صندلی داغ با حضور CAPTAIN PILOT...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور CAPTAIN PILOT...!

پست توسط CAPTAIN PILOT »

sand_fighter نوشته شده:به به رفیق شفیقم رو صندلی داغه خخخخخووووووووبببببببب برای تیک آف آمده باش کمربند و چتر نجاتتو سفت کن چون داری با من می پری !!!! ها ها ها ......Devil

sand_fighter, دوست عزیزم سلام تصویر
کاپیتان جان ممکنه من جواب بعضی از سوالاتی که میدمو بدونم ولی دارم می پرسم تا برو بچ بدونند!

OK تصویر
میونت با شکار چطوره ؟

خیلی دوست دارم برم و بتونم چیزی شکار کنم ولی نه جرات دارم شب توی جنگل بخوابم و نه تفنگشو دارم !! البته یکی از دوستان تجهیزاتش کامله ولی من تاحالا باهاش نرفتم
چه رنگی رو بیشتر از همه دوست داری ؟

قرمز
تا حالا ورزش رزمی کار کردی ؟

خیر, چون معتقدم در بیشتر موارد جایی که باید ازش استفاده کرد نمیشه !
اسلحه ی مورد علاقت چیست ؟

M4 با تمام تجهیزات تصویر
تا حالا آکواریم داشتی ؟ میونت با حیوان نگه داشتن چطوره !؟

آکواریوم نه ولی آکواریوم هارو دوست دارم !! زندگی گروهی ماهی ها و رنگ های اون ها خیلی زیباست تصویر
در مورد نگه داری حیوان هم اگر اشتباه نکنم در پاسخ Eagle_of_sky کامل توضیح دادم تصویر

شیری یا روباه ؟

سعی میکنم حتی اگر روباه بودم از تلاش برای شیر شدن نه ایستم

نظرت در مورد ماکت چیه ؟

کار بسیار ظریف و زیبا و دوست داشتنی تصویر البته من خودم همچین توانایی در خود نمیبینم که بتونم با این ظرافت یک ماکت زیبا بسازم ولی از دیدن ماکت ها هم خیلی لذت میبرم. (بیشتر به خاطر ظریف کاری هاش)
تا حالا به مرگ نزدیک شدی ؟ اگر شدی چقدر !

مرگ نه اینکه حادثه ای رخ بده ولی یکبار خیلی احساس نزدیکی کردم که در پاسخ دوست عزیزمون nodet به اون اشاره کردم
میگ 21 یا اف 7 ؟

F-22 !! تصویر ولی MiG-21
چلو کباب یا قرمه سبزی ؟

با کباب کوبیده (بر خلاف سایر کباب ها) میونه خوبی ندارم! ولی خیلی قرمه سبزی دوست دارم تصویر

تا حالا عضو بسیج بودی ؟

یکسال اون هم غیر فعال تصویر (در کل خوشم نمیاد)
شب از نظر تو

آرام - ساکت - زیبا تصویر
تا حالا هارد لندیگ داشتی ؟

بله ! یکبار موقع پرواز با گلایدر هنگامیکه میخواستم برای پرواز آخر همون روز اقدام کنم وسط آسمون و زمین (حدودا" توی ارتفاع 3 تا 6 متری) کابل راست وینچ کنده شد و گلایدر با سرعتی بیش از 100 کیلومتر به سمت چپ باند پرتاب شد ! چون ارتفاع و سرعت حقیقی کم بود اصلا" فرصت ریکاوری وجود نداشت و من هم مجبور شدم توی بیابون کنار باند بیام پایین ! که در همین دیزرت هارد لندینگ چرخ دم شکست !!
بیابان و بیشتر دوست داری یا جنگلو ؟

بیابان تصویر
چقدر در روز مطالعه می کنی از کدوم کتاب بیشتر خوشت میاد ؟

قبلا" هم گفتم. ولی اخیرا" خیلی کم شده (در حد روزی نیم ساعت) وبیشتر کتاب ها و مجلات علمی میخونم
آب یا آتش ؟

بستگی به شرایط و موقعیت داره ! گاهی لازمه مثل آب نرم و لطیف باشی و گاهی هم مثل آتش داغ و سوزان
گوشیت چیه ؟

N97
تا حالا اختراعی کردی ؟

بله, 5 مورد رسمی و 8 مورد غیر رسمی !! تصویر
آیا دوست داری وارد نظام بشی؟

به هیچ عنوان و اگر ببینم کسی هم داره میره سعی میکنم منصرفش کنم !! تصویر
نظرت در رابطه با حجاب چیه؟

به نظر من حجاب در صورت چشم پوشی از جنبه همگانی و هنجاریش در جامعه یک امر فردیست که مسلما" هر کس برداشت و استنباط شخصی خودشو داره ولی به نظر من اگر بخواد به همین شکل امروزی در جامعه ایران در بیاد, نباشه خیلی بهتره تصویر ! چون دقیقا" حکایت همونه که عقب عقب از پشت بوم بیوفتی.
تفریحت چیه ؟

گردش - سفر - دور هم بودن با دوستان - گاهی پرواز - هواپیمای مدل - بازی کامپیوتری - فیلم - موسیقی - آهنگ و از این دست موارد
کدام شاعرو بیشتر از همه دوست داری؟

مولانا ! چند وقت پیش از تلویزیون خودمون یک شعر بسیار زیبا به نام (بلبلان) پخش میشد که در لحظه اول وقتی صداشو شنیدم بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم ! و با وجود اینکه زیاد به شعر علاقه ندارم به سمت تلویزیون اومدم تا ببینم چیه ؟ در انتها دیدم شاعر اون مولانا بوده تصویر

بابت شرکت در صندلی داغ بی نهایت سپاسگذارم تصویر
موفق باشید تصویر

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

Negar.int نوشته شده::D

در دنیا مواردی هست که با هم سازگاری نداره، مثلاً اگر کسی را " مهندس " صدا کنند دیگر دکتر یا کاپیتان و ... صدا زده نخواهد شد. تو دوست داری در آینده کاپیتان خوانده بشی؟ بعد به کسانی که مهندس صداشون می کنند حسودی نمی کردی؟ به آنها که دکتر صدا زده میشند چی؟

آقا میلاد عزیز سلام تصویر

ضرب المثلی هست که میگه : (نمیشه با یک دست چندتا هندوانه برداشت) البته این گفته از جنبه هایی درست و از جهتی هم غلطه !! از طرفی عمر انسان محدود و فنا شدنیست اما ذهن او چطور ؟ به نظر من ذهن هر انسان بی نهایت بزرگ و نامحدود است ولی بستگی داره که چطور اونو پرورش بدی.

جسارتا" من با این گفته که اگر کسی در دنیا کاپیتان خطاب بشه دیگه مهندس نمیشه مخالفم ! شاید از لحاظ گفتاری درست باشه ولی عملا" اینطور نیست که توانایی یک انسان فقط محدود یه کاپیتان شدن یا غیره باشه.

از اینکه اینهمه حاشیه رفتم عذر میخوام تصویر اما پاسخ سوال شما !: من به اینکه کاپیتان بشم واقعا" علاقه مندم و در این راه مطمئنا" از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد و در نهایت کاپیتان شدنو حاصله زحماتی که باید بکشم میبینم و براش ارزش قائل میشم.

اما اون مهندس یا دکتر هم به هر حال یک شبه به اون جایگاه نرسیدن و مطمئنا" زحمات زیادی کشیده اند پس من هم برای پست اون ها احترام قائل میشم و هیچوقت فکر نمیکنم که ای کاش من هم مهندس میشدم ! چون معتقدم انسان باید استوار قدم برداره تصویر

امیدوارم منظورمو رسونده باشم تصویر

ممنون و متشکر تصویرتصویر
موفق باشید تصویر

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

سلام دوست عزیز تصویر تصویر تصویر

منم چند تا سوال میپرسم...

