دوستان سنترالی در این تاپیک میخوام شما رو با یک وسیله ای آشنا کنم که حتما در ماهواره و یا فیلم و یا برنامه های صدا و سیما دیده اید! بله جت اسکی! یکی از هیجان انگیز ترین و مفرح ترین ادوات آبی که در کشور ما متاسفانه بسیار کم و محدود مورد استفاده قرار گرفته است...حقیقتش چیزی که من را مصر به درج این تاپیک کرد نه بحث آشنایی ام با مسائل دریا و موتورهای دریایی زیرا جت اسکی ها ساختار کاملا متفاوتی دارند و شناخت من بسیار ابتدایی است بلکه موردی بود که چند روز پیش به شرکت یکی از آشنایان ما جهت انجام اورهال کامل ارجاع شد...راستشو بخواین من هم مثل شما جت اسکی رو فقط تو فیلما دیده بود و یکبار هم در دوران دبیرستان که به شکل چتربازی به کیش رفته بودم در آنجا دیدم!جت اسکی در ایران بسیار گران و از ساعتی 100 تا 140 هزار تومان متغیر است!متاسفانه بنده غیر از کیش ندیدم جایی این تفریح زیبا و خوراک دوران نامزدی را داشته باشد...شنیده ام در انزلی هم بوده است که دقیقا در جریان نیستم...به هر حال حیف است که چنین نشاطی در اقصی نقاط کشور مرود بی توجهی قرار گرفته است.در بسیاری نقاط کشور بستر مناسب وجود دارد...در اصفهان زاینده رود...در آذربایجان دریاچه ارومیه... در شمال --در اطراف تهران نیز می توان به دریاچه سد کرج اشاره کرد...و هرجا که آب با عمق 1.5 تا 2 متر باشد! دوستان شرکت اصلی تولید کننده جت اسکی ها و یا Waverunnerها یاماها(آمریکا-ژاپن)است که در مدلهای مختلف آن را ارائه کرده است..
----------------------------------
YAMAHA FXcruiser SHO
مدل کروز حدود 13200 دلار قیمت دارد-4 سیلندر-1812 سی سی--سیستم خنک کننده با آب دریا-استارتی-کاربراتوری-طول:3.37m--عرض:1.23m--ارتفاع:1.24m--وزن:381 کیلو---ظرفیت تا 3 نفر---100 لیتر محفظه باک---1 سال گارانتی---و در دورنگ برنز و قرمز خونی در بازار موجود است.
این مدل بهترین مدل موجود است و طبعا گرانترین مدل که به راحتی یک زن و شوهر همراه فرزندشان می توانند در سواحل نیلگون خلیج فارس به گشت و گذاری راحت بپردازند...نکته جالب این است که این جت اسکی به راحتی غرق نخواهد شد و روی آب معلق خواهد ماند مگر اینگه به صخره ای برخوردی شدید داشته باشد و بخشی از آن متلاشی شود و آب به درونش نفوذ کرده و چگالی را بالا برد و باعث غرق شدن آن شود که جز موارد بسیار نادر است.
----------------------------------------
تصاویر زیبایی از سواری با جت اسکی کروز در سواحل فلوریدا آمریکا