بازيكنتيم فوتبال استقلال تهران گفت: بالا بردن يك مربي با يك قهرماني ظلم استچرا كه ما با قلعهنويي در ايران نتيجه گرفتيم، اما در آسيا تحقير شديم. اصولا جزو آن دسته از بازيكناني است كه سعي دارد كمتر همكلامخبرنگاران شود تا در تمركز و آرامش بيشتري بتواند مقدمات پيشرفت خود رافراهم كند اما روزهاي هم فرا ميرسد كه بازيكني مثل او براي گفتن ناگفتههايش لب به سخن باز كند. در گفت و گويي تفضيلي با خبرنگاران تازه ترين صحبتهاي خود را مطرح كرده كه در زير آمده است: بحث را با حضورت در تمرين پرسپوليس شروع كنيم؟ اين باره كم لطفي كردند. مدتها است در آن زمين تمرين ميكنم و آن روزهم پرسپوليسيها آنجا بودند و من منتظر شدم تا تمرين آنها تمام شود. گفتند براي ديدن ميثم بائو به آنجا رفتي؟ بائو هزار جاي ديگر ميتوانم بروم چرا بايد در تمرينات پرسپوليس حاضرشوم. كسي كه خبر را ميخواند بايد دو دو تا چهار تا كند. من نميدانم برخيخبرنگاران چطور راحت و بي دردسر اين همه دروغ مينويسند و هيچ مرجعي برايرسيدگي به اين دروغ ها نيست. 2 ، 3 ماه است كه مصاحبه نميكنم اما در اينمدت چه مصاحبهها كه از من كار نشده است. همين ها موقع انتقاد شديدتريننقدها را ميكنند و حتي برخي متوجه اشتباه خود ميشوند زورشان ميآيد بهاين مسئله اعتراف كنند. ما اين است كه چرا مجتبي جباري در فصل نقل و انتقالات هميشه آخرين زمان را براي تصميم گيري انتخاب ميكند. گرفتن نشان درست تصميم گرفتن نيست. هدفم اين بود كه در فوتبال اروپاحضور پيدا كنم و هنوز هم فرصت براي حضور در اين تيمها وجود دارد. نااميدنيستم. بازيكن آزاد هستم و شايد پيشنهادي به من رسيد. چون زمان تمرينتيمهاي اروپايي هم اكنون است. مربيان خارجي تواناييهاي من را ديده اند ومعتقد هستم ميتوانم در فوتبال اروپا باشم. طور دقيق و واضح از اين پيشنهادهاي اروپايي براي ما ميگويي؟ كيفيت كارمان اين طور نيست كه بگويم از چند تيم اروپايي پيشنهاد داريم.خودمان دنبال تيم ميگرديم. چون اين يك واقعيت است؛ كسي دنبال بازيكنايراني نيست آنقدر بازيكن سطح بالا و عالي و با بازي هاي ملي فراوان وجوددارد كه ما براي پيدا كردن تيم خودمان بايد زور بزنيم. بازيكنان ايراني پتانسيل بالايي دارند؟ اين ابزار است كه باعث رها شدن پتانسيلها ميشود. از پتانسيل اكثربازيكنان ايراني حتي بازيكنان ملي پوش به درستي استفاده نميشود و اينتواناييها هدر ميرود، چون امكانات باشگاه خوب نيست. ما حتي نميدانيمزندگي حرفهاي به چه صورت است و حتي بايد يك سال با تيمهاي حرفهاي زندگيكنيم تا معناي حرفهاي بودن را بدانيم. كسي روي فوتبال ايران شناخت نداردآنقدر بازيكن آفريقاي ارزان قيمت و خوب هست كه حد ندارد. با اين حساب چرا براي پيدا كردن تيم اين همه خودت را به دردسر مياندازي؟ بازي كردن در شرايطي حرفه اي خيلي بهتر از بازي در ايران است. مناحساس ميكنم كه ميتوانم در اروپا موفق شوم سال گذشته نيز به فرانسه رفتماما به دليل شرايط روحيام نتوانستم آنجا بمانم. حال حاضر چه كشورهاي را مدنظر داري؟ در فوتبال فرانسه و تركيه و روسيه برنامههايي دارم. البته اكنون كهتصميم گرفتيم روي گزينه هاي داخلي هم فكر كنيم. در حال بررسي رويپيشنهادهاي داخلي هستم و در درجه اول بدون هيچ پيش زمينه اي با استقلالحرف زدم. چون اين وظيفه را داشتم و هر تيمي كه از ايران تماس ميگرفتميگفتم اولويت اولم استقلال است. بعد از استقلال پيشنهاد استيل آذين بهدستم رسيد. اكنون دنبال اين هستم كه پيشنهاد خودم را به استقلال بدهم تابتوانم در اين تيم بمانم. استقلال شرايط خاصي را مطرح كردهاي؟ دوست دارم در استقلال بمانم. البته به شرط اينكه شرايطي كه مدنظرمهست و حتي از عرف پايين تر است. فقط ميخواهم مقداري به قراردادم اضافهشود اما يكي از دلايلي كه امروز تصميم به مصاحبه گرفتم بحث پرداخت 20 درصداز قراردادمان به باشگاهها است. اين قانوني مشكلي داري؟ اين است كساني كه چنين تصميمي گرفتهاند چه حسابي كردهاند؟ چهتغييري در اين ليگ ديده اند كه اين تصميم را گرفتهاند؟ مگر 20 درصد پولكمي است؟ چرا فكر ميكنند پولي كه بازيكن ميگيرد پول مفتي است؟ چرا بهراحتي فكر ميكنند بازيكن را ميتوانند جريمه كنند؟ چطور موقع پاداش دادنهمه چيز فراموش ميشود؟ چرا بايد ضريب ماليات بازيكنان فوتبال بيشتر ازبقيه باشد؛ در صورتي كه شغل ما از خيلي از مشاغل ديگر سختتر است. من بهبازيكناني كه هم در اين باره سكوت كردند اعتراض دارم. ما بايد مرجعي داشتهباشيم كه از حق مان دفاع كنيم و بايد به اين مسائل رسيدگي كنيم. سئوال مناين است كه براي بازيكنان چه امكاناتي به وجود آوردند؟ مگر ما مثل ليگ هايحرفهاي هستيم كه هر سال به مبالغ قراردادمان اضافه شود؟ در ايران مبلغاضافه شده 40 تا 50 ميليون است. بحث بگذريم. تو هيچ وقت در تمرينات بدنسازي اول فصل نيستي و اين باعثميشود كه در طول فصل با مشكل مواجه شوي. اين انتقادي است كه هر سال به تووارد است. امسال براي اينكهموارد حرفهاي رعايت شود اين تصميم را گرفتم. من يك مربي بدنساز دارم كهدر آينده خيلي حرفها براي گفتن خواهد داشت. مربياي كه خيلي از تيم هايليگ برتري دنبال او هستند. در ضمن شما فكر ميكنيد در باشگاههايمان تماماصول بدنسازي رعايت ميشود. من به جرات ميگويم كه از لحاظ بدني از خيليها هم جلوتر هستم. همين مجتبي جباري فصل گذشته با مصدوميتهايي مواجه شد و باعث شد آن طور كه بايد و شايد به چشم نيايد. اوج آمادگي بودم كه با مصدوميت روبه رو شدم. مشكل در زانويم بود كهبايد عمل ميكردم. بعد از آن هم سعي كردم بهترين بازي ها را انجام دهم.فصل گذشته من بيشترين گل را به ثمر رساندم. قضيه اينجاست كه توقعات از مابالا رفته است. هر بازيكني سال اول در پرسپوليس و استقلال اگر يك بغل پايساده بزند همه براي او كف ميزدند ولي در آينده اگر كارهاي سنگين تر همانجام دهي به چشم نمي آيد. فقط به خاطر همين مسئله افت جباري بيشتر از پيشرفت او به چشم آمد؟ تفاوت كار مربيان را هم در نظر بگيريد. مگر براي من چه كارهاي تخصصيانجام داده اند كه ضعفهاي من را بپوشاند. شما سالي كه ناصر حجازي دراستقلال بود را به ياد بياوريد و تفاوت كاري من با نيم فصل دوم كه فيروزكريمي به اين تيم آمد را مقايسه كنيد؛ زمين تا آسمان بازي من تغيير كرد.شما به اين مسئله توجه كنيد كه در تمرين چه امكاناتي را به بازيكنميدهيد. وقتي هر روز يك كار ساده را انجام ميدهيد چه توقعي داريد يعنيدر كشورهاي ديگر بازيكن خود به خود رشد ميكند. بايد به يك بازيكن امكانات بدهند درست، اما يك بازيكن نبايد تلاش كند تا پيشرفت داشته باشد؟ بايد به من ياد بدهد كه پيشرفت كنم؟ اين موضوع خيلي فرق ميكند كه درطول هفته تمرينات يك شكل و ساده بدهد و برود بهترين بازي را انجام بدهد.من مدعي هستم زماني كه فيروز كريمي در استقلال بود فوتبالم فرق كرد و حتيباعث شد ما قهرمان جام حذفي شويم. مصدوميت باعث ميشود يك بازيكن ازروزهاي اوج خود فاصله بگيرد. من در شرايطي در استقلال مصدوم شدم كهتوانسته بودم خود را در تيم ملي فيكس كنم و بعد هم كه بازگشتم با آنشرايطي كه برايم به وجود آوردند و يكسري افرادي كه بيرون از استقلال نشستهبودند و ويژگيهاي كه در شان و شخصيت خودشان بود و ميگفتند من براي اينتيم بازي نميكنم؛ باعث شد از آن شرايط خوبم دور شوم. هم كه بحث ليگ قهرمانان آسيا پيش آمد؟ ؛ رفتاري كه در ليگ قهرمانان آسيا با من شد فراموش نميكنم. من را بهخاطر يك اشتباه حذف كردند؛ اشتباهي كه آن را پذيرفتم. در شرايطي كهميتوانستند راحت آن را حل كنند به اين دليل كه نيازي احساس نمي كردند آنرا حل نكردند اما تا يك باخت آوردند خيلي سريع اين موضوع را حل كردند.اينها تقصير من نيست اگر بنا به اشتباه است سال گذشته آنهايي كه بالاي سراين تيم بودند آن قدر كار درست كم كردند كه اشتباه من به چشم آمد. تو هم در يك مقطعي به شكل بدي به نحوه تمرينات استقلال در زمان قلعه نويي اعتراض كردي؟ معترض بودم، من به نحوه تمرينات تيم معترض بودم چون از تمرين هايتكراري مبتدي و مسخره خسته شده بودم. از چيزيي نشان ندادن و بي تلاشي خستهشده بودم. اين حال همين استقلال با همين شيوه توانست قهرمان شود؟ قهرمان شديم آن هم به خاطر بازيكنان خوب و ضعف ساير مربيان. چطور درآسيا فوتبال ما 180 درجه با سايرين فرق ميكند. كار را آنها ميكنند مربيرا آنها دارند. تيمي هاي اماراتي و قطري كه ما آنها را به حساب نميآوريمكيفيت فوتبالشان زمين تا آسمان با ما فرق ميكند. ما چيزيي نداريم. ما باسيستم 3-5-2 بازي ميكرديم كه هيچ جاي دنيا با اين شيوه بازي نميكند. مابايد ببينيم چه مربياني در مقابل تيمهايمان قرار مي گيرند و چه تفكراتيدارند. استقلال هم در بهترين شرايط خود در ليگ قهرمانان آسيا شركت كرد؟ 4 تيم خوب بوديم كه هر كسي كه بهتر كار كرد موفق تر بود. تازه ما در آنشرايط خوب با آژانكشي و به خاطر تماشاگران و نگاهي كه خدا به آنها كردتوانستيم اين بازيها را از دست ندهيم. من قاطعانه ميگويم فوتبالي كه درزمان فيروز كريمي بازي ميكرديم بسيار متفاوت بود. ما آن سال گل نزديم ونتيجه نميگرفتيم كه آن هم به دليل سال ناكامي بود كه استقلال در حال سپريكردن آن بود. حالا همه ميگويند كه استقلال قهرمان شده است و توانستهنتيجه بگيرد. اما بالا بردن اين فرد با يك قهرماني ظلم است كه ما بهفوتبال ميكنيم. بله ما نتيجه گرفتيم اما نتيجه گرفتن در آسيا مهم است نهاينكه در آسيا تحقير شويم. روز به روز از فوتبال دنيا در حال فاصله گرفتنهستيم و 4 تا آدم فكر ميكنند فوتبال همين است. قضيه پيشنهاد يك ميلياردي استيل آذين از چه قرار است؟ از همان مطالبي است كه شنونده بايد حواسش جمع باشد. پيشنهاد استيل آذينبه من خوب است اما نه اين مقدار به هر حال در آينده نزديك تكليف من بااستقلال مشخص ميشود و به همه اين حرف و حديث ها پايان داده ميشود. :