1-نظرت در مورد گروه ما ==>> Iranian Spotters
2- نظرت در مورد آلفا مایک (EP-IAM)
3- نظرت در مورد هرکولس
4- اف-15 ایگل
5- دوست داشتی نیروس هوایی چه جنگنده هایی و چه تعداد تهیه میکرد...
6- نظرت در مورد 8107-5
7- تامکت یا میگ-31
8- میگ29 یا سوخو24
9-سوخت گیری هوایی
10-747 اس پی یا 747-300
11- ایلیوشن 62
12- پایان

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

سلامتصویر

1- رنگ محبوبتون چیه؟ اگه قرار باشه اتاقتون را رنگ کنید چه رنگی می کنید؟

2- بهترین هدیه ای که گرفتید چی بوده ؟ اون چیه که دوست دارید دیگران به شما هدیه بدهند؟ ( مثلا در روز تولد)

3-زندگی /عشق/نفرت/انتقام/خوشحالی/محبت/تفکر/ازدواج/طلاق/شک و تردید / هیجان/ اگه قرار باشه هر کدام از اینها به یک رنگ خاصی تعلق داشته باشن شما برای هر کدام از اینها چه رنگی را انتخاب می کنید؟

4- شما گفتید به کشور های زیادی سفر کردید از جمله کشور های اروپایی به نظر شما کدام کشورها ی اروپایی برای تحصیل و زندگی مناسب ترند؟

5- اگر خداوند شما را زن می آفرید ؟ چه کارهایی دوست داشتید انجام بدید که الان به دلیل مرد بودنتون نمی تونید انجام بدید ؟

6- آ قای mil@d ، توی صندلی داغ خودشون، نظرشون در مورد زن بودن ، این بوده: تا حالا شده آرزو کنی کاش زن بودی ؟ آره یه چند باری در مقابل برخی مسائل کم اوردم گفتم خدایا مارو مونث خلق میکردی راحت میشدیم از این همه مسئولیت!

• شما چقدر با این نظر موافقین ؟ آیا زن بودن برابر است با کم بودن بار مسئولیت زندگی یا نبود آن؟

7-همیشه یکی از نگرانی های من تو زندگی این بوده که اگر روزی که خداوند به من نعمت مادر شدن را عطا کرد ، آیا من می تونم یک مادر خوب باشم ، آیا می تونم فرزند خوبی تربیت کنم و تحویل جامعه بدهم .
  • شما اگه یه زن بودید به نظر خودتو ن چه جور مادری می شدید ؟ از چه راهکارهایی برای تربیت مناسب فرزندتون استفاده می کردید ؟

8- با پدر تون بیشتر راحتید و می تونید حرف دلتون را بزنید یا با مادر تون ؟

9- فرزند چندم خانواده هستید ؟ آیا شما به این نکته اعتقاد دارید که فرزند بزرگ تر مسئولیت بیشتری نسبت به دیگر فرزندان توی خونه داره ؟

10 – دوران کودکی خود را دوست دارید؟ دلتون می خواد بازم برگردید به اون دوران ؟ تلخ ترین و شیرین ترین خاطره دوران کودکی شما چیه ؟

11-چه نوع پوشش و حجابی را مناسب یک خانم می دانید؟ ( نوع آن را همراه با دلیل خود ذکر کنید مثلا چادر و یا مانتو و روسری و یا لباسی پوشیده بدون حجاب مو )

12-تصور کنید در صحنۀ یک تصادف وحشتناک و خونین اتومبیل ،حضور دارید که البته شما در این تصادف نقشی نداشته اید ، اکنون عده ای پیرامون این صحنه جمع شده اند . کدام یک از جمله های زیر به نوع برخورد شما نزدیکتر است ؟. (لطفاً سعی کنید کاملاً صادقانه پاسخ دهید ).

الف- با احساسی از حالت تهوع و عدم توانایی در تحمل این خونریزی ، بدون آنکه به صحنه تصادف نگاه کنید ، خیلی سریع محل را ترک می کنید .

ب – در میان جمعیت به این طرف و آن طرف می روید و صحنۀ تصادف را با کنجکاوی از نظر می گذرانید .

پ – با وجودی که هیچ گونه آموزش کمک های اولیه نمی دانید ، بر خود مسلط می شوید و برای خارج کردن مجروحان از صحنۀ تصادف ، هر کاری که از دستتان ساخته است ، انجام می دهید .

ت- از آنجا که به فنون کمک های اولیه آشنا هستید و آموزش دیده اید ، بلافاصله داوطلب می شوید و هر کاری از دستتان بر آید انجام می دهید .

ث – بلافاصله پرس و جو می کنید آیا کسی آمبولانس ، آتش نشانی و پلیس را در جریان امر قرار داده است یا نه و در صورت لزوم به آنها تلفن می کنید .

13- فرض کنید که یکی ازهمسایه های شما که سالهاست در جوار شما زندگی می کنند ، امسال برای اولین بار یک جشن سالگرد ازدواج ترتیب داده است . سر و صدای آنها تا پاسی از نیمه شب ادامه پیدا می کند . کدام یک از جمله های زیر به واکنش شما نزدیک تر است ؟

الف – به کلانتری زنگ می زنید و از سر و صدای آنها شکایت می کنید .

ب- زنگ خانۀ آنها را می زنید و مؤدبانه خواهش می کنید کمی ملاحظه کنند.

پ – سرتان را زیر لحاف می برید و با وجود سر و صدا سعی می کنید بخوابید.

ت- با عصبانیت زنگ خانۀ آنها رامی زنید ومی گویید اگر آرام نگیرند به کلانتری خبر خواهید داد.

ث- لباستان را عوض می کنید ، به در خانۀ آنها می روید و خواهش می کنید اگر ممکن است شما هم در جشن آنها شرکت کنید .

ج – تصمیم می گیرید در اولین فرصت ممکن ، یک جشن پر سر و صدا به تلافی آنها برپا کنید.

14- دوستی دربارۀ موضوعی که به نظر شما بی دلیل و غیرمنطقی است با شما مشاجره می کند . کدام یک از حالت های زیر به شما نزدیک تر است ؟

الف- به صراحت نظر خود را بیان می کنید

ب- کوتاه آمده و از در سازش برمی آیید

ج- آزرده و خشمگین می شوید اما تلاش می کنید از رویارویی اجتناب کنید

15 - تصور کنید سخنان دو نفر را از دور می شنوید که به خوبی آنها را می شناسید. پس از مدتی پی می برید آنها دربارۀ شما صحبت می کنند زیرا سخنانی که می شنوید با آنچه که خود ، می پندارید دیگران دربارۀ شما قضاوت می کنند ، بسیار نزدیک است .کدام یک از جمله های زیر به آنچه که شما شنیدید ، نزدیک تر است؟

الف-" فلانی" شخص متعادلی به نظر می رسد . هیچ چیز او را ناراحت نمی کند.

ب- از " فلانی"خوشم می آید اما ای کاش اینقدر ایرادگیر و مشکل پسند نبود.

ج- بیچاره " فلانی" ، انگار همیشه مشکلی دارد.

د- فکر نمی کنی " فلانی" خیلی بد خلق است؟ ای کاش می شد راحت تر با او کنار آمد .

ه- اصلاً" فلانی" را درک نمی کنم. ایکاش رگ خوابش را پیدا می کردم.

از اینکه به سوالات من پاسخ می دهید ، ممنونمتصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

AR-IranianSpotters نوشته شده:سلام دوست عزیز تصویر تصویر تصویر

سلام قربان تصویرتصویر

منم چند تا سوال میپرسم...

