سلام میکنن دیگه اولش! مگه نه؟
عرضم به حضور شیوخ و همشیره های عزیز(ادبیات سال 47) و دوستان و عزیزان سنترالی(ادبیات سال 88) و بروبکس گرام(ادبیات مافوق ریلکس) بعد از اینکه تاکنون بسیاری از بزرگان سنترال را در صندلی زمین گیر و در مواردی مجروح نمودیم!
امروز میرسیم به یکی از دوستان نسبتا جدید ولی اینقدر تو اسکرول می بینیمش که انگار 2 سالی هست با ما همدوره است! بله Captain...!ابتدا معرفی میلادی!
ایشون از خلبانان به نام و دارای تجربه پروازی با کلیه جنگنده های امریکایی روسی فرانسوی هستند! میراژ-رافائل-جگوار-سوخو-میگ-اف 14- اف 22-اف 35 بگیر تا اف 2700
و همچنین بی 52 و بی 2 رو برو تا بی 550...!
چندین مورد هم فضانوردی در کارنامه ایشون ثبت شده و گویا قبل از انوشه انصاری در ایستگاه فضایی بین المللی حاضری را زده بودند!نخستین کسی هستند که قدم بر کره مریخ گذاشته اند! و همینک رییس کل همه وسایلی در دنیا هستند که پرواز که چه عرض کنم حتی 1 متر از سطح زمین فاصله داشته باشه!یه قولهایی هم به من داده ارباس 380 همین هواپیما تپله که تو اواتورشه رو بذاره یک دور باهاش دور میدون آزادی بزنم!!
نمیدونم چرا آینه بغل و بوق نداره! اگه تو اتوبان هوایی گیر کردن چطور هواپیماها از هم سبقت میگرن!راستی شاخ به شاخ تو هوا چطوریه؟ پمپ بنزین های هوایی کجا هستند! به هرحال کاپتان اعلام کرده کاربران برتر سنترال خصوصا در رده مدیریتی و ارشد نفری یک ترم رایگان با چتر نجات میتونن از دماوند بپرند پایین!ا
لبته چون من و کاپتان از ین حرفا با هم نداریم بهش گفتم با من زیر ایستگاه فضایی صحبت نکن! چون افق دیدم به وسعت منظومه شمسی و گهگاهی کهشکشان راه شیری است! راستی تونل وحشت هوایی هم تو ایران به راه شده و کاپتان بلیطشو در همین سنترال داره پیش فروش میکنه! 2 ساعت هیجان و ترس و التهاب مرگ با پروازی از تهران به بندرعباس...بهای بلیط 70 هزار تومان ناقابل..نوع اسباب بازی توپولف! چه اسمی هم گذاشتن ... کجاش تپل است؟ بیشتر بش میخوره کشتولوف باشه از بس داره معاونت هوانوردی عزارییل رو به نحو احسن اجرا میکنه!معرفی رسمی(غیر میلادی)
رامین بچه پایتخت و اصالتا تهران و از خوش برخورد ترین کاربران حال حاضر سنترال...به طرز باحالی دوست داره به همه انرژی + بده! همینطور پشت سر هم از هر پستی سپاس میزنه حتی اگر موافق عقایدش نباشه تا اگر کاربر جدیدی از اینجا رد شد دلگرم بشه و ماندگار بشه...فوق العاده ادب در ادبیات نوشتاری اش مشهوده و متوجه هست که شخصیت و وجهه افراد هم تو گفتار و رفتار باید حفظ بشه هم تو قلم...چندین دوره هوانوردی رو طی کرده که بی مزه نمی کنم و مسئولیت ارائه اش رو میذارم به عهده خودش...مدتی هم فرنگ نشین بوده و الان هم پایتخت نشین! یک خاصیت دیگه هم داره که عصبی شدن در مرامش نیست و کلا از ناملایمات رد میشه ولی تو خودش میریزه!(والا خوب صبری داره...من کسی چیزی بم بگه نقدا همونجا بمبارونش میکنم و اهل نسیه نیستم)
من حرفی میزنم قبول کنید! بعد از صندلی رامین رو بیشتر دوست خواهید داشت و تازه می فهمید عجب آدم باحالی بود ما نمیدونستیما!
