنی لطف زیاد)

و اما نظرت چیه که جهت مسیر سوالات رو تغییر بدم

نظرت رو در مورد 4 فصل سال بگو ؟ کدومشو بیشتر دوست داری؟ چرا؟

نظرت نسبت به دوستی دختر و پسر در کل؟ تو کشور خودمون ؟ و آینده اش رو تو کشورمون چطوری می بینی؟

چقدر به دنبال دلایل عقایدت، و ارزش هایی که خانواده و جامعه برات به نوعی مشخص کرده می ری؟

یه کم بیام در جریان سوال های دوستان
نظرت در مورد جنسیتت چیه تا حالا دوست داشتی بیشتر در مورد خودت بدونی(به نوعی همون خودشناسی)؟

سوال های  
  از پاسختون متشکرم تصویر 

تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

سلام

سوال : تصویری که از خودت در مرز 40 سالگی رسم کردی و میخوای بهش برسی چیه ؟ و چه برنامه ای برای رسیدن بهش داری ؟
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
دلیل: عرف صندلی داغ:در هر پست حداقل 5 سوال مطرح شود!
 تصویر 
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 135 بار
سپاس‌های دریافتی: 380 بار

پست توسط nodet »

با سلام...
بنده از ابتدای عضو شدنم در سنترال اولین دختری که ازش بسیار خوشم میومد خانم مهشید بودند حتی وقتی آیدی ایشون رو میدیدم یاد دوستایی میفتادم که خیلی برام عزیز بودند... :o حتی چند ماهی که به سی سی سر نزدم وقتی یاد سنترال میوفتادم مهشید تنها دختری بود که به ذهنم میومد...بسیاری مواقع نیز تو آمار کاربرا دنبال اسمشون بودم... :-o !! شاید دلیلش بر میگرده به پستایی که پارسال زده بودند و برام بسیار خاطره انگیزبودند...!!
مهشید در نظر من یه دختر ساکت و آروم و بدون حاشیه و دوست داشتنی بود و هست...البته این نظر منه!!!(آروم تو سی سی )
از آواتور مهشید جان نیز بسیار خوشم میاد.....

--------------------------------------------------------------------
حالا به رسم تاپیک چند سوال...
1_کارها و اتفاقاتی در زندگی که زودتر شما رو به یاد خدا میندازه؟؟در این زمینه میانبری نیز دارید؟؟
2_اگه دلتون واسه عزیزی و چیزی تنگ بشه چیکار میکنید؟؟
3_مهشید روزا بیشتر به چه چیز هایی فکر میکنه؟؟
4-شبا موقع خوابیدن اگه چشات به ستاره ها بیفته اولین چیزهایی که از ذهنت میگذره چیه؟؟
5_مهشید "خوشبختی" رو در چی و رسیدن به کی میدونه؟؟
6_دوس داری (میپسندی) عاشق باشی ازدواج کنی یا ازدواج کنی عاشق بشی؟؟
7_مهشید شده تا حالا از جو نظامی و جدیدا ورزشی که اسکرول هم کلافه شده،آزرده خاطر بشی؟؟؟
8_تا حالا شده برا چند دقیقه فکر کنی""هییییشکی منننو دوس نداره!!""؟؟

----------------------------------------------------------
اینم ضیافت کلمات.....
1_خدا
2_فرشته
3_ندای دل!
4_عینک
5_آسمان آبی
6_آسمان خاکستری
7_ماسک
8_عروسک
9_هجران
10_شهرکرد
-------------------------------------------
موفق باشی.... :razz:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط mahshid-banoo »

fereshteh blue نوشته شده:سلاااااااااااام
علیک السلام
امروز نمي دونم از كجا بايد شروع كنم شايد چون ! چون چي ؟
ماجرايي كه راجع به تولدتون نوشتيد را توي يه وبلاگي خوندم مطمئنم اما خوب يادم نمياد كجا بود ! درست گفتم ؟!

وبلاگ نه ولی در نگار کلابز نوشته بودم.
راستي يه چيزي شما تحليلتون از شخصيت بنده هميني هست كه نوشته ايد !
شما هيچ نظر ديگه اي راجع به من نداريد؟!تصویر

عزیزم اینا که نوشتم تحلیل نبود بلکه تداعی هایی بود که با اسم اشخاص به ذهنم میومد.
در کل فکر میکنم شما یک دختر محکم و راسخ در زندگی هستید و همینطور اجتماعی.

در مورد آقا ياسر هم به اين حد خطرناك نيستن !! خانم ها زياد نگران نباشند !!تصویر

باید خودشون اعتراف کنند.

در ضمينه ي حمايت از بنده هم بايد بگم كه مي تونيد نظرات و ايده هاي خودتون را برام pm كنيد كه ان شالله ....
حالا يه چندتا سوال كه البته به خاطر همجنس بودن با شما مهربانانه برخورد خواهد شد !
1 روانشناسي شاخه هاي زيادي داره و شايد جذابيت آن ها بيشتر از روانشناسي صنعتي باشه علت انتخابتون چي بوده ؟
سلیقه ها متفاوته. من کاملا با علاقه و با هدف این رشته رو انتخاب کردم و برام خیلی جذاب تر از رشته های دیگه بود. مثلا شاخه بالینی مربوط میشه به بیماریها و درمان انها و من علاقه ای به اینده کاری اون ندارم. کلا روان شناسی ص/س کاربرد روان شناسی است در محیط کار. فکر میکنم تو ایران خیلی لازمه.