خواهش میکنم. من در خدمتم تصویر

1-نظرت در مورد گروه ما ==>> Iranian Spotters

گروه بسیار عالی و فعال در ضمینه صنعت هوایی و عکاسانی ماهر و خوش ذوق که تصاویر ارسالی توسط اون ها در سطح جهان طرفداران خاص خودشو داره
2- نظرت در مورد آلفا مایک (EP-IAM)

اگر اشتباه نکنم باید یکی از پیرترین جامبوجت های ایران باشه که به تازگی اورهال شده و خون تازه تو رگ هاش جاری شده و مجددا" به روزهای آرمانی خودش برگشته تصویر (ولی فکر میکنم یکم خسته است)

3- نظرت در مورد هرکولس

خوب هرکولس های ایران اکثرا" از نمون های اولیه هستند و تا حدودی قدیمی شدن ! اما جالبترین ویژگی هرکولس که خیلی ازش خوشم میاد قابلیت ریورس درجا و عقب رفتنش هست. ناگفته نمونه که این پرنده های زیبا در دوران جنگ نقش بازوهای اصلی ترابری برای ایران رو ایفا کردند اما حالا خاموش و ساکت در کنار باند 29 آرمیده اند. نکته جالب دیگه چهره مهربون این هواپیماست !! تا حالا بهش دقت کردین ؟
4- اف-15 ایگل

جنگنده ای زیبا و مدرن که تا حدودی هم در زمان معرفی جلوتر از بقیه بود اما بنا به دلایل متعددی وزارت دفاع آمریکا کنار گذاشتش تصویر
5- دوست داشتی نیروس هوایی چه جنگنده هایی و چه تعداد تهیه میکرد...

اول از همه F-22 !!! (چون خودم دوستش دارم) بعد از اون هم فکر میکنم F-18 و F-16 با توجه به موقعیت جغرافیایی و نیاز ایران جنگنده های مناسبی باشن تصویر

اما از نظر اینکه چه تعداد مورد نیاز هست راسنش الان نمیدونم بر اساس چه مبنایی حساب کنم !
6- نظرت در مورد 8107-5

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد منظورتون کدام پرنده است ؟ تصویر
7- تامکت یا میگ-31

فقط سلطان F-14 تصویر
8- میگ29 یا سوخو24

MiG-29
9-سوخت گیری هوایی

عملیاتی بسیار زیبا و حساس و همینطور استراتژیک و با توجه به جنگنده ها و تانکرهای ایران ماهرانه !
10-747 اس پی یا 747-300

SP چون بالاترین رکورد پرواز در دنیا رو برای اولین بار در زمان خودش به اسم ایران ثبت کرد و افتخاری بزرگ آفرید.
11- ایلیوشن 62

هواپیمایی قدیمی و مستهلک که هر موقه میدیدمش به حال ناوگان هوایی کشورمون افسوس میخوردم تصویر
دیگه وقتشه پرنده هایی مثل Il-62 و 707 و YAK برای همیشه خداحافظی کنند
12- پایان

شماره 12 یعنی نظر بدم ؟!! تصویر تصویر

از حضور شما در صندلی داغ متشکرم تصویرتصویر
موفق باشید تصویر

Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

کاپیتان عزیز تصویر

منظورم از 5-8107 هواپیمای 747 سری 100 تانکر نیروی هوایی ایران هست که چند ماهی است که اورهال شده و یکی از 2 تانکر 747 ایران است.
چند هفته ای هم هست که بوم سوخت رسانی بر رویش نصب شده تصویر تصویر تصویر تصویر

تصویر تصویر هنوز هم نیروی هوایی ایران( تصویر تصویر )،بزرگترین ناوگان 747 را دارد!! تصویر تصویر تصویر تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
دلیل: پست بدون حداقل 5 سوال شرعا حرام است...!

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

noora نوشته شده:
سلامتصویر

سلام تصویر

1- رنگ محبوبتون چیه؟ اگه قرار باشه اتاقتون را رنگ کنید چه رنگی می کنید؟

رنگ محبوبم قرمز هست ولی چون نمیتونستم اتاقمو قرمز کنم تصمیم گرفتم از اولویت دوم یعنی رنگ آبی برای کاغذ استفاده کنم.

2- بهترین هدیه ای که گرفتید چی بوده ؟ اون چیه که دوست دارید دیگران به شما هدیه بدهند؟ ( مثلا در روز تولد)
البته در یکی از پست ها به این موضوع اشاره کردم ولی اشکالی نداره دوباره میگم تصویر
به نظر من 2 نوع هدیه وجود داره : 1- مادی 2- معنوی
البته بیشتر فکر میکنم مد نظر شما نوع اول باشه که در اینصورت ماشینی که خانواده برای تولد بهم کادو دادند یکی از بهترین هدیه ها بود.

اما اینکه دوست دارم چی بهم هدیه بدن یکم سخته ! تصویر الان از نظر نوع 1 چیزی یادم نمیاد ولی از نظر نوع 2 یک عکس یادگاری اینطوری : تصویر !!! تصویر
3-زندگی /عشق/نفرت/انتقام/خوشحالی/محبت/تفکر/ازدواج/طلاق/شک و تردید / هیجان/ اگه قرار باشه هر کدام از اینها به یک رنگ خاصی تعلق داشته باشن شما برای هر کدام از اینها چه رنگی را انتخاب می کنید؟

زندگی: سفید
تفرت: [COLOR=#4f6128]سبز تیره 
انتقام: [COLOR=#1f497d]آبی تیره 
خوشحالی:   
محبت:   
تفکر:   
ازدواج: ... ؟؟؟ تصویر
طلاق:   
شک و تردید:   
هیجان:    تصویر !!

4- شما گفتید به کشور های زیادی سفر کردید از جمله کشور های اروپایی به نظر شما کدام کشورها ی اروپایی برای تحصیل و زندگی مناسب ترند؟
سوئیس به نظر من کشور بسیار مناسب با آب و هوای عالی (صرف نظر از 5 ماه سرد) و مردمان خونگرم و مهربونه تصویر
5- اگر خداوند شما را زن می آفرید ؟ چه کارهایی دوست داشتید انجام بدید که الان به دلیل مرد بودنتون نمی تونید انجام بدید ؟
خب تاحالا به این یکی فکر نکرده بودم تصویر اوووووم ..... نمیدونم شاید میرفتم رشته تجربی !

6- آ قای mil@d ، توی صندلی داغ خودشون، نظرشون در مورد زن بودن ، این بوده: تا حالا شده آرزو کنی کاش زن بودی ؟ آره یه چند باری در مقابل برخی مسائل کم اوردم گفتم خدایا مارو مونث خلق میکردی راحت میشدیم از این همه مسئولیت!

- شما چقدر با این نظر موافقین ؟ آیا زن بودن برابر است با کم بودن بار مسئولیت زندگی یا نبود آن؟

خیر, به هیچ عنوان ! شاید وظایف زن نسبت به مرد از لحاظ قدرت جسمانی و بدنی که به هر حال به عهده مرده کمتر باشه ولی قطعا" فشار روحی و تفکر اینچنین نیست.

(مگر در موارد خاص که بازهم باید توسط کنسرسیوم ملی صندلی داغ بررسی بشه) !!! تصویر

7-همیشه یکی از نگرانی های من تو زندگی این بوده که اگر روزی که خداوند به من نعمت مادر شدن را عطا کرد ، آیا من می تونم یک مادر خوب باشم ، آیا می تونم فرزند خوبی تربیت کنم و تحویل جامعه بدهم .

• شما اگه یه زن بودید به نظر خودتو ن چه جور مادری می شدید ؟ از چه راهکارهایی برای تربیت مناسب فرزندتون استفاده می کردید ؟

راستش این سوال هم از اونایی هست که جاداره ساعت ها روش فکر کرد. آخه من همیشه در تفکرات خودم بار سنگینی از تربیت رو روی دوش مادر خانواده میندازم ! وا لان که به این مورد اشاره کردین منم توی فکر فرو رفتم که به چه نکته مهمی توجه نداشتم ! تصویر
8- با پدر تون بیشتر راحتید و می تونید حرف دلتون را بزنید یا با مادر تون ؟

با هردو راحتم ولی یک چیزایی هست که فقط به مادرم میتونم یگم ! تصویر

9- فرزند چندم خانواده هستید ؟ آیا شما به این نکته اعتقاد دارید که فرزند بزرگ تر مسئولیت بیشتری نسبت به دیگر فرزندان توی خونه داره ؟

فرزند اول از یک خانواده 4 نفره هستم و یک برادر کوچکتر دارم.
بله کاملا" به این نکته واقفم و خوب میدونم که چقدر تفاوت از لحاظ بار مسئولیت بین فرزند بزرگ و کوچک هست تصویر
10 – دوران کودکی خود را دوست دارید؟ دلتون می خواد بازم برگردید به اون دوران ؟ تلخ ترین و شیرین ترین خاطره دوران کودکی شما چیه ؟

بله اون دورانو خیلی دوست دارم و گاهی حوس میکنم برگردم به همون موقع ولی وقتی عمیقا" به این موضوع فکر میکنم میبینم که انسان باید رو به جلو حرکت کنه و پسرفت مورد قبول نیست تصویر
11-چه نوع پوشش و حجابی را مناسب یک خانم می دانید؟ ( نوع آن را همراه با دلیل خود ذکر کنید مثلا چادر و یا مانتو و روسری و یا لباسی پوشیده بدون حجاب مو )

دوست ندارم در این زمینه خلاف عقیده شخصیم چیزی بگم پس با اجازه رک و راست نظرمو میگم. البته این نظر شخصی منه و ممکنه با عقیده خیلی از دوستان همخوانی نداشته باشه.

