مشکل رایت cd

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مشکل رایت cd

پست توسط mahshid22 »

سلام دوستان.من چند وقتی است که نمی تونم cd رایت کنم .سی دی رایترم combo است و از Nero StartSmart Essentials استفاده میکنم.وقتی به مرحله ی رایت روی cd می رسه پیغام burn process faild میدهد.و cd هم بیرون می آید.
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

Re: مشکل رایت cd

پست توسط Ma3ouD »

برای تمام سی دی های خام این ارور را می دهد؟!
از ashampoo تست کنید ببینید بازم ارور میده؟
Please Login or Register to see this code
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

پست توسط arashtabaie »

,
یادم میاد چند سال پیش همین مشکل رو داشتم، ایراد از Nero بود. با نصب دوباره ی اون احتمالا مشکلتون رفع بشه!
New Member

پست توسط mahshid22 »

Ma3ouD نوشته شده:برای تمام سی دی های خام این ارور را می دهد؟!
از ashampoo تست کنید ببینید بازم ارور میده؟
Please Login or Register to see this code

بله برای همه ی CD خام این ارورو می دهد درضمن من نرم افزاری که شما پیشنهاد دادید را نصب کردم ولی همون مشکل همچنان هست.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در اين صورت مشکل رو بايد در حد رايتر جستجو کنيد، ممکنه کثيف باشه و يا وقت تعويض اون رسيده باشه، البته اگر از ابتدا به همين شکل بوده، ممکنه نياز به آپگريد فريموير رايتر باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
در اين صورت مشکل رو بايد در حد رايتر جستجو کنيد، ممکنه کثيف باشه و يا وقت تعويض اون رسيده باشه، البته اگر از ابتدا به همين شکل بوده، ممکنه نياز به آپگريد فريموير رايتر باشه

تایید میشه سعی کنید لنزش رو با الکل تمیز کنید منم قبلا این مشکل رو با combo SONY داشتم با این کار رفع شد. :D
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
New Member

پست توسط mahshid22 »

Mahdi1944 نوشته شده:mahshid22,

مرسی از راهنمایی تون.منظور شما از آپگرید کردن فریمویر رایتر چیه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در حال حاضر اغلب دستگاههايي که به کامپيوتر متصل هستند، يک پلاتفورم زيرين براي ارتباط خود با بايوس و همچنين عملکردهاي دروني خود دارند که نام اون فريموير هست، اگر امکان آپديت اين فريموير وجود داشته باشه، ميتونيد سري به سايت سازنده بزنيد و فريموير جديد رو دانلود و اون رو اتقا بديد، به اين شکل بسياري نقصها، ناسازگاريها و مشکلات اون دوايس رفع خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”