2 البته احتمال داره به خاطر گرايش شما هيچ وقت از چنين جاهايي بازديد نكرده باشيد اما به هر حال تا به حال امين آباد رفتين يا خانه سالمندان يا محل نگهداري كودكان عقب مانده ي ذهني ؟ احساستون چي بوده ؟
اتفاقا در دبیرستان با معلم روانشناسیمان رفتیم خانه سالمندان کهریزک. اصلا یه دنیای جدا بود. تا دو روز حال و هوام فرق داشت. اونجا اکثرا خواب و مریض بودن و سالمند سر حال کم پیدا میشد شاید دو سه نفر در حیاط.

3 من خودم مدرسه كه مي رفتم خيلي شيطون بودم البته از اون شيطونايي كه بعد از معلم درس را توضيح مي داد و همه ازش راضي بودن اما خوب سر كلاس خيلي حرف مي زدم ! شما چي مدرسه مي رفتيد شيطون بوديد ؟ زير زيركي شيطنت مي كردين يا نه همه متوجه شيطنت شما مي شدند ؟
نه شیطون حرکتی نبودم. ولی تا دلت بخواد حاضر جواب.

4 اگر رشته ي روانشناسي را انتخاب نمي كرديد دوست داشتيد در چه رشته اي ادامه تحصيل بديد ؟
طراحی صنعتی

5 هيچ وقت اين موضوع كه شايد خيلي از شاخص هاي شخصيت افراد را سريع تر از بقيه متوجه مي شيد آزارتون نمي ده ؟
شاخص ها رو نمیشه به همین راحتی تشخیص داد. با کلی ازمون و تست تازه قسمتی از شخصیت مشخص میشه. البته میشه از رفتار افراد پی به شخصیتشون ببریم اما نه قاطع . و من که هنوز اول راهم سعی میکنم به افراد برچسب نزنم.

6 شده كه از طرف مقابلتون چيزي را بفهميد كه دلتون نخواد باورش كنيد ؟ مثلاً اين كه بفهميد داره به شما دروغ مي گه اما دوست نداشته باشيد كه باور كنيد ؟
نه. دو حالت داره.یا باچنین شخصی روبرو نشدم یا شدم و حرفشو باور کردم.تصویر
7 بچه بوديد خاله بازي دوست داشتيد ؟ آخه من خيلي بدم مي اومد مي خوام ببينم مشكل شخصيتي دارم يا نه !!تصویر
نه بابا مشکل شخصیتی چیه. شاید یه دلیلش این باشه که همبازیهاتون اغلب پسر بودند. من خودم خاله بازی رو دوست داشتم.

8 گفتيد كه آدم شيطوني هستيد توي دوران كودكي بيشتر همبازي هاي شما دختر بودن يا پسر ؟
دوره دبیرستان کمی شیطون بودم اما قبلش لوس و بعدش اروم . یادمه میرفتم کوچه بازی میکردم هم پسر و هم دختر.

9 بچه بودين كابوس ديدين ؟ يادتون هست چه كابوسي بود ؟
بله یه بار خواب دیدم که منو دزدیدن و من هرچی تلاش میکنم صدام در نمیاد.

10 به آدم ها زود اعتماد مي كنيد ؟ چه معيار هايي براي اعتماد به آدم ها داريد ؟
نمیگم زود اعتماد میکنم ولی تا وقتی خلافش ثابت نشده به افراد بی اعتماد نیستم.

11 چقدر به اطرافيانتون وابسته ايد ؟ بهشون محتاجيد كه مي خوايد كنارشون باشيد يا دوستشون داريد ؟
وابستگی کمی دارم. البته دلبستگی چرا دارم و دلم براشون تنگ میشه اما وابسته نیستم و میتونم ازشون دور باشم.

12 شايد سوالاتي را كه من از دوستان پرسيدم و البته بحثي كه راجع به علت ازدواج هاي دير هنگام به وجود اومد را خونده باشيد نظر شما چيه ؟
متاسفانه بحث رو یادم نیست. ولی ازدواج بر اساس شناخت بهتر از ازدواج بر اساس احساساته.

13 در شاد ترين لحظه ي زندگيتون دوست داريد چه كسي كنارتون باشه ؟
دوستام.

14 اگر روزي احساس كنيد بزرگترين مشكل دنيا را داريد به چه كسي پناه مي بريد منظورم اينه كه دوست داريد كي دلداريتون بده ؟
خوب اول با خدا درد و دل میکنم بعد تفالی میزنم به حافظ. همیشه بزرگترین رازهامو با حافظ درمیون میزارمتصویر و جواب های خیلی خوبی میگیرم. ارتباط خوبی دارم با حافظ. حتی شده یه شعر تو ذهنم باشه بعد وقتی کتاب رو باز میکنم میبینم همون شعر اومده.