من پوشش حجاب رو در وضعیت فعلی کشورمون درست نمیبینم و معتقدم در جو فعلی نوعی 2 گانگی وجود داره که موجب برخی اختلالات و تفاوت در سطح رویکرد مردم شده و همین موضوع میتونه پیش زمینه خوبی برای مشکلات بزرگ و جدی آینده باشه.

شخصیت مورد قبول من ملزم به داشتن حجاب مو نیست ولی این نباید دلیلی بر سبکی و بی حیایی اون باشه. خیلی وقت ها یک دختر بی حجاب اروپایی ولی با وقار و سنگین و همینطور با متانت به مراتب خیلی برتر از یک دختر ایرانی دارای 2 گانگی ارزشی هست. البته باز هم میگم که این نظر شخصی منه و دلیلی نداره که حتما" درست باشه
12-تصور کنید در صحنۀ یک تصادف وحشتناک و خونین اتومبیل ،حضور دارید که البته شما در این تصادف نقشی نداشته اید ، اکنون عده ای پیرامون این صحنه جمع شده اند . کدام یک از جمله های زیر به نوع برخورد شما نزدیکتر است ؟. (لطفاً سعی کنید کاملاً صادقانه پاسخ دهید ).

فکر میکنم تلفیق مورد ب و ث در مورد من صدق کنه

البته من دوره کمک های اولیه دیدم ولی به خودم اجازه نمیدونم با جون مردم به این راحتی بازی کنم و تا زمانیکه از خودم مطمئن نباشم که میتونم بهش کمک کنم هرگز این کارو نمیکنم.
الف- با احساسی از حالت تهوع و عدم توانایی در تحمل این خونریزی ، بدون آنکه به صحنه تصادف نگاه کنید ، خیلی سریع محل را ترک می کنید .

ب – در میان جمعیت به این طرف و آن طرف می روید و صحنۀ تصادف را با کنجکاوی از نظر می گذرانید .

پ – با وجودی که هیچ گونه آموزش کمک های اولیه نمی دانید ، بر خود مسلط می شوید و برای خارج کردن مجروحان از صحنۀ تصادف ، هر کاری که از دستتان ساخته است ، انجام می دهید .

ت- از آنجا که به فنون کمک های اولیه آشنا هستید و آموزش دیده اید ، بلافاصله داوطلب می شوید و هر کاری از دستتان بر آید انجام می دهید .

ث – بلافاصله پرس و جو می کنید آیا کسی آمبولانس ، آتش نشانی و پلیس را در جریان امر قرار داده است یا نه و در صورت لزوم به آنها تلفن می کنید .

13- فرض کنید که یکی ازهمسایه های شما که سالهاست در جوار شما زندگی می کنند ، امسال برای اولین بار یک جشن سالگرد ازدواج ترتیب داده است . سر و صدای آنها تا پاسی از نیمه شب ادامه پیدا می کند . کدام یک از جمله های زیر به واکنش شما نزدیک تر است ؟

در مورد این سوال عرض کنم که اصلا" احتیاجی به فرض کردن نیست !! چون به لطف همسایه طبقه بالامون هر هفته از این برنامه ها داریم !!

در این زمینه چون تخصص کامل دارم گزینه ث رو انتخاب میکنم تصویر و اگر هم منو راه ندادند (البته همیشه قبلش دعوت میکنن) در موارد
خاص سعی میکنم توجهی نداشته باشم (یعنی تا حدودی پ)
الف – به کلانتری زنگ می زنید و از سر و صدای آنها شکایت می کنید .

ب- زنگ خانۀ آنها را می زنید و مؤدبانه خواهش می کنید کمی ملاحظه کنند.

پ – سرتان را زیر لحاف می برید و با وجود سر و صدا سعی می کنید بخوابید.

ت- با عصبانیت زنگ خانۀ آنها رامی زنید ومی گویید اگر آرام نگیرند به کلانتری خبر خواهید داد.

ث- لباستان را عوض می کنید ، به در خانۀ آنها می روید و خواهش می کنید اگر ممکن است شما هم در جشن آنها شرکت کنید .

ج – تصمیم می گیرید در اولین فرصت ممکن ، یک جشن پر سر و صدا به تلافی آنها برپا کنید.

14- دوستی دربارۀ موضوعی که به نظر شما بی دلیل و غیرمنطقی است با شما مشاجره می کند . کدام یک از حالت های زیر به شما نزدیک تر است ؟

ابتدا گزینه الف رو انتخاب میکنم و اگر قانع نشد میرم سراغ گزینه ب اما از عقیدم کوتاه نمیام و فقط بحثو آروم میکنم
الف- به صراحت نظر خود را بیان می کنید

ب- کوتاه آمده و از در سازش برمی آیید

ج- آزرده و خشمگین می شوید اما تلاش می کنید از رویارویی اجتناب کنید

15 - تصور کنید سخنان دو نفر را از دور می شنوید که به خوبی آنها را می شناسید. پس از مدتی پی می برید آنها دربارۀ شما صحبت می کنند زیرا سخنانی که می شنوید با آنچه که خود ، می پندارید دیگران دربارۀ شما قضاوت می کنند ، بسیار نزدیک است .کدام یک از جمله های زیر به آنچه که شما شنیدید ، نزدیک تر است؟

فکر میکنی تلفیقی با نسبت 75% الف و 25% ب باشه تصویر
الف-" فلانی" شخص متعادلی به نظر می رسد . هیچ چیز او را ناراحت نمی کند.

ب- از " فلانی"خوشم می آید اما ای کاش اینقدر ایرادگیر و مشکل پسند نبود.

ج- بیچاره " فلانی" ، انگار همیشه مشکلی دارد.

د- فکر نمی کنی " فلانی" خیلی بد خلق است؟ ای کاش می شد راحت تر با او کنار آمد .

ه- اصلاً" فلانی" را درک نمی کنم. ایکاش رگ خوابش را پیدا می کردم.

از اینکه به سوالات من پاسخ می دهید ، ممنونمتصویر

من هم متقابلا" از حضور شما سپاسگذارم تصویرتصویر
موفق باشید تصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

تریلی رو دادم صاحابش ایندفعه با بولدوزر و گریدر و لودر اومدم!

