_*-* تانک ویرانگر M1 آبرامز *-*_
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: واوان
- سپاسهای ارسالی: 3246 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
- تماس:
Re: _*-* تانک ویرانگر M1 آبرامز *-*_
sand_fighter لطفا کمی در مورد برتری های تی 72!توضیح بده تا ما هم بفهمیم!!!! 

[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
فعلا این تاپیکی که دوست خوبم CAPTAIN PILOT زده رو برو بخون بعد بیا پیش خودم
forum-f19/t-72-t57731.html#233768
forum-f19/t-72-t57731.html#233768

- تماس:
[quote="sand_fighter"]فعلا این تاپیکی که دوست خوبم CAPTAIN PILOT زده رو برو بخون بعد بیا پیش خودم
[url]forum-f19/t-72-t57731.html#233768[/quote[/url]]
قبل اینکه این پست رو بفرستم این تاپیک رو کامل مطالعه کردم.
اما در اون ویژگی خاصی که بر آبرامز برتری داشته باشه ندیدم!
شما دیدی به ما بگو.
[url]forum-f19/t-72-t57731.html#233768[/quote[/url]]
قبل اینکه این پست رو بفرستم این تاپیک رو کامل مطالعه کردم.
اما در اون ویژگی خاصی که بر آبرامز برتری داشته باشه ندیدم!
شما دیدی به ما بگو.

- تماس:
sand_fighter عزیز از تاپیک زیباتون تشکر میکنم
اما فکر نمیکنید یکم احساسی صحبت کردید؟!
شما در مورد تعداد خدمه 2خدمه داشتن تانک رو یک مزیت میدونید!
اما با توجه به نظر من و گفته CAPTAIN PILOT داشتن 2 خدمه باعث خستی آنها میشود و...
اما فکر نمیکنید یکم احساسی صحبت کردید؟!
شما در مورد تعداد خدمه 2خدمه داشتن تانک رو یک مزیت میدونید!
اما با توجه به نظر من و گفته CAPTAIN PILOT داشتن 2 خدمه باعث خستی آنها میشود و...

بله باعث خستگی آنها می شه به شرطی که اتولودر روی تانک نباشه و مجبور شن وظایف زیادی رو نجام بدن ولی وقتی به جای یک همکار یک لودر دارید این یک مزیت است
اصلا هم احساسی نبود همه بنا به اطلاعات علمی نوشته شده بود !

-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 50 بار
sand_fighter نوشته شده:بله باعث خستگی آنها می شه به شرطی که اتولودر روی تانک نباشه و مجبور شن وظایف زیادی رو نجام بدن ولی وقتی به جای یک همکار یک لودر دارید این یک مزیت است
گلوله گذاری کار مداوم و طاقت فرسایی نیست که نیازباشه همیشه پشت توپ آماده گلوله گذاری باشه چون تانک که همیشه در حال شلیک نیست.اون یک نفر که وظیفه گلوله گذاری داره وقتی نیاز به شلیک گلوله نیست میتونه در کشیک یا تعمیر یا دیده بانی و ... کمک باشه. سیستم گلوله گذاری خودکار هم به اندازه انسان مطمئن نیست حتی در ac-130u هم از سیستم گلوله گذاری دستی استفاده میشه چون ساده تر و مطمئنتره و برای افزایش سرعت از 3نفر برای گلوله گذاری استفاده میشه.
تانکهای غربی 60 تنی الان موتور 1500 اسب دارند که چالاکی زیادی دارند.
در تانکهای غربی دقت توپ خیلی بالاتره مثلن تانک چلنجر 2 میتونه هدف متحرکی بهاندازه یک توپ فوتبال رو از فاصله 3 مایلی بزنه که قادرن هلیکوپتر رو هم بزنن. همینطور این تانکها کاملن دیجیتال هستند و کامپیوترهای تمام تانکهای حاضر در صحنه نبرد با هم درارتباط هستند و در صورتی که یک تانک محل دشمن رو کشف کنه همه از موقعیت دقیقش مطلع میشن و میتونن آماده باشن و بهش شلیک کنن.

- تماس:
توضیحات soheil_ra'am کاملا واضح بود .
در ضمن تمامی تانک های غربی معاصر 72 از سیستم اتولودر حتی پیشرفته تری نسبت به 72 برخوردار بودند.
اما بیشترشون 3 خدمه دارند.درضمن کابین 72 با وجود دو خدمه کوچکتر از آبرامز و چلنجر دو است!!

در ضمن تمامی تانک های غربی معاصر 72 از سیستم اتولودر حتی پیشرفته تری نسبت به 72 برخوردار بودند.
اما بیشترشون 3 خدمه دارند.درضمن کابین 72 با وجود دو خدمه کوچکتر از آبرامز و چلنجر دو است!!