شايد بازم خدمت رسيدمتصویر

خوشحال میشم.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سلام عرض میکنم خدمت مهمان گرامی برنامه و همه دوستان عزیز و محترم تصویر

من هم اجازه می خوام که چند تا سوال بپرسم:

1- دل به دل راه داره؟ آیا شما این را در حد یک ضرب المثل میدونید یا بهش اعتقاد دارید؟

2-دید شما نسبت به آینده چطور هست؟ سهم خود شخص در ساختن آینده چند درصد هست؟

3- چند درصد خانم های جوان مغرور هستند؟( حداقل از دوستان اطراف خودتون) رابطه میان غرور و حجب و حیا ( یا شاید کم رویی) رو چطور میبینید؟ راهی میان بازشناسی این مقوله وجود داره؟

متشکرم تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

Mil@d نوشته شده:یاسر داره مشکوکم میکنه که احیانا با فرق زن ستیزهای جنوب شرق افغانستان تناسب عقیدتی داشته باشه! باید بررسی کنیم! ولی نگران نباشید فمنیست های سنترال بسیارند و یاسر را با قدرت شکست خواهیم داد!

yasermym بدبین نسبت به خانومها ( به خانومها توصیه میکنم مراقب شوینده های حاوی فرمول شیمیایی عجیب باشند!!!)

fereshteh blue نوشته شده: در مورد آقا ياسر هم به اين حد خطرناك نيستن !! خانم ها زياد نگران نباشند !!

آره راست می گن زیاد نباید نگران بود، یکم رو می تونن نگران باشن تصویر

به دلیل اینکه در غیاب بنده درمورد من صحبت شد طبق بند ماده قانون من هم حق دارم به همان مقدار از خودم دفاع کنمتصویر. البته بنده کلا اهل موضع گیری نیستم ولی گفتم دوستان در صحبت کردن تنها نباشند.
اگه حرف های شما رو همکلاسی های من بشنون، از تعجب شاخ درمیارنتصویر بعد هم به دفاع از من یک کمپین تشکیل می دن. تصویر
به میلاد که گفته بودم شناخت شخصیت من کار ساده ای نیست. میلاد این تیکه آخر که با هم شکست خواهیم داد، یعنی تو هم عضو جنش های فمینیستی هستی؟ کم کم داری خودتو لو میدی . پس بگو قضیه اون دختره که دنبال ما راه انداختی بودی توی زندان و بیابون و فضا و ... چیه، می خواستی عامل نفوذی بین من و میلاد نگار رسوخ بدی؟

غرب شامل همه کشورها جز ایران میشه و این به معنای قوانین مختلفه. مسلما رعایت حقوق زن در عربستان و امریکا زمین تا اسمون فرق داره و نباید اینها به هم تعمیم داده و حکم کلی داده بشه.

من هم منظورم همون غرب بود و نه خارج، عربستان که جنوبه تصویر

فکر می کنید چرا مدافعان حقوق زنان از استعمار زنان و برده داری که در غرب راه افتاده (برده داری به معنای واقعی و نه مجازی) انتقاد نمی کنند و بر علیه آنها فعالیت خاصی صورت نمی دهند؟
شما با توجه به رشته خودتون باید اطلاعات بیشتری از آزار و اذیت زنان در غرب و همسرآزاری داشته باشید. می دونید که ستادهای مقابله با این پدیده ها هم درست کرده اند. حالا فکر می کنید در ایران بیشتر به زنان زور گفته می شود و مورد آزاد قرار می گیرند و یا درغرب و بطور اخص آمریکا (در کل)؟

فکر می کنید چرا کسانی که خودشون گوینده این مطلب هستند که خانم ها و آقایان هیچ تفاوتی ندارند و شعارهای برابری سر می دهند، تا یک خانمی کاری می کنه سریع تو بوق و کرنا می کنن؟ خوب مگه نمی گید برابری، خوب اون خانم محترم هم یک انسان مثل بقیه توانست کاری را بکند.

شما با اینکه بیاییم و حقوق خانم ها را کامل ادا کنیم و اونها رو از نعمت انجام خدمت مقدس سربازی محروم نکنیم موافق هستید؟

شما با این موافق هستید که بیایم و در قانون اصلاحاتی انجام داده و زنان را نیز در تامین مخارج خانه قانونا مشارکت دهیم و آنان را از این حق مسلم محروم نکنیم؟
آیا موافق هستید که اگر در مساله دیه تغییر داده ایم بیاییم و کار دیگری هم انجام دهیم و بار سنگین گرفتن مهریه را هم از دوش زنان برداشه و به صورت مساوی به عهده زن و مرد قرار دهیم؟

[HIGHLIGHT=#f2dcdb]و در آخر سوال معروف، فکر می کنید چرا چی؟  
آخرین ويرايش توسط 1 on yasermym, ويرايش شده در 0.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”