1.الحمدالله تعالی!!! مجریان صندلی روز به روز در حال فزونی است! میخواستم تو بازار کار استخدامی بزنم ولی خوب حالا که داوطلب جان بر کف زیاده فعلا صلواتی و فی سبیل الله کار میکنیم!
2.رامین حرف زدنش 5 سال از خودش جلوتره! چونه نزن! نهایتا 5 سال!
3.کار و بار گوشی چطوره؟بچه ها تو پاساژ علاالدین(مرکز موبایل ایران) خبر دادن نوکیا خوابیده بازارش...البته نصف حقشه تا دیگه دستگاه شنود مکالمه نفروشه!
4.سبک شوخی کردنت هوشمندانه است!!با پنبه سر می بری!!!!
5.راستی علاقه مندی به سیاوش قمیشی در سنترال از اوجب واجبات و از افضل فضایل است و خودداری از اعتراف به این فتوای شرعی مصداق اکبر الذنوب!
6.شخصیت ها مورد علاقه ات را در رابطه با مقولات سیاسی-فرهنگی-علمی-تاریخی-مذهبی-اسطوره ای-ورزشی-طنز بگو؟
7.طرز تهیه لازانیای شدید الذیذ رو کوتاه بنویس میخوام درست کنم!
8.چی تو یک دختر باید ببینی تا مجذوبت کنه و باعث بشه باش دوست بشی؟(با پوزش از رادیکال های سایت به علت اشاعه ضمنی منکرات)
9.پسر چطور؟
10.گفتی از دروغ متنفری!اگه یه روز بفهمی من دخترم! چیکارم میکنی؟
11.بابا گنجیشک تو دستت مرد عزا گرفتی! اگه موتور سواری رو میدیدی که با سر بره تو جدول و...چه حالی میشدی؟
12.راستی هنوز بر سر عقاید انتخاباتیت هستی...؟ یا حوادث بعد از اون باعث تاثیر بر عقایدت شد؟
13.میگم این هواپیماهایی که هدایت کردی شده تو هوا موتورشون خفه کنه!!!!راستی میونه ات با اجکت چطوره؟
14.برو روی قله دماوند بمون بگو هوا چطوره و چه حالی داری؟
15.شده با خودت دعوا کنی؟چطوری؟بوکس بارون کردی خودتو یا سرتو کوبیدی به دیوار یا از بلندی خودتو پرت کردی؟
16.میگما عشق رو در حد اعتیاد معرفی کردی..بلای خانمان سوز!! نکنه قاچاقچی هم داره؟
17.راستی اگه جانی گیرت اومد پایه باش من و محمد 1985 هم اهل شکنجه هستیم و دوره دیدیم! من میگم به 1486 قسمت مساوی تقسیمش کنیم!محمد هم طبق معمول پوستش رو بادستگاه از بدنش جدا میکنه تا ببرش دباغی! تو هم سرخش کن برای ناهار فردا!
18.الان چه ماشینی زیر پاته؟چند تا باش میری؟
19.راستی آلمان بودی انگار..چرا اینقدر این آلمانی ها عبوسند؟
20.این یاسر به جای شیمی یا باید میرفت رشته سینما و یا ویدئوکلوپ میزد!!!!میگن در جشنواره فیلم فجر هرساله عضو کمیته مخفی داوران است!!!وحق خیلی از بازیگران زن رو به خاطر افکار ضد فمنیستی اش خورده!!
21.هیلاری داف رو نیستم!استایل جوی بهرمن و جسیکا آلبا چطوره؟
22.خوش به حال کم مسئولیتی(فرق داره با فقدان مسئولیت) خانم ها!!!!! تصویر
------------------------------------------------------------------------------
1.چند سال پیش که اهل چت بودم میرفتم تو رومهای کشورهای مختلف و مثلا به زبان خودشون حرف میزدم! و داشتن بحث جدی میکردن من رومشونو میریختم به هم و الفرار!تصویر

1 روم ایتالیا: اوپوتینتو دومانتو دوناتیننتو اورو نانته کوتانا..دالیموسته سیووروشو کاتونو!

2.ترک:شاخسولوم باخسولوم گوریشماسون گیلانده شوندو روسماندو!یاخچی!
3.فرانسه:ژومپغ..ژوپو بونجوق مونجوق..جومبوغ...ژوپولاغ موژو..ژوموغی!
4.آلمان:اشتوب گیشتامش..گیشتاب شیمتیب موشتا شومپو!
5.روسیه:ژبره..ببره..مبره...ژیبیری میبیری میژبیر...ژوبوری موبوری ژیبرا!
6.عربی:اهلا سهلا محبا..بر عربا و عجما..هله هلاهو ای جاشوا وی مایی البحر ملحون...اوفی اوفی!
7.چین:اوی..تیتو ماتو...نوتی...نیتاته..ماتی تیتی..
8.اسپانیا: بارا بارا...اوووووووووووووه...رورارا...بارامیسیانا...ویوا...گالالاندو.....لولاندا...!

تحلیلت چیه؟چقدر جای امیدواری برای پیشرفت در عرصه یادگیری این زبانها هست؟راستی میتونی از جملات بالا رمز گشایی کنی؟
--------------------------------

2.خاطره عشقی بگو یکم رمانتیکمون کن!
3.اگه بهت بگن بچه مایه دار چه حسی بهت دست میده؟

4.نحوه برخوردت با افراد زیر
-سردها
-لوس ها
گیرایی پایین ها
سوسول ها
و اینایی که می ترسن رنگ پنکیک و ریملشون مخدوش بشه!

5.از اینایی که مامان بابا قربون صدقه اش میرن و کمتر از گل نمیگن یا خشونت و جدیت هم ازشون دیدی و قهر کردی در اتاق رو رو خودت قفل کردی؟
6.چیکارت کنن گریه میکنی؟
7.اسم دختر پسر چی دوست داری و چه شکلی باید باشند؟
8.اهل چه خلاف هایی هستی؟ تصویر
9.تا حالا مسافر زدی؟
10.نظرت درباره
اعراب
ترکها
بلوچها
کردها
لرها

11.شب اول قبر چیکاره حسنی؟
12.حوری و غلمان دوست داری؟ تصویرچندتا میخوای؟
----------------------------
خود درگیری حاد مایل به مزمن!

(یادآوری:اسمایلی بدون جواب ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووع) تصویر

رامین و توپولوف
رامین و روسیه
رامین و آمریکا
رامین و بی بی سی و صدای آمریکا و صداو سیما
رامین و سانسور فیلم!
رامین و رویت رقابت حیوانات نر برای ازدواج!
رامین وقتی سنترال رو باز میکنه!
رامین وقتی در پی ام پیشنهاد دوستی میگره!
رامین و وقتی زیر پست 20 تا تشکر می گیره!!
رامین وقتی خودخوری میکنه!
رامین عصبانی!
رامین شنگول!
رامین کتک خورده!
رامین کتک زده!
رامین سرماخورده!
رامین و آهنگ بندری و تکان های ناخود آگاه اندامش!
به رامین در شهر پیشنهاداتی میشود!!!!
رامین و شیرسماور و اگزوز خاور!
رامین و مگسی روی نوک دماغ!
رامین و عبور سوسک از مجاورتش!
رامین و رویت مامولکی بر فرازش!
رامین و عبور موشی در کنارش!
رامین و درب قفل شده دسشویی!
رامین و براندازی نرم و اقدام علیه امنیت ملی سنترال!
رامین و دخترش رومینا!
رامین و پسرش راما!
رامین و شنیدن صدایی لطیف!
رامین و دیدن چشمانی جادویی!
رامین و ف ی ل ت ر شکن!
رامین و وضعیت مزاجی نامتعادل و وروان پریشانه!
رامین چرا زیرا آیا برای اینکه علت چیست؟

بازم میام :-)
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

با عرض سلامی تازه خدمت دوست عزیزم CAPTAIN PILOT

با اروزی موفقیت در این نبرد نابرابر به سراغ سوالات می روم:

1-5:
با دیدن کلمات زیر چه چیزی در زهنت تداعی میشه(اگه خواستی کمکی هم توضیح بده):
1-1-ریاضیات
2-1-درس ریاضی
3-1-رشته ریاضی
4-1-گرایش محض
5-1-شیرین مثل ریاضی
6-1-دانشجوی پریشان
7-1-استاد ریاضی

2-5:
شخصیت شناسی نظرت در مورد اشخاص زیر چیه:
1-2-بابک خرمدین
2-2-ستارخان
3-2-رییس علی دلواری
4-2-دکتر مصدق
5-2-امام موسی صدر
----------
6-2-استالین
7-2-هیتلر
8-2-چرچیل
9-2-ترومن

3-5
اگه به جای سال 2009 میلادی در سال 1940 میلادی می زیستی و در بحبوه جنگ جهانی دوم بودی به طرف کدام یک از کشورها جزب میشدی؟

4-5-
اهل فوتبال؟ اگه اره کدام تین چه داخلی و چه خارجی
5-5-
از انجایی که می دانم (پست های قبلی) که خیلی اهل هنری پس سوال تصویری ات رو هنری می زارم
نظرت چیه؟ تصویر
تصویر

