اختراع یک نوع آر پی جی
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
اختراع یک نوع آر پی جی
با سلام به دوستان من تازه وارد این انجمن شدم
من و بعضی از دوستانم یک نوع آر پی جی ساختیم که آتش عقبه ندارد که از نیروی به دست آمده از فشار آب و باد پرتاب میشود.
به هر سازمانی میرویم جواب سربالا میدهند شما بگین چیکار بکنیم تا این اختراع رو مطرح بکنیم

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
Re: اختراع یک نوع آر پی جی
rica نوشته شده:
یک نوع آر پی جی ساختیم که آتش عقبه ندارد که از نیروی به دست آمده از فشار آب و باد پرتاب میشود.
برد سلاح چه مقدار است؟
ایا وزن سلاح کاهش پیدا کرده است یا افزایش؟
و...
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
اصولا از مخترعين اين كشور چنان حمايت ميشود كه اكثر آنها اختراع را در كشورهاي اروپايي به خصوص آلمان به ثبت ميرساند . البته شما اين كار را نكنيد چون چون از آن بر عليه ما استفاده ميشود

من زیاد نمیتونم در مورد این اختراع حرف بزنم شرمنده
من فقط کمک میخوام چند سال که این طرح به وجود اومده ولی هیچ سازمانی کمک نمیکنه
من فقط کمک میخوام چند سال که این طرح به وجود اومده ولی هیچ سازمانی کمک نمیکنه

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
اول برو اداره ثبت اختراعات و اون رو ثبت كن.
ميتوني به مركز تحقيقت دفاعي بالاتر از ميدان نوبنياد يا مجتمع شهيد مطهري فكر كنم توي اتوبان كرج مراجعه كن .ميتونن راهنمايي بهتري داشته باشن.اول تلفن كني بهتره.
اين ار پي جي رو هم در مسابقه خوارزمي شركت بده.....باهاش آشنا ميشن....اگه برنده شدي كه خيلي خوبه....اگر باختي همونجا شليكش كن
ميتوني به مركز تحقيقت دفاعي بالاتر از ميدان نوبنياد يا مجتمع شهيد مطهري فكر كنم توي اتوبان كرج مراجعه كن .ميتونن راهنمايي بهتري داشته باشن.اول تلفن كني بهتره.
اين ار پي جي رو هم در مسابقه خوارزمي شركت بده.....باهاش آشنا ميشن....اگه برنده شدي كه خيلي خوبه....اگر باختي همونجا شليكش كن

-
- محل اقامت: مازندران - نوشهر
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
با سلام
اگر امکان دارد یک مقدار از عملکرد سلاح طراحی شده رو با مقایسه با انواع مشابه ارایه کنید.
اگر امکان دارد یک مقدار از عملکرد سلاح طراحی شده رو با مقایسه با انواع مشابه ارایه کنید.
[External Link Removed for Guests]
میلاد عمویی
میلاد عمویی

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
دوست عزیز بنظرم بری پیش یکی از مسولین رده بالای نظامی خوب باشه!اگر وزیر دفاع عوض نشه،که فکر کنم بشه ببر زنگ بزن دفترش ، دولت نهم و دهم حمایت های خوبی از مخترعین می کنند.شبکه خبر هم به تازگی برنامه معرفی اختراعات رو گذاشته،اگر ثبت کردی طرح رو باهاشون تماس بگیر.سعی کنی درست می شه .
عملیاتی شد یه نسخه واسه ما بذار کنار
عملیاتی شد یه نسخه واسه ما بذار کنار
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

-
- سپاسهای ارسالی: 3003 بار
- سپاسهای دریافتی: 602 بار
دوست من این راهنمایی رو قبلا به کسی دیگه هم کردم چون خودم به نتایجی از این طریق در رابطه به موضوعی رسیدم.شما با تهیه یک ماکت دقیق از طرح خود و تهیه ی گزارش و نقشه های مرتبت در جشنواره خوارزمی شرکت کنید.اصلا به ارائه مستقیم طرح خود به وزارت دفاع یا ارگان دیگر نباشید چون انها به جز خودشان کسی دیگر را قبول ندارند.

- سپاسهای ارسالی: 305 بار
- سپاسهای دریافتی: 323 بار
من نظر دوستان رو تائید می کنم . من هم طرحهایی به وزارت دفاع فرستاده ام . البته تماس گرفتند و اطلاعات بیشتری خواستند که من فرستادم و گفتند تا دو سه روز دیگر جواب می دهیم اما باگذشت یک ماه هنوز جوابی نداده اند. من دوسال پیش نیز طرحی فرستادم . که حتی یک رسید هم به من ندادند !
لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

- سپاسهای ارسالی: 168 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
rica نوشته شده:
یک نوع آر پی جی ساختیم که آتش عقبه ندارد که از نیروی به دست آمده از فشار آب و باد پرتاب میشود.
با سلام - طرح جالبی است ، چنانچه ایده تان را از water rocket گرفته اید ، در اینصورت بایستی فشار برای پرتاب آن بسیار بالا باشد که امیدوارم فکر خوبی برای آن کرده باشید ( در شرایط نبرد آماده سازی سریع سلاح ، خدمه کمتر و حجیم نبودن تجهیزات برای شلیک از پارامترهای بسیار مهم است ) و همچنین سرعت پرتابه در آرپی جی شما ، پارامتر بس مهمی است !
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .

این سلاح رو ما امتحان کردیم تا بردشو امتحان کنیم و موفقیت آمیز بود البته تفییراتی در این انجام دادیم و آب رو حذف کردیم و فقط یه نفر میخواد خدمه اضافی نمی خواد خیلی عالی بود نه صدا داره نه آتش عقبه اگه از جایی شلیک بشه معلوم نمیشه تا بخوره به هدف
ما بطری دلستر رو با یکم باد زدن با تلمبه هوارو توش فشرده کردیم با این فشار حدود 150-180 متر پرتاپ شد
ما بطری دلستر رو با یکم باد زدن با تلمبه هوارو توش فشرده کردیم با این فشار حدود 150-180 متر پرتاپ شد