خوب دیگه اذهان آماده شد من چطور ادمی رو دعوت کردم بریم سر اصل مطلب و از این لحظه به بعد تا پایان صندلی یک چند روزی رامین رو میفرستیم میدون مین!ضمنا دور اوله آروم کار میکنیم!
1.رامین(سن-تحصیلات-محل تولد و زندگی-تاهل-شغل-سایر موارد!)
2.اخلاقیات و رفتاریات خودت رو در دنیایی واقع شرح بده..
3.فیلم و بازیگر مورد علاقه؟
3.خواننده و آهنگ مورد علاقه؟
4.شخصیت های مورد علاقه در زمینه های مورد علاقه؟
5.غذای مورد علاقه ات چیه و چیا بلدی بپزی؟
6.به چه زبان هایی تسلط داری و در چه حد؟
7.جایگاه اجتماعیت در چه وضعیتی است ؟
8.تیپ و ظاهرت رو مشروح بگو!
9.وصفی از صبر و حوصله ات؟
10.ویژگیهای جذاب دختران و پسران و ویژگیهای غیر قابل تجمل آنها؟
11.شدیدترین دعوای عمرت؟
12.از چیا متنفری؟
13.شیرین ترین و تلخ ترین خاطره عمرت؟
14.جریان آواتور و امضات چیه؟
15.درخواستت از بچه های سنترال؟
16پیشنهادت برای سنترال؟
17.پرنده هایی که تا الان هدایت کردی؟ البته اگه عکس هم بذاری که دیگه معرکه است!
.18.زیباترین بازیگر مرد و زنی که دیدی کیا بودن؟ ایرانی و خارجی!
19.شهرها و کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بود و خاطره بگو!
---------------
یک برنامه هر بریم
!
رامین قبل و بعد از سنترال
رامین و انتقادات به سنترال
رامین و مزخرفات بعضی کاربران!
رامین و رپ متال بلاک راک پاپ
رامین و سوژه های خنده روزانه!
رامین و شکار لحظه ها!
رامین و کوههای شمال پایتخت!
رامین در بازداشتگاه!
رامین و درگیری خیابانی با اراذل!
رامین و منکرات
رامین و رانندگی
رامین ودختران
رامین و عشق بزرگ زندگی اش
رامین و سیگار و قلیان
رامین و حرف زدن با خودش
-------------------------
Mahdi1944
Mohamad 1985
yasermym
SAMAN
shahrya
fariborz
mohsen
captain pilot
Mil@d
-----------
نظر درباره کارشناسان خانم را فقط موقعی قید میکنم که مهمان نیز خانم باشد(بعضی وقتها عجیب فاز میده تفکر ادم طالبانی بشه
) در این لحظه شدیدا با تبعیض جنسیتی موافقم!--------------------------
امروز یکم هنگ هستم و مخم کار نمیکنه !!!!!!! سری بعد خبری از کلیشه نخواهد بود
...! بقیه بچه ها صندلی رو برونن تا فردا بازم بیام بحث رو مسموم کنم!فعلا یک اماری بگیریم ببنیم با چه جور ادمی طرف هستیم! بعدش متناسب با ضد حمله رامین حملات گسترده ای همراه با سایر عوامل و لشکریان خواهیم داشت!

!!

و از همه دوستان عزیز خواهش میکنم بلایایی که سر مهمانان گذشته در آوردید سر من یکی در نیارید که شبانه فرار میکنم !!!
. به نظر من موسیقی باید موجب آرامش و راحتی بشه 

همه ما اینجاییم تا به معلومات خود بیفزاییم نه اینکه با هم سر اختلاف نظر ها به قولی کل کل کنیم 
در ایرانی ها هم سیروس گرجستانی از پس هر کاری بر میاد !
!!! (چیزی نیست یکم جو گرفتش) !!

!!!

(طبق موصبه Anix 2009 صفحه 173 پاراگراف دوم بند هشتم نوشته CAPTAIN PILOT این مورد شامل قطعنامه 1944 نمیشه) !!!
(وقتی باهاش برونی خود به خود اینطوری میشی) !!