ودر مورد این یکی چطور
تصویر
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام به تمامی دوستان :razz:
و سلام به دوست عزیزم CAPTAIN PILOT, ( رامین عزیز ) :razz: :D

رامین جان اگر اجازه بدید منهم چند لحظه مزاحم وقتتون بشم و چند سوال کوتاه بپرسم :D

- رامین جان ایا هدفی برای اینده خودتون در نظر گرفتی ؟ و اینکه ایا نقطه مشخصی بعنوان نقطه دستیابی به هدف در ذهنت داری ؟ چرا ؟
-رامین جان تابحال به این فکر کردی اگر در یک خانواده متوسط یا متوسط رو به پایین ( از نظر مالی ) به دنیا می امدی امروز چه وضعیتی داشتی ؟ چه هدفی داشتی ؟ ایاتغییری در افکار, امیدها و ارزوها....... هزاران چیز دیگه که مربوط به شما میشه ایجاد میشد ؟
( اگر امکان داره چند لحظه بهش فکر کن و بعد نظرت رو بگو :D )
-رامین جان تابحال به طور جدی به ازدواج فکر کردی ؟ همسر بودن رو در چه معیارهایی میبینی ؟
-رامین جان اگر روزی متوجه این بشی که ارزشها و معیارهایی که در این دوران از زندگیت داشتی برات کم رنگ شده , تغییر کرده و یا حتی تبدیل به ضد ارزش شده چکار میکنی ؟ ایا سعی در بازگشت به ارزشهای والای امروز خودت خواهی داشت ؟ ( باتوجه به اینکه ارزشهایی که برات به وجود امده یا تغییر کرده به هرحال بخشی از ارزشهایی هست که شما اون رو قبول کردید و درحال زندگی با اونها هستید ! )
- رامین جان , عبادت و بندگی واقعی رو در چه میبینی ؟
-رامین جان , هرکسی تبلور و اوج واژه خدا رو در چیزی میبینه , (برخی با دیدن نظم دقیق کوچکترین چیزها و برخی با دیدن ستاره ها و کهکشانها , بعضی افراد با دیدن قدرت خالق در خلق یک جانور و بعضی دیگر هم حتی با شنیدن صدای یک موسیقی ) شما چطور ؟
- رامین جان , همونطور که در پاسخهای قبلی اشاره کردید بشر از قابلیتها و استعداد های نامحدودی برخورداره , ایا به این اعتقاد در خودتون هم ایمان دارید ؟ به اون عمل میکنید یا خواهید کرد ؟ مثلا فراگیری رشته علمی یا زبان خارجی دیگه ؟

رامین جان امیدوارم در زندگیت موفق و سربلند باشی :D :razz: :razz: :razz:

Mil@d, عزیز متاسفانه زبان المانی , روسی و چینی شما خیلی ضعیفه :D ( در زبان چینی حروفی مشابه : ی , س , چ , ش بیشتر به کار میره ) :razz: :razz: :razz: :razz:
موفق باشید :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

[quote=[email]Mil@d[/email]]

تریلی رو دادم صاحابش ایندفعه با بولدوزر و گریدر و لودر اومدم!

میلاد جان تعارف نکن, تراکتور منم هست اگر میخوای میتونم بهت بدمش !! تصویر

فقط یک نکته: پاسخ هایی که همراه با علامت (- -) در ابتدا هستند نظر واقعی من و بقیه که اکثرا" هم دارایه 2 علامت !! در انتها هستند بیشتر جنبه مزاح و شوخی دارند تصویر

1.الحمدالله تعالی!!! مجریان صندلی روز به روز در حال فزونی است! میخواستم تو بازار کار استخدامی بزنم ولی خوب حالا که داوطلب جان بر کف زیاده فعلا صلواتی و فی سبیل الله کار میکنیم!

البته من از صفحه نیازمندی های همشهری تماس گرفتم !!
2.رامین حرف زدنش 5 سال از خودش جلوتره! چونه نزن! نهایتا 5 سال!

حالا نمیشه تخفیف بدین 4 سال حساب کنین ؟!! مشتری میشیم ها !!
3.کار و بار گوشی چطوره؟بچه ها تو پاساژ علاالدین(مرکز موبایل ایران) خبر دادن نوکیا خوابیده بازارش...البته نصف حقشه تا دیگه دستگاه شنود مکالمه نفروشه!

- - شکر خدا بد نیست ولی کلا" با بچه ای پاساژ علاء دین زیاد کار نمیکنیم !

4.سبک شوخی کردنت هوشمندانه است!!با پنبه سر می بری!!!!
تصویر
- - سعی میکنم به طرف مقابلم نگاه کنم. اگر ازشون شناخت داشتم و میدونستم ناراحت نمیشن حتما" بیشتر شوخی میکنم ولی زمانیکه ندونم طرف مقابل دوست داره شوخی کنیم یا خیر بیشتر ملاحظه میکنم تصویر

5.راستی علاقه مندی به سیاوش قمیشی در سنترال از اوجب واجبات و از افضل فضایل است و خودداری از اعتراف به این فتوای شرعی مصداق اکبر الذنوب!

بله بله ! متاسفانه این نکته مهم اصلا" یادم نبود !!
- - سیاوش قمیشی صدایی زیبا و دلنشین داره و بعضی از آهنگاش واقعا" زیبان مثل : طلوع من تصویر

6.شخصیت ها مورد علاقه ات را در رابطه با مقولات سیاسی-فرهنگی-علمی-تاریخی-مذهبی-اسطوره ای-ورزشی-طنز بگو؟

- - سیاسی: هیتلر - دکتر لنکرانی (وزیر بهداشت)
- - فرهنگی: محمد علی کشاورز
- - علمی: ارشمیدس
- - تاریخی: کورش - داریوش
- - مذهبی: حضرت علی (ع)
- - اسطوره: سورنا
- - ورزشی: ندارم ... !!
- - طنز: جیم کری
8.چی تو یک دختر باید ببینی تا مجذوبت کنه و باعث بشه باش دوست بشی؟(با پوزش از رادیکال های سایت به علت اشاعه ضمنی منکرات)

میلاد جان مثله اینکه حوس کردی امشب 2 تایی بریم پیش اینها: تصویر ؟؟!!

- - همونطور که قبلا" هم اشاره کردم برای من 2 ملاک جهت دوستی بسیار مهمه: 1- ادب 2- اخلاق
سایر موارد همچون: سنگینی - قیافه - شخصیت اجتماعی و ... در جایگاه های بعدی قرار خواهند گرفت تصویر

9.پسر چطور؟

- - همون موارد بالا صدق میکنه ولی مسلما" راحت تر تصویر
10.گفتی از دروغ متنفری!اگه یه روز بفهمی من دخترم! چیکارم میکنی؟

به اتفاق تمام دوستان که در بالا اعلام جهاد کردن و به وسیله همون A 380 که در آواتورم میبینی یورش میکنیم به آبادان و مستقیم توی خونتون میایم پایین !! تصویر پس پیشنهاد میکنم اگر هم هستی رو نکن !! تصویر
11.بابا گنجیشک تو دستت مرد عزا گرفتی! اگه موتور سواری رو میدیدی که با سر بره تو جدول و...چه حالی میشدی؟

- - از اون قبیل صحنه ها زیاد دیدم حتی یکبار توی جاده بندر یک کامیون رفت روی یک 405 و همه 5 نفر خانواده در دم فوت کردند ولی چون این هارو سرنوشت و حکمت خداوند میدونم زیاد تحت تاثی قرار نمیگیرم اما اون گنجشک بقدری کوچک بود که نمیتونست غذا بخوره تصویرتصویر
12.راستی هنوز بر سر عقاید انتخاباتیت هستی...؟ یا حوادث بعد از اون باعث تاثیر بر عقایدت شد؟
حرف مرد یکیه تصویر !!

13.میگم این هواپیماهایی که هدایت کردی شده تو هوا موتورشون خفه کنه!!!!راستی میونه ات با اجکت چطوره؟

- - حوشبختانه تاحالا همچین اتفاقی نیفتاده تصویر. از اجکت هم فوق العاده میترسم چون تواناییشو در خودم نمیبینم.