اینقدر هم مطمعن نباش !
راستی گفتی به اندازه ی یک وپ فوتبال می شه منبع خودتون رو ذکر کنید !؟
هیچ کدام از تانک های غربی به سیستم اتولودر مجهز نیستن من نمی دونم چرا شما اینقدر اسرار داری بگی اتولودر وسیله ی بدی است چون تو تانکهای72 به بالا استفاده شده ؟
تازه همیشه در تانک های سری تی جا برای 3 نفر خدمه هم است و همیشه در عملیات با سه نفر خدمه شرکت می کنه من گفتم حداقل نیاز برای تانک تی 72 2 نفر است
بعدشم تانک 72 رو با چلنجر زمانی مقایسه کنید که چلنجر به اندازه ی 72 تولید شده باشه نه فقط 600 تا که نصفشون تو عراقن نصفشون تو اروپا قیمت چلنجر و ام 1 هم در نظر بگیرید چون چانجر 5 و م 1 3 برابر هر تانک تی 72 قیمت دارن در حالی که به این تعداد ساخته نشدن شما دارین چی رو با چی مقایسه می کنید این نشون می ده شما هیچی از برتری یه تانک به یه تانک دیگه نمی دونید زمانی که می شه با قیمت یک چلنجر پیچیده که تو هر تهریمی و کمبود قطعاتی از پا در میاد 5 تانک تی 72 آپگریت شده بدن نیاز به یک پشتیبان خارجی و بسیار قابل اتمینان ساخت اونوقت که تی 72 به چلنجر برتری پیدا می کنه شما رفتی 2 تا اطلاعات ورداشتی جلو هم گذاشتی می گی خووووب رو کاغذ فلان تانک از فلان تانک 100000 با بهتره شما فقط نگاه کن کدوم چلنجر با تانک های روسی سری T در کجای زمین در شرایت برابر جنگیده ؟ تازه ما داریم در مورد تی 72 صحبت می کنیم نه 80 یا 90
از این به بعد هم لطف کنید در تاپیک
forum-f19/72-t57785.html#p233908
به بحث ادامه بدین
راستی گفتی به اندازه ی یک وپ فوتبال می شه منبع خودتون رو ذکر کنید !؟
هیچ کدام از تانک های غربی به سیستم اتولودر مجهز نیستن من نمی دونم چرا شما اینقدر اسرار داری بگی اتولودر وسیله ی بدی است چون تو تانکهای72 به بالا استفاده شده ؟
تازه همیشه در تانک های سری تی جا برای 3 نفر خدمه هم است و همیشه در عملیات با سه نفر خدمه شرکت می کنه من گفتم حداقل نیاز برای تانک تی 72 2 نفر است
بعدشم تانک 72 رو با چلنجر زمانی مقایسه کنید که چلنجر به اندازه ی 72 تولید شده باشه نه فقط 600 تا که نصفشون تو عراقن نصفشون تو اروپا قیمت چلنجر و ام 1 هم در نظر بگیرید چون چانجر 5 و م 1 3 برابر هر تانک تی 72 قیمت دارن در حالی که به این تعداد ساخته نشدن شما دارین چی رو با چی مقایسه می کنید این نشون می ده شما هیچی از برتری یه تانک به یه تانک دیگه نمی دونید زمانی که می شه با قیمت یک چلنجر پیچیده که تو هر تهریمی و کمبود قطعاتی از پا در میاد 5 تانک تی 72 آپگریت شده بدن نیاز به یک پشتیبان خارجی و بسیار قابل اتمینان ساخت اونوقت که تی 72 به چلنجر برتری پیدا می کنه شما رفتی 2 تا اطلاعات ورداشتی جلو هم گذاشتی می گی خووووب رو کاغذ فلان تانک از فلان تانک 100000 با بهتره شما فقط نگاه کن کدوم چلنجر با تانک های روسی سری T در کجای زمین در شرایت برابر جنگیده ؟ تازه ما داریم در مورد تی 72 صحبت می کنیم نه 80 یا 90
از این به بعد هم لطف کنید در تاپیک
forum-f19/72-t57785.html#p233908
به بحث ادامه بدین

-
- سپاسهای ارسالی: 22 بار
- سپاسهای دریافتی: 50 بار
در این ویدئو از Military Channel در مورد Challenger 2 توضیح میده
به نظر من با احتساب هزینه خانواده تی-72 تانک خوبی هستند ولی بستگی به دشمن و شرایط داره.
به نظر من با احتساب هزینه خانواده تی-72 تانک خوبی هستند ولی بستگی به دشمن و شرایط داره.