14.برو روی قله دماوند بمون بگو هوا چطوره و چه حالی داری؟

الان که دیر وقته ولی صبح یک زنگ به بچه های خط هوایی تهران - مشهد میزنم ببینم اگر مسیرشون میخوره منم تا یک جایی برسونن !! تصویر
15.شده با خودت دعوا کنی؟چطوری؟بوکس بارون کردی خودتو یا سرتو کوبیدی به دیوار یا از بلندی خودتو پرت کردی؟

واااا !! تصویر چرا باید همچین کاری بکنم ؟

16.میگما عشق رو در حد اعتیاد معرفی کردی..بلای خانمان سوز!! نکنه قاچاقچی هم داره؟

بله قاچاقچیش هم همون بلای خانمان براندازه که در حال حاضر تموم کردیم !! یرین فردا بیاین (ستاد قاچاق یارانه ای) !!

17.راستی اگه جانی گیرت اومد پایه باش من و محمد 1985 هم اهل شکنجه هستیم و دوره دیدیم! من میگم به 1486 قسمت مساوی تقسیمش کنیم!محمد هم طبق معمول پوستش رو بادستگاه از بدنش جدا میکنه تا ببرش دباغی! تو هم سرخش کن برای ناهار فردا!

اینو هستم تصویر !! فقط قبلش بهم خبر بده تا وسایله زیرو آماده کنم !!
اره آهن بر - فارسی یر - کج بر - گچ بر - آتشی - صاف یر خلاصه هرچی بر + دریل چکشی و ست کامل مته ها + فرز (آچارشو گم کردم اگر داری بیار) + هوابرش برای دندان ها + دستگاه لاستیک در بیار برای فک ها (تخصص آقا یاسر) و.... تصویر

18.الان چه ماشینی زیر پاته؟چند تا باش میری؟

- - آزرا. از 160 بالاتر نرفتم

19.راستی آلمان بودی انگار..چرا اینقدر این آلمانی ها عبوسند؟

نخیر آقا !! کی همچین چیزی گفته ؟!! من رو آلمان حساسم ها !! تصویر
- - شاید به خاطر آب و هواش باشه ؟!

20.این یاسر به جای شیمی یا باید میرفت رشته سینما و یا ویدئوکلوپ میزد!!!!میگن در جشنواره فیلم فجر هرساله عضو کمیته مخفی داوران است!!!وحق خیلی از بازیگران زن رو به خاطر افکار ضد فمنیستی اش خورده!!

من هم موافقم !! تصویر اتفاقا" میکن درآمد خوبی داره تصویر

21.هیلاری داف رو نیستم!استایل جوی بهرمن و جسیکا آلبا چطوره؟

چرا نیستی ؟ من که هستم ! ماکه هستیم ! آنها که هستند ! وانگهی دریا شویم !! (اینا از عوارض بی خوابیه) !!! تصویر
- - غیر از آخری از بقیه خوشم نمیاد تصویر

22.خوش به حال کم مسئولیتی(فرق داره با فقدان مسئولیت) خانم ها!!!!! تصویر
تصویر
------------------------------------------------------------------------------
1.چند سال پیش که اهل چت بودم میرفتم تو رومهای کشورهای مختلف و مثلا به زبان خودشون حرف میزدم! و داشتن بحث جدی میکردن من رومشونو میریختم به هم و الفرار ! تصویر

1 روم ایتالیا: اوپوتینتو دومانتو دوناتیننتو اورو نانته کوتانا..دالیموسته سیووروشو کاتونو!

2.ترک:شاخسولوم باخسولوم گوریشماسون گیلانده شوندو روسماندو!یاخچی!
3.فرانسه:ژومپغ..ژوپو بونجوق مونجوق..جومبوغ...ژوپولاغ موژو..ژوموغی!
4.آلمان:اشتوب گیشتامش..گیشتاب شیمتیب موشتا شومپو!
5.روسیه:ژبره..ببره..مبره...ژیبیری میبیری میژبیر...ژوبوری موبوری ژیبرا!
6.عربی:اهلا سهلا محبا..بر عربا و عجما..هله هلاهو ای جاشوا وی مایی البحر ملحون...اوفی اوفی!
7.چین:اوی..تیتو ماتو...نوتی...نیتاته..ماتی تیتی..
8.اسپانیا: بارا بارا...اوووووووووووووه...رورارا...بارامیسیانا...ویوا...گالالاندو.....لولاندا...!

تحلیلت چیه؟چقدر جای امیدواری برای پیشرفت در عرصه یادگیری این زبانها هست؟راستی میتونی از جملات بالا رمز گشایی کنی؟

میلاد جان مطمئنی از پس همون ثبت نام اولیه یر میومدی ؟!!! تصویر من موندم شما با این سطح زبانتون چطور تو ایران موندین ؟؟!! تصویر
- - امید همیشه و در همه حال وجو داره اما این ما هستیم که باید با سعی و کوشش اونو محقق کنیم تصویر
- - اگر روش وقت بزرام و بشینم و از همه مهمتر پیزی داشته باشه حتما" میتونم یک چیزایی پیدا کنم

--------------------------------

2.خاطره عشقی بگو یکم رمانتیکمون کن!

آقا من هی میگم از این حالات خوشم نمیاد شما هم هی اصرار میکنی !! تصویرتصویر

3.اگه بهت بگن بچه مایه دار چه حسی بهت دست میده؟

- - دوست ندارم منو به این اسم یا حتی سایر لغب ها صدا کنند تصویر

4.نحوه برخوردت با افراد زیر

-سردها: مثل خودشون خشک و بی روح
-لوس ها : زیاد بهشون گیر نمیدم
گیرایی پایین ها: بعضی وقت ها کفرمو در میارن ولی همیشه سعی میکنم متقاعدشون کنم
سوسول ها : چون ازشون خوش نمیاد زیا دور و برشون نمیرم (دلیل مفصلی دارم)
و اینایی که می ترسن رنگ پنکیک و ریملشون مخدوش بشه! انقدر اذیتشون میکنم تا بالاخره اشکشون در بیاد !! بعد از دلشون در میارم تصویر!!

5.از اینایی که مامان بابا قربون صدقه اش میرن و کمتر از گل نمیگن یا خشونت و جدیت هم ازشون دیدی و قهر کردی در اتاق رو رو خودت قفل کردی؟

- - به نظر من لازمه که به اینطور افراد کمک بشه تا بفهمند زندگی فقط مبل راحتی و باد کولر نیست و فراز و نشیبهایی هم داره که در آینده باید برای رویارویی با اون ها آماده بشه تا خدایی نکرده براش مشکلی پیش نیاد. پس بیشتر سعی میکنم کمکشون کنم
6.چیکارت کنن گریه میکنی؟

اسباب بازیمو ازم بگیرن !! تصویر

7.اسم دختر پسر چی دوست داری و چه شکلی باید باشند؟

دختر بیتا : قد بلند - برنزه - موهای صاف بلند و قهوه ای تیره - چشم مشکی
پسر آرش : اون هم قد بلند - موهای متسط مشکی - چشم قهوه ای تیره

8.اهل چه خلاف هایی هستی؟ تصویر

قضیه این (تصویر) چیه ؟!! اومده اینجا تا من خلاف کنم ؟؟!! تصویر

- - زیاد اهل کار خلاف نیستم ولی اگر بشه اسمه این هارو گذاشت خلاف : SMS بازی - ماشین بازی - بیییییییییییییب !!! (واحد سانسور صندلی داغ) !!! تصویر

9.تا حالا مسافر زدی؟

- - خیر
10.نظرت درباره
اعراب: - - 2 دسته هستند: 1- متمدن 2- غیر متمدن
ترکها" - - مردمانی سخت کوش و بسیار علاقه مند به تمیزی
بلوچها: - - مردمانی خونگرم
کردها: - - مردمانی غیور و کمی افراطی (ناراحت نشین)
لرها: - - مردمانی ساده و بی آلایش

11.شب اول قبر چیکاره حسنی؟

همون اول میفرستنم موتورخونه !!

12.حوری و غلمان دوست داری؟ تصویرچندتا میخوای؟

اگر از اینا( تصویر) باشه که هیچی تصویر !!! (خدا زیاد کنه) تصویر

----------------------------
خود درگیری حاد مایل به مزمن!

(یادآوری:اسمایلی بدون جواب ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووع) تصویر

رامین و توپولوف: - - هربار سوار شدم از روی اجبار بوده و اصلا" دل خوشی ازش ندارم تصویر
رامین و روسیه: - - روسیه رو بیشتر یک کشور منضوی میدونم که اگر میخواد پیشرفت کنه باید کمی از سکوی قدرت بیاد پایین تصویر
رامین و آمریکا: - - خیلی دوست دارم یک سفر برم اونجا تصویر ولی حیف که به این راحتی نمیشه تصویر
رامین و بی بی سی و صدای آمریکا و صداو سیما: - - تمام سعی خودمو میکنم تا ایرانی بودنمو به همه دنیا نشون بدم تصویر
رامین و سانسور فیلم! - - فکر میکنم در ایران و برای پخش عمومی لازمه
رامین و رویت رقابت حیوانات نر برای ازدواج! - - میفهمم که عالم هستی چقدر بزرگه و ما چه جزء ناچیزی از اون هستیم
رامین وقتی سنترال رو باز میکنه! - - در اکثر مواقع منتظر پنجره (پیغام جدید) هستم تصویر
رامین وقتی در پی ام پیشنهاد دوستی میگره! - - در وحله اول با روی باز قبول میکنم تصویر
رامین و وقتی زیر پست 20 تا تشکر می گیره!! - - پیش خودم احساس افتخار میکنم که تونستم در اون مقطع نظر 20 نفرو جلب کنم
رامین وقتی خودخوری میکنه! - - به یک نقطه خیره میشم
رامین عصبانی! - - سعی میکنم یکم داد و بیداد کنم تا آروم شم
رامین شنگول! قبلا" هم گفتم : تصویر !!! تصویر
رامین کتک خورده! - - توی خودش و غرق در تفکر که باید چه کنه ؟
رامین کتک زده! تصویر !!! اهل زدن نیستم تصویر
رامین سرماخورده! : یکم بی حال و کسل
رامین و آهنگ بندری و تکان های ناخود آگاه اندامش! : - - از آهنگ بندری خوشم میاد ولی تکان نمیخورم ! تصویر
به رامین در شهر پیشنهاداتی میشود!!!! : چه پیشنهادی ؟!!!! تصویر
رامین و شیرسماور و اگزوز خاور! میل لنگ وانت نیسان آبی مدل 75 !!!
رامین و مگسی روی نوک دماغ! : ...... تق ...... تق .......تق (اینبار مرد) !!!
رامین و عبور سوسک از مجاورتش! : با استفاده از نزدیکترین وسیله دفاعی کاغذ دیواریش میکنم تصویر
رامین و رویت مامولکی بر فرازش! : الفرار .... !! تصویر
رامین و عبور موشی در کنارش! : آنچنان دادی میزنم که دیگه این طرفا پیداش نشه تصویر
رامین و درب قفل شده دسشویی! : - - سعی میکنم راهی برای باز شدنش پیدا کنم و اگر نبود درخواست کمک میکنم
رامین و براندازی نرم و اقدام علیه امنیت ملی سنترال! : - - تا مطمئن نشم اقدامی نمیکنم
رامین و دخترش رومینا! : دختر عزیز دل باباست !! باید خیلی دوستش داشته باشم تصویر
رامین و پسرش راما! : مگه بچم هندی بوده که این اسمو روش گداشتی ؟؟!!! تصویر
رامین و شنیدن صدایی لطیف!: تصویر تصویر !!! (- - مسلما" آرام بخشه)
رامین و دیدن چشمانی جادویی! : من که از آینده خبر ندارم ! پس شاید جادو بشم !!
رامین و ف ی ل ت ر شکن! : - - ابزاری که اگر در جهت مثبت استفاده بشه بسیار مفیده
رامین و وضعیت مزاجی نامتعادل و وروان پریشانه! میرم توی خودم
رامین چرا زیرا آیا برای اینکه علت چیست؟ دسته بیل !!! تصویر

بازم میام :-)
قدمتون روی چشم تصویر
موفق باشی تصویر

[/quote]

Commander
Commander
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

shola نوشته شده:با عرض سلامی تازه خدمت دوست عزیزم CAPTAIN PILOT

دوست عزیزم [COLOR=#0070c0]shola جان سلام تصویر 

با اروزی موفقیت در این نبرد نابرابر به سراغ سوالات می روم:

تصویر

1-5:
با دیدن کلمات زیر چه چیزی در زهنت تداعی میشه(اگه خواستی کمکی هم توضیح بده):
1-1-ریاضیات: x و y ! این 2 مجهول از پرکاربردترین علائم در ریاضیات هستند
2-1-درس ریاضی : درسی شیرین که اگر متوجه نشی میتونه به یکی از تلخ ترین ها تبدیل بشه
3-1-رشته ریاضی : رشته ای که با ورود به اون فکرم در خیلی از ابعاد زندگی باز شد و این تفاوت در امور روزمره کاملا" مشهوده
4-1-گرایش محض : نظر خاصی نسبت بهش ندارم ولی به هر حال پایه و اساس هر رشته تحصیلی رو تعیین میکنه
5-1-شیرین مثل ریاضی : راستش من توی یک سال رشته ریاضی رو خوندم و برای همین بیشترین چیزی که ازش یادمه شب بیداری ها و زحمات فراوانه که هیچوقت فراموش نمیکنم
6-1-دانشجوی پریشان : دانشجویی که برای کارهاش وقت نذاشته و برنامه ریزی دقیقی نداشته
7-1-استاد ریاضی : اغلب انسان های فهمیده و مهربونی هستند (خوشبختانه تاحالا استاد ریاضی بد اجلاق نداشتم)

2-5:
شخصیت شناسی نظرت در مورد اشخاص زیر چیه:
1-2-بابک خرمدین: شخصی جسور و شجاع که زندگیشو برای هدفش گذاشت
2-2-ستارخان : شخصی افراطی که اگر همون مقدار نیرو برای راه درست صرف میکرد خیلی بهتر بود
3-2-رییس علی دلواری : اطلاعات زیادی جز اینکه از مشروطه خواهان بود ندارم
4-2-دکتر مصدق : مردی که صنعت نفت رو ملی کرد ویکی از فعالان سیاسی حکومت پهلوی با هدفی والا
5-2-امام موسی صدر : شخصی که برای لبنان و مسلمانان آن زحمات فراوانی کشید
----------
6-2-استالین : یک دیکتاور روسی و زیاده خواه
7-2-هیتلر : جنایتکار قرن ولی مردی متفکر و استرالوژیست
8-2-چرچیل : شناخت زیادی از ایشون ندارم
9-2-ترومن : شخصی بی رحم که دستور بمباران هیروشیما و ناکازاکی رو صادی کرد و پس از ریاست جمهوری با بحران های شدیدی روبرو شد

3-5
اگه به جای سال 2009 میلادی در سال 1940 میلادی می زیستی و در بحبوه جنگ جهانی دوم بودی به طرف کدام یک از کشورها جزب میشدی؟
متحدین !
4-5-
اهل فوتبال؟ اگه اره کدام تین چه داخلی و چه خارجی

به هیچ عنوان علاقه ندارم ولی بازی های تیم ملی و به ندرت بعضی از باشگاه ها مثل رئال و اوساسونا رو نگاه میکنم
5-5-
از انجایی که می دانم (پست های قبلی) که خیلی اهل هنری پس سوال تصویری ات رو هنری می زارم
نظرت چیه؟ تصویر

چه شباهتی !!! روحیه ای لطیف توام با حس شاعرانه و یک تضاد سلاحی عجیب در وسط تصویر تصویر
تصویر

ودر مورد این یکی چطور

ایشون هم احتمالا" خلبان نظامی بودن و ظهر که از پرواز برگشتن فراموش کردن کلاهشونو بزارن توی پایگاه و از فرط گرسنگی یک راست باهاش اومدن خونه !! تصویر
تصویر

سپاسگذارم تصویرتصویر
موفق باشید تصویر

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”